Pa dobro, svak ima pravo da misli kako hoce. Meni to ne smeta. Ali, smeta mi kada ti isti ljudi nakon fijaska bacaju drvlje i kamenje na savez, a koji mjesec prije su podrzali privatnu reprezentaciju.Cak se desava da se prije pocetka tekme podrzava reprezentacija, a onda se na sredini tekme zestoko protestuje protiv saveza. To je bas apsurdno za normalan svijet, ali kod nas ovako ludih i nepismeni je to sasvim normalno i ocekivano. Ako se podrzava, onda neka se podrzava kako treba, a ne nakon jedne utakmice okretat se protiv. Ja znam da ce mi biti drago ako Belgija nabusi privatnu reprezentaciju.CheGuevara je napisao/la:Halo ba! Narod je ZELJAN! Zeljan uspjeha i dobrih utakmica nase repke! Nekad dodze momenat kad se jednostavno vise nemoze samo protestovati! Raji na neki nacin ostaje samo to, da uzivaju u tim igrama nase repke, i mislim da su to nasi reprezentativci zasluzili...ili bi ti htjeo da nam opet jedna dobra generacija propadne?? Ja cu uvijek protestovati na utakmica protiv saveza, ali nemogu protiv tih igraca!Valencia je napisao/la:Protiv Azerbejdzana je bio prazan stadion. Bio sam ponosan, pomislio da se doslo do pameti. Za koji mjesec dolazi Bugarska i stadion je pun, iako je ost'o savez na okupu sto je bio razlog bojkota. Ko je ovdje lud. Zasto je protiv Bugra stadion bio pun!?? To mi nikako nije jasno...CheGuevara je napisao/la:sta bi ti gospodine jos htjeo? da glumimo Talibance, natrpamo se bombica i da se dignemo zajedno sa foteljasima u zrakk...ej ljudino...onda ostade famelija..**** savez![]()
P.S. Ne obracam se tebi, samo me tvoje pitanje podstaklo da ovo napisem.
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- robijas_tesanj
- Kontakt:
ne navijam za savez, nego za nashe momke koji ginu u svakom trenutku provedenom na terenu, al jbg sta ces, i opet ce ostat ista go,vna u savezu i mi tu nista nemozemo
A najgore od svega je sto ce i ova generacija propast kao i predhodne (iako su bile bolje od ove)... Sve radi trulog BH fudbala... Ali, jbg, kako je - tako je.robijas_tesanj je napisao/la:ne navijam za savez, nego za nashe momke koji ginu u svakom trenutku provedenom na terenu, al jbg sta ces, i opet ce ostat ista go,vna u savezu i mi tu nista nemozemo
P.S. Malo je skretanje sa teme, ali robijas_tesanj, koliko navijaca Celika ima u Tesnju. Koga Tesnjaci najvise podrzavaju? Moze na PP!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- CheGuevara
- Kontakt:
Dobro je sto ti znas ko je nepismen a ko nije! kazem ti ja...ljudi navijaju za repku a ne za savez...dolaze na tekme radi igraca, a ne radi saveza..koliko god podrzajem misljenje sase papca, nepodrzajem njegovo neigranje, jer je duzan navijacima te zemlje..mislim da su zasluzili, da igraju najbolji...a sto se tice saveza..ja mislim da ce se prije oni sami sebe sjebati nego sto ce ih navijaci moci sjebati..zalosno ali istinito!Valencia je napisao/la:Pa dobro, svak ima pravo da misli kako hoce. Meni to ne smeta. Ali, smeta mi kada ti isti ljudi nakon fijaska bacaju drvlje i kamenje na savez, a koji mjesec prije su podrzali privatnu reprezentaciju.Cak se desava da se prije pocetka tekme podrzava reprezentacija, a onda se na sredini tekme zestoko protestuje protiv saveza. To je bas apsurdno za normalan svijet, ali kod nas ovako ludih i nepismeni je to sasvim normalno i ocekivano. Ako se podrzava, onda neka se podrzava kako treba, a ne nakon jedne utakmice okretat se protiv. Ja znam da ce mi biti drago ako Belgija nabusi privatnu reprezentaciju.CheGuevara je napisao/la:Halo ba! Narod je ZELJAN! Zeljan uspjeha i dobrih utakmica nase repke! Nekad dodze momenat kad se jednostavno vise nemoze samo protestovati! Raji na neki nacin ostaje samo to, da uzivaju u tim igrama nase repke, i mislim da su to nasi reprezentativci zasluzili...ili bi ti htjeo da nam opet jedna dobra generacija propadne?? Ja cu uvijek protestovati na utakmica protiv saveza, ali nemogu protiv tih igraca!Valencia je napisao/la: Protiv Azerbejdzana je bio prazan stadion. Bio sam ponosan, pomislio da se doslo do pameti. Za koji mjesec dolazi Bugarska i stadion je pun, iako je ost'o savez na okupu sto je bio razlog bojkota. Ko je ovdje lud. Zasto je protiv Bugra stadion bio pun!?? To mi nikako nije jasno...
