Upravo tako! Meni je stvarno smijesno ovo uporedjivanje Adilovica i Djurica samo na osnovu toga koliko je ko golova dao. Selektor je taj koji treba pogledati sve potencijalne kandidate i na osnovu njihove konkretne igre i svih statistickih pokazatelja koji treba da krase jednog napadaca odluciti koga ce pozvati u selekciju. Ali, mi ne treba da se zamaramo time jer nas selektor niti prati potencijalne igrace, niti ih poziva.wienultras je napisao/la:treba uzeti u obzir i klub u kojem igra,klub koji u prosjeku zabije gol po utakmici..
i brani se u vecini..
Safet Sušić - Pape
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
nakon ovog ciklusa, ma kako on završio, napraviti blagu sjmenu u kadru i naravno na selektroskoj poziciji
zahvaliti se Spahi (neće nam valjda on igrat do 45. godine), ovoj dvojici rezervnih golmana, Višći, Avdiji, Kvržiću, Ogiju, Zakariću
Pozvati Memiju, Radovca, Duljevića (oni će za par godina biti pakleni igrači) Šehića, Vrančića, Mahmutovića/Đurića, Štilića, Zukanovića, Arslanagića ako je ikako moguće...
i nije mi jasno kako neko može sra.t po TInu i Hadžiću koji za sada igraju odliiične kvale (doduše, Tin bi trebao dobijati minute sa klupe, ne zbog njegovog nekvaliteta, već zbog kvaliteta ostalih veznjaka) a Anel ako ovako nastavi igrati zaslužuje da ostane u repki u budućnosti..
zahvaliti se Spahi (neće nam valjda on igrat do 45. godine), ovoj dvojici rezervnih golmana, Višći, Avdiji, Kvržiću, Ogiju, Zakariću
Pozvati Memiju, Radovca, Duljevića (oni će za par godina biti pakleni igrači) Šehića, Vrančića, Mahmutovića/Đurića, Štilića, Zukanovića, Arslanagića ako je ikako moguće...
i nije mi jasno kako neko može sra.t po TInu i Hadžiću koji za sada igraju odliiične kvale (doduše, Tin bi trebao dobijati minute sa klupe, ne zbog njegovog nekvaliteta, već zbog kvaliteta ostalih veznjaka) a Anel ako ovako nastavi igrati zaslužuje da ostane u repki u budućnosti..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jasta nego,jos od odlaska Muslimovica mi nemamo potrebu za trecim napadacom pa je sasvim logicno da ga ne trazimo ni sad kada smo ostali bez Ibisevica i Dzekerambo16 je napisao/la: "Na vrat na nos" napadač pred ovakvu utakmicu (i to pogotovo što je taj napadač loš) bio bio poguban potez tim više što Đurić ili bilo koje ime koje se ovde spominje,nije prošao bilo kakav proces upoznavanja igrača i sistema koji Repereznetacija igra.
Hajd da je to neki dobar napadač koji brzo upija taktiku,ali Đurić. . .možda nekad u budućnosti.
Siguran sam da će Hajrović ili Višća biti korisniji.
Ne zato što su možda bolji napadači,nego zato što su tu duže vrijeme.

Kakav su to proces prosli Tino i Hadzic pa dobise poziv za Brazil ? Ko je njih do tad analizirao,pratio i uhodavao u taj famozni sistem gdje pazi slucaja recimo Bicakcic upada bez problema,Hajrovic isto tako..Bas nas ta dvojica novajlija izvukose u Slovackoj a nisu prosli nikakav famozni proces upoznavanja..
Sta to fali Mahmutovicu i koji su to kriteriji koje on ocigledno ne moze zadovoljiti kod Papeta i to pored cinjenice da smo trenutno bez napadaca ?
Jacina lige ? Bilo bi kontradiktorno samo po sebi s obzirom da tu vec imamo igrace iz propalog Hajduka a do nedavno i iz Turskog drugoligasa..
Kako Visca ili Hajrovic koji nisu napadaci mogu biti korisniji na toj poziciji od momka koji je redovno jedan od najboljih golgetera u Ceskoj ligi ? Ne radi se tu o tamo nekom napadacu iz Ceske lige nego o jednom od najboljih napadaca u Ceskoj ligi koji kada je zdrav uvjek igra na jako dobrom nivou i redovno daje golove..
