BiH - Turska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la nick » 06 sep 2009, 22:00

drop je napisao/la:evo jedan info i to iz prve ruke,star nepuna dva sata :D ;) ...bez novinara,bez klasicne price za medije,u krugu prijatelja i poznanika(a ne novinara) Spahic i Dzeko su bili jednoglasni :Nema nam druge,Moramo pobjediti u srijedu.
P.S. nije šuplja...ramazan je ;)
ubjedio si me da odigram 1 ko kucu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 sep 2009, 22:01

Omer_Bosnak je napisao/la:Selam za moju brace i prijatelji u Bosni

U srijedu neka pobijedi bolji. Igrat ce teska utakica i ovdje u Turska svi misle da je turska bolja i pobijedi, no mi Bosnjaci navijamo za Bosnu i nadamo se da ce Bosna da pobjedi i ide na mundial u Afrika.

Ako Bosna ne pobjedi onda moze da pusti da Turska igra u baraz jer mozda Turska ima vise da igra u baraz jer ima mnogo iskustva i nece igrati sudije protiv Turska koliko ce igrati protiv Bosna kad bude.

Smijesan si. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 06 sep 2009, 22:02

idrizinho je napisao/la:
Zagor je napisao/la:VOLIO BIH DA ZAPAMTE U SRIJEDU KO JE BOSNA I HERCEGOVINA !

Vjerujem da će na terenu biti dosta gusto, biće puno žestokih startova turaka. I da im uzvratimo za zviždanje himni !
Mislim da ce u Zenici biti dosta kartona, ipak je to turska ti ljudi suspremni na sve samo se sjeti se Svicarske :D

bolje da i mi dobijamo zute pa da ovi kriticni , vazni ne igraju protiv estonije pa da igraju protiv spanaca

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 22:03

U srijedu neka pobijedi bolji. Igrat ce teska utakica i ovdje u Turska svi misle da je turska bolja i pobijedi, no mi Bosnjaci navijamo za Bosnu i nadamo se da ce Bosna da pobjedi i ide na mundial u Afrika.

Ako Bosna ne pobjedi onda moze da pusti da Turska igra u baraz jer mozda Turska ima vise da igra u baraz jer ima mnogo iskustva i nece igrati sudije protiv Turska koliko ce igrati protiv Bosna kad bude.
Al u gujci da ih pusti,kosto bi i Turci pustili BIH. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 22:04

Selam i tebi. Bolji ce pobijediti sigurno, a zna se ko je bolji ;)

EDIT : akobogda u srijedu kec na BiH

50 € uplata :)
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 06 sep 2009, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2009, 22:05

Ma ne bi mi pustili vlastitu mater da prodje, a ne Tursku :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 22:07

samir_tm87 je napisao/la:
idrizinho je napisao/la:
Zagor je napisao/la:VOLIO BIH DA ZAPAMTE U SRIJEDU KO JE BOSNA I HERCEGOVINA !

Vjerujem da će na terenu biti dosta gusto, biće puno žestokih startova turaka. I da im uzvratimo za zviždanje himni !
Mislim da ce u Zenici biti dosta kartona, ipak je to turska ti ljudi suspremni na sve samo se sjeti se Svicarske :D

bolje da i mi dobijamo zute pa da ovi kriticni , vazni ne igraju protiv estonije pa da igraju protiv spanaca
Jest a sa ,,nevaznim,, da popusimo od Estonije :roll: Isto nam onda dodze. :?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 sep 2009, 22:07

Elddar je napisao/la:
ribery je napisao/la:Kvote na bwinu:
BiH 2.55
X 3.40
Turska 2.40
nerealno, ipak mi igramo pred nasim navijacima :)
Odlicna prilika za pokupit pare :)

High

Post Postao/la High » 06 sep 2009, 22:08

Dobro je pa se Misimovic vraca na teren,vidjeli smo jucer koliko se primjeti njegov izostanak.Za ocekivati da ce Dzeko dokazati vise nego protiv Armenije jer dobre partije pruza protiv jacih ekipa /reprezentacija.Ovako,uz raspolozenog Supića na golu,Spahića u odbrani,Misimovica i Dzeku tri boda su u igri.Vjerujem da ce ovi igraci biti najvise zasluzeni za pobjedu.Samo jako,bez ikakvog postovanja prema turcima,bez ikakvih prijateljskih gestova (u svim segmentima) koji ce nas kostati pobjede.Pobjeda znaci svima,nismo uvijek bili u ovakvoj situaciji,plus imamo tu nadu da cemo mozda biti i najbolja druga reprezentacija u svim grupama.Samo hrabro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 06 sep 2009, 22:09

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 sep 2009, 22:11

ribery je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
ribery je napisao/la:Kvote na bwinu:
BiH 2.55
X 3.40
Turska 2.40
nerealno, ipak mi igramo pred nasim navijacima :)
Odlicna prilika za pokupit pare :)
Upravo tako :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2009, 22:12

