Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
-
Kontakt:
Postao/la Edincapitano » 12 apr 2026, 23:54
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:52
Edincapitano je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:50
Ma slab je Sehic bio skroz, jedino sto je bio solidan je igra s nogama. Inace tanak u bas svemu.
Pogledajte onaj gol sto nam Luxemburg dao u Zenici, ne znam jel prvi ili drugi kad smo izgubili 0-2. Sehic na sredinu terena negdje pliva hahahahaha
Sehic na sredini terena a Barisic ide na gol
Nismo ni svjesni kakav period smo prošli,zato je ovo svjetsko dobilo 10x veci značaj po meni.
Hahaha ma nigdje veze, smijesna repka skroz.
Jel to poslje ove utakmice nesto isao pricao s BHFom da nece ni svoje mame posjetiti dok ne okrenu repku na bolji put?

-
RobijasiZenica1988
-
Kontakt:
Postao/la RobijasiZenica1988 » 12 apr 2026, 23:59
Edincapitano je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:54
Edincapitano je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:50
Ma slab je Sehic bio skroz, jedino sto je bio solidan je igra s nogama. Inace tanak u bas svemu.
Pogledajte onaj gol sto nam Luxemburg dao u Zenici, ne znam jel prvi ili drugi kad smo izgubili 0-2. Sehic na sredinu terena negdje pliva hahahahaha
Nismo ni svjesni kakav period smo prošli,zato je ovo svjetsko dobilo 10x veci značaj po meni.
Jel to poslje ove utakmice nesto isao pricao s BHFom da nece ni svoje mame posjetiti dok ne okrenu repku na bolji put?
Kaze necemo mame svoje vise gledat dok ne vratimo reprezentaciju na pravi put.
Cim je on otiso mi se vratili na stari put

-
imekorisnicko
-
Kontakt:
Postao/la imekorisnicko » 13 apr 2026, 08:35
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:47
Madal je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:35
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:25
Ne zna on ništa,najveći glupan i tokmak koji je stao na gol reprezentacije.Sta sam se puta ogriješio kad vidim samo da starta a kamoli sta više.
I znamo da ga gurate vi pojedini jer vam je poveznica Željezničar.
Sta bih ja sad trebao reci,da je Vrsajevic nas najbolji desni bek ikad u reprezentaciji zato sto je dao gol na svjetskom prvenstvu.
A pozadina price je ta sto je Čelikovac,pa ne ide brate i nadam se da ce ovo guranje igraca zbog kluba u kojem je igrao prestati nekad makar.
Pa upravu si da mnogi gledaju kroz boje klubova. Ali ajde ovako. Da je Sehic bio na golu i primio ova 2 gola u barazu kao i Vasilj, na sta bi ova tema licila? Znamo i ti i ja da bi mu se kosti mrtve psovale.
Sta hocu reci, obojeno se gleda i dok ga se brani ali i dok ga se napada.
Ma znam drug,ne kazem ni da je Vasilj neki aman zaman golman.
Ali smeta mi ova prica o Šehiću,isto kao da je Kahn u najmanju ruku,a znamo svi dobro kakav je golman bio.
Imao je i on dobrih partija naravno,ali ne tako da ga se uzdiže da je wow.
Solidan je Šehić golman bio, u pravu je čovjek iznad da ga se subjektivno napada,možda i više nego što ga se subjektivno hvali.
Ipak,Šehić je klasa ispod Vasilja,a i ispod Begovića,pa i Hasagića.
-
aezakmi
-
Kontakt:
Suvišno je napadati Šehića kad skontaš kakav je ostatak reprezentacije bio u datom momentu. Ni ova sad reprezentacija nije vrh vrhova, ne znam ni kako smo otišli na Svjetsko, sve nam se namjestilo, da usreći ovaj napaćeni narod.
-
Arvid
-
Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:08
Vasilj je bolji od Sehica, ali i dalje tvrdim i uvijek cu stajati iza toga da se Sehic previse pljuvao, i da se minimizirao previse. Nije bio bajan, ali daleko od najveceg problema u to vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Sveti
-
Kontakt:
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:59
Edincapitano je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:54
Kaze necemo mame svoje vise gledat dok ne vratimo reprezentaciju na pravi put.
