Chicago Bulls

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jun 2010, 17:22

Dobro pojačanje za Bullse sada će imati jako jaku odbranu:D
Još LeBron i možda bi mogli Boozera dovest i borba za titulu.S :) LBJ-om bi bili među 4 istoka,ali ne bi se mogli boriti sa onim još jačim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 05 jun 2010, 17:33

sa lbj bi bili prvi na istoku kakvi medu 4 vidjeces lbj trener tim i boozer ili bosh i prvi na istoku vidjeces ak dode mogli bi igrat dobru odbranu a imali bi najbolju kontru u nba i mogli bi igrat brzu kosarku a na postavljenu odbranu imas lebron rosa i bosh ili boozer

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jun 2010, 18:29

Stipe je napisao/la:Two-time MVP basketball superstar LeBron James is on the cusp of free agency. In an interview scheduled to air Friday with CNN's Larry King, James said his current team, the Cleveland Cavaliers, has the best chance of keeping him.

King: Do you lean at all toward the place you know the best? I mean do they have an edge going in ...

JAMES: Oh, absolutely.

KING: ... your home team?

JAMES: Absolutely. Because, you know, this city, these fans, I mean, have given me a lot in these seven years. And, you know, for me, it's comfortable. So I've got a lot of memories here. And - and so it does have an edge.

James has not talked to the media since the Cleveland Cavaliers were eliminated in the second round of the playoffs by the Boston Celtics.

Izgleda da James planira ostati u Cleveland-u :(

naravno da ce ovo reci, pa ljudi on je jos uvjek igrac Cavsa... on ne smije drugo ni izjavljivat to i samo znate.Nije ovo nasa liga gdje mozes lajat o klubu.Ovdje bi bio kaznjen sigurno kada bi vec rekao gdje ce otici i pogotov rekao nesto protiv svog sadasnjeg kluba.Znaci taj njegov interviju necu ni da racunam kao nesto ozbiljno.Tek poslije 1 jula on smije da kaze sta zeli, a do tada mozemo svasta nagadjati.Evo Okley je juce i sam rekao Jamesu da ne ide u New York.On je inace igrao za obadvije ekipe kako Bullsa, tako i New Yorka i kaze da su ga tretirali lose tamo, a d au Bullsima je uvjek bio dobro primljen i kao gost nakon njegove karijereI dan danas kada dodje na utkamicu New Yorka navijaci ga provociraju i td.Uglavnom on je zacepio usta ovom Wade.Oakley zivi 30 minuta od Jamesa i dobri su prijatelji i vjerovatno on zna nesto vise o njegovoj buducnosti, a vjerujem da ce ga James i poslusat.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jun 2010, 18:21

izgleda da je tom potpisao 3 godisnji ugovor i da ce to objavit poslije finala

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jun 2010, 19:00

dema je napisao/la:izgleda da je tom potpisao 3 godisnji ugovor i da ce to objavit poslije finala

jeste 100% zavrseno je jutros sve i poslije finala on potpisuje zvanicni ugovor.Odlican potez mislim d aje pravi izbor.Ne mozemo cekati Phila i ramzisljati hoceli ili ne, jer izgubit cemo nekoga kvalitetnog trenera. Ljudi jos ba 20 dana iiiiiiiiiiii veliki dan za jednu od ekipa poput Bullsa ,Knicksa,Netsa ili ipak Cavsa :)....Ajjjjjjj kakvo bi ludilo bilo u gradu 1 jula kada bi osvanula vijest da je James potpisao za Bullse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 06 jun 2010, 19:56

bice ludilo i ja mislim da je dobar izbor on je kazu najbolji medu asistentima u nba i zeljeli su ga i hornetsi i netsi ali je on izabrao bullse i mislim da nije pogresio sad ce bullsi imat jos bolju odbranu jos kad dodaju jamesa ili nekog drugog automatski ce i napad bit bolji

