Aha dakle sve ono sto smo imali u protekle tri godine. Aziz je sada i mlad i moderan. Nevjerovatno.lumani je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:02bhsport je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:13Inače je Bekirov bio vrhunac moderne košarke pa takav stručnjak zarobljen u Trepči.
Evo koga je Mutapčić vodio:
1997
Bosnia and Herzegovina
1998–2000
TuS Lichterfelde
2000–2005
Alba Berlin
2004
Bosnia and Herzegovina
2005–2008
Germany U20
2006–2009
Phantoms Braunschweig
2010–2012
Anwil Włocławek
2013–2020
Bayern Munich (assistant)
2014
Germany
2018
Bayern Munich (interim)
2021–2022
ZTE KK
Falinka mu je definitivno sto ne trenira Trepču.
Vodio je i Pesic pa je usrao svea Ibrahimagic nije i uzeo zlato.
Traze se mladi moderni treneri koji nece gnjaviti svaki napad 20 sekundi
Adis Bećiragić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Adis Bećiragić
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne kažem ni da je dobar, ni da je loš, ali majke vam što je Mutapčićeva karijera toliko impresivna? Nije ni bitno, jer ni Bećiragić nema neku, ali je bitna hemija koju stvori, pristup, reprezentacija je. Kod Mutapčića je meni pozitivno što se vidi iz priče s njim da praati košarku intenzivno, da je upućen u sve, čak i oko naše reprezentacije i nije kao oni tipovi koji su za penzije i zaustavljeni i s praćenjem košarke u 1990. Ne kažem da mu je pristup treninzima i igri moderan, ne kažem ni da nije, ali je pozitivno da prati.
Ali, vidim da se ističe par puta kao "impresivna karijera", pa mi nikako nije jasno što
Hajd eto ima tu Albu na vrhuncu, kojoj svakako niko nije mogao pripeliti, ali to jeste vrhunac. Međutim, završio je s tim prije više od 20 godina. Iza toga vodio Braunšvajg, izborio opstanak u Bundesligi i to je to. Vodio i mladu njemačku repku, ispao u diviziju B, pa se tamo varakao i vratio u A. Onda u Poljskoj isto ništa, ali baš ništa, sa solidnom ekipom za tamošnje prilike. Bio i na klupi Njemačke pola godine kad nisu zapravo igrali ništa. Helem, šta je impresivno tu dragi ljudi? 
Ali, vidim da se ističe par puta kao "impresivna karijera", pa mi nikako nije jasno što

Ljudi vide ovo Alba, Njemacka u20 i Bayern (drugi tim) i misle da je Doc Riverszaostrog je napisao/la: ↑08 okt 2025, 09:18Ne kažem ni da je dobar, ni da je loš, ali majke vam što je Mutapčićeva karijera toliko impresivna? Nije ni bitno, jer ni Bećiragić nema neku, ali je bitna hemija koju stvori, pristup, reprezentacija je. Kod Mutapčića je meni pozitivno što se vidi iz priče s njim da praati košarku intenzivno, da je upućen u sve, čak i oko naše reprezentacije i nije kao oni tipovi koji su za penzije i zaustavljeni i s praćenjem košarke u 1990. Ne kažem da mu je pristup treninzima i igri moderan, ne kažem ni da nije, ali je pozitivno da prati.
Ali, vidim da se ističe par puta kao "impresivna karijera", pa mi nikako nije jasno štoHajd eto ima tu Albu na vrhuncu, kojoj svakako niko nije mogao pripeliti, ali to jeste vrhunac. Međutim, završio je s tim prije više od 20 godina. Iza toga vodio Braunšvajg, izborio opstanak u Bundesligi i to je to. Vodio i mladu njemačku repku, ispao u diviziju B, pa se tamo varakao i vratio u A. Onda u Poljskoj isto ništa, ali baš ništa, sa solidnom ekipom za tamošnje prilike. Bio i na klupi Njemačke pola godine kad nisu zapravo igrali ništa. Helem, šta je impresivno tu dragi ljudi?
![]()

Samo da ne bude Mulaomerovic, ostalo mi je manje bitno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mutapciceva karijera je impresivna da je trenutno 2005. godina
Ovako s ove distance vec duze vremena nije nista ozbiljno vodio.
Eh sad pitanje ko jeste.Meni se svidja ovaj trener Igokee al sumnjam da bi ga Dodik pustio.Marko Barac da nije otisao u tursku bi mi bio opcija broj 1 , ako i onaj asistent zeljkov sto ode u grcku.

Ovako s ove distance vec duze vremena nije nista ozbiljno vodio.
Eh sad pitanje ko jeste.Meni se svidja ovaj trener Igokee al sumnjam da bi ga Dodik pustio.Marko Barac da nije otisao u tursku bi mi bio opcija broj 1 , ako i onaj asistent zeljkov sto ode u grcku.
Očito je Mutapčić gotova priča, osim ako se nešto baš specijalno ne izjalovi. Opet kažem, pitanje je koliko je za reprezentacije i potreban neko ko rastura košarku, a koliko neko ko će držati ekipu zadovoljnom, ne praviti sranja i ostalo. Idealna je kombinacija, ali teško smo mi takve sreće. S druge strane, Mutapčić je u svim medijskim istupima pokazivao znakove života, što je ok.
Ja sam očekivao da će se Neno Marković nametnuti ko rješenje. I, mislim da je bolje da nije, jer je komplikovaniji, jer bi možda bilo teže držati nivo, nego da dođe neko ko Mutapčić. Od domaćih teško da ima išta spektakularno.
Ja sam očekivao da će se Neno Marković nametnuti ko rješenje. I, mislim da je bolje da nije, jer je komplikovaniji, jer bi možda bilo teže držati nivo, nego da dođe neko ko Mutapčić. Od domaćih teško da ima išta spektakularno.
-
- Kontakt:
Simbolicno da je Adis podnio ostavku tacno mjesec dana nakon poraza od Poljske. 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Preuzeti nesto sa 52 godine ili sa 65 je ogromna razlika Pasha mojbhsport je napisao/la: ↑08 okt 2025, 08:53Aha dakle sve ono sto smo imali u protekle tri godine. Aziz je sada i mlad i moderan. Nevjerovatno.lumani je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:02bhsport je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:13
Inače je Bekirov bio vrhunac moderne košarke pa takav stručnjak zarobljen u Trepči.
Evo koga je Mutapčić vodio:
1997
Bosnia and Herzegovina
1998–2000
TuS Lichterfelde
2000–2005
Alba Berlin
2004
Bosnia and Herzegovina
2005–2008
Germany U20
2006–2009
Phantoms Braunschweig
2010–2012
Anwil Włocławek
2013–2020
Bayern Munich (assistant)
2014
Germany
2018
Bayern Munich (interim)
2021–2022
ZTE KK
Falinka mu je definitivno sto ne trenira Trepču.
Vodio je i Pesic pa je usrao svea Ibrahimagic nije i uzeo zlato.
Traze se mladi moderni treneri koji nece gnjaviti svaki napad 20 sekundi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.