Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

enzo_gio
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la enzo_gio » 01 avg 2009, 16:37

Evo jucer protiv Vitorie Begovic bio u igri drugo poluvrijeme, imao je 3 jako dobre odbrane ali je primio i dva gola kod kojih nije previse mogao uraditi. Utakmica je otisla u penale i on je odbranio jedan i na kraju su izgubili 4-3 na penale.
http://www.portsmouthfc.co.uk/index.php ... le_id=2666

Ovdje je snimka jedne od tih odbrana...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 avg 2009, 18:36

enzo_gio je napisao/la:Evo jucer protiv Vitorie Begovic bio u igri drugo poluvrijeme, imao je 3 jako dobre odbrane ali je primio i dva gola kod kojih nije previse mogao uraditi. Utakmica je otisla u penale i on je odbranio jedan i na kraju su izgubili 4-3 na penale.
http://www.portsmouthfc.co.uk/index.php ... le_id=2666

Ovdje je snimka jedne od tih odbrana...
odlicno je branio...samo mi onaj drugi gol....hmmm.pa mozda je trebo ici na loptu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 01 avg 2009, 18:43

E to sam i ja mislio, ima u njemu 198 cm, u petercu je bila tako da je mozda i mogao spasiti ovu...

belaj_bager
Kontakt:

Post Postao/la belaj_bager » 02 avg 2009, 13:25

kod ovog drugog gola je mogao bolje reagirat a ostale je tesko mogao odbranit

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 avg 2009, 13:30

belaj_bager je napisao/la:kod ovog drugog gola je mogao bolje reagirat a ostale je tesko mogao odbranit
ma nije ni kod drugog, osto mu sam lik na drugoj stativi, odbrana mornara je blago receno uzas
Cuva Bog Zelju svog!

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 02 avg 2009, 13:32

I ne samo odbrana, nazalost... Na ovim pripremama je dobio dosta prilika, vise od Ashdowna tako da bi mogao imati dosta prostora sljedece sezone.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 02 avg 2009, 13:51

a jel vi mislite da bi begovic mogao braniti pored hasagica :?: :?: :?:

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 02 avg 2009, 14:04

Jos on treba dokazivanja i iskustva da bude ispred Hasagica osim ako se stvarno ne pokaze kao bolji na treninzima, ali s obzirom da je Keno cesto povrijedjen, mislim da je bolje da brani Begovic, ako dodje, nego npr. Supic, naravno svaka cast i Supicu, ali mislim da bi ga Begovic mogao i vise nego uspjesno zamjeniti. A mogao bi i Hasagića u sljedecim reprezentativnim ciklusima nakon ovih kvalifikacija, bilo to SP (aBd...) ili neke druge kvalifikacije. Jedini problem kod njega bi nam bio komunikacija sa odbrambenima, koja je jako bitna i za sigurnost odbrane i za golmanovu sigurnost, posto je, kako cujem, slab sa nasim jezikom. Treba ga odmah na kurs poslati... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 02 avg 2009, 14:23

Bogami ljudi nisam bas optimista da je on kapacitet za reprezentacije barem jos koju godinu,itekako se vidi da nema utakmica...
Predispozicije fizicke ima da ce izrasti u vrhunskog golmana ali bogami jos je on zelen da bi stajao na golu A repke...
Momka apsolutno treba zvati sto prije da upise nastup u reprezentaciji da ga nebi izgubili jer je to ipak 20-ogdisnjak i pred njim je buducnost...
1.Hasagic
2.Supic
3.Begovic
Barem po meni... :!: :!:
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 avg 2009, 14:43

Ja mislim da je najbolje da ukinemo poziciju selektora i da proba nako raja iz mahale voditi jednu dvije utakmice da vidimo kako ce ici, mozda ne bi lose bilo isto da probamo bez golmana mozda moze i to.Od svih golmana sa bosanskim papirima a da brane u engleskoj on se odlucio za ovog Begovica koji nije ni standaradan medju beze konkurencijom, u odbrani smo najjaci pa nema potrebe da se zove Mujdza a od svih nasih igraca koji nastupaju u spaniji Ciro se nije odlucio ni za Medunjanina e nek vala nije nit je mlad nit je perspektivan aigra i u levatskoj ligi samo nabi loptu i trci.Da nam je iskopat kakvog napadaca iz nekog kluba u austriji jer u napadu smo najtanji i bili bi za 10.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 02 avg 2009, 15:13

jocker123 je napisao/la:a jel vi mislite da bi begovic mogao braniti pored hasagica :?: :?: :?:

dadadadada...apsolutno se slazem..begovic je sjajan golman...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 avg 2009, 15:36

ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 02 avg 2009, 16:13

rob do bagro je napisao/la:ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
nije niko reko da ce ga zamijenit,,al ce begovic biti 2 golman..

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 02 avg 2009, 16:18

prije nekoliko godina nije niko ni pomislio da ce Ibisevic ili Dzeko moci zamjeniti Barbareza ili nekog drugog naseg napadaca pa ljudi su za kratko vrijeme postali zvijezde.Pa tako moze i Begovic da ubrzo postane zvjezda u premier ligi engleske i ko ce se onda ljutit sto bi on zamjenio Hasagica na golu repke.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 avg 2009, 16:54

Ma da on hoće upisati nastup za našu repku, a poslije, ako se dokaže možda će i biti prvi golman. Pred njim je blistava karijera i nadam se da ga nećemo izgubiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 avg 2009, 17:07

rob do bagro je napisao/la:ma gdje ce begovic zamjenit hasagica a nije ni jednom branio za nas...hasagic je za mene patriota koji je uvijek branio srcem za ovu nasu repku i zato stavljat begovica ispred hasagica je van svake pameti
Hasagiću veliko hvala za sve što je uradio za nas, što radi i što će raditi, on je legenda ove reprezentacije uz Bolića, Barzbareza, Musića...

No, pustimo patriotizam, gledajmo kvalitet. Ako će Portsmouthov Begović biti bolji od njega i Supića, onda zašto da sjedi na klupi. Logično, bolji će imati mjesta, a najdraže mi je kad znam da Asmir ima 23 godine i da ga čeka blistava karijera.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 avg 2009, 17:15

Ma samo nam je bitno da odigra utakmicu u dresu repke, da ga dusmani ne preotmu, a bice za njega mjesta...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2009, 18:27

Da ali Begovic ima ,,obaveza,,kad ga zovu za repku.Na ovim prijateljskim Portsmotha interesentantno nema obaveza.
Tip je veliki prevrtaner i nemojte se iznenaditi kad ovaj bude davao otkaze kad to bude najpotrebnije. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 02 avg 2009, 19:11

Bola kad moze supic branit za repku moze i hadzidzulbic.
Beganovic je izgubljen..............
mada sam citao da nema nikakvih prepreka da nastupi na nas protiv armenije i turske i da ce usanovic da tuzi kanadski fudbalski savez.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 19 gostiju.