Olimpik Sarajevo

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 09 avg 2009, 16:58

olimpik je bosanski mancester siti :mrgreen: , baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 09 avg 2009, 17:01

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:olimpik je bosanski mancester siti :mrgreen: , baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela
Samo sto City ima kilu navijaca :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 09 avg 2009, 17:40

Phill Jackson je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:olimpik je bosanski mancester siti :mrgreen: , baca novac na igrace a rezultata nema, al dobro , sezona je tek pocela
Samo sto City ima kilu navijaca :mrgreen:
neke se stvari zaista ne mogu kupiti novcem :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2009, 17:45

mah olimpik treba da bude uzor svim klubovima kako se radi,svi igraci placeni dugovi izmireni ako ovako nastavi bit ce i uspijeha
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 avg 2009, 08:44

Seyo_TM je napisao/la:Valjda ti je sad jasno moje pitanje :mrgreen:
E moj dobri Sejo .. Pa kud bas od toliko ljudi koji "simpatisu" Olimpik ti da se primis na ono pitanje u vezi Olompika i rezultata u Mostaru .. 8-). A jos te lijepo u nedelju pitam isto ovo pitanje uzivo .. :lol:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 10 avg 2009, 12:15

MV09 je napisao/la:Novi forum napravljen u vezi za Olimpik.www.maltavukovi.bigforumpro.com
Haj' skupite nešto malo para pa otvorite pravi forum ili stranicu,a ne ove besplatne koje može i dijete sa 7 godina praviti !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 10 avg 2009, 15:14

na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2009, 15:16

Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 avg 2009, 15:27

miky_hz je napisao/la:
Ajdin_RA81 je napisao/la:na utakmici velez - olimpik 4-1 navijaci red army pjevali Husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe husrefe NAPUSI SE KURCINE.HUSREFE....HUSREFE....DAL NAS CUJES ****...DAL NAS CUJES ****..NE KVASITE NOVINE NEKVASITE NOVINE
A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?

Husref ti je u Mostaru omrazen od one godine kada je Velez ispao iz lige , 2-3 kola prije kraja je doslo Sarajevo i dobilo 1-3 te poslalo Velez u drugu ligu ..
Na stadionu se plakalo , muk ..tuga ,nevjerica , a Husref skace po terenu , okrece se publici i smije se provokativno ...nije mogao sacekati bar do svlacionice ... to mu Mostar nikad nije oprostio , to ti je glavni razlog !!!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 10 avg 2009, 15:51

Pa i one priče kao dočekani su u Mostaru kao najgori neprijatelji.Da su pokradeni,da su udarani,nije im se dopustilo da igra...A Velež otkako se vratio u PL nije dobio Sarajeva,ni u Mostaru gdje smo nekoliko puta oštećeni a ni u Sarajevu.Ali opet dotični sve huška preko novina protiv nas.

Veliko je smeće !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 10 avg 2009, 16:14

miky_hz je napisao/la:
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.

MV09
Kontakt:

Post Postao/la MV09 » 11 avg 2009, 17:43

Starm0 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 11 avg 2009, 17:51

A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?[/quote]

Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.[/quote]
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu[/quote]

Gdje sam ja napiso da je on kriv sto smo ispali? Kad nas je Sarajevo dolio 3-1 u Vrapcicima on nije mogo sakriti svoju srecu. Skako je po terenu, keserio se i provociro publiku. Uvijek se nesto buni kad gubi, trazi opravdanja. Cmizdravac

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 avg 2009, 18:02

Starm0 je napisao/la:A sto se to pjevalo? ne razumijem jel ima od prije neka stvar sa Husrefom ili onako cisto da se proziva neko?
Husref je daleko najomrazeniji trener u BiH. A ovo sto ga mi PREZIREMO vuce se ima 2-3 godine.[/quote]
Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu[/quote]

