tyler durden je napisao/la:najveci svih vremena!!!!!
ROGER FEDERER

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
tyler durden je napisao/la:najveci svih vremena!!!!!
ROGER FEDERER
Najveći je Ivo Karlović, a poslije njega ide John Isner. Razlika je samo 2 cm.tyler durden je napisao/la:najveci svih vremena!!!!! ROGER FEDERER
1. Šanse da se vrati na prvo mjesto su ravne mojim šansama da ostvarim normu za Olimpijadu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ove godine se vraca gdje mu je mjesto. Na 1. poziciju.
Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.Virtu4l je napisao/la:1. Šanse da se vrati na prvo mjesto su ravne mojim šansama da ostvarim normu za Olimpijadu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ove godine se vraca gdje mu je mjesto. Na 1. poziciju.
2. Prvo mjesto zauzima onaj kojem je trenutno mjesto na njoj.
Pa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.Alfa_Muzijak je napisao/la: Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.
Slažem se sa svim napisanim.Nažalost Roger ima neku blokadu u glavi kada igra protiv Rafe (prvenstveno).Jednostavno susret sa njim na GS-u znači i ispadanje/poraz unaprijed.amerosm je napisao/la:Moze se reci da prtaim Federa od samog njegovg pocetka karijere i veliki sam njegov navijac, ali ruku na srce tesko ce se ponovo vratiti na poziciju broj iz razloga sto nije u stanju da osvoji GS - pa samo koliko je puta taj covjek sam sebe pobjedio od 2009.godine je nevjerovatno.
Tesko se moze titulama sa Masters turnira vratiti na poziciju broj 1.
Niko sretniji od mene ukoliko moja predvidjanja budu pogresna, ali ja vise ne gledam njegove meceve na zavrsnici GS-a jer se samo bezveze iznerviram.
Jesil' trco?Virtu4l je napisao/la:Pa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.Alfa_Muzijak je napisao/la: Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.
Vrhunske ekipe i igraci igraju onoliko koliko je potrebno da bi se ostvarila pobjeda. Ili kao sto stari narod kaze:soba 39 je napisao/la:Čestitke.Samo Rodžer sinoć protiv Rafe i Rodžer večeras nebo i zemlja.Da li je u pitanju taktika ili...
Vidimo se u majamiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.