Ne znam, vidjecemokolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:44Sutra nakon tekme vi Želji gledate četiri boda u leđa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
" "!
1926
1926
Eo brate danas koliko vidim sve islo svojim planiranim tokom, ako bog da ice i sutra, pa se vracamo i prezimljavamo na 3. mjestu. Ktb?
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Ne bih da puno remetim vašu divnu konverzaciju ali mislim da si donekle u pravu. Priču tri vjere u TZ furaju samo komunisti, jugonostalgičari i slični. Hrvati i Srbi kad šetaju po gradu gdje su u manjini također furaju sličnu pricu ali kad su izbori mjesta sa hrvatskim stanovništvom poput Husina, Ljubača, Čaniča, Par Sela itd itd skoro 100 procentno glasaju za HDZ.Benkara21 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:29Sve znam, nemoj mi pričati ništa. Najveći ološi i nevjernici su u Tuzli i okolini, da ne pričam o seljakluku. U Sarajevu mi mrzimo normalne pravoslavce?DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:21Ko voli cetnike, jesi ti normalan bolan?
Ti si za lijecenja nekog na psihijatriji.
Ako neko nije musliman, odmah se ne treba za njega udavat i zenit. Na kraju krajeva, to je licna odluka svake osobe, nisu svi isti......
U Tuzli zive ljudi sve 3 vjere koji se ne mrze, i to vam je uvijek bilo trn u oku. Ponosan sto sam Tuzlak![]()
Toliko. A sad nastavite lijepo da se igrate

Zna li se sto su jufkice otkazale derbi.Da nije kakav koncert na Bilinom.Do sad su igrali sve tekme bez problema.Da nije planirana utakmica pod reflektorima pa se prepali.
I to dva puta, Djokanovic i Avramovski

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Teško da FK Astra može sutra protiv Želje, ako bude fer i korektno sudjenje.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Beduin
- Kontakt:
Zato vi forsirate da imetak ostane u krugu familije. Veoma pametno i vjerski pohvalno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:52Ne bih da puno remetim vašu divnu konverzaciju ali mislim da si donekle u pravu. Priču tri vjere u TZ furaju samo komunisti, jugonostalgičari i slični. Hrvati i Srbi kad šetaju po gradu gdje su u manjini također furaju sličnu pricu ali kad su izbori mjesta sa hrvatskim stanovništvom poput Husina, Ljubača, Čaniča, Par Sela itd itd skoro 100 procentno glasaju za HDZ.Benkara21 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:29Sve znam, nemoj mi pričati ništa. Najveći ološi i nevjernici su u Tuzli i okolini, da ne pričam o seljakluku. U Sarajevu mi mrzimo normalne pravoslavce?DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:21
Ko voli cetnike, jesi ti normalan bolan?
Ti si za lijecenja nekog na psihijatriji.
Ako neko nije musliman, odmah se ne treba za njega udavat i zenit. Na kraju krajeva, to je licna odluka svake osobe, nisu svi isti......
U Tuzli zive ljudi sve 3 vjere koji se ne mrze, i to vam je uvijek bilo trn u oku. Ponosan sto sam Tuzlak![]()
Toliko. A sad nastavite lijepo da se igrate![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Meraak1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze danas u Banovicima Emir navijacima Sarajeva: "pusite qurac". A oni sute 

Svi smo mi Emir.
Svi smo mi Emir.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Svako zna svoje i za svoje će da odgovara.Beduin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:59Zato vi forsirate da imetak ostane u krugu familije. Veoma pametno i vjerski pohvalno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:52Ne bih da puno remetim vašu divnu konverzaciju ali mislim da si donekle u pravu. Priču tri vjere u TZ furaju samo komunisti, jugonostalgičari i slični. Hrvati i Srbi kad šetaju po gradu gdje su u manjini također furaju sličnu pricu ali kad su izbori mjesta sa hrvatskim stanovništvom poput Husina, Ljubača, Čaniča, Par Sela itd itd skoro 100 procentno glasaju za HDZ.
![]()
Ne mogu reći da se slažem niti da odobravam sve postupke "naših" ljudi. Ali na neke ne mogu da utičem, a neke me i ne dotiču pa se manje brinem.
Ali evo reci mi jesam li u pravu za ovo sa izborima npr?
- Beduin
- Kontakt:
Sta ces biti u pravu kad je i u po Sarajeva, u Svrakinom Selu Borjana Kristo ubjedljivo pobijedila, ispred Baketa npr.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:08Svako zna svoje i za svoje će da odgovara.Beduin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:59Zato vi forsirate da imetak ostane u krugu familije. Veoma pametno i vjerski pohvalno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:52
Ne bih da puno remetim vašu divnu konverzaciju ali mislim da si donekle u pravu. Priču tri vjere u TZ furaju samo komunisti, jugonostalgičari i slični. Hrvati i Srbi kad šetaju po gradu gdje su u manjini također furaju sličnu pricu ali kad su izbori mjesta sa hrvatskim stanovništvom poput Husina, Ljubača, Čaniča, Par Sela itd itd skoro 100 procentno glasaju za HDZ.
![]()
Ne mogu reći da se slažem niti da odobravam sve postupke "naših" ljudi. Ali na neke ne mogu da utičem, a neke me i ne dotiču pa se manje brinem.
I ti sad da se dodvoris njima pokusavas u Tuzli/TK to prikazati kao woow, a isto to se desava po cijeloj BiH sa vecinskim stanovnistvom.
De ba drug, promisli prije nesto svoje zelis omalovazavati i prikazati kao vanzemaljsko.
075 ❤
075 ❤
joj jeste mi mrski i da vam želim drugu ligu , al neka ste ih mlatnuli

-
- Kontakt:
Ma ne dodvoravam se Sarajevu, nema potrebe. Ali kod njih nema to tri vjere ovako onako.Beduin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:17Sta ces biti u pravu kad je i u po Sarajeva, u Svrakinom Selu Borjana Kristo ubjedljivo pobijedila, ispred Baketa npr.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:08Svako zna svoje i za svoje će da odgovara.
I ti sad da se dodvoris njima pokusavas u Tuzli/TK to prikazati kao woow, a isto to se desava po cijeloj BiH sa vecinskim stanovnistvom.
De ba drug, promisli prije nesto svoje zelis omalovazavati i prikazati kao vanzemaljsko.
Kod nas ko fol tri vjere jedna nacija, a kad su izbori onda ipak svako ima svoju naciju. HDZ osvoji skoro sve njihove glasove, jedino kod komunista se ispoštuje ova otrcana fraza.
Jesu se digli želješčari kao da su u najmanju ruku Real Madrid.Meraak1921 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:05
Ti Boško da sutis, ljudiii Rasema je dobraaa

- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uzimamo viagru. Uzmi i ti brate,da ti se makar ku rac digne, kad ti klub nije u stranju.fks74 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:01Jesu se digli želješčari kao da su u najmanju ruku Real Madrid.![]()
Od viagre herc strada, tako će i kod vas a onda mi krećemo.BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:18Uzimamo viagru. Uzmi i ti brate,da ti se makar ku rac digne, kad ti klub nije u stranju.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, voltron30 i 18 gostiju.