Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovo podržavam 100%, ako ćeš kritikovati nekog samo argumentovano i činjenice, nikakva vrijeđanja i psovanja.Mozambik je napisao/la:Edin sam mora biti svjestan da navijaci od njega traze zalaganje i pozrtvovanost. Do toga nece doci ako mu se yebe familija na twitteru ili facebooku, naprotiv, to ce samo proizvest kontraefekat. Treba mu porukama staviti do znanja da trazimo trku i zalaganje, a ne odmah psovat sestru, majku, Amru itd..
Dzeko je izgleda pokusao na trzaj mudima da ga uplasi.Kobe Bryant je napisao/la:Za ovo je zasluzio da bude od sad na klupityler durden je napisao/la:
Safet Susic je tu dosao jer su ti ostali bili ili zauzeti ili nespremni da preuzmu reprezentaciju... I jer je pristao raditi za ponudjenu platu.... To je u startu logika....MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo, ne interesuje mene Vaha ili Dusko sto su Rodjeni nego sto su uspjesni. I jedan I drugi su osvojili tonu titula KAO TRENERI (ne samo kao igraci) I pokazali (I DOKAZALI) da znaju taj posao solidno obavljat. Teleci pogled to nikad nije uradio, nego je dosao u repku iz druge Turske lige - I naravno da ce mi odmah sa starta bit nejasno odakle ga tu. Logika ti sve govori. I to je ono sto Vaha I Dusko imaju I sto ih cini dobrim kandidatima za trenera reprezentacije BiH. Takodjer, I Mesa Bazdarevic se moze ubrojiti medju njima iz istog razloga.damir_82 je napisao/la: Registrovao sam se na forum jos prije dolaska Susica na mjesto selektora, ako Bog da bicu tu i kad on ode...
Nisam troll, i ne spinujem, vec odgovaram upravo takvim....
Ne shvatam ljude koji mogu selektora zvati takvim imenima, a pogotovo ne shvatam one koji to rade od 29. Decembra 2009. godine i dana kad je imenovan...
Ne shvatam da su ljudi slijepi pored ociju i zbog direktne mrznje prema osobi izmisljaju se stvari zbog kojih ga treba otjerati....
Nacin oblacenja, izjave, gdje je bio u ratu, patriotizam...sve je to bilo bitnije od posla koji radi....
Najnoviji primjer je i zamjeranje na fizickoj spremi nasih igraca, a oni tek zavrsili sezone... Trebalo je po dva treninga dnevno pa da imamo bolnicu u ekipi i da nekim igracima rizikujemo i teze povrede....
O taktikama sam vec sve rekao... Ja ne bih igrao u onoj formaciji, ali razumijem da je selektor tako odlucio i ne vidim da smo primili gol zbog taktike... Ponovo pogledaj koliko je nasih igraca bilo iza lopte u momentu kad Emenike stoji naspram Spahica.... Da je bio Kolasinac napao bi on, pa ako njega prodje imas Spahica, ako njega prodje imas Sunjica pa Mujdzu pa nek Besic pomogne...... To je bezveze... Imas 4 igraca iza lopte i takticki stojis ok.... U prvoj utakmici koliko se lopti proslijedilo prema napadu a koliko u drugoj? Budite malo realni majku mu....
Znam jako puno Mostaraca i znam kakvo misljenje imaju o Susicu i kao igracu i kao treneru, i znam da vas vecina jedva ceka Vahu ili Duska... I sam ne bih imao nista protiv i volio bih Vahu vidjeti na mjestu selektora. (To mi je bila zelja i prije Kodre i Cire...) Samo ne mislim da je u redu ovoliko napadati Susica.... Ne branim ja ovdje Safeta Susica, vec pratim rad selektora BiH.... Ne sumnjam da ce neko drugi bolje obavljati posao, a zivi bili pa vidjeli, za koju godinu kako cemo se odnositi prema bilo kojem drugom selektoru, krenuvsi od Vahe pa nadalje.....
Drugo, ti stalno skreces vodu na isti mlin - te igraci, te igraci. Jedan trener mora imat I muda I pameti da jednom igracu glavu otkine kad se on hoda po terenu - GLAVU!!! A to Susic ocito nije znao niti umio. To sto se Dzeko seta po terenu -to je krivica Susica. Zasto se niko Vahi ne seta po terenu? Zato sto bi mu ovaj yhebo 3 generacije familije da to uradi - eto zasto.
To je sve greska Susica.
I to sto se Dzeko I Spaha setaju po terenu - Susic je kriv.
I to sto su ocito prepadnuti izasli na teren (vjerovatno njegovim IDIOTSKIM sastavom igraca) - I to je Susiceva krivica.
I to sto su izmjene bile katastrofalne - opet Susiceva krivica.
I to sto igraci ocigledno nemogu 90 minuta trcati (dok im Susic daje Slobodan dan 5 puta u Brazilu samo) - opet Susiceva greska.
Sve ovo sto se desilo je Susic kriv.
Sto se Edin tako ne seta u Citiju? Nemoze od trenera.
Sto se Spaha tako ne seta u Bayeru? Nemoze od trenera.
Sve te stvari gore navedene pocinju I zavrsavaju s Telecim Pogledom.
600 metara vise za martonca Mandju.samoposmatram je napisao/la:Floyd sam si sebi dao odgovor. Razlika je u setac i trkac. Da bolje razumijes ja cu odsetati tih 10 km za 90 minuta, a ti ih iztrci sprintevima od 100 metara i drzi pauze izmedju. Neces iztrcati ni pola od toga za jedan dan.
