Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Belmin6
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Belmin6 » 23 jun 2014, 15:56

Consigliere je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Može on dati još milijardu golova, za mene je završio ovim prvenstvom.

Onaj osmijeh cu pamtiti citav zivot..
A Begovicev?
Bega je Bog i batina za ovu vucibatinu, covjek nas spasio vece blamaže od jedne crnacke ekipe, koja ne zna ni sama kako su pobjedili. Covjek je u 90. minuta bio 100 % u utakmici, borio se za grb na dresu, iznosio camuge s terena, galamio na neke kapitene da se ne zajebaju na terenu i ko zna još šta..

Najviše me pogadja što je Edin Dzeko dijete Bosne, ono pravo dijete, a on se tako ponio prema svima u Bosni.

Za mene je završio..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 jun 2014, 15:56

Ponos Torina je napisao/la:Begovic ima pravo na osmijeh covjek je odradio najbolji posao,spasio nas je velike sramote :wave: :wave: :salut: :salut:
A Dzeko nije? Postigao regularan gol i nesretno pogodio stativu, A, jeste jadni i licemjerni btj.... Volio bi vidjeti sta bi se pisalo ovdje da je usla ona u 93... :roll:
kako je moglo biti 3 ili 4 : 0 za nas al nas je sudac ostetio...Poenta je da su on i Spahic ponovo zakazali nisu bitni kilometri statistike..igrac koji nema zelju i volju da osvoji loptu koja je 3-4m od njega i koji kad dobije loptu nabije je iz prve,a ovaj drugi je bio potpuno van sebe dodavao igracima NIgerije lopte naguravao se snjima u duelima iako nije fizicki za toga..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2014, 15:56

Nemojte braniti Džeku nakon ovog, ne zaslužuje nikako poštovanje od nas, al njega i boli k šta ćemo mi misliti, njemu da je stalo do ljudi, ne bi ovako odigrao najvažniju utakmici u povijesti Reprezentacije..
Treba neko ko će njemu i Spahiću reći nije ovo privatna Reprezentacija pa da glumatate tu, ako ćete glumiti negdje, osnujte svoj klub pa se igrajte. Za ovu reprezentaciju treba da ginete i prijateljsku i kvalifikacijsku. Ne glumatati po terenu

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 jun 2014, 15:59

Što se mene tiče nakon svega može se i povuć i reprezentacije, kad se može Nasri otjerat može i on, ionako mi je pun k.urac gledanja MIdhata na tribinama,

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 16:00

Znaci, ako se kezio i bio sretan odmah nakon utakmice onda je: ili prodao utakmicu (vrlo yebeno za napadaca koji je dao gol i pogodio stativu) ili mu je drago sto je ispao sa SP-a (jedini fudbaleh u historiji)?
A kad se Beg smijao? 2 dana nakon tekme)? Ajde nek mi neko sa malo mozga objasni
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 23 jun 2014, 16:00

Samo jedna stvar mi ne ide u glavu .. Njemu su 28g., najbolje godine za napadaca, zdrav je, u formi je bio .. I pored svega nabrojanog on nije imao motiv da igra?
Strajk Susicu? Ako je to razlog onda je se bas jeftino prodao, bez obzira na njegov kredit koji je (za mene do Egipta) imao. Iduce SP ce imati 32, ko zna hoce li ga uopste i docekati, i u kakvom stanju.
Samo onaj trans BHF-a kada je ugledao na tribini mu je trebao biti dodatan motiv, pa 3 ljuta Krajisnika, poplave koje su nedavno bile.

Ne znam, duboko sam razocaran, Repka igra prekosutra a u meni neka praznina, nigdje izjava, slika, niceg.
I to na prvom SP. Kad se sjetim onog slavlja 15.10 ..

