Safet Sušić - Pape

AgentttB
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AgentttB » 14 nov 2014, 18:33

Ima li kakvih informacija, je li dikobraz zakasnio na let ili je napokon nešto uradio kako treba?
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 18:33

mumin je napisao/la: E druze haj ovako da okrenemo pricu. Mi pored Begovica nemamo ni jednog golmana ni blizu njegovih kvaliteta. Fejzic je na klupi posljednjeplasiranog kluba cvajte http://www.****/utakmica/WERt3kQF/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (rezultati com) dujkovicu zrinjski vrhunac karijere. Po tvojoj logici oni nebi trebali biti pozivani nego samo Begovic. Sta ce nam slabiji golmani. Pa onda po tvojoj logici kad se Begovic povrijedi koga cemo na go? Susicu je ovo cini mi se peta godina u reprezentaciji i za to vrijeme nije uspio naci treceg napadaca, igraca koji ce sjediti na klupi i ulaziti samo kad mora ( kakva je sad situacija). Ja kad nemam para da kupim Audia ja cu kupit golfa dvicu. Pokrijes se sa onim sto imas. Vec se godinama Susicu prebacivalo nepozivanje nekog treceg napadaca koji ce bit zamjena Dzeki i Vedi, al on je tvrdoglav i njegov inat nas je doveo do ove sad situacije.

Inace mislim da cemo pobijediti ove **** i vratiti se kuci sa tri boda. Najgore bi bilo da odigramo nerijeseno jer bi imali samo tri boda a i ova "trenercina" bi ostala selektor.
Evo mumine, mozda te nece zadovoljiti odgovor ali pokusacu.
Fejzic je bio standardan do prije par kola. Mislim da je solidan drugi golman. Tri golmana moraju biti na spisku ako se ne varam. Susic je imao treceg napadaca, to je bio Muslimovic. Posto je on otisao u Kinu nije se niko nametnuo. Najblizi je bio Mahmutovic prosle sezone ali se nazalost povrijedio. A da je zvao recimo Adilovica kao treceg napadaca, sigurno bi mnogi govorili da je to preko nekih stela, germanijac i slicno... vec vidjen scenario.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 nov 2014, 18:36

Sheyi je napisao/la:Prvo kažete da smo mi prosjek repka, a ovamo pisete da ne treba zvati Djurica jer je kao prosjek.
Eeee koliko sam ja puta to ovdje napisala i pitala da mi objasne, ali ništa... :roll:
Nije bitno je li Đurić u pitanju, ovaj ili onaj, nama se u ovih 5 godina itekako trebao dovesti još jedan napadač i za to nema opravdanja, sigurno se mogao naći neko barem prosječnog kvaliteta, pa se barem ne bi doveli u ovu situaciju da u tako važnu utakmicu ulazimo bez ijednog napadača od 21 igrača. Besmisleno i apsolutno glupo je čekati da se pojavi neko Džekine klase, možda ga dočekamo za 5 godina, možda za 100 godina, a možda nikad. :roll:

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 nov 2014, 18:36

@calcio

Aha. Znači hoćeš da kažeš da BiH nema napadača pored Edina i Vede i da je Teletova taktika za slijedeću utakmicu 4-5-Tino opravdana i da bolje nije moglo?
FK Željezničar
Chelsea FC

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 18:42

calcio je napisao/la:
Ja licno nisam nikad rekao da smo prosjecna repka, za druge ne znam. Nije Djuric dosao u Serie a zato jer je izdominirao u nizim ligama, realno ne zna ni sam kako je dobio sansu ali kad je vec dobio neka ucini sve sto moze da je iskoristi. Valjace njemu, valjace i nama u buducnosti.
I mi smo se čudili mjesecima kako je Tino za 1 godinu i 6 mjeseci od igrača koji je stigao na probu u Hajduk,stigao do SP! A da je extra klasa nije,da je eksplodirao nastupima i digao HNL na noge prije SP,također nije!

