Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Husika
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Husika » 19 avg 2020, 10:09

slika
"Nije još spreman da osjeti atmosferu" :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 avg 2020, 10:15

Husika je napisao/la:
19 avg 2020, 10:09
slika
"Nije još spreman da osjeti atmosferu" :kafa:
Ako mu treba savjet samo okrene i nazove Lippija, Cannavara, Erikssona, to je bio njegov krug prijatelja u Kini.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 avg 2020, 10:19

Ovakvim se glavama ne vjeruje...Tipicna mravojedna njuska...!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 avg 2020, 10:27

Husika je napisao/la:
19 avg 2020, 10:19
Ovakvim se glavama ne vjeruje...Tipicna mravojedna njuska...!
Nivo mu je organizirati kantonalne turnire sa bracom hadziosmanovicem . Iskreno, mislim da mu je to nivo, samo sto on ne bih pristao na taj nivo jer misli da vrijedi vise pa se nazor uvali do pozicije asistenta selektora A reprezentacije. Jedino cime se moze kititi jeste da je obavljao neku funkciju u Zeljeznicaru dok je Amar Osim redao titule. A da je i mene ili cistacicu Amar postavio, titule bi dolazile.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 19 avg 2020, 10:32

Ima neka veza između oblika glavuše, IQa i premazanosti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 avg 2020, 10:54

Na sta smo spali kad nas ovakav majmun pravi budalama...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 19 avg 2020, 11:15

A što čovjeka izvrijeđaste, to je čudo jedno. Ne bih da ga branim.
Pozivanje Šabanadžovića u A reprezentaciju je za Haga.

Ne samo da se povezuje u kontekstu Demirovica, kao da se bira između njih dvojice. Da se biralo između Anela i Anela nisi ga smio pozvat. Ima boljih i nije kvalitet.
Kaže Demirovic je ostavljen da pomogne U-21 reprezentaciji. Pa eto koliko ga šuknu Šabanadžovicu, da ista valja valjda bi i njega ostavio da pomogne svojim vršnjacima, a ne da u A repci pomaže...šsta znam... sjediti po klupama...

Ali i dalje mi nisu jasni ljudi koji se iznenađuju na ovakve stvari. Pa prijatelji dragi, BiH je država babinih sinova, lizača čmarova i beskičmenjaka. Šta vam je?!

Što se Ermedina tiče u potpunosti podržavam da se ne odazove u U-21. čak bi i oni sami trebali da kažu necemo ga zvat momak je ipak ozbiljan igrač i prešao je u ozbiljan klub. Zarad dobrobiti reprezentacije neka ga neka se uklopi, integriše, navikne kako hocete.. Njemu svakako repka ne treba da se proda.
Sine Demire, nemoj da ti se BiH ogadi. Najkvalitetniji si, ne mogu ti ništa. Igraj za pravu raju koja uživa gledajući repku.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 19 avg 2020, 11:21

Ma prvo,bez obzira na Cvikino objašnjenje na pressu po komandnoj odgovornosti za spisak ako nekog treba kriviti onda je to selektor.
Drugo, ne bi bio problem nepozivanje Demirovića da nije pozvan Šabanadžović.
Treće, ni jedno ni drugo nije neki veliki problem jer su obojica igrači koji sada ne bi igrali,al jeste bzvz,prosto nema logike.
Četvrto,nadam se da postoji komunikacija između stručnog štaba i igrača,ljudska i normalna gdje se njima objasni nešto što se ne priča potpuno javno i gdje se sve normalno dogovori.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 avg 2020, 11:22

Zovu ga u u21 da koliko toliko spasi kobasicara Starcevica od brukanja. Zamisli dodje novi selektor u21 i odma blamaza.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 avg 2020, 11:28

Tristan10 je napisao/la:
19 avg 2020, 11:22
Zovu ga u u21 da koliko toliko spasi kobasicara Starcevica od brukanja. Zamisli dodje novi selektor u21 i odma blamaza.
Već smo se obrukali, bunkerom protiv Velsa.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2020, 12:02