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2010, 18:23

imamo trenera sad jos 3 sedmice i onda pocinje vruci juli u kojem ce biti kao da pocinje sezona ponovo trebalo bi bit najuzbudljibije ljeto u nba ligi ikad jer nije bilo nikad vise tako dobrih igraca kojime isticu ugovori a bullsi u igri koga god dovedu uz napredak ovih mladih oni postaju ozbiljna ekipe uz ovog trenera bi mogli u odbrani bit medu najboljim vidjecemo uglavnom priblizava se

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jun 2010, 18:52

dema je napisao/la:imamo trenera sad jos 3 sedmice i onda pocinje vruci juli u kojem ce biti kao da pocinje sezona ponovo trebalo bi bit najuzbudljibije ljeto u nba ligi ikad jer nije bilo nikad vise tako dobrih igraca kojime isticu ugovori a bullsi u igri koga god dovedu uz napredak ovih mladih oni postaju ozbiljna ekipe uz ovog trenera bi mogli u odbrani bit medu najboljim vidjecemo uglavnom priblizava se

Znas zasto je ovaj trener dobar?.... zato sto ovaj covjek nema familiju, odnosno nema zenu i djecu i samo je svoj zivot posvetio kosarci i stalno nesto novo proucava , a u odbranbenim zadatcima je daleko ispred svih.Znaci ovakav nam je trener trebao.Sada se postavlja pitanje , kako to da Bullsi citavo vrijeme su spominjali kao moguceg trenera Phila,Barona Scotta, I drugih, a nakraju preko noci bez najave vec su proglasili Thibodeaua za trenera.Njegov agent je ujedno jedan od membera Jamsovih agenata i sada postoji mogucnost da je neko od njih vec rekao da bi ovja potez mogao dovesti i Jamesa u Bullse.Uglavnom vidjet cemo sad ce jos maloooooo jos malooooo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 jun 2010, 19:03

ma da lebromanije u chicagu i ja sam to cuo da bi to moglo imat neke veze a lik je za odbranu vrh vidis kako se boston prilagodi na svaku igru protivnika jos ce on sad imat odresene ruke jos bi mogao imat dobru ekipu ma jedva cekam ovaj juli a onda pocetak sezone i KONACNO dobre stare bullse koji mogu igrat sa svima

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jun 2010, 19:13

jos 20 dana volio bi pippena u strucnom stabu uz toma to bi bilo super ovog trenera svi hvale ko god je radio s njim kazu lik nikad ne ide kuci pravi fanatik ludak impresionirao bullse vodstvo bullsa na intervjuu a ima 153 play off utakmice kazu da ce bullsi na draftu uzet ili xaviera ili andersona oba suteri ali vidjece jos s trenerom kad se prikljuci uz jamesa ak dode bullse bi svrstali u favorite na istoku vidjecemo to bi volio

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2010, 07:44

dema je napisao/la:jos 20 dana volio bi pippena u strucnom stabu uz toma to bi bilo super ovog trenera svi hvale ko god je radio s njim kazu lik nikad ne ide kuci pravi fanatik ludak impresionirao bullse vodstvo bullsa na intervjuu a ima 153 play off utakmice kazu da ce bullsi na draftu uzet ili xaviera ili andersona oba suteri ali vidjece jos s trenerom kad se prikljuci uz jamesa ak dode bullse bi svrstali u favorite na istoku vidjecemo to bi volio

fazon je sto Pipen nece da bude pomocni trener, vec samo prvi sto mu oni ne mogu pruziti.To sam neki dan slusao i zaprepastio se.Uglavnom ja sam siguran da sada imamo dobrog trenera koji jeste pravi zaljubljenik u kosarku.Covjek nema zenu ni djecu iz razloga sto je citav svoj zivot posvetio kosarci(za mene je to glupost ali eto) i uz njega nam fale samo eventualno dva igraca.jedan mora biti super star i hoce li to biti James ili Bosh ili mozda obadvojica nije ni bitnno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jun 2010, 18:28

i ja sam cuo da nece bit pomocni a steta mislim da bi mogao pomoc ma ko god dode rose i noah ce bit jos bolji i dobar trener mislim da ce bit medu 3 svakako na istoku joj nikad ovaj 1 juli ko ce docekat