High je napisao/la:Dobro je pa se Misimovic vraca na teren,vidjeli smo jucer koliko se primjeti njegov izostanak.Za ocekivati da ce Dzeko dokazati vise nego protiv Armenije jer dobre partije pruza protiv jacih ekipa /reprezentacija.Ovako,uz raspolozenog Supića na golu,Spahića u odbrani,Misimovica i Dzeku tri boda su u igri.Vjerujem da ce ovi igraci biti najvise zasluzeni za pobjedu.Samo jako,bez ikakvog postovanja prema turcima,bez ikakvih prijateljskih gestova (u svim segmentima) koji ce nas kostati pobjede.Pobjeda znaci svima,nismo uvijek bili u ovakvoj situaciji,plus imamo tu nadu da cemo mozda biti i najbolja druga reprezentacija u svim grupama.Samo hrabro.
Da a kao najbolja druga reprezentacija imamo priliku da biramo izmedzu Francuske ili Njemacke u barazu :roll: :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 sep 2009, 22:13

treba nurkovica stavit na go,ako bude izbacivo rukom lopte ko protiv irana u zenici ce bar 2 komada ubacit demirelu ovaj i onako prima golove samo iz daljine :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Omer_Bosnak
Kontakt:

Post Postao/la Omer_Bosnak » 06 sep 2009, 22:14

Turska ce igrat maksimalno i motivacija ce biti visoko i imaju dobar tim. Terim zeli da pobijedi a ako ne moze da pobjedi reko je da ce cestitat za Bosna i pozelit mnogo srece u razigravanje za Afrika, no igraci od Turska kazu da su mnogo bolji i da imaju vise sansa za pobjeda u Zenica u srijedu.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 sep 2009, 22:19

Butmiran je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-23350.htm

Super!
Odlicno ,Kazim Kazim je jako neugodan igrac,a Zan je jedan od kljucnih odbrambenih za koje Terim nema bas adekvatnu alternativu,sjajna vijest!!
Moze se vidjeti i iz izjave Fatiha da su malo splasnula ogromna ocekivanja,do juce je govorio da definitivno pobjedjuju,sada da ce nam cestitati ako izgube..Do srijede ce reci kako su im male sanse :D!

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 06 sep 2009, 22:20

Omer_Bosnak je napisao/la:Turska ce igrat maksimalno i motivacija ce biti visoko i imaju dobar tim. Terim zeli da pobijedi a ako ne moze da pobjedi reko je da ce cestitat za Bosna i pozelit mnogo srece u razigravanje za Afrika, no igraci od Turska kazu da su mnogo bolji i da imaju vise sansa za pobjeda u Zenica u srijedu.

ljudi ba da vas nesto pitam . . a sta je s najboljom drugoplasiranom ekipom i idu li oni direktno, koji smo mi i imamo li sanse da budemo najbolja drugoplasirana momcad ???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 06 sep 2009, 22:21

ChelseaFann11 je napisao/la:
Omer_Bosnak je napisao/la:Turska ce igrat maksimalno i motivacija ce biti visoko i imaju dobar tim. Terim zeli da pobijedi a ako ne moze da pobjedi reko je da ce cestitat za Bosna i pozelit mnogo srece u razigravanje za Afrika, no igraci od Turska kazu da su mnogo bolji i da imaju vise sansa za pobjeda u Zenica u srijedu.

ljudi ba da vas nesto pitam . . a sta je s najboljom drugoplasiranom ekipom i idu li oni direktno, koji smo mi i
imamo li sanse da budemo najbolja drugoplasirana momcad ???
Ne po milioniti put, samo najgora drugoplasirana ne ide u baraz...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 06 sep 2009, 22:24

teo3520 je napisao/la:
drop je napisao/la:hajmo malo da izbacimo iz upotrebe te prijetece tonove,vrijeđanje turaka,zviždanje njihovoj himni ko da smo posljednji primitivci,moramo li se spuštati na taj nivo??...pobjeda za ramazan?? zašto se ramazan ubacuje u sportske teme?? uostalom i njima (turcima) je ramazan pa nešto sumnjam da im je to neka uzdanica.
Nemojte najavljivati festival primitivizma u Zenici...ne treba njih ponižavati sa tribina,to samo nama ide na obraz...njih treba poniziti na terenu,a tako ce i biti inšallah.

slazem sa sa tobom potpuno ali nisu zasluzili da im se ne oduzimo ....ja sam 10 godina proveo u turskoj i poznajem tursku i turke kao i njihov mentalitet vrlo dobro..... mi hudnici ovdje navijamo za njih kada igraju protiv neke druge reprezentacije a oni hapse i udaraju nase navijace u istanbulu.... Samo da vidite kakve juce komentare pisu na njihovim forumima i sta sve govore o nama i o nasoj drzavi i reprezentaciji..... zivim za srijedu i za pobjedu nasih dijamanata

JARANE MOYES LI MI DATI LINK TOG FORUMA
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 06 sep 2009, 22:25

ChelseaFann11 je napisao/la:

ljudi ba da vas nesto pitam . . a sta je s najboljom drugoplasiranom ekipom i idu li oni direktno, koji smo mi i imamo li sanse da budemo najbolja drugoplasirana momcad ???

kome mi svo vrijeme govorimo pa ljudi de zapamtite 9 grupa 8 u baraž najgori drugoplasirani neće u baraž je li to više jasno, a nakon baraž četiri ekipe idu na svjetsko.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 sep 2009, 22:27

Butmiran je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-23350.htm

Super!

odlično, igraju bez kazima koji je po meni jako dobar igrač i sigurno su puno slabiji bez njega
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.