Premijer liga 2015/16
Re: Premijer liga 2015/16
Sto gluh ne cuje - izmisli...
Kako ti kažeš, moguće, ali ja sam i sljedeće sezone u Premijer liginacelnik je napisao/la: moguće, ali ti si očigledno glup...

Ko će od Čelika da naplatipaulus je napisao/la:Ma sram vas bilo Krajina vas eto razvalila . Grobari Rukometa , Vogosca , Izvidjac ,Derventa i ocekujem Prijedor, Gradacac i Gracanica isto da naplate ostanak Celika i Bosne . Zadnjih par kola sramota sta radeselect je napisao/la:Izvidjac nikakve pare nije uzeo!

semana je napisao/la:Kako ti kažeš, moguće, ali ja sam i sljedeće sezone u Premijer liginacelnik je napisao/la: moguće, ali ti si očigledno glup...
Je li te stid što si i sljedeće sezone u premijer ligi?

mozeš igrat i bundes ligu ali si i dalje glup,,,semana je napisao/la:Kako ti kažeš, moguće, ali ja sam i sljedeće sezone u Premijer liginacelnik je napisao/la: moguće, ali ti si očigledno glup...

Ne treba smetnuti s uma da je sve krenulo od Zrinjskog a ovo je samo bio slag na tortu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čelik-Sloga 35:29
- gradacac10
- Kontakt:
Zasluzuje li jedan Celik, ekipa kod koje ne igraju svi u istim dresovima danas protiv Sloge (pogledajte foto galeriju sportsport izvjestaja), da igra u Premijer ligi??? Sramota i idemo na pobjedu i Bosna Visoko neka ostane zasluzeno.
Znaci Celik treba ispasti zato sto je jedan igrac igrao u drugoj garnituri dresova?gradacac10 je napisao/la:Zasluzuje li jedan Celik, ekipa kod koje ne igraju svi u istim dresovima danas protiv Sloge (pogledajte foto galeriju sportsport izvjestaja), da igra u Premijer ligi??? Sramota i idemo na pobjedu i Bosna Visoko neka ostane zasluzeno.
Sramota je ovo sto se stimaju rezultati. Celik je svoje bodove sve posteno osvojio za razliku od pojedinih ekipa. I ako nista drugo, zbog toga nije zasluzio da ispadne.
RZ88!
- gradacac10
- Kontakt:
Ne samo zbog toga, nego koliko su igraci Celika ispostovani sto se tice plata? Nisu robovi, svaki klub moze tako radi zavlacit igrace, uzet bodove u prvoj polusezoni i ostat u ligi kao Bosna S.prosle godine, tako Celik ove godine, a dugovi se samo gomilaju, nema nikakvog traga da ce bit bolje, tribine prazne, nikog ne zanima rukomet u Zenici ocito..pep3 je napisao/la:Znaci Celik treba ispasti zato sto je jedan igrac igrao u drugoj garnituri dresova?gradacac10 je napisao/la:Zasluzuje li jedan Celik, ekipa kod koje ne igraju svi u istim dresovima danas protiv Sloge (pogledajte foto galeriju sportsport izvjestaja), da igra u Premijer ligi??? Sramota i idemo na pobjedu i Bosna Visoko neka ostane zasluzeno.
Sramota je ovo sto se stimaju rezultati. Celik je svoje bodove sve posteno osvojio za razliku od pojedinih ekipa. I ako nista drugo, zbog toga nije zasluzio da ispadne.
Ja nisam upucen sto se tice plata. To je stvar dogovora uprave i igraca. I u to ne bi ni ulazio.gradacac10 je napisao/la:Ne samo zbog toga, nego koliko su igraci Celika ispostovani sto se tice plata? Nisu robovi, svaki klub moze tako radi zavlacit igrace, uzet bodove u prvoj polusezoni i ostat u ligi kao Bosna S.prosle godine, tako Celik ove godine, a dugovi se samo gomilaju, nema nikakvog traga da ce bit bolje, tribine prazne, nikog ne zanima rukomet u Zenici ocito..pep3 je napisao/la:Znaci Celik treba ispasti zato sto je jedan igrac igrao u drugoj garnituri dresova?gradacac10 je napisao/la:Zasluzuje li jedan Celik, ekipa kod koje ne igraju svi u istim dresovima danas protiv Sloge (pogledajte foto galeriju sportsport izvjestaja), da igra u Premijer ligi??? Sramota i idemo na pobjedu i Bosna Visoko neka ostane zasluzeno.
Što se tice publike i rukometa, ove sezone jedino je publika u Maglaju bila odlicna. Svi ostali klubovi su u pet deka.
A kao treca i po meni najvažnija stvar je ta da je Celik sve bodove osvojio zasluzeno. I pored ovog sto radi Krajina i Bosna (s), igraci Celika su zasluzili da ostanu u ligi.
RZ88!
Prijedor – Krajina - 1 (Krajina je samo Slobodu pobijedila u gostima)
Gradačac – Čelik 1 (Gradačac dobija , a Čelik ostaje)
Derventa – Zrinjski (nisu zaslužili ni prognozu)
Sloboda – Sloga 1
Gračanica – Bosna S. - 1 (pobjeda za oproštaj od korumpirane lige sa pozitivnom gol razlikom)
Konjuh – Izviđač (nadam se gruboj igri domaćina)
Bosna V. – Maglaj - 1 (Visoko u novoj dvorani ni Kiel ne može dobiti)
Vogošća – Igman (instant klubovi)
Sloboda – Sloga 1