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 jun 2014, 16:02

Sta je ba ovo raja?...prije dvije godine kada sam poceo da kritikujem Dzeku...svi ste htjeli da me objesite...a sada ste svi na mojoj strani :clap:

Lijepo bogme...operacija Pauk konacno uspjesna :opaopa:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 jun 2014, 16:07

Pauk je napisao/la:Sta je ba ovo raja?...prije dvije godine kada sam poceo da kritikujem Dzeku...svi ste htjeli da me objesite...a sada ste svi na mojoj strani :clap:

Lijepo bogme...operacija Pauk konacno uspjesna :opaopa:
Kad se samo setim koliko su mi pute mater psovali u zadnje 2-3 godine, a sad sami sebi pljuju u usta.
Danas sam uslikao Džeku...
slika
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 23 jun 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2014, 16:08

Ponos Torina je napisao/la:Begovic ima pravo na osmijeh covjek je odradio najbolji posao,spasio nas je velike sramote :wave: :wave: :salut: :salut:
A Dzeko nije? Postigao regularan gol i nesretno pogodio stativu, A, jeste jadni i licemjerni btj.... Volio bi vidjeti sta bi se pisalo ovdje da je usla ona u 93... :roll:
Da je usla ona lopta gol bi bio ponisten 100% kao i prvi jer je Dzeko rukom spustio loptu ;)

I opet da je dao bilo bi mi drago ali ne zbog njega nego zbog drugih igraca koji nisu razvlacili slinu i cesali muda cjelu utakmicu kao sto je Dzeko radio..

Ako neces da trcis fino izadji ima ko hoce.... :wave:

Kad bi samo znao kako su drugi ljudi vidjeli ovu utakmicu "mislim na zalaganje pojedinih igraca"ljudi koji nemaju veze s Bosnom koji su samo pogledali utakmicu...

Pokazalo se to da je sve istina ono sto se pisalo posle Egipta sve od riejcio do rijeci....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 jun 2014, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 16:10

Consigliere je napisao/la:Znaci, ako se kezio i bio sretan odmah nakon utakmice onda je: ili prodao utakmicu (vrlo yebeno za napadaca koji je dao gol i pogodio stativu) ili mu je drago sto je ispao sa SP-a (jedini fudbaleh u historiji)?
A kad se Beg smijao? 2 dana nakon tekme)? Ajde nek mi neko sa malo mozga objasni
Možda je samo sa Spahom napravio bojkot Sušiću što mi je gore nego da proda tekmu i uzme lovu na kladari. ;)

Ajde da ti ja nešto objasnim ako ćeš me saslušati o čemu ja pričam i šta mi je zasmetalo ( ne znam za druge ). Zadnje sekunde tekme poraz je neminovan, raja su razočarana, utučena, kreću suze, bol, jad, čemer, čeka se samo pištaljka i to je to. Sudija svira kraj, prva scena pazi prva **** scena na TV Džeko kez od uha do uha i pruža ruku igračima Nigerije ko da je dobio 10:0. Izvini brate to i Begovićev osmijeh nakon par minuta kada se pozdravlja sa igračima Nigerije ko svaki normalni insan NE MOŽE biti isto. Pa ti kako hoćeš....

[youtube][/youtube]

Ja ne vidjeh Džeku da je uradio nešto ovako, da je zagalamio, da je dobio žuti radi prigovora sudiji. NIŠTA
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 23 jun 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 16:12

Ponos Torina je napisao/la:
Da je usla ona lopta gol bi bio ponisten 100% kao i prvi jer je Dzeko rukom spustio loptu ;)

I opet da je dao bilo bi mi drago ali ne zbog njega nego zbog drugih igraca koji nisu razvlacili slinu i cesali muda cjelu utakmicu kao sto je Dzeko radio..

Ako neces da trci fino izadji ima ko hoce.... :wave:
Sudija je predvidio putanju pa nije prekidao igru? Joj, s kim se ja raspravljam, majko moja! :facepalm:
I OK, recimo ode Dzeko. Ko ce ga zamjeniti? Ko je taj potencijal kojem Dzeko stoji na putu da nas golovima vodi na staze slave i uspjeha??? KO???
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jun 2014, 16:17

Ma da je rostilj potpalio nakon zadnjeg zvizduka boli me neka stvar, ali u onih 90 minuta gdje je DUZAN da ostavi srce za SVETI dres on nije ostavio, iz kojeg razloga ne zanima me. **** i njeg i Susica usta, 80% naroda ce morat na gastroskopiju jer se nekom Dzeki digo **** pa on nece. Na cast ljudino ovo ide i kraj price.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 23 jun 2014, 16:17

Pričali smo šta ćemo nakon Bolića, Baljića, Barbareza, Kodre i drugih pa gledaj danas ekipe. Bilo je i biti će Džeka u ovoj napaćenoj Bosni, ima novih klinaca, ima Mahmutović, ima Vedo, nek igra onaj mali Hodžić bilo ko ne mora zabiti nijednog gola neka trči, gine i neka se oznoji za mene će biti bolji nego da gledam Džeku. ;)

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 23 jun 2014, 16:19

Mozambik je napisao/la:Aha, evo Virtu4l krece u odbranu.

