Sent from my iPhone using Tapatalk
NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
hah jbg fali vise ,omaklo se 
uhvatio sam zadnji voz za mirotica na 9,5... bukvalno 3 minute nakon sto sam postavio tip su ukinuli lika sa ponude... e sad jel sto su skontali da su se zaebali, ili su saznali da mozda nece igrati... 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=135&t=11890
Ubacen ranking za ovu sedmicu, i dnevni za ponedjeljak i utorak.
Ubacen ranking za ovu sedmicu, i dnevni za ponedjeljak i utorak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo da se zahvalim svima koji tipujete , nadam se da cete nastaviti ovako , sve prepisano od vas

tipican primjer analize kakva ne treba biti. prvo, spominjes paua, a covjek slomio prst na ruci prije 10-ak dana i operisan je i ne znaju kada ce i hoce li se vratiti ove sezone. drugo, lamarcus je sve samo ne kar'na u odbrani. trece, david lee igra umjesto paua i on ga je cuvao i sacuvao ga je. cetvrto, za kawhija se jos u cetvrtak znalo da se vraca nakon sto je odradio trening bez problema. ovo je bas napisano iz guzice, samo da se bilo sta napise, pa makar i same gluposti i lazni podaci. nadam se samo da neko nije procitao i uplatio novac na osnovu tvojih "informacija" i "analize".PaskalHens je napisao/la: A.DAVIS 25,5 PREKO (1.85)
Kad će se naložiti, ako neće protiv Spursa. Vraća se poslije neke povrede u prošloj tekmi i vjerujem da je spreman. Margina je mala, realno trebao bi biti na 27-28, al' eto ima i rizika malog. San Antonio nema čovjeka koji će ga braniti, Pau i Lamarcus su kar'ne u odbrani i trebao bi ih napuniti Davis. Nema Kawhija, vjerujem da nema ni blowouta. Uz fin procenat i bez nekih povreda očekujem da ode preko 25,5.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- PaskalHens
- Kontakt:
E ti mi reci jbt. Sjaši mi ba s grbače majke ti, Kawhi nije bio planiran da se vrati. Pau je greška jbg, zaboravio, a Lamarcus dobar u odbraniKK_Bosna je napisao/la:tipican primjer analize kakva ne treba biti. prvo, spominjes paua, a covjek slomio prst na ruci prije 10-ak dana i operisan je i ne znaju kada ce i hoce li se vratiti ove sezone. drugo, lamarcus je sve samo ne kar'na u odbrani. trece, david lee igra umjesto paua i on ga je cuvao i sacuvao ga je. cetvrto, za kawhija se jos u cetvrtak znalo da se vraca nakon sto je odradio trening bez problema. ovo je bas napisano iz guzice, samo da se bilo sta napise, pa makar i same gluposti i lazni podaci. nadam se samo da neko nije procitao i uplatio novac na osnovu tvojih "informacija" i "analize".PaskalHens je napisao/la: A.DAVIS 25,5 PREKO (1.85)
Kad će se naložiti, ako neće protiv Spursa. Vraća se poslije neke povrede u prošloj tekmi i vjerujem da je spreman. Margina je mala, realno trebao bi biti na 27-28, al' eto ima i rizika malog. San Antonio nema čovjeka koji će ga braniti, Pau i Lamarcus su kar'ne u odbrani i trebao bi ih napuniti Davis. Nema Kawhija, vjerujem da nema ni blowouta. Uz fin procenat i bez nekih povreda očekujem da ode preko 25,5.
Viva la France, as they say in Rome.
koliko sam ja sabrao:
1. jajce 11-4 (2-1)
2. samir 10-5 (2-1)
3. ja 10-5 (1-2) 3,06
4. to4res 10-5 (1-2) 2,32
5. stone 9-6 (2-1) 0,88
6. bugoj 9-6 (2-1) -0,03
7. monolog 9-6 (1-2)
1. jajce 11-4 (2-1)
2. samir 10-5 (2-1)
3. ja 10-5 (1-2) 3,06
5. stone 9-6 (2-1) 0,88
6. bugoj 9-6 (2-1) -0,03
7. monolog 9-6 (1-2)
prvo cu ti se obratiti kao moderator:PaskalHens je napisao/la:E ti mi reci jbt. Sjaši mi ba s grbače majke ti, Kawhi nije bio planiran da se vrati. Pau je greška jbg, zaboravio, a Lamarcus dobar u odbraniKK_Bosna je napisao/la:tipican primjer analize kakva ne treba biti. prvo, spominjes paua, a covjek slomio prst na ruci prije 10-ak dana i operisan je i ne znaju kada ce i hoce li se vratiti ove sezone. drugo, lamarcus je sve samo ne kar'na u odbrani. trece, david lee igra umjesto paua i on ga je cuvao i sacuvao ga je. cetvrto, za kawhija se jos u cetvrtak znalo da se vraca nakon sto je odradio trening bez problema. ovo je bas napisano iz guzice, samo da se bilo sta napise, pa makar i same gluposti i lazni podaci. nadam se samo da neko nije procitao i uplatio novac na osnovu tvojih "informacija" i "analize".PaskalHens je napisao/la: A.DAVIS 25,5 PREKO (1.85)
Kad će se naložiti, ako neće protiv Spursa. Vraća se poslije neke povrede u prošloj tekmi i vjerujem da je spreman. Margina je mala, realno trebao bi biti na 27-28, al' eto ima i rizika malog. San Antonio nema čovjeka koji će ga braniti, Pau i Lamarcus su kar'ne u odbrani i trebao bi ih napuniti Davis. Nema Kawhija, vjerujem da nema ni blowouta. Uz fin procenat i bez nekih povreda očekujem da ode preko 25,5.ti se drži svojih tipova, mani se mojih.
