RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ja nakon petog ugasio, nisam više mogo gledati.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Mene je strah da Velež nakon 5 kola ne bude u borbi za opstanak kao prosle sezone, jer ima najteži raspored, a ovo ne izgleda dobro. Ekipa je 30% slabija nego prošle sezone, jer nema Maneva, lijevog beka, Hasanovića, Fajic kakav je god, Ibrahimović je za Mulica. Ovaj Konstantin ne ulijeva povjerenje, Zeljković se traži... Do crvenog kartona je izleglo loše.... Treba biti realan.... Strah me pocetka sezone....borba za europu bi mogla biti samo san....
Šta vam je ljudi hahahaha,borimo se za titulu ove sezone
Ubijeđen sam u to.Nismo opasniji bili u napadu od 88'me.
Ubijeđen sam u to.Nismo opasniji bili u napadu od 88'me.
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Cvija u top formi pred pocetak sezone
-
- Kontakt:
Sta ste odma negativni,nikad nam nije ova mladost lezala vazda smo imali belaja sa njima pa kad su bili i fajic i manev.Sto niko ne fali igru protiv tuzle,sirokog,zelje.Vi na osnovu jedne tekme odma ste zaklljucili da cemo se borit za opstanak
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da dovedemo Oblaka na go, Marcela na lijevo krilo, na desno Cancela, zadnji vezni Casemiro pa da budemo zadovoljni igrackim kadrom.. ljudi moji ne takmicimo se u spanskoj ligi vec u BH premijer ligi, da su to neki igraci ne bi ovdje zaglavili i vracali se nakon godinu dana iz Turske, Koreje i sl.
Samo opusteno i sta Bog da, a sigurno da ce dobro dat jer to i zasluzujemo, ne sumnjam u Feđu i momke osim u Zvoncica
Sto je najbitnije imamo i kvalitetnu klupu koliko toliko, Ovcina Zeljkovic, Dario pa i Osmic naravno ako prva postava izgledala ovako kao danas.
Samo jako Rodjeni
Samo opusteno i sta Bog da, a sigurno da ce dobro dat jer to i zasluzujemo, ne sumnjam u Feđu i momke osim u Zvoncica

Sto je najbitnije imamo i kvalitetnu klupu koliko toliko, Ovcina Zeljkovic, Dario pa i Osmic naravno ako prva postava izgledala ovako kao danas.
Samo jako Rodjeni

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne prica se ovdje konkretno o danasnjoj utakmici nego svak iznosi svoje misljenje generalno sto se ekipe tice. Pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo, ali ako uporedis sastav prosle i ove godine, budi iskren pa reci koji je jaci?Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 00:06Sta ste odma negativni,nikad nam nije ova mladost lezala vazda smo imali belaja sa njima pa kad su bili i fajic i manev.Sto niko ne fali igru protiv tuzle,sirokog,zelje.Vi na osnovu jedne tekme odma ste zaklljucili da cemo se borit za opstanak

