FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 14 avg 2010, 19:58

Devil je napisao/la:Je li sledece kolo Slavija-Buducnost?
jeste..ma i tu mogu slobodno da otpisem bodove.. :(
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 avg 2010, 20:18

bilino polje je napisao/la:ljumani izvinite al ja mislim da ve u banovicima biti sve crveno crno dolazi nas stvarno puno a uvjericete se koliko ce nas doci pa neka pobjedi bolji i na tribinama i na terenu ok pozdrav za banovice .........stizu robovi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doslo vas je stvarno puno 100 u vrh glave.--- ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 avg 2010, 20:31

eh...ovako...nakon najavljivanja od strane robijasa sa svih strana da ce ih doci vise od 400 obrukali su se naravno cifrom koja nije prelazila 100 navijaca...navijanje je bilo ocajno 70 min.su pjevali istu pjesmu oooooooo ooo celik je u srcu mooom moommm...et mogu potvrditi ovi sto su bili...iako su bili dosta glasni za tu brojku al' od njih sa ocekivao vise...dalje..buducnost u 10 sekundi preko haskica koji izlazi sam pred golmana ima kolosalnu sansu koju ovaj zadlaku promasuje...onda jos 2-3 velike prilike preko sarajlica,haskica i slomica...pa nekoliko sjajnih ubacivanja zrnanovica iz auta u srce kaznenog prostora bi bilo sve iz prvog poluvremena koja je bez dvojbe pripalo domacima...drugo poluvrijeme je bilo nastavak prvog do neke 55.minute kada su zenicani malo ofanzivnije krenuli naprijed sto je ostavljalo dosta prostora brzim igracima buducnosti da prave paniku u zadnjoj liniji celika...ali nazalost ocajan zadnji pas koji imaju napadaci domacih su jedini krivci da celik nije isprasen do te 60 i neke minute..a onda je na terenu zavladao opsti haos utakmica je prekidana svakih 2-3 minute radi prekrsaja bilo je 10-ak kartona ukupno ...pozutili su sarajlic,zrnanovic,camrkovic,cergic....kod domacih te zahirovic,...,....., kod celka ..celik nakon duze inicijative dolazi do izjednacenja moze sereci zasluzenog preko igraca sa brojem 18 ...koji je 2minuta prije usao u igru...erupcija odusevljenja robijasa,strucnog staba i igraca celika...nakon toga igra je pala na slab nivo i zadnjih 10 minuta se gledalo samo ispucavanje lopte sto dalje od svog gola... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 14 avg 2010, 20:35

i zaboravio sam napisati da je sudjenje bilo katastrofalno...sto se uvijek i ocekuje...a i to da je celik imao dvije izgledne prilike prvo u 44 minuti...kad je golman husic nekim cudom odbranio udarac napadaca celika sa 4-5 metara...te udarac glavom cini mi se da je bio igrac sa brojem 6 ...trebam jos napomenuti da je najjaci igrac ubjedljivo bio kod domacih halilovic(zrnanovic),te kod gostiju zahirovic(kapiten)te taj famozni broj 6 ;)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 avg 2010, 21:01

Ma nas hoce svi da izbace....sudije KATASTROFA ziva.....nek jos neko kaze da je ovo domacinska liga ja cu mu *ebat mamu.....kaze ramazan nemoj psovat...jbt pa 2.500 hiljade ljudi se omrsilo sza sta je kriv sudija je*o sestri pi*lu
1947!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 avg 2010, 23:11

lave samo u busu je bilo 100 ljudi a bilo je auta bruka :S al et nebitno :D
ser del barça es el millor que hi ha !

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 14 avg 2010, 23:14

-Edisu Kurtićne- može izdržat cijelu utakmicu i ima 300 godina.
-Muris Husić- 3 zadnje sezone branio sve i jednu utakmicu,a još ništa ne zna.Danas je odbranio dva čista gola,ali prije toga 100 godina nije nista dobro napravio,ljudi mu davali golove kroz noge sa 35 metara.
-Vedran Bojić- isto ima mnogo godina mozda više od 40 godina,bio super igrač dok je mogao igrati sada vec ne moze,nema snage.
-Igor Sliško- čitav život igra tu nekad dobar,nekad loš,ali stari i on.

Ove igrače negdje treba poslati.Ili kući ili ne znam gdje ali više fakat nema od njih ništa.