Gdje sam ja napiso da je on kriv sto smo ispali? Kad nas je Sarajevo dolio 3-1 u Vrapcicima on nije mogo sakriti svoju srecu. Skako je po terenu, keserio se i provociro publiku. Uvijek se nesto buni kad gubi, trazi opravdanja. Cmizdravac[/quote]
To su kompleksi iz igrackih dana kada ga je Velez uvjek redovno namirivao a pored Jaze i Matijevica nije mogao oprepelit.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 11 avg 2009, 18:11

Dobio je sta je ZASLUZIO 8-) 8-)

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 11 avg 2009, 18:20

licno olimpik mi nije sad toliko drag kao kad je bio prosle godine kad su vec obezbijedili ulazak u PL...zato sto je otjerao dobre igrace i kvalitetne koji su bili jedini zasluzeni za ulazak u PL...igraci kao Kozica, Timkov, Joldic, Fatic, Radonja...ne kazem ja da oni mogu u PL igrati svih 90 min al su dobri za klupu sto je olimpik sada nema...imaju prvih 11 dobri a ostalo nista...ccc..

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 avg 2009, 18:23

MV09 je napisao/la: Sta pljujete po njemu ko da je on kriv sto ste ispali iz lige,vratili ste se i evo prvi ste!!!On je jedan od najboljih trenera u BiH ako ne i najbolji.Samo vi novine San pljujete po njemu
genijalno
Il regno del Diavolo!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 11 avg 2009, 18:55

Niko od vas ne poznaje Husrefa lično i zato ne može da sudi o njemu kao čovjeku i naziva ga ovako ili onako. Husref Musemić je čovjek sportista koji ne trpi poraz, ni pod razno i zato tako burno reaguje na svaki potez za vrijeme utakmice, ako ga poznaješ znaš da je on čovjek koji je spreman pomoći i nikoga od njega neće glava zaboliti. Ja bar ne znam ljude koji mogu reći to da ih je Husref izradio ili ne d'o Bog tražio pare za igranje ili uvrštavanje u postavu što nije rijedak primjer u bh. fudbalu.

Ime Husref Musemić je sasvim sigurno najveće ime od svih trenera u našoj ligi i to može biti razlog zašto ga ljude ne vole, ali nikako nije razlog da ga neko mrzi. I na prijateljskoj utakmici na Grbavici sa Željom i sada u Veležu proziva ga cijeli stadion ne vidim razlog zašto.

A što se tiče odnosa prema Sarajevu u Mostaru suvišno je pričati od udaranja Marsijana nakon izvodjenja penala i svih dešavanja na toj utakmici preko Muharemovićevog potresa mozga, pa nadalje i ako iko ima pravo nešto reći vi nemate.

Osnova mog posta je bila da nema potrebe u ovoj državi da se pljuje po Musemiću gdje god da se pojavi a pogotovo u gradovima i stadionima koji imaju tradiciju i sjećaju se vremena kad se igrao fudbal za ljude na tribinama.

pozdrav

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 11 avg 2009, 19:14

maltasa evo primjer

ja cu tebe pogoditi kamenom u glavu ali nemoj suditi o meni kao čovjeku niti me nazivati ovako ili onako jer ne ne poznaješ lično :D Jesi li večina raje Hitlera poznavala lično...????

Ja sam čovjek koji bi odmah zaustavio psovanje Husrefu na stadionu, jer nisam ljubitelj takvih stvari.

Ali argumenti nigdje veze. Prvo ovo gore. Drugo spominješ Muharemovićev potres mozga. Pa na snimku fino vidiš dva igrača skočila na loptu i udarila se glavama. Oba igrača snose istu krivicu za sudar. Jedina je razlika što je naš krkan izdržljiviji a vaš se obandačio.

Što se tiče Zaimovića i Marciana. Zaim je tu ispao papak i dobio je svoju kaznu "Crveni Karton".

A Husref je u 100 navrata ispao papak i njegova je kazna što mu stadion pjeva.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 11 avg 2009, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 11 avg 2009, 19:26

pelaku stara 20 godina u Zenicu :?
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.