trolu, taj rjecnik koristi kod kuce kod onih sto te nisu odgojili kako treba. imas srece sto si ikako na forumu, zato ti je bolje da se se kurcis bezveze jer ces opet biti banovan dozivotno kao na prethodnom nicku.
a sada kao takmicaru na kladionici:
kawhi JESTE bio planiran da se vrati, a to sto je tebi mrsko dva klika napraviti, vec samo lupetas gluposti je nesto drugo.

dakle, fino pise: 24. je otpisan za tekmu. 26. je trenirao, ali se nije znalo da li ce igrati, a 27. je definitivno potvrdjeno da ce igrati.
o tome da si "zaboravio" da je pau slomio saku 10 dana prije ne vrijedi pricati, kao ni o tvojoj procjeni da je lamarcus karna u odbrani, to sto se ti brukas je nesta drugo.
e da, i sinoc si isto prekrsio jos dva pravila foruma.
1) nisi postavio screenshot
2) tipovao si lebrona u 20:48, a vrijeme tipovanja za mec cavs-okc bio je 20:30
Tako je i kod mene, osim ovih +/- na kraju, ali redoslijed je isti.KK_Bosna je napisao/la:koliko sam ja sabrao:
1. jajce 11-4 (2-1)
2. samir 10-5 (2-1)
3. ja 10-5 (1-2) 3,06
5. stone 9-6 (2-1) 0,88
6. bugoj 9-6 (2-1) -0,03
7. monolog 9-6 (1-2)
Cestitke za @jajce123, red je bio i da pobijedi nakon onoliko sedmica u top5
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 30 jan 2017, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Stone Island
- Kontakt:
Ova sedmica je pravo teška bila, ali eto uspio se neki maksimum izvući. I nemojte se ljudi prepirati, svako o sebi. Njegov promašaj ako neko igra ili ne igra. Kad prekrši pravilo, upozori i zdravo.
Još bih nešto dodao... na wwinu nije dozvoljeno kombinovati zbir koševa i igrača iz iste utakmice, trebalo bi i kod nas biti tako ali eto nikome nije palo na pamet to pravilo. To sam vidio nekoliko puta, nije većina tako. Isto kao na zajedničkom listiću u subotu, postavio sam bio Hoffenheim daje gol i puf, lika iza mene postavlja isti par oba gol. Sve je to super, pogodili smo oba para ali ne možemo to nikako odigrati na istom listiću tako da je glupo to i postavljati.
Još bih nešto dodao... na wwinu nije dozvoljeno kombinovati zbir koševa i igrača iz iste utakmice, trebalo bi i kod nas biti tako ali eto nikome nije palo na pamet to pravilo. To sam vidio nekoliko puta, nije većina tako. Isto kao na zajedničkom listiću u subotu, postavio sam bio Hoffenheim daje gol i puf, lika iza mene postavlja isti par oba gol. Sve je to super, pogodili smo oba para ali ne možemo to nikako odigrati na istom listiću tako da je glupo to i postavljati.
- PaskalHens
- Kontakt:
Niti sam trol, niti sam te nečim uvrijedio, tako da to "moderatorsko" obraćanje nema svrhu. PRETHODNI NICK JE BIO BANOVAN ZBOG PSOVANJA BOGA, NIKAKO ZBOG TROLA ILI KUR.ČENJA.KK_Bosna je napisao/la: prvo cu ti se obratiti kao moderator:
trolu, taj rjecnik koristi kod kuce kod onih sto te nisu odgojili kako treba. imas srece sto si ikako na forumu, zato ti je bolje da se se kurcis bezveze jer ces opet biti banovan dozivotno kao na prethodnom nicku.
a sada kao takmicaru na kladionici:
kawhi JESTE bio planiran da se vrati, a to sto je tebi mrsko dva klika napraviti, vec samo lupetas gluposti je nesto drugo.
dakle, fino pise: 24. je otpisan za tekmu. 26. je trenirao, ali se nije znalo da li ce igrati, a 27. je definitivno potvrdjeno da ce igrati.
o tome da si "zaboravio" da je pau slomio saku 10 dana prije ne vrijedi pricati, kao ni o tvojoj procjeni da je lamarcus karna u odbrani, to sto se ti brukas je nesta drugo.
e da, i sinoc si isto prekrsio jos dva pravila foruma.