Gračanica – Bosna S. - 1 (pobjeda za oproštaj od korumpirane lige sa pozitivnom gol razlikom)
no rules je napisao/la:Prijedor – Krajina - 1 (Krajina je samo Slobodu pobijedila u gostima)
Sloboda – Sloga 1
Ja bih volio da ovako bude i to bi bilo svjetlo na kraju tunela u koji su nas uvukli rukometni kriminalci Tahirović i sudijski par Dautović-Beširević. Ja sam čuo da domaćini (Prijedor, Gradačac i Gračanica) neće osvojiti niti boda kod kuće u ove 3 utakmice i da tako pored Gračanice koja je nezasluženo ispala, nezasluženo ispada i visočka Bosna koja ima najmlađu ekipu u ligi, i to je ta igranka koju su skuhali pomenuta "gospoda". Ako tako bude, a u RSBiH se ne napravi čistka kao u FSBiH prije par godina, od ovog lijepog sporta u BiH nema ništa. Jer ne vjerujem da će bilo koje dijete htjeti igrati sport koji, ako ovi ljudi ostanu u RSBiH, nema nikakve perspektive.
najveća bi i bila katastrofa da Visoko ispadne ... , lično se nadam da neće , ali ko može znati kakva nas "iznenađenja" čekaju u zadnjem kolu...
pep3 je napisao/la:Znaci Celik treba ispasti zato sto je jedan igrac igrao u drugoj garnituri dresova?gradacac10 je napisao/la:Zasluzuje li jedan Celik, ekipa kod koje ne igraju svi u istim dresovima danas protiv Sloge (pogledajte foto galeriju sportsport izvjestaja), da igra u Premijer ligi??? Sramota i idemo na pobjedu i Bosna Visoko neka ostane zasluzeno.
Kako sam već u predhodnom postu napisao da se govori da domaćini u zadnjem kolu (Prijedor, Gradačac i Gračanica) neće osvojiti niti boda, to bi, što naš narod kaže "bio biber po pilavu" ove grozne sezone BH rukometa. Ja se nadam da tako neće biti i da će sva tri domaćina odigrati pošteno, jer je visočka Bosna prije 3 godine, u istoj situaciji, ostavila Prijedor u ligi. Prije zadnjeg kola smo tada ispali iz lige, ali smo u zadnjem kolu dobili Leotara kući iako su nudili pare da ih pustimo. Ukoliko Krajina dobije, RK Prijedor sigurno u visočkoj Bosni gubi sportskog prijatelja. Isto tako prošle godine nas je iz lige pokušao izbaciti RK Gradačac žalbama za igranje Hurema, gdje Bosna uopšte nije bila kriva jer su opet ljudi iz RSBiH uprskali stvar. Tada su se digle tenzije između ova dva kluba i svi su mislili da će na gostovanju u Visokom biti velikih belaja. Ako ko poznaje kojeg igrača RK Gradačac, neka ga priupita da li je u Visokom napravljen ijedan grublji start, a kamoli da govorimo o nečemu drugom. Psovke gledalaca ne računam jer je to svakodnevna pojava na svim utakmicama. Zbog toga mislim da će i Gradačac odigrati pošteno i u visočkoj Bosni ponovo dobiti sportskog prijatelja. Iz Gračanice su rekli da će baš zbog ovih dešavanja u zadnja 3-4 kola dobiti sarajevsku Bosnu. Kada bi se to desilo, to bi bilo svjetlo na kraju tunela u koji su nas uvukli dobri režiseri Tahirović i sudijski par Dautović-Beširević, kako sam već napisao u predhodnom postu.
no rules je napisao/la:najveća bi i bila katastrofa da Visoko ispadne ... , lično se nadam da neće , ali ko može znati kakva nas "iznenađenja" čekaju u zadnjem kolu...
Ne bi bila katastrofa, jer je Bosna ispala i prije tri godine, pa se expresno vratila. Tako bi, vjerujem bilo i sada, kada bi ova djeca ostala na okupu, jer su sada sigurno iskusniji igrači, nego tada. Mene boli što se ovakvim smijurijama uništava rukomet u BiH i poslije ovoga sve manje djece će igrati ovaj sport.
- gradacac10
- Kontakt:

kada sam napisao katastrofa mislio sam zbog nacina na koji bi ispali ...LIBERTY je napisao/la: Ne bi bila katastrofa, jer je Bosna ispala i prije tri godine, pa se expresno vratila. Tako bi, vjerujem bilo i sada, kada bi ova djeca ostala na okupu, jer su sada sigurno iskusniji igrači, nego tada. Mene boli što se ovakvim smijurijama uništava rukomet u BiH i poslije ovoga sve manje djece će igrati ovaj sport.
Stvarno bi bilo smijesno da domaćini u tri utakmice ne osvoje niti boda, ali mozemo se svemu nadati od ovih "rukometnih radnika" u savezuno rules je napisao/la:kada sam napisao katastrofa mislio sam zbog nacina na koji bi ispali ...LIBERTY je napisao/la: Ne bi bila katastrofa, jer je Bosna ispala i prije tri godine, pa se expresno vratila. Tako bi, vjerujem bilo i sada, kada bi ova djeca ostala na okupu, jer su sada sigurno iskusniji igrači, nego tada. Mene boli što se ovakvim smijurijama uništava rukomet u BiH i poslije ovoga sve manje djece će igrati ovaj sport.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.