Olimpik Sarajevo
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
olimpik je bosanski mancester siti
, baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela

-
- Kontakt:
Samo sto City ima kilu navijacaBOSNA JE ZAKON je napisao/la:olimpik je bosanski mancester siti, baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
neke se stvari zaista ne mogu kupiti novcemPhill Jackson je napisao/la:Samo sto City ima kilu navijacaBOSNA JE ZAKON je napisao/la:olimpik je bosanski mancester siti, baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela

mah olimpik treba da bude uzor svim klubovima kako se radi,svi igraci placeni dugovi izmireni ako ovako nastavi bit ce i uspijeha
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E moj dobri Sejo .. Pa kud bas od toliko ljudi koji "simpatisu" Olimpik ti da se primis na ono pitanje u vezi Olompika i rezultata u Mostaru ..Seyo_TM je napisao/la:Valjda ti je sad jasno moje pitanje

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Haj' skupite nešto malo para pa otvorite pravi forum ili stranicu,a ne ove besplatne koje može i dijete sa 7 godina praviti !MV09 je napisao/la:Novi forum napravljen u vezi za Olimpik.www.maltavukovi.bigforumpro.com
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
Husref ti je u Mostaru omrazen od one godine kada je Velez ispao iz lige , 2-3 kola prije kraja je doslo Sarajevo i dobilo 1-3 te poslalo Velez u drugu ligu ..
Na stadionu se plakalo , muk ..tuga ,nevjerica , a Husref skace po terenu , okrece se publici i smije se provokativno ...nije mogao sacekati bar do svlacionice ... to mu Mostar nikad nije oprostio , to ti je glavni razlog !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pa i one priče kao dočekani su u Mostaru kao najgori neprijatelji.Da su pokradeni,da su udarani,nije im se dopustilo da igra...A Velež otkako se vratio u PL nije dobio Sarajeva,ni u Mostaru gdje smo nekoliko puta oštećeni a ni u Sarajevu.Ali opet dotični sve huška preko novina protiv nas.
Veliko je smeće !
Veliko je smeće !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.miky_hz je napisao/la:A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemuStarm0 je napisao/la:Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.miky_hz je napisao/la:A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?[/quote]
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.[/quote]
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu[/quote]
Gdje sam ja napiso da je on kriv sto smo ispali? Kad nas je Sarajevo dolio 3-1 u Vrapcicima on nije mogo sakriti svoju srecu. Skako je po terenu, keserio se i provociro publiku. Uvijek se nesto buni kad gubi, trazi opravdanja. Cmizdravac
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.[/quote]
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu[/quote]
Gdje sam ja napiso da je on kriv sto smo ispali? Kad nas je Sarajevo dolio 3-1 u Vrapcicima on nije mogo sakriti svoju srecu. Skako je po terenu, keserio se i provociro publiku. Uvijek se nesto buni kad gubi, trazi opravdanja. Cmizdravac
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.[/quote]Starm0 je napisao/la:A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?
Gdje sam ja napiso da je on kriv sto smo ispali? Kad nas je Sarajevo dolio 3-1 u Vrapcicima on nije mogo sakriti svoju srecu. Skako je po terenu, keserio se i provociro publiku. Uvijek se nesto buni kad gubi, trazi opravdanja. Cmizdravac[/quote]
To su kompleksi iz igrackih dana kada ga je Velez uvjek redovno namirivao a pored Jaze i Matijevica nije mogao oprepelit.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobio je sta je ZASLUZIO

