Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

bh hrvat
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la bh hrvat » 08 nov 2009, 12:30

bolje je i malo losija ekipa koja gine na terenu, nego skupina velikih igrača koji misle da su na modnoj pisti umjesto na travnjaku

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 nov 2009, 12:37

Pricaj nam o tome... :D S' tom materijom smo se dobro upoznali u poslednjih 10-tak god! :) Doduse, sada individualno imamo najjacu ekipu posle one od SP 98(Mijat, Pixi, Dejo, Miha...), ali konacno imamo i sve ostalo, selektora, atmosferu, savez(bar se tako cini :roll: )... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 nov 2009, 12:40

najveca snaga srbije je najbolji trener na svijetu radomir antic ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 nov 2009, 17:23

samo je bitno da je unutar reprezentacije stanje odlično,da su odnosi igrača međusobno i sa selektorom dobri.Sve dok je tako nema zime.sjetite se da je slična situacija oko ugovora bila i sa Bilićem nakon što se Hrvatska prošetala u kvalifikacijama.Bilo je mnogo peripetija,ali se to nije odrazilo na njihovu reprezentaciju.Nadam se da neće ni na našu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 08 nov 2009, 17:49

" $ на " % % " " ". Е ово је - & ? ". " се " " $ " позвао ". :|
$ јуе ? права ? $ позове " ? $ $ Антара " " ? ? са " " & " са ", " су " ове $ ? " ? ет..
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 nov 2009, 18:17

Pa dobro,u pravu je što je pozvao Tomovića i Vukovića.Ipak su se oni prodali u jake klubove i ovo je dobra prilika da ih Antić isproba.Što se Stamenkovića tiče mogao je i njega zvati.Nadam se da će Antić do sp konačno skontati koji mu igrači trebaju a koji ne.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 nov 2009, 22:55

Bane danas extra odigrao, steta sto Nemanja nije mogao nastupiti! :(
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 nov 2009, 23:08

Hoces da kazes da DEKI STANKOVIC po tebi nije klasa!? :shock: ili si ga samo slucajno zaboravio?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 nov 2009, 21:49

Raduje dobra forma srpskih napadača.Pantelić je pogodio na Maksimiru,Lazović je bio asistent protiv Kopenhagena u Evroligi,a preko vikenda je tri puta bio asisent.Jovanović u fantastičnoj formi :D i možda čak u januaru napušta Belgiju.Ivanović standardno dobar.Raduje me to što je Basta postao standardan u Udinezeu.Velika šteta što jedan igrač kao što je Duško Tošić propada,Nikola Petković isto tako.Tošić je bio fantastičan na ep za mlade u Holandiji gdje je sjajno igrao na poziciji štopera iako je klasični bek.Ne znam što više jednom ne prekrati mke i promjeni klub?Pomalo se pribojavam za Obradovića da mu klupa ne postane navika.Veliki problem je što naš prvi golman Vladimir Stojković nije standardan već duže vrijeme i prosto mi je nemoguće da golman takvih kvaliteta i reputacije ne uspjeva da nađe kvalitetan klub u kojem bi bio standardan.Zoran Tošić je svakim danom bolji i već naredne sezone bi mogao dobiti šansu u prvom timu.Milan Stepanov koji je mnogo obećavao i za kojeg je svojevremeno bio zainteresovan celzi,sad igra u Malagi. :roll: Nadam se da će konačno dokazati koliko vrijedi i preći u neki jači klub.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 09 nov 2009, 22:29

Dejan Lekić pozvan u reprezentaciju!

URAAAAAAAAAAAAA :)
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 nov 2009, 22:37

obannon je napisao/la:Dejan Lekić pozvan u reprezentaciju!

Antić podlegao pritisku. :roll: Bolje da je pozvao Ninkova.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 09 nov 2009, 22:41

alan_kardec je napisao/la:
obannon je napisao/la:Dejan Lekić pozvan u reprezentaciju!

Antić podlegao pritisku. :roll: Bolje da je pozvao Ninkova.
Otpali zbog povreda Pantelić i Stanković, pa je pozvao Leku.
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 nov 2009, 20:33

Evo Srbija slavila u Belfastu protiv Sjeverne Irske golom Lazovića. :D
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 15 nov 2009, 10:50

? ' " ? ". ? су " " $ % ?.......
" је $ ?.

С Р & " Ј А
- " $...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2009, 16:05

Evo i gol

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2009, 18:10

Nasao sam jedan mnogo dobar klip o nasim igracima...

perverzija ;)

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 15 nov 2009, 21:52

Saučešće reprezentativaca povodom smrti patrijarha

Povodom smrti patrijarha Srpske pravoslavne crkve Pavla, fudbalski reprezentativci Srbije, članovi stručnog štaba i delegacija Fudbalskog saveza Srbije izrazili su saučešće Sinodu i svim pripadnicima crkve.

- Vest o smrti poglavara naše crkve zatekla je fudbalere na treningu u Severnoj Irskoj. Svi zajedno upućujemo reči molitve za pokoj duše patrijarha Pavla, ožalošćeni što nismo u prilici da mu odamo poslednju zasluženu počast u Beogradu. Ali, u našim je mislima. Učio nas je i savetovao. Duh nas i dalje vezuje. U trenutku neizmerne tuge pronalazimo veru da nastavimo dalje, zajedno, još jači. Dragi oče, u tvom životu i delima nalazimo i ideje i unutrašnju snagu da budemo bolji, kako ljudi tako i sportisti. I bićemo. Tebi neka je duša spokojna i neka ti je laka zemlja - navodi se u saučesću naših fudbalera.

