RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Koja steta u pm.
Do neki dan smo govorili da je guzva u sredini, a sad ce trebat nekog i dovest.
Do neki dan smo govorili da je guzva u sredini, a sad ce trebat nekog i dovest.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Na to mozemo odma zaboravit,sumljam da mozemo sta dobro mozemo naci morat ce ga neko zamjenut srecom imamo igraca za sredine ali niko nije borben kao dino vljd cemo moc do polusezone izdrzat bez njega
-
- Kontakt:
Da ih obojicu stavis da skupa igraju ono sto Dino igra, mislim da ne bi bili ni blizu korisni kao on. Dovoljno je samo pogledati 3 utakmice ja mislim sto smo igrali bez njega prosle sezone i bit ce svima jasno koliko nam znaci. Zeljkovic jedini u ekipi moze nadoknaditi Dinino odsustvo, kakvi Osmici kurci palci, ali pitanje je u kakvom je stanju i Zeljkovic oslije toliko ne igranja.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Nema tu osjecaja mislim bar ne jos neko vrijeme, a i treba ga postepeno uvoditi a nemamo vremena do prvenstva..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 jul 2020, 00:12Da ih obojicu stavis da skupa igraju ono sto Dino igra, mislim da ne bi bili ni blizu korisni kao on. Dovoljno je samo pogledati 3 utakmice ja mislim sto smo igrali bez njega prosle sezone i bit ce svima jasno koliko nam znaci. Zeljkovic jedini u ekipi moze nadoknaditi Dinino odsustvo, kakvi Osmici kurci palci, ali pitanje je u kakvom je stanju i Zeljkovic oslije toliko ne igranja.
Ti si naša ljubav jedina!
Puna Signal Iduna park, gdje je nas Velez sve igrao

Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
-
- Kontakt:
Ko je Adis Puce. Dosao je kod nas pise da je iz Veleza pa. Kakav je
-
- Kontakt:
Adis Puce prosao omladinsku skolu Veleza, i na kraju otisao u Bjelopoljac. Igra na poziciji spica ali mislim da moze pokriti i jednu krilnu poziciju, uglavnom veoma ofanzivan igrač. U zadnjoj sezoni dok nije prekinuta bio je među boljim igračima Bjelopoljca ali nije tu vladao neki red i trening, dok uđe u trening. Vrijedan je momak, ali ne znam koliko može u prvoj ligi.nebeskasila je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:13Ko je Adis Puce. Dosao je kod nas pise da je iz Veleza pa. Kakav je
-
- Kontakt:
Dobro brate hvala tifudbalfudbal je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:20Adis Puce prosao omladinsku skolu Veleza, i na kraju otisao u Bjelopoljac. Igra na poziciji spica ali mislim da moze pokriti i jednu krilnu poziciju, uglavnom veoma ofanzivan igrač. U zadnjoj sezoni dok nije prekinuta bio je među boljim igračima Bjelopoljca ali nije tu vladao neki red i trening, dok uđe u trening. Vrijedan je momak, ali ne znam koliko može u prvoj ligi.nebeskasila je napisao/la: ↑13 jul 2020, 12:13Ko je Adis Puce. Dosao je kod nas pise da je iz Veleza pa. Kakav je
-
- Kontakt:
Semafor pokazuje 0:7! Nula sedam! To je rezultat utakmice Veležovih juniora protiv seniora federalnog ligaša Igmana iz Konjica.
Ovim putem iskazujem javno nezadovoljstvo jos jednom protiv nestrucnih ljudi u omladinskom pogonu. Znam da citate i vi i uprava, i vremenom kako smo odmicali i pravili rezultate sa prvim timom i napredovanjem infrastrukture nismo se pomaknuli ni centimetra unaprijed u omladinskoj školi, ima taj neki problem ogroman, a kako da se riješi? Ulaganjem vjerovatno. Jedan teren - pomoćni, nije dovoljan, potrebno je napraviti teren u gradu za omladinske kategorije kako bi mogli trenirati jos blize bazi stanovnistva tj. centru grada. I odmaknite roditelje koji su zlo zla za nasu djecu svih ovih godina.
Ovim putem iskazujem javno nezadovoljstvo jos jednom protiv nestrucnih ljudi u omladinskom pogonu. Znam da citate i vi i uprava, i vremenom kako smo odmicali i pravili rezultate sa prvim timom i napredovanjem infrastrukture nismo se pomaknuli ni centimetra unaprijed u omladinskoj školi, ima taj neki problem ogroman, a kako da se riješi? Ulaganjem vjerovatno. Jedan teren - pomoćni, nije dovoljan, potrebno je napraviti teren u gradu za omladinske kategorije kako bi mogli trenirati jos blize bazi stanovnistva tj. centru grada. I odmaknite roditelje koji su zlo zla za nasu djecu svih ovih godina.
I onda se pita gdje su naša djeca u prvom sastavu...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Od posljednjih par generacija npr Gosto se vratio na futsal igra za reprezentaciju i Mostar SG, Rahimić- golman je na posudbi, Bošnjak je nekad isto bio golman kod nas sada je u Jelahu kući u matičnom Borcu, Obradović je u Čapljini i igrao je standardno, Agović je sada u Čapljini, Puce je u Bihaću, Mandžuka u Igmanu, Sudo Behram je u Zvijezdi Gradačac, većina djece je u Branitelju i Bjelopoljcu a neke sam vidio da sada sude
Treba poceti sa otkazima, ovo je sramotan rezultat.
Probem je korupcija, podobna selekcija..svasta nesto izgleda.
Velik posao je pred upravom u ovom polju
Probem je korupcija, podobna selekcija..svasta nesto izgleda.
Velik posao je pred upravom u ovom polju
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bez sistematizacije nema nicega. To zaboravite. Ulaganje, ulaganje, ulaganje. Treneri s pro licencama za sve kategorije, selekcija od najmanje do najvece kategorije. Samo najbolji dalje, bez milosti. To je sistem, to je kapitalizam i to je uspjeh. Ostalo su igre za sirotinju.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Bez trening kampa preko puta stadiona u onom vinogradu mozes zaboraviti za bilo kakav kvalitet iz omladinskog pogona... Treneri u omladinskoj kategoriji bi morali imati a licencu tj od pjetlica pa na gore... Sve ostalo je pisanje u vjetar... Akademija kao fk sarajevo sto ima bi bila idealna... Da li je pomocni teren 1/1 u vlasnistvu kluba?
Jedan je Tuce
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel netko prenosi današnju tekmu?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kao i uvjek gdje ima uslova, prenos će raditi UGMR na fcb.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.