Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?
Evo jucer protiv Vitorie Begovic bio u igri drugo poluvrijeme, imao je 3 jako dobre odbrane ali je primio i dva gola kod kojih nije previse mogao uraditi. Utakmica je otisla u penale i on je odbranio jedan i na kraju su izgubili 4-3 na penale.
http://www.portsmouthfc.co.uk/index.php ... le_id=2666
Ovdje je snimka jedne od tih odbrana...
- miralem444
- Kontakt:
odlicno je branio...samo mi onaj drugi gol....hmmm.pa mozda je trebo ici na loptu...enzo_gio je napisao/la:Evo jucer protiv Vitorie Begovic bio u igri drugo poluvrijeme, imao je 3 jako dobre odbrane ali je primio i dva gola kod kojih nije previse mogao uraditi. Utakmica je otisla u penale i on je odbranio jedan i na kraju su izgubili 4-3 na penale.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
E to sam i ja mislio, ima u njemu 198 cm, u petercu je bila tako da je mozda i mogao spasiti ovu...
- belaj_bager
- Kontakt:
kod ovog drugog gola je mogao bolje reagirat a ostale je tesko mogao odbranit
ma nije ni kod drugog, osto mu sam lik na drugoj stativi, odbrana mornara je blago receno uzasbelaj_bager je napisao/la:kod ovog drugog gola je mogao bolje reagirat a ostale je tesko mogao odbranit
Cuva Bog Zelju svog!
I ne samo odbrana, nazalost... Na ovim pripremama je dobio dosta prilika, vise od Ashdowna tako da bi mogao imati dosta prostora sljedece sezone.
a jel vi mislite da bi begovic mogao braniti pored hasagica

Jos on treba dokazivanja i iskustva da bude ispred Hasagica osim ako se stvarno ne pokaze kao bolji na treninzima, ali s obzirom da je Keno cesto povrijedjen, mislim da je bolje da brani Begovic, ako dodje, nego npr. Supic, naravno svaka cast i Supicu, ali mislim da bi ga Begovic mogao i vise nego uspjesno zamjeniti. A mogao bi i Hasagića u sljedecim reprezentativnim ciklusima nakon ovih kvalifikacija, bilo to SP (aBd...) ili neke druge kvalifikacije. Jedini problem kod njega bi nam bio komunikacija sa odbrambenima, koja je jako bitna i za sigurnost odbrane i za golmanovu sigurnost, posto je, kako cujem, slab sa nasim jezikom. Treba ga odmah na kurs poslati...

Bogami ljudi nisam bas optimista da je on kapacitet za reprezentacije barem jos koju godinu,itekako se vidi da nema utakmica...
Predispozicije fizicke ima da ce izrasti u vrhunskog golmana ali bogami jos je on zelen da bi stajao na golu A repke...
Momka apsolutno treba zvati sto prije da upise nastup u reprezentaciji da ga nebi izgubili jer je to ipak 20-ogdisnjak i pred njim je buducnost...
1.Hasagic
2.Supic
3.Begovic
Barem po meni...

Predispozicije fizicke ima da ce izrasti u vrhunskog golmana ali bogami jos je on zelen da bi stajao na golu A repke...
Momka apsolutno treba zvati sto prije da upise nastup u reprezentaciji da ga nebi izgubili jer je to ipak 20-ogdisnjak i pred njim je buducnost...
1.Hasagic
2.Supic
3.Begovic
Barem po meni...

Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Ja mislim da je najbolje da ukinemo poziciju selektora i da proba nako raja iz mahale voditi jednu dvije utakmice da vidimo kako ce ici, mozda ne bi lose bilo isto da probamo bez golmana mozda moze i to.Od svih golmana sa bosanskim papirima a da brane u engleskoj on se odlucio za ovog Begovica koji nije ni standaradan medju beze konkurencijom, u odbrani smo najjaci pa nema potrebe da se zove Mujdza a od svih nasih igraca koji nastupaju u spaniji Ciro se nije odlucio ni za Medunjanina e nek vala nije nit je mlad nit je perspektivan aigra i u levatskoj ligi samo nabi loptu i trci.Da nam je iskopat kakvog napadaca iz nekog kluba u austriji jer u napadu smo najtanji i bili bi za 10.
- miralem444
- Kontakt:
jocker123 je napisao/la:a jel vi mislite da bi begovic mogao braniti pored hasagica![]()
![]()
dadadadada...apsolutno se slazem..begovic je sjajan golman...
- rob do bagro
- Kontakt:
ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- miralem444
- Kontakt:
nije niko reko da ce ga zamijenit,,al ce begovic biti 2 golman..rob do bagro je napisao/la:ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
- adnan_nanda
- Kontakt:
prije nekoliko godina nije niko ni pomislio da ce Ibisevic ili Dzeko moci zamjeniti Barbareza ili nekog drugog naseg napadaca pa ljudi su za kratko vrijeme postali zvijezde.Pa tako moze i Begovic da ubrzo postane zvjezda u premier ligi engleske i ko ce se onda ljutit sto bi on zamjenio Hasagica na golu repke.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- el-fighter
- Kontakt:
Ma da on hoće upisati nastup za našu repku, a poslije, ako se dokaže možda će i biti prvi golman. Pred njim je blistava karijera i nadam se da ga nećemo izgubiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Hasagiću veliko hvala za sve što je uradio za nas, što radi i što će raditi, on je legenda ove reprezentacije uz Bolića, Barzbareza, Musića...rob do bagro je napisao/la:ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
No, pustimo patriotizam, gledajmo kvalitet. Ako će Portsmouthov Begović biti bolji od njega i Supića, onda zašto da sjedi na klupi. Logično, bolji će imati mjesta, a najdraže mi je kad znam da Asmir ima 23 godine i da ga čeka blistava karijera.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma samo nam je bitno da odigra utakmicu u dresu repke, da ga dusmani ne preotmu, a bice za njega mjesta...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da ali Begovic ima ,,obaveza,,kad ga zovu za repku.Na ovim prijateljskim Portsmotha interesentantno nema obaveza.
Tip je veliki prevrtaner i nemojte se iznenaditi kad ovaj bude davao otkaze kad to bude najpotrebnije.
Tip je veliki prevrtaner i nemojte se iznenaditi kad ovaj bude davao otkaze kad to bude najpotrebnije.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bola kad moze supic branit za repku moze i hadzidzulbic.
Beganovic je izgubljen..............
mada sam citao da nema nikakvih prepreka da nastupi na nas protiv armenije i turske i da ce usanovic da tuzi kanadski fudbalski savez.....
Beganovic je izgubljen..............
mada sam citao da nema nikakvih prepreka da nastupi na nas protiv armenije i turske i da ce usanovic da tuzi kanadski fudbalski savez.....
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY