MostaracVelezovac je napisao/la:damir_82 je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Joj ovog Damira
Pa ni onaj poljoprivrednik iz Han Pijeska se vise ne trudi opravdavati selektora, samo Damir uporan

Cilj nije ispunjen i nema opravdanja, ali ima odgovora na lazi i nebuloze.... To je razlika

Damire, na nedavnom istrazivanju je utvrdjeno da je u BIH od prilike 20-25% svih facebook profila laznih. Od tih 20-25%, cetvrtina se koristi za stvaranje propagande. Slicna je stvar i sa nikovima na forumu. Pa se iskreno pitam, radis li ti slucajno za Susice?
Jeli tebi posao da ih stitis? I ako jeste - samo zapamti da ne bude li Teleci Pogled otpusten ove sedmice, FSBiH ce tek tad osjetit sta je bojkot navijaca, jer SVAK ZIV je vidio ko i sta je Pape Susic. Prosla su vremena kad su se igraci prodavali preko repke - zato Tin Susic vise nikad nece bit pozvan u repku i svoje je zavrsio - pa nek Sead pere pare preko Hadzica i Tina nekim drugim putem.
A ti si procitan - i starno prestani pokusavat nesto - jer je ocito da je Pape papak zavrsio svoj poso. Pa bi red bio da i ti zavrsis svoj.
Registrovao sam se na forum jos prije dolaska Susica na mjesto selektora, ako Bog da bicu tu i kad on ode...
Nisam troll, i ne spinujem, vec odgovaram upravo takvim....
Ne shvatam ljude koji mogu selektora zvati takvim imenima, a pogotovo ne shvatam one koji to rade od 29. Decembra 2009. godine i dana kad je imenovan...
Ne shvatam da su ljudi slijepi pored ociju i zbog direktne mrznje prema osobi izmisljaju se stvari zbog kojih ga treba otjerati....
Nacin oblacenja, izjave, gdje je bio u ratu, patriotizam...sve je to bilo bitnije od posla koji radi....
Najnoviji primjer je i zamjeranje na fizickoj spremi nasih igraca, a oni tek zavrsili sezone... Trebalo je po dva treninga dnevno pa da imamo bolnicu u ekipi i da nekim igracima rizikujemo i teze povrede....
O taktikama sam vec sve rekao... Ja ne bih igrao u onoj formaciji, ali razumijem da je selektor tako odlucio i ne vidim da smo primili gol zbog taktike... Ponovo pogledaj koliko je nasih igraca bilo iza lopte u momentu kad Emenike stoji naspram Spahica.... Da je bio Kolasinac napao bi on, pa ako njega prodje imas Spahica, ako njega prodje imas Sunjica pa Mujdzu pa nek Besic pomogne...... To je bezveze... Imas 4 igraca iza lopte i takticki stojis ok.... U prvoj utakmici koliko se lopti proslijedilo prema napadu a koliko u drugoj? Budite malo realni majku mu....
Znam jako puno Mostaraca i znam kakvo misljenje imaju o Susicu i kao igracu i kao treneru, i znam da vas vecina jedva ceka Vahu ili Duska... I sam ne bih imao nista protiv i volio bih Vahu vidjeti na mjestu selektora. (To mi je bila zelja i prije Kodre i Cire...) Samo ne mislim da je u redu ovoliko napadati Susica.... Ne branim ja ovdje Safeta Susica, vec pratim rad selektora BiH.... Ne sumnjam da ce neko drugi bolje obavljati posao, a zivi bili pa vidjeli, za koju godinu kako cemo se odnositi prema bilo kojem drugom selektoru, krenuvsi od Vahe pa nadalje.....