Eurobasket 2022

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Divos
Kontakt:

Re: Eurobasket 2022

Post Postao/la Divos » 09 sep 2022, 14:58

Shategabri je napisao/la:
09 sep 2022, 13:39
Dok naš Musa nije ništa pokazao, logično
& је ? ' посту, а " $ јесте ($ " ' " & $ ? " $ на " се %) " $ " ' " " ' " $ " " &.
Mislim u kontekstu Avdije, kad si već njega spomenuo, red je bio da i Musu.
Ali ok, kontam ;)
? %. ' је " $, $ је $ на ЕП, " " у " $ ($ ', $, ?, Санон " ") " су ? $ " на ЕП " јесу $ $ " " јер ' се " на " рођене 2000.$ " ? ($ $ је 2001.$), " " $ $ 22 $ $ " $ ? $ ".
$ су " " у " у ", $ ' ' " " " " за & (" " је " за ? ? " " 17ог $ те ' " за & & ? ") " је / " ", но у $ " је % спутан.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 sep 2022, 15:06

Divos je napisao/la:
09 sep 2022, 14:58
Dok naš Musa nije ništa pokazao, logično
& је ? ' посту, а " $ јесте ($ " ' " & $ ? " $ на " се %) " $ " ' " " ' " $ " " &.
Mislim u kontekstu Avdije, kad si već njega spomenuo, red je bio da i Musu.
Ali ok, kontam ;)
? %. ' је " $, $ је $ на ЕП, " " у " $ ($ ', $, ?, Санон " ") " су ? $ " на ЕП " јесу $ $ " " јер ' се " на " рођене 2000.$ " ? ($ $ је 2001.$), " " $ $ 22 $ $ " $ ? $ ".
$ су " " у " у ", $ ' ' " " " " за & (" " је " за ? ? " " 17ог $ те ' " за & & ? ") " је / " ", но у $ " је % спутан.
Pa logično da je tebi replika, ti si spominjao Avdiju kao nekakvo otkrovljenje na turniru, a eto reprezentacija mu je nesretno ispala.
Identičan slučaj kao i sa Musom.

Musa je 1999. Nije to baš neka bitna razlika u godinama.
Ok, poštujem, obrazložio si :thumbup:

Meni je Matković prilično sirov. Da je materijal i potencija, to svakako.
Koševo Zapad

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 sep 2022, 16:26

Zaboravih i na ovog kao mlađeg,a iznad Muse,hbg: https://telesport.telegram.hr/analize/d ... a-plecima/

I Theis i Voigtmann i Thiemann mogu rollati i popati, razigrati iz mjesta ili kretnje te povremeno napasti closeout, A to otvara bezbroj mogućnosti u igri. Usto su i odlični screeneri koji bekovima olakšavaju stvaranje prednosti i napadanje sredine ili dizanje na šut. U grupnoj su fazi najviše problema protiv te atipične centarske linije imali klasični centri poput Rudyja Goberta, Jonasa Valančiūnasa i Jusufa Nurkića, koji su često morali izlaziti iz svoje zone komfora i rotirati iz sredine prema perimetru, što bi ostavljalo kratere u srcima njihovih obrana.

Kada se pogleda šira slika, Njemačka pod Herbertom igra vrlo modernim stilom: bekovi moćni na lopti, raširena formacija, dobar tempo napada, kretnje bez lopte i ekstra dodavanja. Tu još nismo spomenuli obranu koja se zasniva na barikadiranju reketa, ali i konceptima poput peel switcha i next obrane, ovisno o tome tko je suparnik. Pošto najčešće igraju s četvorkom i peticom, uvijek imaju nekoga u blizini da zaštiti obruč, dok se na najboljim suparničkim kreatorima izmjenjuju dokazani euroligaški defenzivni specijalac Weiler-Babb, Wagner, Giffey i Lô.

Plug and play Wagner

S kakvim god rezultatom završili ovaj EuroBasket, Nijemci će u globalu moći biti zadovoljni jer će ga okončati jači za jednog igrača koji je budući nositelj ove reprezentacije: Franza Wagnera.

