Nikad u životu brate, ja bih volio da ispadnu i oni, i Zrinjski i Široki. Da smo glavne baje u državi.Manijakdolopate je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:45A gasimo se je li, ajmo s teme molim vas, vi bi voljeli da je sada 0:3 bagro.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Željoooooooooooo 

- NerminFatic
- Kontakt:
Ovo je Zeljo.
Samo da izdrze s Bekrijom u drugom. Da se Bojo cuva drugog zutog kao i Mekic.

-
- Kontakt:
Neka ga je Bojo uhvatio, prelomni trenutak u poluvremenu, dao je hrabrost mladima da su na Grbavici željini igrači glavni.
Posle ovog poteza koji nosi rizik dobiju se krila, kad još armija zagrmi, a šta trebaju pustiti da Subašić svaku loptu pod faulom prima.
Samo sad da nas Zaka i ostali ne dobiju, a momci su fantazija, međutim danak neiskustvu nadam se da ćemo platiti na nekoj drugoj utakmici, za sad je to korektno.
Mekića vaditi, ništa nije napravio, Beća, Drina, Vrhovac, Bojo, Luka i Subašić za primjer, ja ne znam šta je ovo, valjda smo navikli one bezvoljne gledati pa sad neobično.
Posle ovog poteza koji nosi rizik dobiju se krila, kad još armija zagrmi, a šta trebaju pustiti da Subašić svaku loptu pod faulom prima.
Samo sad da nas Zaka i ostali ne dobiju, a momci su fantazija, međutim danak neiskustvu nadam se da ćemo platiti na nekoj drugoj utakmici, za sad je to korektno.
Mekića vaditi, ništa nije napravio, Beća, Drina, Vrhovac, Bojo, Luka i Subašić za primjer, ja ne znam šta je ovo, valjda smo navikli one bezvoljne gledati pa sad neobično.
Svaka čast, to je kada stigne plata na vrijeme...
Ovo su Željini ratnici bez obzira na rezultat
Ovo je fudbalski klub Zeljeznicar i jedna sezona ne bi trebala ništa promjeniti Zeljeznicar je Zeljeznicar i kao takav njegovi navijaci ne bi trebali ni pod razno pisati " ovo su Zeljini ratnici " jer su ovo sasvim normalne stvari.
Jao Mujezina majstora
Nadam se da griješim, ali mi nećemo moći izdržati do kraja sa ovakvim suđenjem 

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Sad će Kosorić da odradi, za ovo moraš biti baš dobro udaren.
Eee moj Bender nisi dzaba branio u 2 HNL i to još u najgorju ekipu!
nema veze idemo dalje, zasluzili smo pobjedu
Nema veze idemo dalje, izvadio je Zakaricu slobodnjak.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Levin, Paromlinac i 48 gostiju.