Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Re: Olympique Lyonnais
Ne znam ko će izdvojiti 8 miliona za Kima. Nakon ovakve sezone to je teško za povjerovati. Prije 2 godine je bio mnogo bolji i korisniji za ekipu, dok je prošle sezone gušio igru Lyona. @BiH Fan, možeš li mi reći o kojem Hernanesu se radi?
valjda onaj hernanes koji igra za sao paulo^^
Evo ovaj:Bečki Kongres je napisao/la:Ne znam ko će izdvojiti 8 miliona za Kima. Nakon ovakve sezone to je teško za povjerovati. Prije 2 godine je bio mnogo bolji i korisniji za ekipu, dok je prošle sezone gušio igru Lyona. @BiH Fan, možeš li mi reći o kojem Hernanesu se radi?

Ako dodje do realizacije transfera, ocekujem da ce opravdat ulozeni novac kao proslogodisnja pojacanja.
A ja sam siguran da ce neko prihvatiti ponudu od 8 miliona Eura, jer je to ipak igrac odlicnog kvaliteta i ima iskustva u Ligi Prvaka, cak mislim da je realnije 10 miliona ali posto nam nisu potrebne pare, prodacemo ga nesto jeftinije da istane vise prostora za Pjanica i nasa nova pojacanja.
Lyonnais dominire!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Igraci su krenuli na lijepe pripreme, lopte nisu dosad vidjeli.

Imal gdje ovakvih terena za trcanje i biciklanje u Bosni?

Imal gdje ovakvih terena za trcanje i biciklanje u Bosni?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- majestic24
- Kontakt:
joj koja je ovo ljepota gdje treniraju. Jel ovo negdje na Alpama???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moguce, nisam ni ja siguran. Mozda je i u okolici Lyona jer je grad blizu planinskih djelova.majestic24 je napisao/la:joj koja je ovo ljepota gdje treniraju. Jel ovo negdje na Alpama???
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Stvarno prelijepo, al ljudi uživaju, pitam se kako se Marsej priprema!?
Colour of Manchester is blue...
Vidim Lyon hoce da kupi Gurkufa. Sta mislite mogu li on i Pjana zajedno igrati?
Normalno da mogu. Kad mogu Miske i Pjana u repki zasto nebi i Pjana i Gurkuf u Lyonu. Puel Pjanica i forsira kao cistog centralnog veznog, a ne ofanzivnog veznog.Keane_Roy je napisao/la:Vidim Lyon hoce da kupi Gurkufa. Sta mislite mogu li on i Pjana zajedno igrati?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
2 mjesto na Emirates kupu je odlicno, kad se uzme u obzir da smo igrali sa kombinovanim sastavom, samo veze nemam po cemu se ti plasmani osvajaju, cudan sistem takmicenja. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma dobijas bodove normalno+za svaki gol dodatni bod.BIHfan je napisao/la:2 mjesto na Emirates kupu je odlicno, kad se uzme u obzir da smo igrali sa kombinovanim sastavom, samo veze nemam po cemu se ti plasmani osvajaju, cudan sistem takmicenja.
Ma takmicenje kako samo u Arsenalu mogu izmisliti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jedino ga tako mogu i osvojiti mislis.Devil je napisao/la:Ma dobijas bodove normalno+za svaki gol dodatni bod.BIHfan je napisao/la:2 mjesto na Emirates kupu je odlicno, kad se uzme u obzir da smo igrali sa kombinovanim sastavom, samo veze nemam po cemu se ti plasmani osvajaju, cudan sistem takmicenja.
Ma takmicenje kako samo u Arsenalu mogu izmisliti.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo za 2 minute pocinje zvanicno Ligue 1 sezona 2010/2011. A kao sampion mu najljepse stoji ime Lyona iskreno.
Ide sad prva utakmica, ne sumnjam u pobjedu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Evo za 2 minute pocinje zvanicno Ligue 1 sezona 2010/2011. A kao sampion mu najljepse stoji ime Lyona iskreno.![]()
Hajd mos se i ti meni smijati, nisam ni ja sumnjao u pobjedu Marseillea
Djesi golubicu. Ti ako nisi znao mi smo uzeli 1 bod protiv Monaka od kojeg ce te vi fasovati 3:0 bez problema. Od nekog Ceana izgubit, pa njega bi Laktasi pobjedili. Plus igra vam je jako losa, skroz druga ekipa spram one u drugom djelu prosle sezone. Imate pozdrav sa Gerlanda.Sofrudony je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Evo za 2 minute pocinje zvanicno Ligue 1 sezona 2010/2011. A kao sampion mu najljepse stoji ime Lyona iskreno.![]()
Ide sad prva utakmica, ne sumnjam u pobjedu.![]()
Hajd mos se i ti meni smijati, nisam ni ja sumnjao u pobjedu Marseillea
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovaj Cean bi mogao biti hit prvenstva, mene su impresionirali borbenoscu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti napade navijača Marseillea zbog Caena, a i vi fasovaste od njih. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sorry prijatelju ali ako pogledas situaciju on je prvi dosao na temu da provocira. Imal moj post provokacije o izgubljenom mecu Marseja u ovom kolu na njihovoj temi? Kod nas je drugacija situacija, mi smo izgubili na njeihovom terenu a oni na Velodoromu. Mi nemamo 2 poraza dosad, vec poraz i remi.Monolog je napisao/la:Ti napade navijača Marseillea zbog Caena, a i vi fasovaste od njih.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa. Jednostavno moramo proradit. Steta sto je Lopez povrijedjen, osjeti se na nasoj igri da fali najbolji igrac Francuske lige. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vjerojatno si mislio sve osim pobjede je katastrofaBIHfan je napisao/la:Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa. Jednostavno moramo proradit. Steta sto je Lopez povrijedjen, osjeti se na nasoj igri da fali najbolji igrac Francuske lige.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.