Iako je Schröder i dalje šerif, 21-godišnje će krilo Orlando Magica uskoro dobiti ključeve grada. Najbolji je mladi igrač turnira i već se dokazao u grupnoj fazi protiv zahtjevnih suparnika. Tako je Litvi u utakmici s dva produžetka zabio 32 poena, Bosni i Hercegovini je ubacio 18, a Mađarskoj 15. Wagner već sad nije dečko koji samo obećava nego ispunjava obećanja. Ako ste ga gledali u Orlandu, ovakav razvoj događaja ne iznenađuje. Mladi je Nijemac s razlogom odabran u prvu rookie petorku i u prvoj sezoni za Orlando se profilirao kao jedan od najboljih mladih igrača u ligi. S 206 cm visine po vokaciji je nisko krilo, ali može igrati i četvorku, što je u suštini krajnje nebitno jer je tip igrača kojeg ne određuje visina, nego vještine. Mladi je Nijemac u stanju biti ono što ti treba, takozvani plug and play igrač koji ne ovisi o kontekstu jer se bez problema uklopi u svaki.

Bljeskove raznovrsnosti mogli smo vidjeti u Orlandu, za koji je zabijao 15,2 poena po utakmici, uz 2,9 asista i 35 posto šuta za tricu. Ovo su suhe brojke koje sugeriraju što sve može odrađivati na parketu; na njih možemo dodati i, primjerice, podatak da je zabijao 1,55 poena po posjedu iz cut situacija, ili da se dokazao u različitim obrambenim zaduženjima. A može i to da se radi o igraču s vrlo izraženim atleticizmom, što se na prvu možda ne bi reklo.

Wagner je tako već na svom prvom pravom turniru s reprezentacijom postao jedan od njenih stožernih igrača. Herbert zna kako ga koristiti i vjeruje mu jer je s 26 minuta i 11,2 šutova prosječno u obje kategorije odmah iza Schrödera. Ali i ne samo to, njemačke napadačke akcije nakon timeouta najčešće su rezervirane upravo za Wagnera. Herbert njegov atleticizam koristi stavljajući ga u različite cut situacije, ili mu, kad je s loptom u rukama, otvara koridore za njegov jači desni ulaz koji zasad malo tko može kontrolirati jer je uglavnom brži, viši i jači od čuvara koje raznosi na ulazima. Wagner povremeno igra i pick and roll kao igrač s loptom ili kao screener, a naglasili smo već da može odraditi i spot-up rolu, kao i defenzivne zadaće na lopti ili kao help defender.

Sve ovo Wagnera čini koncepcijski najvažnijim igračem Njemačke. Ne znamo koliko je to trenutno dobro za Nijemce, da im sudbina uvelike ovisi o igraču koji je prije desetak dana navršio 21 godinu; ono što znamo je da Wagner zapravo jedini na ovom rosteru ima potencijal probiti plafon. Njemački stil igre je užitak za gledanje, ali u potencijalnom okršaju s Grčkom u četvrtfinalu trebat će igrača koji će barem donekle moći parirati Giannisu Antetokounmpu.

Upitno je može li Wagner biti taj sad i odmah, ali je najbolja nada za Njemačku, sad i u budućnosti.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2022, 16:43

Larkin završio sa Eurobasketom,zbog povrede

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 sep 2022, 16:44

Kako su ga turci koristili mogao je komotno i ostati kod kuce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 sep 2022, 17:00

Pa kvragu,Ataman i Larkin u Efesu su pokorili Europu(i Aziju),valjda je znao kako ga koristiti. Mislio sam da se Shane dozira kao što je bez priprema slabo započinjao pretprošlu sezonu,a lani oscilirao,no izgleda da je vukao tu povredu i da je zato bio slab i pasivan.

Ataman što na umu,to na drumu,ala će oplesti po FIBA ispadnu li sutra. Termin igranja,organizacija,suđenje,ozljede, sve na tapetu.

Njemačka je možda najneutralnija destinacija za velika natjecanja,prometno povezana sa svima,mnogo nastanjenih Balkanaca i ostalih

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 sep 2022, 17:04

Nije isto vjeruj mi,bar trojica tamo po hijarerhiji su iznad Shanea,to Ataman ocito nije mogao ispraviti,tesko je ovim NBA zvjezdama biti autoritet.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 sep 2022, 17:10

L-Train je napisao/la:
09 sep 2022, 17:04
Nije isto vjeruj mi,bar trojica tamo po hijarerhiji su iznad Shanea,to Ataman ocito nije mogao ispraviti,tesko je ovim NBA zvjezdama biti autoritet.
Ma kakvi,pa baš im fali ball handler,Korkmaz kad igra puno s loptom,gubi šutersku moć i puno griješi. Osman nema taj problem ega,štoviše,odgovaralo bi im tako,a sam Ataman i tako ima kudikamo jaču reputaciju od njih sviju i uvijek s glavnim igračima ima super odnos.

