EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Samo da ne prehvalimo nasu ekipu inace nece nas biti nigdje na mapi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
super, znaci vratio se Zlatan poslije povredekristian je napisao/la:ma nek ga je danas muslimovic zabio kad nece dzeko i ibis
Ma kakva Rumunija, ne igra im više onaj hašišar.
Samo da dobijemo Bjelorusiju, oni su gadni, naravno između Francuske i nas se vodi borba za to prvo mjesto. Dosta je bilo pesimizma i omaložavanje samih sebe. Nismo neka fuš repka, imamo kvalitet i sigurno ćemo to ako Bog da i na terenu pokazati.
Jedina si jedina.

Samo da dobijemo Bjelorusiju, oni su gadni, naravno između Francuske i nas se vodi borba za to prvo mjesto. Dosta je bilo pesimizma i omaložavanje samih sebe. Nismo neka fuš repka, imamo kvalitet i sigurno ćemo to ako Bog da i na terenu pokazati.
Jedina si jedina.
-
- Kontakt:
prva utakmica 3. septembra, ali ne zna se jos s kim, moraju se dogovoriti međusobno.BoSna_pLayA je napisao/la:Protiv koga i kada igramo prvu utakmicu ??? .. znali se il ce se i to izvlaciti
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
obicno tako budeTarik14 je napisao/la:Samo da ne prehvalimo nasu ekipu inace nece nas biti nigdje na mapi.

× Plava krv ispod koze ×
I kad se to desi onda se pokajamo i trazimo alibije tamo gdje ih nema!MaliMemo je napisao/la:obicno tako budeTarik14 je napisao/la:Samo da ne prehvalimo nasu ekipu inace nece nas biti nigdje na mapi.

BHF on tour again.... brum, brum.... opet egzoticne lokacije bez mali milion sminkera... brum, brum... tirana i minsk, brum...brum...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
samo kada budemo igrali protiv francuza obavezno da operemo dresove tajdom jer sa tajdom salabiji tim pobjedjuje jaci

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Podrska navijaca nam je potrebna svakako. Potrebna je pravo podrska a ne slabo navijanje kosto je bilo u posljednje vrijeme na domacim utakmicama reprezentacije.
Group 7 Team MP W D L GF GA Ptsdrop je napisao/la:Vrlo tešku grupu smo dobili![]()
...ovo nije grupa smrti vec grupa bola,patnje i stradanja.
Znamo svi vrlo dobro kako su nas rumuni ponižavali i ismijavali na Koševu
Serbia Serbia * 10 7 1 2 22 8 22
France France ** 10 6 3 1 18 9 21
Austria Austria 10 4 2 4 14 15 14
Lithuania Lithuania 10 4 0 6 10 11 12
Romania Romania 10 3 3 4 12 18 12
Faroe Islands Faroe Islands 10 1 1 8 5 20 4

zasto u anketi nema da cemo zavrsiti prvi 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- raul-zakon
- Kontakt:
cuj rumuna kaze ne boje se bih...al bolje nek su oni samouvjereni takvi najlakse padaju 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Zato sto na ovom forumu su ljudi uglavnom realni.19TM87 je napisao/la:zasto u anketi nema da cemo zavrsiti prvi

-
- Kontakt:
Kako nemaTarik14 je napisao/la:Zato sto na ovom forumu su ljudi uglavnom realni.19TM87 je napisao/la:zasto u anketi nema da cemo zavrsiti prviPrvo mjesto nije realna opcija za nas, sto jest jest.

Ordem e progresso
isto ko sto mi mislimo da cemo lahko sa rumunima oni misle isto tako da ce lahko sa nama 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Jeste li vi coraviTarik14 je napisao/la:Zato sto na ovom forumu su ljudi uglavnom realni.19TM87 je napisao/la:zasto u anketi nema da cemo zavrsiti prviPrvo mjesto nije realna opcija za nas, sto jest jest.
1. 27glasova 38%
100% sportski i krajnje opušten potpis
jacinu gurpe je lagano porcijeniti
spanija- francuska 1
turska-rumunija 1
belgija-bjelorusija 1
estonija-albanija X
armenija- luxemburg 1
spanija- francuska 1
turska-rumunija 1
belgija-bjelorusija 1
estonija-albanija X
armenija- luxemburg 1
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Vala nek nas optisu Rumuni, to samo moze biti kobno za njih nikako za nas. Mene vise brinu gostujuce utakmice protiv Albanije i Bjelorusije. Ipak vjerujem da moze ostati neporazeni kod kuce bilo to u Sarajevu ili u Zenici.
Tarik14 je napisao/la:Vala nek nas optisu Rumuni, to samo moze biti kobno za njih nikako za nas. Mene vise brinu gostujuce utakmice protiv Albanije i Bjelorusije. Ipak vjerujem da moze ostati neporazeni kod kuce bilo to u Sarajevu ili u Zenici.
Oni nisu ni svjesni kako će nastradati. Ako Bog da proći će gore od Belgijanaca.
Tako je! Slazem se 100% sa tobom! Nece im biti ni malo lahko ukoliko vec budu sebe vidjeli na EP. 2012. Isto se to odnosi na Francuze ali i na nas.Neutral je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Vala nek nas optisu Rumuni, to samo moze biti kobno za njih nikako za nas. Mene vise brinu gostujuce utakmice protiv Albanije i Bjelorusije. Ipak vjerujem da moze ostati neporazeni kod kuce bilo to u Sarajevu ili u Zenici.
Oni nisu ni svjesni kako će nastradati. Ako Bog da proći će gore od Belgijanaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.