Hoces Dasnku sto si u Danskoj ili onako mislis da su povoljan protivnik ? Ja mislim da je ovo prvo.Nerminovic je napisao/la:Dansku![]()
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
poceli su snovi
sanjao sam da smo dobili Irsku a obicno kad nesto sanjam ne bude tako
Inace u koliko je sutra sati izlvacenje ?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
- JavierBosnia
- Kontakt:
U 11:20h, inače koga god da dobijemo moramo igrati najbolje kako znamo, jer drugacije ne moze.Masterr27 je napisao/la:poceli su snovisanjao sam da smo dobili Irsku a obicno kad nesto sanjam ne bude tako
![]()
Ako hoces i Lihtenštajn da pobjedis, moras dobro odigrat i potrudit se. Baraž je kao finale, posebno za sve ove manje repke koje se u njemu nalaze jer ce dat 120% od sebe
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
aha HvalaJavierBosnia je napisao/la: U 11:20h, inače koga god da dobijemo moramo igrati najbolje kako znamo, jer drugacije ne moze.
Ako hoces i Lihtenštajn da pobjedis, moras dobro odigrat i potrudit se. Baraž je kao finale, posebno za sve ove manje repke koje se u njemu nalaze jer ce dat 120% od sebe
Da li se zna jel igramo prvu u gostima jer smo nosioci ili se i to posebno izvlaci?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jedno i drugoElegant je napisao/la:Hoces Dasnku sto si u Danskoj ili onako mislis da su povoljan protivnik ? Ja mislim da je ovo prvo.Nerminovic je napisao/la:Dansku![]()
Danska je tanka ekipa, imaju jedino Eriksena sto je bas dobar ali ovo ostalo je manje vise slabo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kad je sutra izvlacenje i hoce li biti prenos na BHT-u ?????
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
11.20. Bice na BHT.phily je napisao/la:Kad je sutra izvlacenje i hoce li biti prenos na BHT-u ?????
bvb je napisao/la:11.20. Bice na BHT.phily je napisao/la:Kad je sutra izvlacenje i hoce li biti prenos na BHT-u ?????
daj nam Dankinje
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Samo da je izbjeci Irsku, Slovenija nam treba nakon dva Portugala. 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel ovo probni?Shooter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je svejedno,ne vjerujem da nas bilo ko od mogucih rivala moze sprijeciti u pohodu na Euro.Prevelika je razlika u kvalitetu,u iskustvu,u izboru kvalitetnih igraca.
Jedino zbog naseg,sta ce oni mentaliteta,mozda bi najbolji protivnik bila upravo Irska,tu cemo sigurno uci maksimalno a ruku na srce nije ta Irska kad se sve sabere i oduzme nista jaca od Danske recimo,pa mozda ni od Norveske.Odgovara nam njihov stil dugih lopti i preskakanja igre,protiv takve igre lako izlazimo na kraj,problem su nam oni koji igraju istovremeno i brzo i tehnicki dotjerano,kao Portugal,Španija,Belgija,Argentina...
Iako,opet ruku na srce,ni jedna od ovih ostalih mogucih u barazu nema ni jednu ni drugu karakteristiku.
Ko god,favoriti smo i to prilicni.Ali niposto nikog ne potcjeniti,u fudbalu se zna desiti da ne pobijedi uvijek bolji.
Jedino zbog naseg,sta ce oni mentaliteta,mozda bi najbolji protivnik bila upravo Irska,tu cemo sigurno uci maksimalno a ruku na srce nije ta Irska kad se sve sabere i oduzme nista jaca od Danske recimo,pa mozda ni od Norveske.Odgovara nam njihov stil dugih lopti i preskakanja igre,protiv takve igre lako izlazimo na kraj,problem su nam oni koji igraju istovremeno i brzo i tehnicki dotjerano,kao Portugal,Španija,Belgija,Argentina...
Iako,opet ruku na srce,ni jedna od ovih ostalih mogucih u barazu nema ni jednu ni drugu karakteristiku.
Ko god,favoriti smo i to prilicni.Ali niposto nikog ne potcjeniti,u fudbalu se zna desiti da ne pobijedi uvijek bolji.
Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.
"We need to suffer. And we need to fight."
- DragonGirl
- Kontakt:
Zamislite ono odnekud ujutro opet izbije Portugal na onim papirićima. Ostane im od prošlog baraža za EURO. 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Irska 
Najgori protivnik od svih !Donnie Darko je napisao/la:Irska
Ako sam dobro skontao Ukrajini trebaju 4 boda iz dvomeca u barazu i prestizu nas tako da mi idemo u 3. potCaptain4 je napisao/la:Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.
This time next year we'll be millionaires.
Jesmo druze,sigurno i definitivno.Ukrajina upada samo u slucaju da se mi,ne do Bog,ne plasiramo.Captain4 je napisao/la:Možda idem korak unaprijed , ali ako se kvalifikujemo ( aBd ) jesmo li sad u 2. potu ili ne? Nejasna skroz situacija , neki pricaju da jesmo , neki da će nas Ukrajina stići.