Nije, njihovi najbolji igraci inace igraju za druge reprezentacije.champions1921 je napisao/la:Jeli bio neki igrac hajduka u prvih 11 na tekmi Hrv-Arg?harixs je napisao/la:
Pogledati utakmicu Hrvatska-Argentina pod hitno ili poneku utakmicu Rijeke u Uefa kupu.

- champions1921
Pitam jer nisam gledao tekmu a bilo mi mrsko traziti sastave a izgleda samo golman Lovre Kalinic ima jedan nastup za Hrvatsku pored nasa dva reprezentativca i to je to sto se A repki tice..harixs je napisao/la:Nije, njihovi najbolji igraci inace igraju za druge reprezentacije.champions1921 je napisao/la:Jeli bio neki igrac hajduka u prvih 11 na tekmi Hrv-Arg?harixs je napisao/la:
Pogledati utakmicu Hrvatska-Argentina pod hitno ili poneku utakmicu Rijeke u Uefa kupu.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 nov 2014, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Jes, ali je on Đurića (ili nekog drugog napadača) davno trebao ubacivati na spiskove da se upoznavaju sa sistemom igre.rambo16 je napisao/la:"Na vrat na nos" napadač pred ovakvu utakmicu (i to pogotovo što je taj napadač loš) bio bio poguban potez tim više što Đurić ili bilo koje ime koje se ovde spominje,nije prošao bilo kakav proces upoznavanja igrača i sistema koji Repereznetacija igra.
Hajd da je to neki dobar napadač koji brzo upija taktiku,ali Đurić. . .možda nekad u budućnosti.
MI od odlaska Muslimovića nemamo trećeg napadača.
Ovi će biti pakleni igrači, a Zakarić neće?Kaunas je napisao/la:zahvaliti se Spahi (neće nam valjda on igrat do 45. godine), ovoj dvojici rezervnih golmana, Višći, Avdiji, Kvržiću, Ogiju, Zakariću
Pozvati Memiju, Radovca, Duljevića (oni će za par godina biti pakleni igrači)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
To je to hilmo ali rijetko ko to tako zeli sagledati.. Veliki propusti saveza i selektora koji su nam se kad tad morali odbiti od glavu.. Nije morao treci napadac biti neka klasa vec samo da uleti u "ne daj Boze" situacijama kakva je ova sad..
BUDI ŽELJO !!!
Mi smo mala zemlja i svaki igrač nam je zlata vrijedan.
Pa i taj Mahmutović u Češkoj (valjda nisam pogriješio) treba se i na njeg računati.
Zovni ga jednom dva puta, možda mu to bude odskočna daska za transfer u jaču ligu i postane još bolji.
Ma pobjedit ćemo mi ove... ne želim im ni ime spominjati.
Pa i taj Mahmutović u Češkoj (valjda nisam pogriješio) treba se i na njeg računati.
Zovni ga jednom dva puta, možda mu to bude odskočna daska za transfer u jaču ligu i postane još bolji.
Ma pobjedit ćemo mi ove... ne želim im ni ime spominjati.
A i sistema u p.... m...... ima se sta i ucit.rambo16 je napisao/la:"Na vrat na nos" napadač pred ovakvu utakmicu (i to pogotovo što je taj napadač loš) bio bio poguban potez tim više što Đurić ili bilo koje ime koje se ovde spominje,nije prošao bilo kakav proces upoznavanja igrača i sistema koji Repereznetacija igra.
Tako je. Slažem se u potpunosti.hilmo je napisao/la: Jes, ali je on Đurića (ili nekog drugog napadača) davno trebao ubacivati na spiskove da se upoznavaju sa sistemom igre.
MI od odlaska Muslimovića nemamo trećeg napadača.
Nisam Papetov advokat,ali ako se do sad nije riješilo pitanje trećeg napadača,sada pred ovako bitnu utakmicu nema smisla da se rješava i to još da taj neki novi bude starter. Nema logike,ama baš. . .
I nije to samo Papetov propust. Svi u savezu se se pouzdali u to da neće biti situacija u kojoj su i DŽeko i Ibišević out. Nažalost to se desilo i to treba da bude škola za neke buduće generacije.