& ' ЈЕ ¥ ?
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 nov 2009, 19:45

Neka je vječna slava našem Patrijarhu Pavlu,i hvala mu za sve što je uradio za Srbe.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 17 nov 2009, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 nov 2009, 21:17

Minut ćutanja pre meča sa Južnom Korejom

Uoči početka prijateljske utakmice fudbalskih selekcija Srbije i Južne Koreje, koja se u sredu igra na stadionu Fulama u Londonu, minutom ćutanja biće odata pošta preminulom Patrijarhu Srpske pravoslavne crkve, njegovoj svetosti gospodinu Pavlu.

Istovremeno, srpski reprezentativci će na ovoj utakmici nositi crni flor na rukavima, dogovoreno je u Londonu.
- " $...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 nov 2009, 18:33

16. 11. 2009
PRESS

Od specijalnih izveštača - Milovan Stanić, Novak Đurović
Ja sam sitna riba za Vidića!

Neven Subotić: Daleko sam ja od Nemanjinih kvaliteta, ne očekujte od mene da ga zamenim u reprezentaciji, a da se to ne primeti. Ako jednom budem tako dobar kao on, biće to ostvarenje mog sna
s

NEVEN SUBOTIĆ

ROĐEN: 10. decembra 1988. u Banjaluci

KLUBOVI: Majnc (2007-2008), Borusija Dortmund (2008-?)

REPREZENTACIJA: osam utakmica, jedan gol

Defanzivac Borusije iz Dortmunda Neven Subotić (21) otvoreno je priznao da nije u stanju da zameni Nemanju Vidića u srpskom nacionalnom timu! Stasiti štoper, posle još jedne problematične partije u dresu nacionalnog tima, protiv Severne Irske, izjavio je da on nije na Vidićevom nivou i da je pitanje hoće li ikad i biti!

- Ja nisam Nemanja Vidić! Pa on je jedan od najboljih štopera na svetu, čak prema mom mišljenju i najbolji! Sitna sam ja riba za njega - rekao je Subotić posle duela sa čvrstom ekipom Severne Irske.
a

Venger gleda Nevena protiv Koreje?

Nekadašnji član mlade reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država imaće novu priliku da se dokaže u dresu reprezentacije već u sredu, protiv Južne Koreje. Nema sumnje da će Vidić i u tom susretu odigrati najviše jedno poluvreme, tako da će Subotić gotovo sigurno ponovo biti u timu. A motiv više trebalo bi da mu predstavlja činjenica da se meč igra u Londonu, tako da će na tribinama svakako biti nekoga iz Arsenala, možda i sam Arsen Venger. „Tobdžije" su, naime, nedavno izrazile spremnost da potroše čak 17 miliona evra na dovođenje talentovanog srpskog reprezentativca.

Subotić je u Belfastu ušao u drugom poluvremenu umesto Vidića i napravio nekoliko grešaka koje bi protiv nekog kvalitetnijeg protivnika svakako bile kobne. Srećom, zahvaljujući nespretnosti napadača Severne Irske i odličnim refleksima golmana Bojana Isailovića, pobeda od 1:0 je sačuvana.

Svakom ko se iole razume u fudbal posle dve odgledane utakmice reprezentacije Srbije postaje jasno da su „orlovi" bez Vidića bar za 30 odsto slabiji. Subotić, dečački iskreno, kaže da rupu koja nastaje u našoj odbrani kad nema štopera Mančester junajteda ne može da zakrpi.

- Nemam šta da krijem, trenutno ne mogu da zamenim Vidića tako da se njegovo odsustvo iz ekipe ne oseti. Još sam ja daleko od njegovog nivoa - objasnio je Subotić.

Velike propuste Subotić je pravio gotovo u svakoj utakmici u dresu nacionalnog tima. Na debiju protiv Rumunije u Konstanci napravio je prekršaj posle kojeg su domaćini smanjili na 2:1, u prijateljskom meču protiv Švedske nekoliko puta naivno je ispao iz igre, protiv Austrije u Beogradu, nakon njegove greške napadač gostiju Mark Janko pogodio je prečku... čak i protiv Farskih Ostrva Subotić je nekoliko puta zaplivao u prazno, ali to je potisnuto u drugi plan pošto je postigao prelep pogodak.

Ipak, koliko god zamerke na račun Subotićeve igre bile na mestu, mladom štoperu ne može se prigovoriti da nije otvoren. On bez ustrčavanja kaže da mu je san da jednog dana dosegne Vidićev nivo igre.

- Ako bih ikad bio kao Vidić, to bi bilo kao ostvarenje sna. Mogu samo da se nadam da ću jednog dana biti kao on, igrač svetskog formata - priznao je Subotić.

Uprkos svemu Subotić je zadovoljan svojom partijom protiv Severne Irske, kao i igrom čitave ekipe.

- Odigrali smo sasvim dobro čitav meč. Početak je bio malo teži, ali kako je vreme odmicalo, mi smo bivali sve bolji - izjavio je Subotić.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.