Al' eto,Milan Đurić se svojim radom probio do Serie A,to mu ne nabadaj na nos,to što tebe ne zanima kako je on stigao je posebna tema,on zna najbolje da nije slučajno došao tu gdje jeste!
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 nov 2014, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2014, 18:43

Keenan.- je napisao/la:@calcio

Aha. Znači hoćeš da kažeš da BiH nema napadača pored Edina i Vede i da je Teletova taktika za slijedeću utakmicu 4-5-Tino opravdana i da bolje nije moglo?
Nemamo nikoga ko bi mogao uskociti u prvih 11 cak i kad su Dzeko i Vedo povrijedjeni. Muslimovic je to nekada mogao. Njega je mozda pogresno nazivati trecim napadacem, bio je jedan od trojice napadaca. Jedno vrijeme nas najefikasniji napadac., sjetite se 3 gola protiv Hrvatske na primjer.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 14 nov 2014, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

ZvornikBBB
Kontakt:

Post Postao/la ZvornikBBB » 14 nov 2014, 18:44

slika

Papke zakasnio na avion.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2014, 18:46

ZvornikBBB je napisao/la:slika

Papke zakasnio na avion.
:zzz: ... Cak i da sam medju onima koji nisu za Papeta rek'o bi ti da si glup.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 nov 2014, 18:47

"Na vrat na nos" napadač pred ovakvu utakmicu (i to pogotovo što je taj napadač loš) bio bio poguban potez tim više što Đurić ili bilo koje ime koje se ovde spominje,nije prošao bilo kakav proces upoznavanja igrača i sistema koji Repereznetacija igra.
Hajd da je to neki dobar napadač koji brzo upija taktiku,ali Đurić. . .možda nekad u budućnosti.

Siguran sam da će Hajrović ili Višća biti korisniji.
Ne zato što su možda bolji napadači,nego zato što su tu duže vrijeme.
A.F.C. Bournemouth!

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 nov 2014, 18:49

calcio je napisao/la:
mumin je napisao/la: E druze haj ovako da okrenemo pricu. Mi pored Begovica nemamo ni jednog golmana ni blizu njegovih kvaliteta. Fejzic je na klupi posljednjeplasiranog kluba cvajte http://www.****/utakmica/WERt3kQF/#postave;1" onclick="window.open(this.href);return false; (rezultati com) dujkovicu zrinjski vrhunac karijere. Po tvojoj logici oni nebi trebali biti pozivani nego samo Begovic. Sta ce nam slabiji golmani. Pa onda po tvojoj logici kad se Begovic povrijedi koga cemo na go? Susicu je ovo cini mi se peta godina u reprezentaciji i za to vrijeme nije uspio naci treceg napadaca, igraca koji ce sjediti na klupi i ulaziti samo kad mora ( kakva je sad situacija). Ja kad nemam para da kupim Audia ja cu kupit golfa dvicu. Pokrijes se sa onim sto imas. Vec se godinama Susicu prebacivalo nepozivanje nekog treceg napadaca koji ce bit zamjena Dzeki i Vedi, al on je tvrdoglav i njegov inat nas je doveo do ove sad situacije.

Inace mislim da cemo pobijediti ove **** i vratiti se kuci sa tri boda. Najgore bi bilo da odigramo nerijeseno jer bi imali samo tri boda a i ova "trenercina" bi ostala selektor.
Evo mumine, mozda te nece zadovoljiti odgovor ali pokusacu.
Fejzic je bio standardan do prije par kola. Mislim da je solidan drugi golman. Tri golmana moraju biti na spisku ako se ne varam. Susic je imao treceg napadaca, to je bio Muslimovic. Posto je on otisao u Kinu nije se niko nametnuo. Najblizi je bio Mahmutovic prosle sezone ali se nazalost povrijedio. A da je zvao recimo Adilovica kao treceg napadaca, sigurno bi mnogi govorili da je to preko nekih stela, germanijac i slicno... vec vidjen scenario.
E to "solidan" je fazon. Mi ne mozemo ocekivat napadace klase Dzeke i Vede ali se moglo naci solidno rjesenje na njihovoj poziciji do sad. Bilo je i vise nego dovoljno vremena (necu spominjat imena jer ne pratim igre nekih napadaca sto se spominju, al bi susic trebao/morao naci bar treceg napada). Igrali protiv lihtenstajna prijateljsku prije kvalifikacija, a on nije mogao pozvati ni jednog napadaca da isproba. Kad je mogo nagurat bruku ovih solidnih igraca u vezu i na golmansku poziciju, a Bgm i u zadnju liniju, mogo je i jednog solidnog napadaca. A kad si vec spomeno muslimovica tu je specificna situacija. Nije ga zvao zbog lose lige i kluba gdje igra, a za njim ode misimovic u isti klub al za njega ne vrijedi to previlo. Ko je ovdje lud.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 nov 2014, 18:50

