Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
Menadžer sam Liverpool i ne dovodim igrače koji ne igraju u Liverpoolu, ali vas isto tako molim kada neki igrač pređe u Liverpool a nalazi se kod vas u ekipi, da mi ga prodate. Pare nisu problem, para ima, barem na menadžeru 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Odigrao sam sa Lyonom remi......Porto-Lyon 2:2
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- harebianconero
- Kontakt:
Mene dobio manchester united 3-0 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Debi na klupi O. Marseille-a odradjen, za mene i vise nego uspjesno, gledajuci sastav Intera i mog tima. Utakmica je na kraju zavrsila 2:2. Podhitno moram dovest' pojacanja u zadnjoj liniji, ukoliko zelim obezbjediti opstanak.
Hoce li ko kupiti Danka Lazovica ili Vladimira Bystrova,cijena 10M po glavi 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- kumkalesic
- Kontakt:
Đe si Rus, šta maiDylan Dog je napisao/la:Hoce li ko kupiti Danka Lazovica ili Vladimira Bystrova,cijena 10M po glavi

Što bolan prodaješ Bystrova, a toliko ga fališ

Možda bi ih netko i kupio, ali nitko više nema para. Potrošilo se

Ako ga nitko ne bude htio kupiti, uvijek ga možeš meni poslati na posudbu

I onako sam u manjku sa igračima, nakačile se povrede, k'o da vodim Arsenal

Treba mi i jedan štoper rejtinga 85-89, ako je netko human, pa da mi ga pošalje na posudbu. Kupio bih ga ja sebi, ali niti para, niti igrača koje bih mogao utaliti, zlo

Kada sam već kod lige, kako sam krenuo, pregodiniću u Segundi

Joint_fc
Ma Bystrov je dobar igrac,ali je on takodje i igrac Zenita kojeg ni jedan navijac Zenita ne voli,ali to je vec neka druga pricakumkalesic je napisao/la:Đe si Rus, šta maiDylan Dog je napisao/la:Hoce li ko kupiti Danka Lazovica ili Vladimira Bystrova,cijena 10M po glavi![]()
Što bolan prodaješ Bystrova, a toliko ga fališ![]()
Možda bi ih netko i kupio, ali nitko više nema para. Potrošilo se![]()
Ako ga nitko ne bude htio kupiti, uvijek ga možeš meni poslati na posudbu![]()
I onako sam u manjku sa igračima, nakačile se povrede, k'o da vodim Arsenal![]()
Treba mi i jedan štoper rejtinga 85-89, ako je netko human, pa da mi ga pošalje na posudbu. Kupio bih ga ja sebi, ali niti para, niti igrača koje bih mogao utaliti, zlo![]()

Ako je ko zainteresovan,on i Lazovic su dostupni.
Mogu ti ja posudit Roja,ako zelis,CB/LB.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- harebianconero
- Kontakt:
Hoces li Rhodolfa lvl 86 na posudbu?kumkalesic je napisao/la:Đe si Rus, šta maiDylan Dog je napisao/la:Hoce li ko kupiti Danka Lazovica ili Vladimira Bystrova,cijena 10M po glavi![]()
I onako sam u manjku sa igračima, nakačile se povrede, k'o da vodim Arsenal![]()
Treba mi i jedan štoper rejtinga 85-89, ako je netko human, pa da mi ga pošalje na posudbu. Kupio bih ga ja sebi, ali niti para, niti igrača koje bih mogao utaliti, zlo![]()
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- senad_flamin
- Kontakt:
Ako prihvati Zenit za Kerzakova necu dovodit Zaratea !DesimaL je napisao/la:Zarate odlazi u milan za 15 M.
A dajem Ambrosinia za 16 mil
-RIVALDO-
- kumkalesic
- Kontakt:
To onaj mali Argentinac što igra u Spartaku. Ma može, bilo šta, džabalami se ne gleda u očiDylan Dog je napisao/la:Ma Bystrov je dobar igrac,ali je on takodje i igrac Zenita kojeg ni jedan navijac Zenita ne voli,ali to je vec neka druga pricakumkalesic je napisao/la:Đe si Rus, šta maiDylan Dog je napisao/la:Hoce li ko kupiti Danka Lazovica ili Vladimira Bystrova,cijena 10M po glavi![]()
Kada sam već kod lige, kako sam krenuo, pregodiniću u Segundi![]()
Ako je ko zainteresovan,on i Lazovic su dostupni.
Mogu ti ja posudit Roja,ako zelis,CB/LB.