A sad moraju odigrati herojski uz publiku i nadati se chokeu Francuza

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2022, 17:21

Eto ti iz udobnosti doma znas ko ima problema sa egom :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 sep 2022, 17:23

Ne bih se slozio,obojica su uzimali vise suteva od Shanea a ni jedan od njih nije tako dobar na lopti i sutu kao Shane,to moze samo biti do hijerarhije gledao sam par meceva Turske sasvim se normalno kretao i ne vjerujem da je duze vukao povredu pa da je to razlog njegovog coskarenja.Osman ako ne uzme minimum 15 suteva i ne broji kao da je igrao,nema veze ide li ga ili ne.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 sep 2022, 17:45

alan_kardec je napisao/la:
08 sep 2022, 19:31
hahahaha Hrvatska - Ukrajina kakav cirkus od utakmice u finišu :rol:
Pa sta bi trebali namjerno ici u tezi zdrijeb? To je ludost. I ovako im nisu sanse neke, ali normalno da ces iskoristit situaciju ako mozes, recimo da su igrali protiv autsajdera i trebali izgubit vjv ne bi to radili, ali ovako je logicno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 09 sep 2022, 18:45

Vidi ovog žrijeba za Sloveniju, prvo Belgija pa Ukrajina/Poljska. To bi i mi hladno prošli.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 sep 2022, 18:56

TonySosa je napisao/la:
09 sep 2022, 18:45
Vidi ovog žrijeba za Sloveniju, prvo Belgija pa Ukrajina/Poljska. To bi i mi hladno prošli.
zasluzena nagrada za prvoplasiranog u onakvoj grupi, trebalo im je dati direkt plasman u 1/2 finale
Don't believe the hype.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 09 sep 2022, 18:59

akisarajevo92 je napisao/la:
09 sep 2022, 18:56
TonySosa je napisao/la:
09 sep 2022, 18:45
zasluzena nagrada za prvoplasiranog u onakvoj grupi, trebalo im je dati direkt plasman u 1/2 finale
Pa jeste, ali i da Litvaniju pošalješ, i oni bi se prošetali. Pa čak i našu reprezentaciju, ne bi se prošetali ali bi imali veće šanse od protivnika sigurno.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 sep 2022, 19:45

L-Train je napisao/la:
09 sep 2022, 17:23
Ne bih se slozio,obojica su uzimali vise suteva od Shanea a ni jedan od njih nije tako dobar na lopti i sutu kao Shane,to moze samo biti do hijerarhije gledao sam par meceva Turske sasvim se normalno kretao i ne vjerujem da je duze vukao povredu pa da je to razlog njegovog coskarenja.Osman ako ne uzme minimum 15 suteva i ne broji kao da je igrao,nema veze ide li ga ili ne.
Pa to sam se i ja čudio,a sad vidim razlog. Ataman izjavio da mentalno nije bio svoj(ni u pripremama nije forsirao) i da zbog ozljede nije mogao. Protiv Bugara zabili 101,Korkmaz nije nastupao,a Larkin FG 2-8, 1-6 za 3. Doduše 9 asista i 8/8 bacanja. Više pokušaja iz igre Mahmutoglu,jednao Hazer i skoro Tuncer za manje minuta. Nije stvar u kretanju,ozljeda prsta.

Ataman nema šanse da bi tako postavio hijerarhiju,nije blesav.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 09 sep 2022, 21:29

finale litvanija srbija :zviz: :zviz: :zviz: :mrgreen:
Pravda za Tyson Furya

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 09 sep 2022, 21:35

Jup je napisao/la:
09 sep 2022, 21:29
finale litvanija srbija :zviz: :zviz: :zviz: :mrgreen:
Tako sam stavio u basketnews.predictor. No prognozirao ne bih ništa

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 sep 2022, 08:01

https://sportklub.rs/eurobasket-2022/ve ... -kim-luka/

niđe veze,ali baš niđe veze,što ne spomene šta dončić radi u nba a šta je dražen radio u naponu snage u nba,neuporedivo

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 10 sep 2022, 12:12

Kakav hrkljuš Francuska Turska :crazy:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 sep 2022, 12:13

Ma kakva srbija ispadaju u 1/4 finala
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.