26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Moguce da dobije poziv Nejasmic, ako ga rijese do marta. Dobro igra u NEC-u, a nije neka konkurencija u veznom redu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene zanima kakav će spisak biti baš jer su trenutno (hvala Bogu) svi zdravi i na nekome će se morati slomiti kola.
Kako je Bajraktarević osjetno napredovao igrački u oba pravca, mislim da će dobiti prednost u odnosu na Alajbegovića. Memić je zacementiran na krilu.
Vasilj; Kolašinac, Muharemović, Katić, Dedić; Šunjić, Tahirović, Memić, Bajraktarević; Tabaković/Džeko, Demirović.
Na ovu varijantu bih se kladio da će igrati.
Kako je Bajraktarević osjetno napredovao igrački u oba pravca, mislim da će dobiti prednost u odnosu na Alajbegovića. Memić je zacementiran na krilu.
Vasilj; Kolašinac, Muharemović, Katić, Dedić; Šunjić, Tahirović, Memić, Bajraktarević; Tabaković/Džeko, Demirović.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa i Kerim je bas dobar bio ovih par mjeseci poslje utakmice s Austrijom u svom klubu.CAGarfia je napisao/la: ↑09 feb 2026, 16:54Mene zanima kakav će spisak biti baš jer su trenutno (hvala Bogu) svi zdravi i na nekome će se morati slomiti kola.
Kako bi volio da igra on na jednom krilu a Esmir na drugom pa da se uvlace u sredinu dok Seo i Dedic lome krila, Memic nek udje tamo oko 60e kad Kerim ne moze vise trcati.
Vidjecete koliko nam je Kolasinac nedostajao. Dao bog da on i Dedic baraz docekaju spremni. To je sasvim druga dimenzija pored Memica, Esmira i Kerima.
Kako se primijeti da smo dobili na sirini u odbrani i napadu, skoro svaka pozicija ima dobru zamjenu.
U sredini nam skripi malo, ali eto nadati se da i tu nadjemo najbolja rjesenja (kratkorocno za sadasnji baraz), a onda ce biti i novi ciklus lige nacija pa tu mozemo vise isprobavati, dok ne dodjemo do najboljih. Mislio sam da cemo nakon Dzeke skoro pa propasti, ali cini se da je svijetla buducnost pred momcima
U sredini nam skripi malo, ali eto nadati se da i tu nadjemo najbolja rjesenja (kratkorocno za sadasnji baraz), a onda ce biti i novi ciklus lige nacija pa tu mozemo vise isprobavati, dok ne dodjemo do najboljih. Mislio sam da cemo nakon Dzeke skoro pa propasti, ali cini se da je svijetla buducnost pred momcima
Cijele kvale smo bez Kolasinca. I Dedic je falio toliko, da je Malic na brzaka dosao do 6 nastupa. Esmir nije igrao, Memic se bukvalno jucer pojavio. A laze ko kaze kako se od Kerima vec ove godine ocekivao nogomet na ovom nivou.Confiance je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:18Kako se primijeti da smo dobili na sirini u odbrani i napadu, skoro svaka pozicija ima dobru zamjenu.![]()
I zato sam uvjeren da najbolje tek slijedi.
Nas najveći i jedini problem je vezni red. Imaš ograničenog Sunjica koji će odraditi svoj dio u odbrani i to je to. Nažalost svaki pas duzi od 5 metara prema naprijed je nemoguć za njega. Pored njega imaš Tahirovica koji bi trebao povezati sve to, ali nažalost znamo njegove sposobnosti.
Previse se skocilo Sunjicu za vrat. Jel to zelite reci kako je Rahimic zario i palio potezima? Sunjic svoje odrađuje momacki. Trci, pokriva, presjeca svih 90 min.jasmin10 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:44Nas najveći i jedini problem je vezni red. Imaš ograničenog Sunjica koji će odraditi svoj dio u odbrani i to je to. Nažalost svaki pas duzi od 5 metara prema naprijed je nemoguć za njega. Pored njega imaš Tahirovica koji bi trebao povezati sve to, ali nažalost znamo njegove sposobnosti.
Drugačiji se tada fudbal igrao. Plus je Rahimić za klasu bolji igrač od Šunjića.Drum je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:18Previse se skocilo Sunjicu za vrat. Jel to zelite reci kako je Rahimic zario i palio potezima? Sunjic svoje odrađuje momacki. Trci, pokriva, presjeca svih 90 min.jasmin10 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:44Nas najveći i jedini problem je vezni red. Imaš ograničenog Sunjica koji će odraditi svoj dio u odbrani i to je to. Nažalost svaki pas duzi od 5 metara prema naprijed je nemoguć za njega. Pored njega imaš Tahirovica koji bi trebao povezati sve to, ali nažalost znamo njegove sposobnosti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jesmo jaki kad nam momak sto igra u LP ne valja 
nevjerovanto koliko se ovaj marjan ubacuje covjeku u recenice ovo nije realno
Yebali ga zimski sportovi, koga boli qurac za tim, a pola podkasta neke doskočice ima oko toga.
Poštujem ga jer je fanatik za repkom, kanal mu je vrh što se toga tiče, ali daj brate popusti s glupostima koje samo ti pratiš.
Poštujem ga jer je fanatik za repkom, kanal mu je vrh što se toga tiče, ali daj brate popusti s glupostima koje samo ti pratiš.
A sta kaze maki za Janelta? nije nista specijalno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

.jpg)