OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
sto se tice opstanka,mi cemo sigurno opstat,jer ekipa se poslozila.raja samo prica o gradini,publika navjijaci se vracaju,dobra atmosfera u klubu to je jedan od najbiniji faktora...a sto se tice trenera i svega toga,to nista ne mora da znaci,dobar je adranalic tu ima i husara i tako to...svakia cast za husaru puno je toga on zasluzan sto se tice gradine....
MOdric..MOdric..MOdric..
Ma tu je i Bajra
ne treba se brinuti sto se tice trenera 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ja se ne brinem za trenereastra1922 je napisao/la:nevjerujem da ce vas opstanak doci u pitanje,slozit ce te vi ekipu po imenima iako nisam nesto optimistican glede vasih trenera ,ni jedan nema iskustva vodenja premijerligaskih ekipa,ali vjerujem da necete imati pno problema .pogotovo jer vam raspored ide na ruku
Tu je Adanalić, a i Bajrović dugogodišnju stoper Slobode, iskustvo je tu.
A prije 2 dana Aljković i Husarić su na pitanje navijača ''Da li ostajemo u ligi'' odgovorili sa 99% da ostajemo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ma dobro ja kad cujem ime husara najezim se,taj bi mater svoju prodao ,njemu je u ovom slucaju najbolje vedri i oblaci prelaznim rokom ubacuje svoje igrace .i oni ce imati prioritet da igraju a ako neko bude za njih zainteresovan odma odose za dzabe znaci nista gradini gradini.ali kada sve saberes on vama valja i to dobro bar necete ispast
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- senad_flamin
- Kontakt:
Je li se počela graditi tribina, ili ipak "domaće" utakmice u Gradačcu 
-RIVALDO-
pa nije srebrenik sarajevo otidi pa se nadvirisenad_flamin je napisao/la:Je li se počela graditi tribina, ili ipak "domaće" utakmice u Gradačcu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma dobro ja necu da ulazim sta bi i koga bi husara prodo,ja sam bio prisutan i gledo sam rekacije husare kada je gradina igrala vazne utakmice i primijetil ose da covjek ulaze napora na svaki moguci nacin,ma sto se tice toga nek dovodi odvodi igrace..hvala njemu sto je dosad ucinio,mada sto se tice gradine nema tu sad nekih para sad da se moze neko iz toga obogaatit..na neki nacin par ljudi koji ucestvuju u stvaranju igrackog kadra i sve sto se tice oko gradine prosle i ove sad premijer ligaske sezone je sastavljen pocevsi od husare,aljkovica i nerke galaxis,svaka im cast..veliku zaslugu ti ljudi zasluzuju sto grad srebrenik ima predstavnika u najvisem fudbalskom rangu u Bih..
MOdric..MOdric..MOdric..
kako bi sastav mogao izgledati..
zukic
ope damjanovic mikelini jahic
brzi hamzic zoletic smajlovic damir
turbic tosunovic
sad nevjerujem da ce to bas ovako formacijski izgledati..
al ovo je odprilike prvi 11 sto ja mislim da ce igrati, uz jedno 2promjene mozda..
u ovakvoj postavi bi se nalazilo 5 igraca od prosle godine,,4 iz srebrenika,mada i brzog mozemo brojat kao srebrenicanina.. 
zukic
turbic tosunovic
sad nevjerujem da ce to bas ovako formacijski izgledati..
OFK Gradina Srebrenik
- senad_flamin
- Kontakt:
Ovaj je igrao i u Mladosti iz Tinje ,mislim ako je to tajBrcko87 je napisao/la:kako bi sastav mogao izgledati..![]()
zukic
turbic tosunovic
sad nevjerujem da ce to bas ovako formacijski izgledati..al ovo je odprilike prvi 11 sto ja mislim da ce igrati, uz jedno 2promjene mozda..
u ovakvoj postavi bi se nalazilo 5 igraca od prosle godine,,4 iz srebrenika,mada i brzog mozemo brojat kao srebrenicanina..
-RIVALDO-
ako mislis na opeta ja misli mda je igrao ,ope je onako prodoran i dobar je dribler ima nekih poteza i moze da probije po desnoj strani,mada brzo se umoro kao da neam kondicije,tako je meni bar izgledalo u onim mecevima prve lige u drugoj sezoni,a j za ovog jahica neam pjma kakv je igrac,ako neko zna vise o njemu i kako je se pokazao na treninzima neka nesto napise...
MOdric..MOdric..MOdric..
ako je to jahic iz zvijezde on na beku nema sta raditi.momak je nizak slab u duelu tako da tu nemoze igrati,njegova pozicija je po krilu gdje je dosta puta probijao i nabacivao i momak ima zadnji pas samo takav krasi ga jos dobar sut iz daljine
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Osman Hodzic(ope)ja mislim da je igrao u ingramu jedno vrijeme,jedno vrijeme bio u slobodi,sad nisam siguran dal je bio i u tinji..Inače dijete Gradine..senad_flamin je napisao/la:Ovaj je igrao i u Mladosti iz Tinje ,mislim ako je to tajBrcko87 je napisao/la:kako bi sastav mogao izgledati..![]()
zukic
turbic tosunovic
sad nevjerujem da ce to bas ovako formacijski izgledati..al ovo je odprilike prvi 11 sto ja mislim da ce igrati, uz jedno 2promjene mozda..
@luka ope je u prosloj sezoni bio fizicki najspremniji igrac u ekipi..aa za jahica i ja neznam puno..mlad igrac,dosao iz zvijezde,,kazu da je kod njih imao solidnu minutazu..