Joint_fc
- senad_flamin
- Kontakt:
Nakon sto je menadzer lazia dopustio zarateu da potrazi novi klub,ista sudbina se zadesila i za rumuskog igraca po imenom Radu
Hajmo ponude
Hajmo ponude

Visca el Barça ! Mes que un club !
- kumkalesic
- Kontakt:
Da nije malko previšesenad_flamin je napisao/la:Ako prihvati Zenit za Kerzakova necu dovodit Zaratea !DesimaL je napisao/la:Zarate odlazi u milan za 15 M.
A dajem Ambrosinia za 16 mil

Znam ja da ti kao tifoz Milana cijeniš dotičnog, ali što jest-jest, previše je

I ti @Desimal, previše tražiš za Zaratea. Napadač rejtinga 89., a da košta toliko. Ja Gilardina i Palacia dosta jeftinije platio, a veći su rejting. Doduše, jesu sa staklenim nogama, pa je jedan već odsutan na duži period, a sezona tek krenula
Joint_fc
- senad_flamin
- Kontakt:
Odbio sam,prvi napadac kluba i jos prvi strijelac lige,nemam ni najmanju namjeru ostati bez njega u teskoj borbi za 1.ligusenad_flamin je napisao/la:Hoce li menager Zenita prihvatit ponudu ? nek javi da znam

kumkalesic,to je taj Rojo,jest da sam i ja u skripcu sa igracima,imam kratku klupu,ali dok ne nadjes sta bolje nek stoji kod tebe Rojo

edit:
Pa sta ce ti Rojo,imas Domingueza,Rakytskog i Pereu,bolje stopere od mene a ja ti posudjujem igrace

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 25 sep 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- kumkalesic
- Kontakt:
Atletico ili od milja Pateticosenad_flamin je napisao/la:Koji tim vodis,mozda kroz neke razmjene nadjemo sporazum

Ma ja sam završio sa kupovinom. Što je bilo škart, riješio sam se u nekim talovima sa klubovima kojih nema u ovoj ligi. Ovo što je ostalo, ne mogu davati, jer su mi svi bitni.
Jedino kada i ako budeš prodavao Thiaga Silvu, javi mi. Ima da prodam cijelu odbranu za njega

Meni Massimo i nije potreban. Bio je prije nekoliko dana, ali dovedoh Vukojevića iz Dynama, tako da sam tu nekako zakrpio poziciju.
Joint_fc
- senad_flamin
- Kontakt:
hehe ako budes htio razmisli Ambrosini i 8 mil 
edit: pordajem Brunu Montelongu 83RB/DM 2.5 mil

edit: pordajem Brunu Montelongu 83RB/DM 2.5 mil
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 25 sep 2011, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
-RIVALDO-
- kumkalesic
- Kontakt:
Kad si tako human, hajd reci koji ti winger treba Marco Reuss ili Ricardo Quaresma. Mogu ti jednog poslati na pozajmicu, pošto vidim da si slab na tim pozicijama.Dylan Dog je napisao/la:Odbio sam,prvi napadac kluba i jos prvi strijelac lige,nemam ni najmanju namjeru ostati bez njega u teskoj borbi za 1.ligusenad_flamin je napisao/la:Hoce li menager Zenita prihvatit ponudu ? nek javi da znam![]()
kumkalesic,to je taj Rojo,jest da sam i ja u skripcu sa igracima,imam kratku klupu,ali dok ne nadjes sta bolje nek stoji kod tebe Rojo
edit:
Pa sta ce ti Rojo,imas Domingueza,Rakytskog i Pereu,bolje stopere od mene a ja ti posudjujem igrace
Važna je kolegijalnost, ha ya

Joint_fc
Hoće li ko da igramo 3 za 3? 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.