P.S. Ne obracam se tebi, samo me tvoje pitanje podstaklo da ovo napisem.
Meni ovo mirise na "slucaj Kodro".AdemirBHF je napisao/la:ide i on uskoro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a meni na slučaj xTarik14 je napisao/la:Meni ovo mirise na "slucaj Kodro".AdemirBHF je napisao/la:ide i on uskoro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mislim da ce se ovo ubrzao zatiskat....Neznam ali mislim da ce se oni napatit oko Cire,ovaj put mislim da bih moglo doci do nekih proojena,eno na http://www.sportin.ba citao sam kako Colakovic govori da ako FIFA/UEFA posalju kriterij Usanovic nece moc nikako bit izabran !!!!!To je lijepa stvar!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
Svaka riba pocinje da smrdi na glavi...to znaci Usanovic je samo jedan dio ribjeg repica, kojeg bi se rijesili..a kako se rijesiti drugih organa?seldo je napisao/la:Ja mislim da ce se ovo ubrzao zatiskat....Neznam ali mislim da ce se oni napatit oko Cire,ovaj put mislim da bih moglo doci do nekih proojena,eno na http://www.sportin.ba citao sam kako Colakovic govori da ako FIFA/UEFA posalju kriterij Usanovic nece moc nikako bit izabran !!!!!To je lijepa stvar!!!
Ma **** bitno je krenut,neznam kako ali trebalo bih nesto...CheGuevara je napisao/la:Svaka riba pocinje da smrdi na glavi...to znaci Usanovic je samo jedan dio ribjeg repica, kojeg bi se rijesili..a kako se rijesiti drugih organa?seldo je napisao/la:Ja mislim da ce se ovo ubrzao zatiskat....Neznam ali mislim da ce se oni napatit oko Cire,ovaj put mislim da bih moglo doci do nekih proojena,eno na http://www.sportin.ba citao sam kako Colakovic govori da ako FIFA/UEFA posalju kriterij Usanovic nece moc nikako bit izabran !!!!!To je lijepa stvar!!!
nedaj bože dugo ćekati a kratko trajatiseldo je napisao/la:Ma **** bitno je krenut,neznam kako ali trebalo bih nesto...CheGuevara je napisao/la:Svaka riba pocinje da smrdi na glavi...to znaci Usanovic je samo jedan dio ribjeg repica, kojeg bi se rijesili..a kako se rijesiti drugih organa?seldo je napisao/la:Ja mislim da ce se ovo ubrzao zatiskat....Neznam ali mislim da ce se oni napatit oko Cire,ovaj put mislim da bih moglo doci do nekih proojena,eno na http://www.sportin.ba citao sam kako Colakovic govori da ako FIFA/UEFA posalju kriterij Usanovic nece moc nikako bit izabran !!!!!To je lijepa stvar!!!
