Senijad Ibričić

mirzza
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2010, 14:44

Dirk je napisao/la:
booty-king je napisao/la:neznam zasto ali se on nenormalno forsira kod evo vec 2 selektora...on je ok igrac ali moze samo jednu poziciju u timu igrati a to je 10tka...nista drugo,..neznam zasto ga stavljaju zajedno sa misimovicem...lik je spor slab u odbrani ali ima tehniku i zna igrat...gori je susic sto poziva ibricica i medunjanina a nijedan nemogu nista igrat drugo osim 10tke a tu vec imamo misimovica i pjanica(kad zatreba)...po meni su mahmutovic i haurdic mnogo bolji igraaci na pozicijama lijevog i desnog veznog jer su brzi i bolji u odbrani i puno se vise krecu...a za onu gresku danas,pa sta vi ocekujete?kad je to u hrvatskoj ligi desni bek uzeo loptu pretrcao 30 metara i zabio u raslje protiv hajduka...nikada i nece nikada...ibricic ili u jacu ligu ili ga nepozivati vise...gotovo...
Pa eto taj Ibisevic igra u jacoj ligi pa sinoc lopte nije uspio primiti o onom pokusaju driblinga kada mu je na biciklu spao lanac je zalosno za igraca koji igra u Bundesligi ... Jesi li ti gledao BiH prosle godine dok je Ciro vodio , momak je bio medju 5 najboljih igraca reprezentacije u tim kvalifikacijama a druga je stvar sto imate svoje pulene koje bi ugurali u repku a ne da im se , opcenito mislim na Stilice i slicne ;)
Ovo nije tema o Ibisevicu nego o Ibricicu koji je sinoc pokazao da nema mjesta u 11, nema vise tate cire da ga gura naustrb drugih igraca. Cak se ni kao standardni reprezentativac nije prodao kod Mikada i ne vidim vise smisao njegovog forisranja u repki. Nece nikad zaigrati ispred Misketa i Pjanica, dakle u najboljem slucaju po njega je tek treca opcija, pod uslovom da je u boljoj formi od Stilica i Medunjanina koji su se za razliku od doticnog dokazali u europi, posebno Stilic u kupu UEFA o cemu doticni moze samo sanjariti da igra i sanjariti prolaz u eliminatornu fazu a kamoli da je on sam nosio tim da prodje grupnu fazu.O spanskoj ligi takodjer nema smisla govoriti jer ovakav trom ne moze u rekreativo.
Te price o nekakvoj polivalentnosti uopste ne piju vode jer lik nije spic i ne moze igrati niti jednu poziciju u ekipi osim klasicne desetke.
Nadam se da je Pape konancno shvatio gdje i kako moze upotrijebiti Ibricica inace nam primanje glupih golova ne gine. Zbog gomilanja istih igraca poput Ibricica sansu ne dobijaju igraci poput Haurdica, Ljevakovica, Vladavica, razliciti profili koji mogu unijeti sirinu i oplemeniti igru.
Ako ce Ibricicevim braniteljima biti glavni argument pljuvanje Ibisevica i prica kad je Cirkan vodio repku ,gdje bi tata ciro prvo izbacio Dzeku pa tek onda sincinu svoju, onda nemamo sta dalje raspravljati jer se sve zasniva na subjektivnosti.

Objektivno i realno je najbolje treca alternativa na poziciji desetke i jos jednom kazem onaj go sinoc kao i protekli golovi nek su mu na cast.
Cuva Bog Zelju svog!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jun 2010, 20:29

po meni je sastav protiv njemacke ok samo ibricic na poluspica umjesto vedada i to je to 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jun 2010, 21:50

ibro je bolji od ibisevica
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 jun 2010, 21:58

tax je napisao/la:ibro je bolji od ibisevica
Aha, jest al u k**** :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jun 2010, 22:07

seha je napisao/la:
reci da nije ?
i navedi razloge pa cu onda ja tebi svoje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 jun 2010, 22:21

tax je napisao/la:
seha je napisao/la:
reci da nije ?
i navedi razloge pa cu onda ja tebi svoje
kada su obojica u top formi bolji je vedo, ali oni opste ne igraju na istim pozicijama tako da je rasprava glupa..ali pozicija gdje je vedo igrao protiv njemacke bi vise odgovarala senijadu..bar ja mislim ..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jun 2010, 22:22