Drzi se Don Corleone, sad ce te Virtu izdominirat

:rol: :rol: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mozambik???? nepohvata te ako si na meni :crazy: :crazy:
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 23 jun 2014, 16:21

treba Manccinija dovest i onda ce mo mu svi psovat sto Dzeko neigra i boricemo se da udze u igru ....itd
jer kad igra treba ga otjerat ..kad neigra ..sto neigra ..smijesbni ste
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2014, 16:22

Janez je napisao/la:Pričali smo šta ćemo nakon Bolića, Baljića, Barbareza, Kodre i drugih pa gledaj danas ekipe. Bilo je i biti će Džeka u ovoj napaćenoj Bosni, ima novih klinaca, ima Mahmutović, ima Vedo, nek igra bilo ko ne mora zabiti nijednog gola neka trči, gine i neka se oznoji za mene će biti bolji nego da gledam Džeku. ;)

+1

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 jun 2014, 16:22

Janez je napisao/la:Pričali smo šta ćemo nakon Bolića, Baljića, Barbareza, Kodre i drugih pa gledaj danas ekipe. Bilo je i biti će Džeka u ovoj napaćenoj Bosni, ima novih klinaca, ima Mahmutović, ima Vedo, nek igra onaj mali Hodžić bilo ko ne mora zabiti nijednog gola neka trči, gine i neka se oznoji za mene će biti bolji nego da gledam Džeku. ;)
Ti neka igraju tebi majstore,znam ja da vas ima takvih koliko hoces,podrzavali ste nekada Denijala Pirica kad je vodio jednu utakmicu a glavni spic bio Stevo Nikolic,prizeljkuju mnogi opet takvo nesto.Jesi ti svjestan gdje zivis i ko je Edin Dzeko i sta on znaci ljudima BiH?Sve je u redu kritika i sve ali....
Ne gledat ces film u kojem Dzeko ne igra za reprezentaciju,ne,ne.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jun 2014, 16:23

Janez je napisao/la:Pričali smo šta ćemo nakon Bolića, Baljića, Barbareza, Kodre i drugih pa gledaj danas ekipe. Bilo je i biti će Džeka u ovoj napaćenoj Bosni, ima novih klinaca, ima Mahmutović, ima Vedo, nek igra onaj mali Hodžić bilo ko ne mora zabiti nijednog gola neka trči, gine i neka se oznoji za mene će biti bolji nego da gledam Džeku. ;)
Mahmutovic? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa, vi jos ne kontate koja je Dzeko klasa. Imao bi mjesta u svakoj ekipi na turniru. COVJEK JE ODRADIO SVOJ POSAO KONTRA NIGERIJE, ali hejtere boli qurac. Dzeko je kriv, nije zatvorio lijevu stranu valjda, ne znam... :?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 16:24

Janez je napisao/la:Pričali smo šta ćemo nakon Bolića, Baljića, Barbareza, Kodre i drugih pa gledaj danas ekipe. Bilo je i biti će Džeka u ovoj napaćenoj Bosni, ima novih klinaca, ima Mahmutović, ima Vedo, nek igra bilo ko ne mora zabiti nijednog gola neka trči, gine i neka se oznoji za mene će biti bolji nego da gledam Džeku. ;)
slika

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 jun 2014, 16:25

Consigliere je napisao/la: Sudija je predvidio putanju pa nije prekidao igru? Joj, s kim se ja raspravljam, majko moja! :facepalm:
I OK, recimo ode Dzeko. Ko ce ga zamjeniti? Ko je taj potencijal kojem Dzeko stoji na putu da nas golovima vodi na staze slave i uspjeha??? KO???
Ibišević ga može dostojno zamijenit ako već o tom pričamo...al' poenta je u tome da Džeki neko da do znanja da nije nezamjenjiv....qrc bi on stajao k'o polusirovi hrast da ga 3-4 utakmice staviš na klupu za rezerve...on je naš najbolji napadač i to stoji,ali mentalitet mu treba skresat pa da ga svi pamte kao istinsku legendu Svetinje
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.