Vrhunac argumentacije, ne vrijedi se sa tobom raspravljati.floyd je napisao/la:Da mu je prvi gol priznat, misevi bi jos bili u rupama.
Kakav analfabeta, Dzeko je trebao prkosit inerciji tijela.Probisvjet je napisao/la:Dzeko je izgleda pokusao na trzaj mudima da ga uplasi.Kobe Bryant je napisao/la:Za ovo je zasluzio da bude od sad na klupityler durden je napisao/la:
Dzeko nikad ni nije bio trkac. On je samo gol igrac i to vrhunski gol igrac. Koji povremeno pomogne u odbrani. Ako ga uposlis sa dovoljno kvalitetnih lopti bilo gdje u radijusu od 20 m od gola. Covjek ce jako vjerovatno postici gol ili napraviti izglednu priliku. To je on. I kao takav je bolji od Ibisevica ( koji jeste borbeniji ali to nije dovoljno da bi bio bolji od Dzeke, jer on to nazalost nije ) i duplo bolji od Zeca. Kraj price. Izgubili smo zbog selektora i neigranja Kolasinca na beku. I izmjesanog veznog reda gdje su se sudarali Miske, Medunjanin i Pjanic. A ne zbog Dzeke forum majstori.floyd je napisao/la:
600 metara vise za martonca Mandju.
Vozdrica.
Kakvo vidjenje utakmice? Razocaran sam, sudija nas pokro, dacemo sve od sebe u zadnjoj...Sve same floksule koje novinar moze napisat i bez pitanja.
Da mu je prvi gol priznat, misevi bi jos bili u rupama.
Ni sam ne shvatas koliko si upravu kad spominjes inerciju za Dzeku.nepokretknost, mrtvilo, tromost, lenjost, učmalost; nesposobnost, slabost; fiz. lenjivost; zakon inercije prvi osnovni zakon dinamike (Galilej-Njutn): svako telo ostaje u svojem stanju mirovanja ili jednakoga pravolinijskog kretanja sve dok ga dejstvo sila ne prinudi da to svoje stanje promeni.
Inerciji qurca, sta se pravis pametan u prvom gifu nije ni htio na loptu ici.floyd je napisao/la:Kakav analfabeta, Dzeko je trebao prkosit inerciji tijela.Probisvjet je napisao/la:Za ovo je zasluzio da bude od sad na klupityler durden je napisao/la:
Bravo genijalci, nasjecite jos ovih gifova, vjerovatno portugalci seru po najboljem igarcu svijeta jer nije cudotvorac.
Pa naravno...Ali vidis da ovim hudnjacima kvazi novinar ovog portala i ostali placenici ispiru mozak? i namecu pricu o Dzeki koji se nije trudio. A samo zato sto sto im ne da intervju.Ajax je napisao/la:Dzeko nikad ni nije bio trkac. On je samo gol igrac i to vrhunski gol igrac. Koji povremeno pomogne u odbrani. Ako ga uposlis sa dovoljno kvalitetnih lopti bilo gdje u radijusu od 20 m od gola. Covjek ce jako vjerovatno postici gol ili napraviti izglednu priliku. To je on. I kao takav je bolji od Ibisevica ( koji jeste borbeniji ali to nije dovoljno da bi bio bolji od Dzeke, jer on to nazalost nije ) i duplo bolji od Zeca. Kraj price. Izgubili smo zbog selektora i neigranja Kolasinca na beku. I izmjesanog veznog reda gdje su se sudarali Miske, Medunjanin i Pjanic. A ne zbog Dzeke forum majstori.floyd je napisao/la:
600 metara vise za martonca Mandju.
Vozdrica.
Kakvo vidjenje utakmice? Razocaran sam, sudija nas pokro, dacemo sve od sebe u zadnjoj...Sve same floksule koje novinar moze napisat i bez pitanja.
Da mu je prvi gol priznat, misevi bi jos bili u rupama.
Nije njegovo da ganja. U drugom gifu je uhvacen na pogresnoj nozi, nije matrix film da cini vratolomije. Otkud uopste ovako nazad kad se setkao stalno, uppsss.BadrHari je napisao/la: Inerciji qurca, sta se pravis pametan u prvom gifu nije ni htio na loptu ici.
Ali ima ovih gifova njegovog nezalaganja, moze se kompilacija od 2 stranice napraviti.
Brate,nisi upravu.Mediji(kako sam razumio i sam si novinar)su najvecu slavu i hvalospjeve dali Susicu,to smo mogli mjesecima citati.Sad ti isti preskacu njega i njegovu krivicu(njegova je daleko najveca) a nemilosrdno pletu po Dzeki,Spahi....aleksandar_veliki je napisao/la:Činjenica je da branis neobranjivo, kao sto radis vec mjesecima. Kada smo se plasirali na SP zasluzni su bili Dzeko i Spaha, kada smo dozivjeli fijasko na Mundijalu, kriv je Pape. Ne ide brate, kad vidim ove gifove povraca mi se, ovako se na terenu ponasaju najvece muske kurve. Neka ga je stid svih onih koji su u njega u proteklim godinama gledali kao u Boga.drummer je napisao/la:Cinjenica je da je Dzeko dao gol,cinjenica je da je Dzeko mogao mozda trcati vise.
Cinjenica je da je Dzeko kao i svi ostali igraci slabo fizicki pripremljen,mozda tek na 50% u odnosu kako je pripremljen u svom klubu.To je taj dozirani trening za sat vremena igre varalice iz Zavidovica kojem je neko greskom dao trenersku licencu.
Dakle,da parafraziram,trcalo je dijete dok je moglo,dalo je sve od sebe.