A.F.C. Bournemouth!
Neznam sto se pravi tolika zbrka za tog "nedaj Boze napdaca", pa zar nije bolje ubaciti Izeta kao nedaj Boze napadaca iz bundeslige, nego tamo nekog polovnjaka.
Pa do neki dan su neki izbacivali Ibisevica, standardnog clan Bundeslige i trazili Izeta. Sad kad smo primorani traze se neki nedaj Boze.
Pa do neki dan su neki izbacivali Ibisevica, standardnog clan Bundeslige i trazili Izeta. Sad kad smo primorani traze se neki nedaj Boze.

Nisu izbacivali Ibiševića da bi Izet igrao klasičnog napadača, već da bi tada igrali 4-5-1 formaciju u kojoj bi bili vjerovatno opasniji, ako igraš s 2 napadača ne znači da je to vise napadacki od 4-5-1, 4-2-3-1.harixs je napisao/la:Neznam sto se pravi tolika zbrka za tog "nedaj Boze napdaca", pa zar nije bolje ubaciti Izeta kao nedaj Boze napadaca iz bundeslige, nego tamo nekog polovnjaka.
1. krenem da citiram postVirtu4l je napisao/la:Ovi će biti pakleni igrači, a Zakarić neće?Kaunas je napisao/la:zahvaliti se Spahi (neće nam valjda on igrat do 45. godine), ovoj dvojici rezervnih golmana, Višći, Avdiji, Kvržiću, Ogiju, Zakariću
Pozvati Memiju, Radovca, Duljevića (oni će za par godina biti pakleni igrači)
2. vidim da me Virtual citirao
3. nastavim čitat' forum
15.10.2013.
Kad lupate takve gluposti, to je postalo toliko nevjerovatno i van svake pameti. Ovi će biti pakleni, a Zakarić koji je već sad sa 22 godine toliko iskusniji od njih - neće.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Slicno si ti pisao i o Besicu, njegovoj poziciji u Ferencu te neodgovornom ponasanju prema selektoru (zajedno sa habibijem glavnim), pa se sada koprcate ko riba na suhom u vezi MuMeta.calcio je napisao/la: Ja licno nisam nikad rekao da smo prosjecna repka, za druge ne znam. Nije Djuric dosao u Serie a zato jer je izdominirao u nizim ligama, realno ne zna ni sam kako je dobio sansu ali kad je vec dobio neka ucini sve sto moze da je iskoristi. Valjace njemu, valjace i nama u buducnosti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Iako vecinom Virtual lupa nevidjene gluposti upravu je ovaj put.. S tim sto ja cu reci za Viscu... Pa on je trenutno Pele za te tvoje nabrojane igrace.... Oni ni izbliza nisu ni u nasoj ligi dominantni kao sto je Visca bio... I jos plus igra mnogo jacu ligu i to konstantno.... Samim tim automatizmom mora imati mjesto prije tih.. A sa druge str nas najbolji joker.. Nikad nije zakazao osim u mecu na SP protiv Argentine...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve ovo veze ima sa (ne)kvalitetom Susica i Vrsajevica?harixs je napisao/la:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vrijeme pokaže ko je uvijek u pravuMrMuscle je napisao/la:Iako vecinom Virtual lupa nevidjene gluposti upravu je ovaj put..

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uredu je to ali kad je Dzeko tu, jer je on nadprosjecan napadac za nase uslove, ali bez njega ja ipak mislim da je Izet bolje rjesenja za napadaca nego tamo neki iz druge Spanske ili Dzuric koji se mrcvari po nizeligasima vec 3-4 god.Sheyi je napisao/la:Nisu izbacivali Ibiševića da bi Izet igrao klasičnog napadača, već da bi tada igrali 4-5-1 formaciju u kojoj bi bili vjerovatno opasniji, ako igraš s 2 napadača ne znači da je to vise napadacki od 4-5-1, 4-2-3-1.harixs je napisao/la:Neznam sto se pravi tolika zbrka za tog "nedaj Boze napdaca", pa zar nije bolje ubaciti Izeta kao nedaj Boze napadaca iz bundeslige, nego tamo nekog polovnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.