Evo sad vidim na stranicama kluba da će prijenos biti na RTV HR-HB tko ima Eronet ima taj kanala ne znam zaostale operatere
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Daj link kolegaUstanikSBII je napisao/la: ↑16 jul 2020, 14:49Evo sad vidim na stranicama kluba da će prijenos biti na RTV HR-HB tko ima Eronet ima taj kanala ne znam zaostale operatere
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Imas na Telemach u programkillafrommanilla je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:22Daj link kolegaUstanikSBII je napisao/la: ↑16 jul 2020, 14:49Evo sad vidim na stranicama kluba da će prijenos biti na RTV HR-HB tko ima Eronet ima taj kanala ne znam zaostale operatere
MUSVDG
-
- Kontakt:
Mislim da ova izjava Dudića je potvrdila da neće lijevi bek doći:
“Sigurno da nam Dino Hasanović puno nedostaje, vidjeli ste i danas da nam fali ta njegova energija u igri, fali pogotovo kada igramo romb, fali taj njegov pritisak. Ali ima tu Osmić, ima Zeljković, probaćemo da ih podignemo na željeni nivo i imamo dovoljan broj igrača. Očekujemo sljedeće sedmice još jedno pojačanje, nadam se, koje može da odgovori zadatku i u veznoj liniji i nešto prema naprijed", istakao je Feđa Dudić.
“Sigurno da nam Dino Hasanović puno nedostaje, vidjeli ste i danas da nam fali ta njegova energija u igri, fali pogotovo kada igramo romb, fali taj njegov pritisak. Ali ima tu Osmić, ima Zeljković, probaćemo da ih podignemo na željeni nivo i imamo dovoljan broj igrača. Očekujemo sljedeće sedmice još jedno pojačanje, nadam se, koje može da odgovori zadatku i u veznoj liniji i nešto prema naprijed", istakao je Feđa Dudić.
Ti si naša ljubav jedina!
Sljedece sedmice dolazi igrac koji moze igrati ljevog beka,desnog beka,veznog,iza na napadaca, ljevo desno krilo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:42Mislim da ova izjava Dudića je potvrdila da neće lijevi bek doći:
-
- Kontakt:
Syebo si meDembaBa21 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:44Sljedece sedmice dolazi igrac koji moze igrati ljevog beka,desnog beka,veznog,iza na napadaca, ljevo desno krilo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:42Mislim da ova izjava Dudića je potvrdila da neće lijevi bek doći:

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Da nije EssienDembaBa21 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:44Sljedece sedmice dolazi igrac koji moze igrati ljevog beka,desnog beka,veznog,iza na napadaca, ljevo desno krilo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:42Mislim da ova izjava Dudića je potvrdila da neće lijevi bek doći:

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
James MilnernekoIzMostara je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:56Da nije EssienDembaBa21 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:44Sljedece sedmice dolazi igrac koji moze igrati ljevog beka,desnog beka,veznog,iza na napadaca, ljevo desno krilo.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 jul 2020, 20:42Mislim da ova izjava Dudića je potvrdila da neće lijevi bek doći:
“Sigurno da nam Dino Hasanović puno nedostaje, vidjeli ste i danas da nam fali ta njegova energija u igri, fali pogotovo kada igramo romb, fali taj njegov pritisak. Ali ima tu Osmić, ima Zeljković, probaćemo da ih podignemo na željeni nivo i imamo dovoljan broj igrača. Očekujemo sljedeće sedmice još jedno pojačanje, nadam se, koje može da odgovori zadatku i u veznoj liniji i nešto prema naprijed", istakao je Feđa Dudić.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Halilovicu liga zavrsava 19.7 znaci za tri dana,nadajmo se da je on to pojacanje onda smo konkurentni za top 4,meni su radovac i prses danas odigrali odlicno zeljkovic samo malo da poradi na kondiciji i mozemo ga ocekivati onakvog kao i prije ozljede
Mora da je Senad Lulić, nema boljeg utility igrača 

a televizije i qurcaFSB je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:41Uživo od 18:00
Rođeni danas protiv NK Široki Brijeg (u Tomislavgradu) igraju u sljedećem sastavu:
Bogdanović - Ćosić, Zvonić, Cheshmedjiev, Ćivić - Radovac - Osmić, Pršeš - Vehabović - Cvijanović, Brandao
Velež će utakmicu započeti u "dijamant" formaciji, odnosno u sistemu 4-3-1-2.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kakav je mural ugrađen u Donjoj Mahali, bravo momci bravo RA!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Zalijepi ih Hasić i Face Tv i novinarku, jadan pokušaj pravljenja afere.
A nema nikakve ,osim što je pokušaj pravljenja afere predsjedniku kluba, u pravu si nema nikakve.
Ima veze jer je Hasić Veležov predsjednik, nek cijela država vidi kakav je to čovjek.
5 Hasića u državi, BIH ko Švica
5 Hasića u državi, BIH ko Švica

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.