ja mislim da je veći problem Čolaković nego Ušanović i da se ništa bitno neće promjeniti odlaskom glupog Ušanovića koji je u ovom slučaju potrošena roba
Daj bože da nisam u pravu
pozdrav za sve one kojim srce
kuca za BIH :ugeek:
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
A sta je sa I.K.D iz orasja ili onaj drugi Cogdan Bekosaiko1 je napisao/la:ja mislim da je veći problem Čolaković nego Ušanović i da se ništa bitno neće promjeniti odlaskom glupog Ušanovića koji je u ovom slučaju potrošena robaDaj bože da nisam u pravu
![]()
![]()
pozdrav za sve one kojim srce
@LafoDemonstrant: Znam da stalno seres, najvise sebi meni se cini, ali haj mi molim te odgovori na postavljeno pitanje.
U inat svima.
- CheGuevara
- Kontakt:
Sta ba? sta HOS?HOS je napisao/la:@LafoDemonstrant: Znam da stalno seres, najvise sebi meni se cini, ali haj mi molim te odgovori na postavljeno pitanje.
Izbrisali su mi pitanje izgleda, pitao sam te jesi bio na onoj tekmi za podrsku Kodri/prijateljima?
U inat svima.
- CheGuevara
- Kontakt:
ako te bas zanima! jesam! sto, da se ti nebi htjeo pohvaliti da si bio na toj tekmi ili zasto mi postavljas to "vazno" pitanje?HOS je napisao/la:Izbrisali su mi pitanje izgleda, pitao sam te jesi bio na onoj tekmi za podrsku Kodri/prijateljima?
Ja se ne hvalim, zato uopste ne serem i kritikujem stalno druge ljude radi svoje situacijeCheGuevara je napisao/la:ako te bas zanima! jesam! sto, da se ti nebi htjeo pohvaliti da si bio na toj tekmi ili zasto mi postavljas to "vazno" pitanje?HOS je napisao/la:Izbrisali su mi pitanje izgleda, pitao sam te jesi bio na onoj tekmi za podrsku Kodri/prijateljima?
U inat svima.
Tema je
Piro Ceder
Piro Ceder
Pa dobro, svak ima pravo da misli kako hoce. Meni to ne smeta. Ali, smeta mi kada ti isti ljudi nakon fijaska bacaju drvlje i kamenje na savez, a koji mjesec prije su podrzali privatnu reprezentaciju.Cak se desava da se prije pocetka tekme podrzava reprezentacija, a onda se na sredini tekme zestoko protestuje protiv saveza. To je bas apsurdno za normalan svijet, ali kod nas ovako ludih i nepismeni je to sasvim normalno i ocekivano. Ako se podrzava, onda neka se podrzava kako treba, a ne nakon jedne utakmice okretat se protiv. Ja znam da ce mi biti drago ako Belgija nabusi privatnu reprezentaciju.
[/quote]
E stvarno nemogu razumjeti ovu zadnju recenicu i nemogu shvatiti da to neko moze napisati. ( cuj drago da mu reprezentacija uzgubi ) E stvarno zalosno od tebe
Bio sam na utakmici Kodro, Bola i prijatelji, ali sam pak zelio da ne izgubimo od Azerbejdjana iako nisam htjeo ici na tu utakmicu.
To su price za malu djecu: privatna reprezentacija, Sasa u pravu si sto neigras za reprezentaciju i tako te gluposti
E stvarno nemogu razumjeti ovu zadnju recenicu i nemogu shvatiti da to neko moze napisati. ( cuj drago da mu reprezentacija uzgubi ) E stvarno zalosno od tebe
Bio sam na utakmici Kodro, Bola i prijatelji, ali sam pak zelio da ne izgubimo od Azerbejdjana iako nisam htjeo ici na tu utakmicu.
To su price za malu djecu: privatna reprezentacija, Sasa u pravu si sto neigras za reprezentaciju i tako te gluposti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.