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 14 avg 2010, 23:24

r_emir je napisao/la:-Edisu Kurtićne- može izdržat cijelu utakmicu i ima 300 godina.
-Muris Husić- 3 zadnje sezone branio sve i jednu utakmicu,a još ništa ne zna.Danas je odbranio dva čista gola,ali prije toga 100 godina nije nista dobro napravio,ljudi mu davali golove kroz noge sa 35 metara.
-Vedran Bojić- isto ima mnogo godina mozda više od 40 godina,bio super igrač dok je mogao igrati sada vec ne moze,nema snage.

Ove igrače negdje treba poslati.Ili kući ili ne znam gdje ali više fakat nema od njih ništa.
murgu ostavit za pomocnog :mrgreen: kurtu poslat natrag u seonu nek igra za fk aljikovice :mrgreen: ,bojke moze jos 1 sezonu i nek okonca karijeru,slisko je jos dobar naj jaci igrac sto se tice stabilnosti u klubu...pa ljudi se odbijaju od njeg kad ga napadaju... :idea: ..men samo kuurta para oci :shock:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 14 avg 2010, 23:27

Kad vi mislite pocet igrat? Ova rasprodaja kod kuce vam moze donijeti samo tesko proljece, nista drugo... A nadam se da cete ostat dugo dugo u PL..

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 15 avg 2010, 17:34

tacna brojka jarane je oko 200 robova navija je super
samo celik ale samo celik ale

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 15 avg 2010, 17:41

r_emir je napisao/la:-Edisu Kurtićne- može izdržat cijelu utakmicu i ima 300 godina.

Hebo konja, pa zar ova dvojica još igraju. Pa oni su čini mi se stariji i od onih Travničana, Varupe i Sarajčića
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 17:45

bilino polje je napisao/la:tacna brojka jarane je oko 200 robova navija je super
Iskreno ocekivo sam vas vise, kao i Fukara u Sarajevu.Kojim se putem ide iz Zenice u Banovice??Preko Doboja ili preko Kladnja. :|
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2010, 18:09

Urban Batalion je napisao/la:
bilino polje je napisao/la:tacna brojka jarane je oko 200 robova navija je super
Iskreno ocekivo sam vas vise, kao i Fukara u Sarajevu.Kojim se putem ide iz Zenice u Banovice??Preko Doboja ili preko Kladnja. :|
Preko Žepča.Zavidovića,Vozuće-Banovići
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2010, 18:21

Treba dovest jos kojeg igraca koji ima vise od 35-36 godina pa nek iigra....jbm ti ovaj klub....Omića nije stavio na spisak a Mišo koji nezna sta je fudbal na klupi sjedi,onda Kavaz...koji ce nam *urac,pirija(previse ga forsiraju)Sliško,Bojić,KURTIĆ(on ne treba ni na separaciji da radi koji je on LEŠ od igrača),Murga......jbt....kad ovo pogledaš prepadneš se.....SVAKA ČAST SLOMIcu,HALILOVICU,ZRNANOVICU....
1947!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 avg 2010, 18:25

Scof1eld je napisao/la:lave samo u busu je bilo 100 ljudi a bilo je auta bruka :S al et nebitno :D
U busu 100 ljudi? Pa kolki je taj vas bus ?

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 avg 2010, 18:26

samosarajvo je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:lave samo u busu je bilo 100 ljudi a bilo je auta bruka :S al et nebitno :D
hahah...ma to je smiješno....baš sam gledao 50 max u busu....
1947!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 18:28

Ona harmonika. :shock:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 15 avg 2010, 18:29

Ljumani_Banovici je napisao/la:
hahah...ma to je smiješno....baš sam gledao 50 max u busu....
ma smiješan bus,piše na njemu nešto "prijevoz u Neum" mali bus onaj što ide po gradu i nije bila harmonika

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 15 avg 2010, 19:32

r_emir je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la: ma smiješan bus,piše na njemu nešto "prijevoz u Neum" mali bus onaj što ide po gradu i nije bila harmonika
Jesam se nasmijao cuj o cemu vi raspravljate jel bus mali il veliki :D :D :D nego da pitam sta se ovo zale zenicani na teren zar niste spominjali da ste radili teren pred pocetak sezone il je to neka taktika vasa da imate los teren :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 15 avg 2010, 20:46

kako da stavim sliku ovdje... :mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.