Vidim prodao se Ibro :lol: :lol: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 08 jun 2010, 22:30

prodao?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2010, 23:22

Evo citam da je Reja reko da bi Ibricic mogo dobro proc u Serie A. Eh kad bi otiso u Lazio...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 jun 2010, 09:39

Upravu si kolega, bar zna primiti loptu, ovaj igra u Bundesligi i slabo mu to ide , dok je durgi bar u tome u prednosti i posteno dao je repki vise od Vedada !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 09:44

Dva igrača koja se ne mogu upoređivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 jun 2010, 09:45

Mislim da je Ibra , majstor za Vedada , al ih volim porediti kada drugim smeta 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jun 2010, 09:50

Dva igrača koji ne igraju na istim pozicijama je nemoguće upoređivati, to mogu raditi samo fudbalski laici. Na stranu to što se u ovom slučaju upoređuje igrač koji je provjeren i igrač koji tek treba da se pokaže (u ligi koja se pika, naravno).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 jun 2010, 09:51

Ma Ibra je majstor za Ibisevica, sa tim sto je ovaj drugi sa 25 godina postao igrac a u svemu njegovom ostat ce upamcena samo jedna polusezona :mrgreen:

Usput Hajduk je veci klub od Hoffeinama :mrgreen:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 10 jun 2010, 12:44

Dirk je napisao/la:Ma Ibra je majstor za Ibisevica, sa tim sto je ovaj drugi sa 25 godina postao igrac a u svemu njegovom ostat ce upamcena samo jedna polusezona :mrgreen:

Usput Hajduk je veci klub od Hoffeinama :mrgreen:
Pa naravno da je veci u to niko i ne sumnja.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jun 2010, 20:29

Ibricic mi je bio najdrazi igrac kada je igrao u mladoj repci,sjecam se kada smo bili u grupi sa Spanijom i SiCG koliko je samo odudarao kvalitetom od svojih saigraca.Ali danas mi uvjek padne mrak na oci kada ga vidim na terenu u dresu BiH.Jos ne mogu svariti onaj gol Brune Alvesa kada mu se prisunjao iza ledja,lijepo me posjetio na to kada onako nonsalantno pusti Lahma da ga pretrci i da gol za Njemacku.Sada kada je pocelo SP, svaki dio toga spektakla me podsjecaju na greske Ibricica i u revansu Pandze,tih Hajdukovih bisera koji su indirektni krivci sto nismo na SP.Opet,vjerujem da on nebi bio toliko los da neigra uvjek neke "tudje" pozicije,ali mislim da je njemu krajnje vrijeme da ode iz HNL-a,trebao je to uraditi i ranije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jun 2010, 23:09

Sta bi od Rubina? Transfer je bio manje-vise gotov po hrvatima, gdje je zapelo?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 jun 2010, 23:23

Cartman je napisao/la:Sta bi od Rubina? Transfer je bio manje-vise gotov po hrvatima, gdje je zapelo?
A navodno se jos jedan klub pojavio, vjerovatno u Hajduku gledaju od kojeg ce izvuci vise para...

I nevezano za transfer:
Ibricic je nedavno (09.06.) bio u Kulen Vakufu (selo u okolini Bihaca) na 85. rodjendanu NK Una, sa njim su bili i Besim Ibricic i Safet Nadarevic.
A braca Ibricic su i na turniru u malom nogometu u Gati (takodjer selo u okolini Bihaca) turnir je sinoc poceo...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jun 2010, 23:30

RiNo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sta bi od Rubina? Transfer je bio manje-vise gotov po hrvatima, gdje je zapelo?
A navodno se jos jedan klub pojavio, vjerovatno u Hajduku gledaju od kojeg ce izvuci vise para...

I nevezano za transfer:
Ibricic je nedavno (09.06.) bio u Kulen Vakufu (selo u okolini Bihaca) na 85. rodjendanu NK Una, sa njim su bili i Besim Ibricic i Safet Nadarevic.
A braca Ibricic su i na turniru u malom nogometu u Gati (takodjer selo u okolini Bihaca) turnir je sinoc poceo...
Hehe u Gati nakon turnira nosis svoje ''noge zamotane za ponijeti'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 11 jun 2010, 23:43

harishp je napisao/la:Hehe u Gati nakon turnira nosis svoje ''noge zamotane za ponijeti'' :mrgreen:
Haha, ali to nije sve...uz zamotane noge pobjednicka ekipa dobije i 2000 oera da podjele medjusobno.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.