Radovica smo izgubili definitivno iako je bilo blizu dogovora. Bio bi to upgrade na lijevoj strani itekakav, za 3 klase bolji bek od Civica. Ceka se sad Halilovic i vjerovatno je to to, jedino ako nesto slucajno ne ispadne pa da potpisemo.
Najlakse je svrsavat na dobre stvari kojih ima bog sam zna koliko i bit ce ih abd jos mnogo ali ne treba bjezati ni od kritike ako ima materijala. Nije sve tako savrseno.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Nije to pesimizam nego realno sagledavanje cinjenica. Daj ti optimista konkretne argumente kako mi mozemo sa ovom ekipom u europu(sa Zvonicem kao glavnim stoperom)?
Najlakse je ici od teme do teme i mlatiti svakakve gluposti kao sto vas vecina radi.
Ne kaze niko da mi necemo dobiti i Zelju i Sarajeva, ali trenutno nemamo ekipu da bi drzali konstantu.
Forzza Velez
Fali Dino pravo na sredini nadam se da ce Zeljkovic biti onaj pravi ubrzo jedino ga on moze zamjenit u ovoj ekipi..
Novi makedonac nista posebno Brandao li la vec dugo nije na nivou kakvom je bio Cvija izrasta u pravog golgeter Fejsal onako nista posebno nadam se da ce uci u formu kako prvenstvo bude odmicalo Radovac dobar vidi se da momak zna lopte Zvonic kuku nama sa njim momak nije stoper za prve lige a ne za premijer
Sve u svemu ovaoj ekipi bez Maneva i Fajica domet zlatna sredina
Novi makedonac nista posebno Brandao li la vec dugo nije na nivou kakvom je bio Cvija izrasta u pravog golgeter Fejsal onako nista posebno nadam se da ce uci u formu kako prvenstvo bude odmicalo Radovac dobar vidi se da momak zna lopte Zvonic kuku nama sa njim momak nije stoper za prve lige a ne za premijer
Sve u svemu ovaoj ekipi bez Maneva i Fajica domet zlatna sredina
MUSVDG
Ovaj novi makedonac je prava nepoznanica.
Ono podapinjanje juce je trebao biti crveni karton, neznam jeste li upratili?
Takve stvari su nedopustive. To bi u premijer ligi bio siguran crveni karton.
Vecina igraca je zadovoljila, ima htjenja, borbenost na nivou.
Prses i Radovac su zacimentirani na sredini. Ostatak ekipe zavisi o taktici.
Ja mislim da ce protiv Zelje Cvijanovic poceti sa klupe, a da ce sredinu pojacat sa Zeljkovicem. Obrana je neuigrana i treba jedan destruktivac u timu.
Meni bi to bilo logicno rjesenje, bez obzira na odlicnu formu Cvijanovica.
Ja mislim da ce protiv Zelje Cvijanovic poceti sa klupe, a da ce sredinu pojacat sa Zeljkovicem. Obrana je neuigrana i treba jedan destruktivac u timu.
Meni bi to bilo logicno rjesenje, bez obzira na odlicnu formu Cvijanovica.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Zeljkovica na stopera, i poslije ovakve povrede je bolji od Zvonica. Uzasan je bio, i svaki put je u mojim ocima losiji, al et Dudic najbolje zna i kako. 3 boda u subotu aBdmozak je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:54Ovaj novi makedonac je prava nepoznanica.
Meni bi to bio logicno rjesenje, bez obzira na odlicnu formu Cvijanovica.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Slazem se da nam treba neki vodja pogotvo zvoni u odbrani jer je manev sa njim upravljao gov mu kako da igra,msm da mu je to najveci nedostatak.A znamo da bi fedja odma bio bivsi kad bi ga stavio na klupu
-
- Kontakt:
Ti si drugi koji govori ovo za Zvoncica i Feđu, mozemo li i mi znati u kom grmu lezi zec, sto ga ne smije staviti na klupu?Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:34Slazem se da nam treba neki vodja pogotvo zvoni u odbrani jer je manev sa njim upravljao gov mu kako da igra,msm da mu je to najveci nedostatak.A znamo da bi fedja odma bio bivsi kad bi ga stavio na klupu
-
- Kontakt:
Slica prica bi ko za ibru bila,ali nezz sto covjek pravi problem ako je na klupi ako je bolje za tim da bude na klupi sa vremena na vrijeme ne bas sad svaku utakmicuMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:41Ti si drugi koji govori ovo za Zvoncica i Feđu, mozemo li i mi znati u kom grmu lezi zec, sto ga ne smije staviti na klupu?Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:34Slazem se da nam treba neki vodja pogotvo zvoni u odbrani jer je manev sa njim upravljao gov mu kako da igra,msm da mu je to najveci nedostatak.A znamo da bi fedja odma bio bivsi kad bi ga stavio na klupu
-
- Kontakt:
Kakve su to price Bgt, mozes li pojasniti? Sta je to Zvonic pa da ne smije sjediti na klupi. Ako smo spali na to da Zvonic diriguje ko i sta ce igrati onda gasi sve, od nas nema nista.Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:34Slazem se da nam treba neki vodja pogotvo zvoni u odbrani jer je manev sa njim upravljao gov mu kako da igra,msm da mu je to najveci nedostatak.A znamo da bi fedja odma bio bivsi kad bi ga stavio na klupu
All-Time First Yugoslav League table

Treba šutiti da nas drugi ne skontaju, treba glumiti da nam je sve ok u klubu

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
- Kontakt:
Ma ko ce njemu znati sta pise, neka napise javno o cemu se radi mada sumnjam ja da je istina. Pa je li sjedio frajer na derbiju kad su Zeljkovic i Manev igrali..nekoIzMostara je napisao/la: ↑26 jul 2020, 14:14Kakve su to price Bgt, mozes li pojasniti? Sta je to Zvonic pa da ne smije sjediti na klupi. Ako smo spali na to da Zvonic diriguje ko i sta ce igrati onda gasi sve, od nas nema nista.Mostarac45 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:34Slazem se da nam treba neki vodja pogotvo zvoni u odbrani jer je manev sa njim upravljao gov mu kako da igra,msm da mu je to najveci nedostatak.A znamo da bi fedja odma bio bivsi kad bi ga stavio na klupu
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Radović je bio na pragu odlaska u Njemačku, no kako bi održavao formu vratio se u Radnik. Jutros je čak obavio ljekarske preglede, ali Slavko Petrović je ipak mišljenja da Radović neće ostati.
"On čeka odgovor iz Njemačke, to još uvijek riješeno, pa se vratio. Trener je momentalno na godišnjem, klub još uvijek ne trenira, pa će tek ove sedmice biti sve jasnije. Trener dolazi u srijedu i sve će biti odlučeno. On je tu sa nama, odigrao je i 30-tak minuta u pripremnoj utakmici, ali ipak mislim da će se to u Njemačkoj završiti i da će on otići tamo", kazao je Petrović za SportSport.ba.
"On čeka odgovor iz Njemačke, to još uvijek riješeno, pa se vratio. Trener je momentalno na godišnjem, klub još uvijek ne trenira, pa će tek ove sedmice biti sve jasnije. Trener dolazi u srijedu i sve će biti odlučeno. On je tu sa nama, odigrao je i 30-tak minuta u pripremnoj utakmici, ali ipak mislim da će se to u Njemačkoj završiti i da će on otići tamo", kazao je Petrović za SportSport.ba.
Ostavi talenta Zvonica na klupu i izjednacio si broj igraca sa Zeljeznicarom tj.11
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.