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2010, 07:52

Ljudi danas sam prisustvovao paradi gdje je prisustvovalo 2 miliona ljudi, koji su dosli pozdraviti Chicago Blackhawkse,koji su osovjili Stanley cup.Ovo bi trebalo biti jedan dokaz kakav je sportski grad ovaj Chicago.Narod je zeljan titula, a navijaci su uvjek vjerni svojim ekipama.Jamesu i ostalim ovo bi trebala biti pouka, da grad kao Chicago ih zeljno ocekuje i da ce u buducnosti dozivljavati slicne trenutke, kao sto su danas dozivjeli igraci Hawksa.Nevjerovatnih 2 miliona ljudi na ulicama u Downtownu, odnosno Michigan Ave.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 12 jun 2010, 14:01

pa to je brate puno 2 milona ko da pola bosne izade na ulice pa kad su ti momci uzeli titulu poslije toliko godina u hokeju trebali bi i bullsi to slijedit a to je jos jedan plus sam grad je medu 3-4 najbolje sportska grada u americi ovo je samo plus za free agente a da bullsi uzmu titulu bilo bi opet 2 miliona mozda i vise

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2010, 19:49

pa bilo bi garant vise :)... pa care jos je bio petak radni dan, a juce igrali i gradski derbi u bejzbolu Chicago Cubs i Chicago White Sox....pa utkamica je kaznila nesot vise od jedan sat, jer prazan stadion skoro bio svi bili na paradi i na utkamicu planirali teki doci nakon parade :)... medjutim utakmica nije pocela na vrijeme i poslije se skupilo tih nekih 45-50 hiljada na wrigley field :)...Juce su i ovi igraci koji su ranije igrali u Now Jersy Devilse.Maden je za njih igrao i osvojio dva stanley cupa i kaze da ono juce nije tamo zapamtio.Svi su bili odusevljeni i to se vrtilo po Espn i sigurno da oci Jamesa ili Bosha to nece promasiti i da ce vidjeti da ovaj narod je zeljan titula i da ce ih isto cekati ukoliko potpisu za Bullse.Ja vjerujem kada bi 1 jula James potpisao da bi se na njegovom pojavljivanju skupilo 1 milion :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2010, 16:32

gdje mi je ovaj moj navijac Bullsa :)... nema te i ti izgleda cekas 1 juli :) jos 2 sedmice i ludilo pocinjeeeeeeeeeeee :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jun 2010, 18:58

ma joj tu sam nes bio umoran pa nisam nis pisao nekako mi brate ovo sad ko zatisje pred buru jos samo 2 sedmice priblizilo se opasno a ja sve vise mislim slusajuc i citajuc ove komentare s nba i espn da bi nam mogao lebron sletit svi se slazu da ako zeli titulu a zna se da mu je to jedino bitno
da jedino u chicagu ima roster koji s njim i eventualno jos jednim agentom moze da se bori za titulu tj da ima vece sanse nego cavsi ove godine jos kad se zna da lebron nikad nije uz sebe imao dobrog playa ma jedva cekam samo da lebron dode i onda ta kontra bullsa pa letili bi terenom jos noah medu najbrzim centrima u nba i radit ce sve defanzivne zadatke uz toma noah ce postat jos bolji centar cuo sam da je i kareem abdul jabar rekao da jedino u bullsima bi odmah imao ekipu koju bi mogao vodit dali do naslova ili vise njih tak je nes rekao
posto si ti tamo ima li kakvih novih vijesti sta raja prica i zna li se koga bi mogli uzet sedmice je i do drafta

