"Nije još spreman da osjeti atmosferu"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nivo mu je organizirati kantonalne turnire sa bracom hadziosmanovicem . Iskreno, mislim da mu je to nivo, samo sto on ne bih pristao na taj nivo jer misli da vrijedi vise pa se nazor uvali do pozicije asistenta selektora A reprezentacije. Jedino cime se moze kititi jeste da je obavljao neku funkciju u Zeljeznicaru dok je Amar Osim redao titule. A da je i mene ili cistacicu Amar postavio, titule bi dolazile.
Već smo se obrukali, bunkerom protiv Velsa.
Upravo to, samo racionalno razmisljanje. Jos nema pravo da igra naredni ciklus, a novi selektor dosao, a nemamo sanse za plasman. Samo gubljenje vremena, i gubi fokus a fokus mu trenutno treba da bude Freiburg. Tako ce i nama najvise pomoci. A da je selektor mlade repezentacije pametan, vec bi sad razmisljao o novim igracima ko ovaj Besic sto je dobio priliku u Strasbourg. Demirovic je davni dana pokazao svoje na nivou u21.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 12:08Momak ima pravo da donosi odluke koje su najbolje za njegovu karijeru samostalno. Nikom on neće naškoditi ako ne dođe, U-21 ionako nema nikakve šanse za plasman. NJemu je bolje i da se uigra sa ekipom. Čak da su iz Saveza korektni oni bi mu to samo i ponudili. Ipak je momak svojim trudom i radom sam došao do Bundeslige. Tako da itekako jeste u poziciji, ne bih ja rekao da uslovljava, nego sa slobodno donosi svoje odluke.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, HariTz, Proximic, UtdBiH21, zikerrz21 i 33 gosta.