Cim je on otiso mi se vratili na stari put
Haha sjecam se te levatske izjave, i onda digo sidro cim je vidio da se postrozuju okolnosti dolaskom barbe

naprijed rejal
-
viKK
-
Kontakt:
Meni je smijesno što se priča o navodnom licemjerstvu kao po Šehiću se pljuvalo i rod mu se psovao za greške koje se danas Vasilju praštaju.
Druze gubili smo od Luksemburga, kome se nije rod psovao?
Logicno da Vasilj ne dobija salve uvreda jer Vasiljeve greske se u pozitivnoj atmosferi progutaju s obzirom da smo se PLASIRALI NA SVJETSKO PRVENSTVO (a i ne treba zaboravit da je u Cardiffu odbranio ključan penal).
-
DamirT
-
Kontakt:
viKK je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:11
Meni je smijesno što se priča o navodnom licemjerstvu kao po Šehiću se pljuvalo i rod mu se psovao za greške koje se danas Vasilju praštaju.
Logicno da Vasilj ne dobija salve uvreda jer Vasiljeve greske se u pozitivnoj atmosferi progutaju s obzirom da smo se PLASIRALI NA SVJETSKO PRVENSTVO (a i ne treba zaboravit da je u Cardiffu odbranio ključan penal).
Upravo. Koga zaboli da li je Sehic odbranio 3 stopostotne sanse kad smo redovno gubili. Isto tako, sto kazes moze se progutati greska Vasilja jer dobijamo. Nek pravi 3 greske po mecu ako cemo taj svaki mec dobiti.
A na kraju kljucno, nemamo boljeg golmana trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Madal
-
Kontakt:
viKK je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:11
Nisi dobro shvatio. Sehicu bi se psovalo da je primio onakva 2 gola sa nasim odlaskom na SP. Ne poredim prijasnju atmosferu i sad. Lijep pozdrav
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
viKK
-
Kontakt:
Mozda da usput mi i kazes koliko bi Ronaldo Nazario postigao u karijeri golova da nije sjebo koljeno i koji bi rezultat na kraju bio na semaforu da Malouda nije Mujdzi smrskao zglob 2011 u Parizu? S obzirom da vidim da znaš tacno šta bi bilo kad bi bilo.
Na stranu sad sarkazam, ne razumijem više šta je poenta ove teme već 2 stranice? Evo recimo i da se svi složimo da je Šehić bio nepravedno omalovažavan, hoćemo skupa svi jedno javno izvinjenje od strane vijeća članova SS foruma da mu uputimo retroaktivno? Ili možda da kao kaznu/balansiranje ispsujemo se Vasilju svi redom ili da ga istjeramo iz reprezentacije, da se odužimo Šehiću?
Navijači su često licemjeri i nije Šehić jedini koji je nepravedno stradao tako ovdje na forumu a nije ni Vasilj jedini koji je dobro prošao. Ne kontam zašto se o ovome diskutuje kad nemamo bolju zamjenu sad ionako.
-
Madal
-
Kontakt:
viKK je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:36
Mozda da usput mi i kazes koliko bi Ronaldo Nazario postigao u karijeri golova da nije sjebo koljeno i koji bi rezultat na kraju bio na semaforu da Malouda nije Mujdzi smrskao zglob 2011 u Parizu? S obzirom da vidim da znaš tacno šta bi bilo kad bi bilo.
Na stranu sad sarkazam, ne razumijem više šta je poenta ove teme već 2 stranice? Evo recimo i da se svi složimo da je Šehić bio nepravedno omalovažavan, hoćemo skupa svi jedno javno izvinjenje od strane vijeća članova SS foruma da mu uputimo retroaktivno? Ili možda da kao kaznu/balansiranje ispsujemo se Vasilju svi redom ili da ga istjeramo iz reprezentacije, da se odužimo Šehiću?
