FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

gruezi
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la gruezi » 31 jul 2010, 00:33

Hamo je napisao/la:Uvijek mi je Raul bio simpatičan sada mi je stavrno legenda pogotovo radi izjave da ne želi Nijemce iznevjeriti(ako je to uopšte istina).Šta je sa onim Japancem kako se on dokazao isto tako i Jandrišek :?:
jendrisek trenira felix jos nezna gdje ce ga koristiti dali na krilu dali na centarforu...zavisit ce od tekme i protivnika..japanac ce mislim biti tu kao zamjena za rafinhu(njega smo se trebali rijesit a dovest diekmiera,uzasno slabo odradzeno od strane nase uprave)...treba nam jos jedan superbrz igrac tipa reus iz moenchengladbach i jedan allround veznjak (kako bi nam salihovic samo dobro sjeo zajedno sa rakiticem u sredini)i jedan stoper da bi mogli ozbiljnije razmisljati o tituli ...nevjerovatno je da uprava pusti westermana za zalosnih 7 miliona...po kojoj logici subotic kosta 20+ a westerman koji je ne samo bolji nego i iskusniji 7 miliona i uz to je imao ugovor jos 4 godine...boze sacuvaj,bojim se da ce nam ovo glave doci...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 31 jul 2010, 00:56

Grüezi i tebi Švicarac, dobrodošao na ovaj forum. :D

Ne treba sumnjati u Magathove transfere. To je ono u šta sam ja siguran.

@Hamo, Uchida i Jendrisek su se dobro pokazali. Kao što je @gruezi već napisao, za Jendriseka se još ne zna tačno pozicija jer je sam Magath hvalio njegovu brzinu. Prošle sezone je često i u K'lauternu igrao krilo. Sve zavisi od narednih pojačanja koji će biti osnova za formaciju.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 31 jul 2010, 13:21

Hvala na odgovorima :!: Vidim sada imaju 3.5 Schalkeovca na ovoj temi,napredujemo. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 31 jul 2010, 21:07

ISTINA.Potraži malo ovu temu,ja sam postavljao link o tome,a i Zdena je to malo još objasnio.6titula je iz njegovog vakta :)
Zadnja izmjena: Hamo, dana/u 31 jul 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jul 2010, 21:35

Niko nista o utakmici ??
odbrana KRITIČNA DO BOGA !! pod hitno mora se pojacat zadnja linija.Gol primili na glupost Metzeldera,ostatak odbrane takodjer odigrao na nezadovoljavajucem nivou.Mali Papadopolus usao na pocetku drugog poluvremena i za 9 minuta napravio nekoliko prekrsaja,zaradio zuti karton i izasao van.Vezni red i napad odlicni,Raul u prvom poluvremenu imao 100 % šansu koju nije iskoristio(pucao ravno u Rosta),u drugom neprimijetan...Sve u svemu,odlicna utakmica i sa jedne i sa druge strane.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 jul 2010, 21:39

El_7 je napisao/la:S04
Procitao sa m na spanjolskom jednom portalu da je A.Hitler bio fan/simpatizer S04 :shock: :shock: :twisted: Zna li ko vise od domacina o tome :?:
pa to je valjda poznata stvar :roll:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 avg 2010, 02:43

Nisam gledao utakmicu, bio sam na svadbi. :lol:
Vidio sam naravno ono najbitnije na youtube i čitao na drugom forumu. Sve u svemu, zadovoljan sam današnjom utakmicom. Što je najbitnije, danas je stigao moj novi dres. :D
Hajd pogodite koji je broj na leđima?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 01 avg 2010, 13:42

:lol: @Zdena 7 :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 avg 2010, 19:22

zabi ga tata

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 01 avg 2010, 19:30

Veliki ''El Siete'' :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 avg 2010, 19:34

mamu mu njegovu u schalkeu zabija ko u mladim danima

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 01 avg 2010, 19:41

Brnjoo je napisao/la:mamu mu njegovu u schalkeu zabija ko u mladim danima
pa ko vam je kriv sto mu niste davali veliku minutazu ;) a i covjek se zasitio reala, inace mog najmrzeg kluba :D bez uvrede :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 01 avg 2010, 19:51