1) nisi postavio screenshot
2) tipovao si lebrona u 20:48, a vrijeme tipovanja za mec cavs-okc bio je 20:30
Ti se drži svoje kuće, ja ću svoje. To možeš sa kawhijem, epijem i ostalom dječurlijom. To pod broj jedan.
Pod broj dva, do trenutka pisanja analize za Davisa, Kawhi je bio questionable. Poslije šta je izašlo nie u mojoj moći. Ok, znam da je Pau povrijeđen, to je više bio osvrt na odbranu visokih kod Spursa, al nebitno.
I treće, ako sam prekršio neko pravilo za to imaju bodi i ostali zaduženi za ovu igru. Ne sjećam se na početku takmičenja da je rečeno da si ti jedan od glavnih za ovo takmičenje. Tako da, oni ako smatraju da sam nešto prekršio nek sankcionišu. Ne ti.
Nisam bio u mogućnosti ranije da postavim, niti da uslikam, bože moj. Nek se ne prizna analiza. Nema problema, al' nemoj mi ti držati pridike i biti svakom loncu poklopac. Rekoh ti gore šta ti je činiti, mene se mani.
Viva la France, as they say in Rome.

Cestitke jajce, konacno da i ti uzmes.
samirr je napisao/la:.
posaljite mi vas dvojica username sa wwin-ba.com radi bonusa, od ostale 3 sam naucio napamet.Torres_9 je napisao/la:.
@PaskalHens, budi malo konkretniji sto se tice analize, LMA nije problem, nekom je los defanzivac, nekom je solidan, nije vrhunski to stoji, a vrijeme postavljanja tipa koji se igra u netipicnom terminu, znaci ove vikend tekme koje se igraju ranije je 1 sat prije pocetka tekme, ubuduce obrati paznju i na to, uz prilozen SS naravno i sve ce biti ok.
Bez tenzija samo, fino se druzimo, ova liga ekstra ide i nema potrebe za ruznim rijecima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bvb je napisao/la:Tako je i kod mene, osim ovih +/- na kraju, ali redoslijed je isti.KK_Bosna je napisao/la:koliko sam ja sabrao:
1. jajce 11-4 (2-1)
2. samir 10-5 (2-1)
3. ja 10-5 (1-2) 3,06
5. stone 9-6 (2-1) 0,88
6. bugoj 9-6 (2-1) -0,03
7. monolog 9-6 (1-2)
ti si najveci tragicar ovog vikenda, zadnjeg dana si mogao i na drugo mjesto doci, ali fuli sva tri para
Ja sam najveci tragicar.. Zadnja 4 para ja fulao 3...KK_Bosna je napisao/la:bvb je napisao/la:Tako je i kod mene, osim ovih +/- na kraju, ali redoslijed je isti.KK_Bosna je napisao/la:koliko sam ja sabrao:
1. jajce 11-4 (2-1)
2. samir 10-5 (2-1)
3. ja 10-5 (1-2) 3,06
5. stone 9-6 (2-1) 0,88
6. bugoj 9-6 (2-1) -0,03
7. monolog 9-6 (1-2)
ti si najveci tragicar ovog vikenda, zadnjeg dana si mogao i na drugo mjesto doci, ali fuli sva tri para
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
u jesi, nisam ni vidio jer nisi tipovao subotu i nedjelju, ti si ranije sve ispucao... al haj, makar si 2. mjesto uzeosamirr je napisao/la:Ja sam najveci tragicar.. Zadnja 4 para ja fulao 3...
Dobro je i drugo mjesto.KK_Bosna je napisao/la:u jesi, nisam ni vidio jer nisi tipovao subotu i nedjelju, ti si ranije sve ispucao... al haj, makar si 2. mjesto uzeosamirr je napisao/la:Ja sam najveci tragicar.. Zadnja 4 para ja fulao 3...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Imam li ja pravo postavljati parove ove sedmice jer sam pauzirao dvije zadnje sedmice?
Pa ja, 8-4 nije bilo ni lose, a jucer fina ponuda. Nisam fakat ocekivao da ce sva tri pasti, ali i da sam dva pogodio ne bi bilo puno bolje zbog bonusa. Krivo mi je vise sto sam imao dobar listic ovamo, prosao tri para do NBA i imao ova tri, dobitak bio dobar.KK_Bosna je napisao/la:ti si najveci tragicar ovog vikenda, zadnjeg dana si mogao i na drugo mjesto doci, ali fuli sva tri para
A jest Samke jos gori, imao je 9-2 jednom ja mislim, onda ga EL zayebala, da Wanamaker nije dao onu ludu tricu ostao bi bez bonusa (ali njemu haman isti i ne treba, ima previse
- Stone Island
- Kontakt:
samirr je mutan pravo. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.