A ti meni ne odgovori zasto dvostruki arsini ?! O tome da li je zabusavao dalo bi se razgovarati . O dobrobiti kosarke hajde de, skidam mu za ovo sto je radio dok je Harun bio .nerminh74 je napisao/la:jeli igrao za reprezentaciju - jesteTaRgEt_ je napisao/la:
Znaci fatanje za muda OK , jbga bilo prije 15 godina , ali covjek igrao za drugu selekciju nije OK bilo prije 20 godina. Slazem se ja da je Sinisa uradio dobrih stvari i drago mi je da je tu(svako zasluzuje drugu sansu ) nego ovaj covjek kaze selektor i uvijek kaze da je iz BiH za mjesto zivljenja je odabrao Tuzlu i nikada nije glumio Hrvata.
Naprijed Damire !
da li je zabusavao - nije
da li je i poslje radio za dobrobit BiH košarke - jeste
da li je damir igrao za reprezentaciju - nije
da li je zabusavao kada je igrao za hrvatsku protiv rodne grude - nije
da li je IKADA radio za dobrobit BiH košarke - nije
da se Sinisa drzao sa obje sake za muda opet bi njemu uvijek pruzio ruku, a damiru nikada pa da i osvoji EP
i ne odgovori koje su ono trenerske reference damira mulaomerovica![]()
Damira nisu zvali u reprezentaciju, cuj dali je zabusavao trebao je skinuti gace i reci karajte me slobodno . O tome da li je ikada radio za dobrobit kosarke pitaj Mirzu Teletovica, Jusufa Nurkica, Elmedina Kikanovica, Gordica i jos mnoge pa ces cuti sta ti kazu da Damira Mulaomerovica, a pitaj i Dzanana od ovih novijih.