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2010, 19:48

Da ti nesto kazem iskreno, vecina ljudi skojim pricam misle da on nece opvdje doci i da ce ostati u Cavsima.I ja takodjer mislim da ce tako da bude, ali ako bude odlazio sigurno ce to biti Chicago uvjeren sam.Takodjer mnogi zele njega vidjeti ovdje, ali ima i onih koji ga nebi boljeli vidjeti ovdje, ali to su oni fanatici koji razmisljaju drugacije, ali takodjer mislim da su na jednu ruku i upravu, pa ih ne mogu ktikovati.
Oni zapravo kazu, kako to vise nece biti Bullsi, vec ce biti ekipa Labrona Jamesa.Sve ce se kolo voditi oko njega i uvjek ce to samo biti on, a ne vise Bulls.Drugacije bi to bilo, da je on igrac kojeg smo mi draftali, pa sa tim bi se ti navijaci mogli i nositi kako kazu.Bullsi su i sada ekipa koji mnogi vole, iz razloga sto imaju historiju, imaju i lijepu mladu ekipu, ali ovi kriticari (navijaci bullsa) misle da to vise nece biti isto, ukoliko dodje James.Cavsi sa tim nemaju problema jer su ga oni draftali, a zamislite kada bi otisao James u Knickse, onda bi i oni ponovo ozivjeli stekli bi popularnost, samo zbog tog jednog igraca.Znaci iz ovih razloga ti neki nisu za dovodjenje Jamesa.
Ja cu samo reci i da James dodje u Bullse, za mene uvjek ostaje No1 Rose, jer on je nase djete iz ovog grada i naravno igrac kojeg smo draftali, a naravno da zeljno ocekujem da James 1 jula potpise, ali ako ne usmijemo onda treba dovesti Bozera i jos nekoga kvalitetnog sutera.Ja nebi zelio da dovedemo Jo Johnsona jer on ce biti skup, a nista nije kvalitetni naprimjer od Ray Alena.Znaci nikako forsirat se i pokusavat dovesti njega za onu cijenu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 16 jun 2010, 20:00

ma to nije moguce prvo bullsi su veci od lebrona kad su bili veci od jordana i kad to nije bila ekipa jordana nego bullsi prvaci s najboljim igracem jordanom to mi nije logicno on jest u cavsima sve ali cavsi su mali klub koji nikad nista nije osvojio a bullsi su 3 najtrofejnija ekipa u nba veliki klub s historijom tako da to nikako ne bi bio klub jamesa plus sto james i da dode tesko moze prodat vise dresova od rosa
a oni koji ne prate sport opet su prije culi za bullse nego za jamesa znas koliko ljudi u bosni koji ne prate sport zna za jamesa vrlo malo a ipak znaju za bullse i tamo je on bio jedina zvijezda ovdhje vec imas rosa i noah koji su jako popularni mozda oba na godinu budu all star i ak bi on dosao zar bi bilo moguce da u ekipi u kojoj imas 3 all stara to bude tim jednog covjeka nikad a njemu bi bilo lakse i na terenu jer bi mu pomagali a i van terena jer nebi samo on bio zanimljiv iz te ekipe znas kakav jezik ima noah po tome je on zanimljiviji od lebrona ili skromni rose kojeg svi vole ja mislim da ce on ici jer vidis da im se ne zna nista nemaju trenera mislim da im je gm isto dao otkaz a trebaju njeg sacuvat imaju ekipu prestaru koja ce bit jos slabija a ovamo mu se nudi sve i jos da igra za tim koji on voli od djetinjstva pa on ce potpisat za bullse i reci moj san se ostvario siguran sam u to blizu smo jedva cekam

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jun 2010, 20:44

Ma prodat ce ba James vise dresova od Rosa sigurno nema tu dvojbe...Rose je cetvrti u ligi po prodaji dresova, ali ebiga Chicago ima toliko stanovnika da je i logicno da bude cetvrti.Mozes misliti kada bi James ovdje dosao koliko bi tek prodao :shock: ...Chicaco ipak na paradi za proslavu titule skupi tih 2 miliona ljudi pa ti sad gledaj :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.