Bez obzira na Cvike, Sabanadzovice, menadzere i svo crnilo bh fudbala, Demirovic nije u poziciji da uslovljava i bojkotuje
Jednostavno nece biti u pravu ako to uradi, bez obzira sto je doneklw diskriminiran. Pa nema on karijeru i 50 nastupa za reprezentaciju.
I memojte sad reci - kako moze Anel? To nije argument za bojkot.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 19 avg 2020, 12:08

Momak ima pravo da donosi odluke koje su najbolje za njegovu karijeru samostalno. Nikom on neće naškoditi ako ne dođe, U-21 ionako nema nikakve šanse za plasman. NJemu je bolje i da se uigra sa ekipom. Čak da su iz Saveza korektni oni bi mu to samo i ponudili. Ipak je momak svojim trudom i radom sam došao do Bundeslige. Tako da itekako jeste u poziciji, ne bih ja rekao da uslovljava, nego sa slobodno donosi svoje odluke.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 avg 2020, 12:16

h1a2s3o4 je napisao/la:
19 avg 2020, 12:08
Momak ima pravo da donosi odluke koje su najbolje za njegovu karijeru samostalno. Nikom on neće naškoditi ako ne dođe, U-21 ionako nema nikakve šanse za plasman. NJemu je bolje i da se uigra sa ekipom. Čak da su iz Saveza korektni oni bi mu to samo i ponudili. Ipak je momak svojim trudom i radom sam došao do Bundeslige. Tako da itekako jeste u poziciji, ne bih ja rekao da uslovljava, nego sa slobodno donosi svoje odluke.
Upravo to, samo racionalno razmisljanje. Jos nema pravo da igra naredni ciklus, a novi selektor dosao, a nemamo sanse za plasman. Samo gubljenje vremena, i gubi fokus a fokus mu trenutno treba da bude Freiburg. Tako ce i nama najvise pomoci. A da je selektor mlade repezentacije pametan, vec bi sad razmisljao o novim igracima ko ovaj Besic sto je dobio priliku u Strasbourg. Demirovic je davni dana pokazao svoje na nivou u21.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 avg 2020, 13:48

Cviko Cviko :kafa:

slika

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2020, 13:55

Ko što Demirović ima pravo da odbije da se odazove, tako savez ima pravo da ga sankcioniše.
Ako se to desi nažalost ni najveći kritičari saveza , u koje i ja spadam, neće im moći puno zamjerit.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 19 avg 2020, 14:31

DrFilgud je napisao/la:
19 avg 2020, 13:55
Ko što Demirović ima pravo da odbije da se odazove, tako savez ima pravo da ga sankcioniše.
Ako se to desi nažalost ni najveći kritičari saveza , u koje i ja spadam, neće im moći puno zamjerit.

Pa nece odbiti, bice neka sitna povreda. ;)

A čuj molim te da ga sankcionisu ? To kao nije ucjenjivanje tj disciplivoanje? Hajde ba Filgude, nisi relevantan. Do neki dan si tvrdio da vidis buducnost.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 avg 2020, 17:20

Evo uče ga u Freiburgu da penale izvodi :kafa:

Napadač bez penala, je djelimično osakaćen, nekad te ne ide, izvedeš penal i dobiješ na samopouzdanju...
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 21 avg 2020, 17:44

DrFilgud navalio pa navalio!

Posto su usrali motku, jedina ispravna stvari bi bila da ga ne pozovu u mladu repku! Sve ostalo bi bilo podjebavnje igraca...
Nema on sta da trazi vise u U21. Nemogu nista napraviti, iduci ziklus nema pravo nastupa!
Znaci momak gledaj da napredujes u klubu i iduce okupljanje A-Repke ga zvati.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 avg 2020, 17:48

Nadam se da se nece odazvati, ovo sto su uradili je najveca mrlja ovog strucnog staba pocevsi od selektora do onog Cvike a nisu kako treba ni poceli da rade. Sram ih bilo

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 21 avg 2020, 18:07

Ja navalio da se odazove, a vi navalili da se ne odazove u U21. Eto vi ste pametni. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, HariTz, Proximic, UtdBiH21, zikerrz21 i 33 gosta.