OFK Gradina Srebrenik
Sto bi nam sad dobro dosao Skaha 
pa dobro mozda i nece igrati na poziciji beka..ja sam to onako stavio,,od prilike prvi 11 koji bi mogli da igraju..sad formacijski manje viseastra1922 je napisao/la:ako je to jahic iz zvijezde on na beku nema sta raditi.momak je nizak slab u duelu tako da tu nemoze igrati,njegova pozicija je po krilu gdje je dosta puta probijao i nabacivao i momak ima zadnji pas samo takav krasi ga jos dobar sut iz daljine
OFK Gradina Srebrenik
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ova postava je nigdje veze 
Čuj Damče na krilu, Turba klasični špic.
Damjanović STOPER???
Mrsko mi je ispravljati, zato što Damjanović nije ništa dogovorio i ne znam da li će..
A i trebamo dovesti vjerovatno još jednog stopera ili zadnjeg veznog, jedan će sigurno doći, tako da će se znati postava. A slažem se za Jahića, naši ga na treningu forsiraju kao krilo i to će i igrati, lijevo krilo a Brzi desno.
Damjanović STOPER???
Mrsko mi je ispravljati, zato što Damjanović nije ništa dogovorio i ne znam da li će..
A i trebamo dovesti vjerovatno još jednog stopera ili zadnjeg veznog, jedan će sigurno doći, tako da će se znati postava. A slažem se za Jahića, naši ga na treningu forsiraju kao krilo i to će i igrati, lijevo krilo a Brzi desno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ova postava ce bit slicna uz najvise dvije izmjene..al od prilike to je prvi 11,za sad...damčeta sam stavio na krilo zato sto su iz kluba govorili ako tosunovic potpise da ce damče igrat krilo..tosunović je klasicni napadač a necemo sigurno igrat sa dva klasična napadača..pa de mi ti reci onda gdje bi smjestio damčeta??Damjanovića sam stavio na stopera tek onako,jer trenutno nemamo popunjeno to mjesto u ekipi..momak je dosta utakmica znao odigrat na tom mjestu..kad je mogao za repku nekad popunjavat to mjesto mogao bi i za nas..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ova postava je nigdje veze
Damjanović STOPER???
OFK Gradina Srebrenik
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Turba će biti među prvih 11, gdje neće hahaBrcko87 je napisao/la:ova postava ce bit slicna uz najvise dvije izmjene..al od prilike to je prvi 11,za sad...damčeta sam stavio na krilo zato sto su iz kluba govorili ako tosunovic potpise da ce damče igrat krilo..tosunović je klasicni napadač a necemo sigurno igrat sa dva klasična napadača..pa de mi ti reci onda gdje bi smjestio damčeta??Damjanovića sam stavio na stopera tek onako,jer trenutno nemamo popunjeno to mjesto u ekipi..momak je dosta utakmica znao odigrat na tom mjestu..kad je mogao za repku nekad popunjavat to mjesto mogao bi i za nas..Benjo_AFC86 je napisao/la:Ova postava je nigdje veze
Damjanović STOPER???
A i trebamo dovesti vjerovatno još jednog stopera ili zadnjeg veznog, jedan će sigurno doći, tako da će se znati postava. A slažem se za Jahića, naši ga na treningu forsiraju kao krilo i to će i igrati, lijevo krilo a Brzi desno.al kazem njega sam tu stavio jer nisam znao koga da se popuni ta pozicija..
Turba ce sigurno igrat povucenije(ako bude medju prvi 11),samo sam ga formacijski stavio isturenijeg..
jbg spanija igrala cijelo prvenstvo bez klasicnog spica a formacijski nije tako bilo prikazano..sto odmah bukvalno svatis
Damče neće da igra krilo, pa pametan kao što i Nedžo reče.. zašto bi trčao nazad kad može igrati klasičnog špica što i jeste njegovo, ovako moraš biti i u defanzivi.
A biti će tu 2-3 izmjene najviše kao što si i rekao i to je to
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nece ni tosunović igrat drugu poziciju kad je klasicni napadač..a nevjerujem ce mo igrati sa dvije špice a nevjerujem da ce jedan od njih dvojice da sjedi na klupi..Benjo_AFC86 je napisao/la:
Turba će biti među prvih 11, gdje neće haha![]()
Damče neće da igra krilo, pa pametan kao što i Nedžo reče.. zašto bi trčao nazad kad može igrati klasičnog špica što i jeste njegovo, ovako moraš biti i u defanzivi.
A biti će tu 2-3 izmjene najviše kao što si i rekao i to je to
OFK Gradina Srebrenik
a gdje vam je savic sto je doso iz austrije? ne moze jahic igrat beka jer on je blize golu..a ne znam ni hoce li ostat..sumnjam da ce samir igrat sa dva spica..ne djeluje lose ekipa..Brcko87 je napisao/la:Osman Hodzic(ope)ja mislim da je igrao u ingramu jedno vrijeme,jedno vrijeme bio u slobodi,sad nisam siguran dal je bio i u tinji..Inače dijete Gradine..senad_flamin je napisao/la:Ovaj je igrao i u Mladosti iz Tinje ,mislim ako je to tajBrcko87 je napisao/la:kako bi sastav mogao izgledati..![]()
zukic
turbic tosunovic
@luka ope je u prosloj sezoni bio fizicki najspremniji igrac u ekipi..aa za jahica i ja neznam puno..mlad igrac,dosao iz zvijezde,,kazu da je kod njih imao solidnu minutazu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.