El_7 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:mamu mu njegovu u schalkeu zabija ko u mladim danima
pa ko vam je kriv sto mu niste davali veliku minutazu ;) a i covjek se zasitio reala, inace mog najmrzeg kluba :D bez uvrede :D
Sto tije RM najmrzi klub??? :lol: :lol: zato sto su uvijek igrali najbolji, zato sto su najtrof.klub na svijetu...zato stu najbolji klub xx stoljeca :mrgreen: :mrgreen: pojedi se
dobro, znaci ja sam jedini koji ne voli reala, pa haj molim te, ako mozes ikako, postavi ovdje neku anketu da mi forumasi glasamo, ko voli, a ko mrzi RM, garantujem ti, a kladio bi se u 1000 KM da ce rezultati biti sljedeci: Ko mrzi RM-90%, ko voli RM-10%, a mislim da je i ovih 10% previse
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 avg 2010, 19:52

Ljudi dosta je. Ovo je tema Raul, ovoj mislim Schalke. :D

[youtube][/youtube]

Majstorija. Raul dominira. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2010, 19:55

Napad je odlican, stavise najbolji dio tima, dok je odbrana dosta porozna i Magath mora na tome poraditi. Dosta puta su stoperi ispadali, gubili se na terenu. Vjerovatno sa povratkom Howedesa u prvi tim na mjesto Papadopoulosa ce to sve bolje izgledati, ali Metzelder ne uliva povjerenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 avg 2010, 20:02

Zdena04 je napisao/la:Ljudi dosta je. Ovo je tema Raul, ovoj mislim Schalke. :D

[youtube][/youtube]

Majstorija. Raul dominira. :D
najbolji napadac svih vremena uz Ronalda :!: :!: 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 01 avg 2010, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 avg 2010, 20:04

Golcina majstora 8-) 8-)

Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona

ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto :? :?

Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 avg 2010, 20:24

sarajlija89 je napisao/la:Golcina majstora 8-) 8-)

Ipak sam misljenja da treba jos jedan kvalitetan stoper..metzelder je cesto povrijedjen i sve to..a i bez tog odbrana se mora pojacat ako schalke ima neke vece ambicije...pa i vezni red mozda... jednim kvalitetnim ili u najmanje ruku solidnim igracem..duga je sezona

ne mogu da vjerujem da su Westermana tako lako pustili....mozda ceste povrede..inace ne vidim razlog al eto :? :?

Borba za vrh je izvjesna a za titulu mislim da fali jos kvalitetnih igraca 8-)
Schalke ima na raspolaganju 25 mil eura+ 7,5 od Westermana.Dosad su potrošili oko 4 mil eura.Dovešće Schalke sigurno tri igrača:lijevog beka,napadača i veznog igrača (vjerovatno krilo).KAndidati:Fucile,Hoarau i Afellay

--------------------Neuer-----------------
RAfinha--Metzelder--Howedes--xxxxx

--------------Rakitić---Jones-------------
Farfan-----------------------------xxxxx

----------Raul-----xxxxx--------------
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 avg 2010, 20:43

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 avg 2010, 20:51

Sigurno je da će se Schalke pojačati, samo je pitanje da li će potrefiti na tržištu, a ono je više nego skromno.
Uz ovakvu euforiju, nenadmašnog Magatha klub iz Gelsenkirchena će vjerovatno biti kandidat za sam vrh BL.
El_7 je napisao/la:RAUL se igra sa Bayernom :lol: :lol: :lol: majstor je majstor ;)
Smiješan si dječače, ovo je bio tim koji se vjerovatno više nikad neće sastati zajedno. Za Raula samo riječi pohvale.
Mora da boli kada vidiš da koji god igrač napusti Madrid kao da se preporodi. :lol:

@Zdena, koji si dres dobio? Meni se više sviđa ovaj današnji, kragne su bljak. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.