licno olimpik mi nije sad toliko drag kao kad je bio prosle godine kad su vec obezbijedili ulazak u PL...zato sto je otjerao dobre igrace i kvalitetne koji su bili jedini zasluzeni za ulazak u PL...igraci kao Kozica, Timkov, Joldic, Fatic, Radonja...ne kazem ja da oni mogu u PL igrati svih 90 min al su dobri za klupu sto je olimpik sada nema...imaju prvih 11 dobri a ostalo nista...ccc..
genijalnoMV09 je napisao/la: Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu
Il regno del Diavolo!
Niko od vas ne poznaje Husrefa lično i zato ne može da sudi o njemu kao čovjeku i naziva ga ovako ili onako. Husref Musemić je čovjek sportista koji ne trpi poraz, ni pod razno i zato tako burno reaguje na svaki potez za vrijeme utakmice, ako ga poznaješ znaš da je on čovjek koji je spreman pomoći i nikoga od njega neće glava zaboliti. Ja bar ne znam ljude koji mogu reći to da ih je Husref izradio ili ne d'o Bog tražio pare za igranje ili uvrštavanje u postavu što nije rijedak primjer u bh. fudbalu.
Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.
A što se tiče odnosa prema Sarajevu u Mostaru suvišno je pričati od udaranja Marsijana nakon izvodjenja penala i svih dešavanja na toj utakmici preko Muharemovićevog potresa mozga, pa nadalje i ako iko ima pravo nešto reći vi nemate.
Osnova mog posta je bila da nema potrebe u ovoj državi da se pljuje po Musemiću gdje god da se pojavi a pogotovo u gradovima i stadionima koji imaju tradiciju i sjećaju se vremena kad se igrao fudbal za ljude na tribinama.
pozdrav
Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.
A što se tiče odnosa prema Sarajevu u Mostaru suvišno je pričati od udaranja Marsijana nakon izvodjenja penala i svih dešavanja na toj utakmici preko Muharemovićevog potresa mozga, pa nadalje i ako iko ima pravo nešto reći vi nemate.
Osnova mog posta je bila da nema potrebe u ovoj državi da se pljuje po Musemiću gdje god da se pojavi a pogotovo u gradovima i stadionima koji imaju tradiciju i sjećaju se vremena kad se igrao fudbal za ljude na tribinama.
pozdrav
maltasa evo primjer
ja cu tebe pogoditi kamenom u glavu ali nemoj suditi o meni kao čovjeku niti me nazivati ovako ili onako jer ne ne poznaješ lično
Jesi li večina raje Hitlera poznavala lično...????
Ja sam čovjek koji bi odmah zaustavio psovanje Husrefu na stadionu, jer nisam ljubitelj takvih stvari.
Ali argumenti nigdje veze. Prvo ovo gore. Drugo spominješ Muharemovićev potres mozga. Pa na snimku fino vidiš dva igrača skočila na loptu i udarila se glavama. Oba igrača snose istu krivicu za sudar. Jedina je razlika što je naš krkan izdržljiviji a vaš se obandačio.
Što se tiče Zaimovića i Marciana. Zaim je tu ispao papak i dobio je svoju kaznu "Crveni Karton".
A Husref je u 100 navrata ispao papak i njegova je kazna što mu stadion pjeva.
Svaka akcija ima svoju reakciju.
ja cu tebe pogoditi kamenom u glavu ali nemoj suditi o meni kao čovjeku niti me nazivati ovako ili onako jer ne ne poznaješ lično

Ja sam čovjek koji bi odmah zaustavio psovanje Husrefu na stadionu, jer nisam ljubitelj takvih stvari.
Ali argumenti nigdje veze. Prvo ovo gore. Drugo spominješ Muharemovićev potres mozga. Pa na snimku fino vidiš dva igrača skočila na loptu i udarila se glavama. Oba igrača snose istu krivicu za sudar. Jedina je razlika što je naš krkan izdržljiviji a vaš se obandačio.
Što se tiče Zaimovića i Marciana. Zaim je tu ispao papak i dobio je svoju kaznu "Crveni Karton".
A Husref je u 100 navrata ispao papak i njegova je kazna što mu stadion pjeva.
Svaka akcija ima svoju reakciju.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 11 avg 2009, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pelaku stara 20 godina u Zenicu 

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.