Navijači su često licemjeri i nije Šehić jedini koji je nepravedno stradao tako ovdje na forumu a nije ni Vasilj jedini koji je dobro prošao. Ne kontam zašto se o ovome diskutuje kad nemamo bolju zamjenu sad ionako.
Pa ne znam koliko bi postigao ali zdravorazumska logika svih ljudi upoznatih sa inteligencijom pa makar i osnovnom nalaze da bi postigao vise golova nego bez povrede, kao sto nalaze da bi Sehic bio zestoko vise kritikovan da prima 2 onakva gola i da opet idemo na SP.
Pa ovo je forum, napisao sam post gdje komentarisem Vasilja i dotakao se Sehica da cisto podsjetim na vremena kad se Vasilj uzdizao u Neuera dok je Sehic branio. A doslovno ista klasa golmana. Vise su se drugi nadovezali da dodatno napljuju Sehica pa se diskusija produzila.
A za zamjenu je vec zreo taman da Zlomislic brani. Ili sad ili jos jednu sansu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
phillies
-
Kontakt:
Ma i konacni rezultat daje dimenziju tim greskama.
Da smo izgubili u Velsu, svi bi redom potencirali pored Vasilja i Tahirovica koji je uposlio velskog igraca a ovaj skoro iz prve sutao i uhvatio Vasilja nespremnog. A onda se ova greska protiv Italije ne bi ni desila. (Mada, u penal zavrsnici je Vasilj odbranio zadnji velski sut, i tako donio priliku Kerimu da postane junak)
Isto tako, da smo ne daj Boze, izgubili od Italije, glavni krivac bi bio Vasilj koji je svojom intervencijom poklonio gol Italiji.
A malo ko spominje i Basica, kojem talijan presjece loptu, i istrca kontru i samo nas sadaka sacuvala da ne bude 0:2.
Kao sto rekoh, konacan rezultat daje percepiju ljudima o uspjeh ili neuspjehu. Da nismo prosli, opet bi se spominjao nas poznati luzerski mentalitet, kako nikad necemo otici na veliko takmicenje, Dzeko bi se tjerao u penziju a ovi mladi talenti proglasavani invalidima...
tako je to kod navijaca.
-
viKK
-
Kontakt:
Madal je napisao/la: ↑13 apr 2026, 13:07
viKK je napisao/la: ↑13 apr 2026, 12:36
Pa ne znam koliko bi postigao ali zdravorazumska logika svih ljudi upoznatih sa inteligencijom pa makar i osnovnom nalaze da bi postigao vise golova nego bez povrede, kao sto nalaze da bi Sehic bio zestoko vise kritikovan da prima 2 onakva gola i da opet idemo na SP.
Pa ovo je forum, napisao sam post gdje komentarisem Vasilja i dotakao se Sehica da cisto podsjetim na vremena kad se Vasilj uzdizao u Neuera dok je Sehic branio. A doslovno ista klasa golmana. Vise su se drugi nadovezali da dodatno napljuju Sehica pa se diskusija produzila.
A za zamjenu je vec zreo taman da Zlomislic brani. Ili sad ili jos jednu sansu.
Samo hocu da kazem da mi je taj SBB-KBB narativ uvijek bio i ostace nepotreban. Sehic je bio pljuvan, ti sad kazes u stilu nostradamusa da bi bio pljuvan u istom intenzitetu da smo i otisli na SP sa njim na golu. A pogledaj na ovoj i stranici poslije ove sta je ono malo raje sto je visilo na forumu pisalo u toku utakmice o Vasilju nakon greske u Zenici:
viewtopic.php?t=19633&start=2000. "Ustasa je ovo namjerno uradio" i slicno.
Navijaci su uvijek bili i ostace licemjerni u nekoj mjeri kao sto sam i rekao, jer se i prica oko nekog igraca znacajno mijenja okruzenjem i rezultatima. Vasilj je izvukao tanji kraj i pogotovo jer u momentima kad smo se jedva provlacili on je djelovao kao neka stabilna tacka (citaj Rumunija u gostima).
Mijenjat Vasilja Zlomislicem mi je jedna od jacih izjava koje sam procitao u zadnje vrijeme.