Ma ne nema nikakvih napackih alternativa.isto kao sto nije bilo def veznog dok je besic igrao u gulas ligi. A zar sve alternative nisu isprobane u prijateljskim.p.s moze li netkoupucen odgovorit koja je pozicija tina svena u repci tacno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 nov 2014, 18:53

I tu ima istine. Ovo se moze uporediti sa situacijom kad nismo imali kvalitetnog zadnjeg veznog u ekipi, a Besic igrao u slaboj ligi. Covjek je bio idealno rjesenje - forumasi to znali, selektor od 75 000 nije :facepalm: Pokazace se da smo u pravu i sa ovom dvojicom naprijed + Stilicem- ima vremena :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ZvornikBBB
Kontakt:

Post Postao/la ZvornikBBB » 14 nov 2014, 18:53

Sabinho je napisao/la:

Papke zakasnio na avion.
:zzz: ... Cak i da sam medju onima koji nisu za Papeta rek'o bi ti da si glup.
Jos malo i taj Safetov bunker ce bit razvaljen i onda ce sve krave biti pustene.
Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 14 nov 2014, 18:54

Kada imam slab dan, odlucim se procitati par postova Safetovih ovcica i raspolozenje mi se automatski popravlja :D

...sta ce nam napadac, kad ce neshvaceni genije staviti Viscu na laznog spica i time sokirati Izraelsku odbranu...

Ne prestajte, kumim vas :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 14 nov 2014, 18:57

Papke zakasnio na avion.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tokralju:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 19:02

I najgore od svega što će sad neki lik uletit i napisat kako može Kramarić iz Rijeke igrat za Hrvatsku,a nama smetaju Tino i Avdija! Nikako ljudi da shvate da nije problem u ligi koliko u samim igračima,pa nema na ovom forumu lika koji bi se pobunio i pitao zbog čega je Ibričić dobijao poziv u reprezentaciju u ono vrijeme dok je rušio u Hajduku i dominirao HNL-om!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 nov 2014, 19:06

Donnie Darko je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Đurića prekrižio jer je sa 24. godine u Seriji A, a Adilovića bi zvao koji je sa 28 godina, na vrhuncu karijere, u Samsunsporu u n-toj Turskoj ligi :tokralju:

Koja predanost :tokralju:
Nisam ja nikoga prekrizio, govorim o trenutnoj situaciji. I ne vodim se transfemarktom i jacinom liga kao sto neki od vas rade. Mnogo je igraca koji zavrse u velikim klubovima iako nemaju kvalitet, kao sto ima mnogo igraca koji nikad ne doguraju do velikih liga i klubova iako imaju kvalitet. Mnogo se stvari treba poklopiti da bi doslo do transfera. Glupo je prema tome gdje neko igra ocjenjivati kakav je igrac.
Naravno da je glupo vama koji branite Safeta. Kako bi drugačije opravdali dominaciju HNL-a u reprezentaciji.
Pogledati utakmicu Hrvatska-Argentina pod hitno ili poneku utakmicu Rijeke u Uefa kupu. ;)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 14 nov 2014, 19:09

rambo16 je napisao/la:"Na vrat na nos" napadač pred ovakvu utakmicu (i to pogotovo što je taj napadač loš) bio bio poguban potez tim više što Đurić ili bilo koje ime koje se ovde spominje,nije prošao bilo kakav proces upoznavanja igrača i sistema koji Repereznetacija igra.
Hajd da je to neki dobar napadač koji brzo upija taktiku,ali Đurić. . .možda nekad u budućnosti.

Siguran sam da će Hajrović ili Višća biti korisniji.
Ne zato što su možda bolji napadači,nego zato što su tu duže vrijeme.
:thumbup:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 nov 2014, 19:15

harixs je napisao/la:
Pogledati utakmicu Hrvatska-Argentina pod hitno ili poneku utakmicu Rijeke u Uefa kupu. ;)
Sve to ok,Rijeka igra odlično,ima najjačeg napadača u ligi,tj Kramarića! Al poenta je u tome da mi imamo 2 igrača iz Hajduka,a to nema nikakve veze sa Rijekom! A utakmicu Hrvatske nemamo šta gledat,jedino vrijedno pomena što dolazi iz Hajduka je golman Kalinić ! Rijeka je druga priča i mi iz Rijeke imamo Kvržića koji bi realno trebao biti na spisku u zadnje sve 3 tekme al' ga nema!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 nov 2014, 19:35

harixs je napisao/la:
Jeli bio neki igrac hajduka u prvih 11 na tekmi Hrv-Arg?
BUDI ŽELJO !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.