kemo zahirovic je napisao/la:
ne vidim ni u jednom svom postu da sam se ufuro,neuigranost kod nas normalno igra bitan faktor pogledaj malo koliko smo mi promjenili ekipu,a koliko vi,a ne vidim da ste nas nesto razbili pobjedili ste nas 2:1 nema se sta prigovoriti zasluzeno,ali nikako se ne slazem da ste nas razbili...opet kako ja znam vama je samo nedostajao Diego(bar kako ja znam),a na nama 6,7 igraca koji ce biti standardni prvotimci(Casillas,Arbeloa,Albiol,Ramos,Kaka,Robenn) a jos tu nije bilo ni Snejdera,Diyare,VDV-a i Nisterlooya...kao sto vidis citava zadnja linija je nedostajala,naravno ne zelim da se izvalcim na to da nam nije igralo pregrst igraca,ali je cinjenica kada ih nema da nedostaju kao sto je to bilo u ovom slucaju

[/quote]
kao prvo rekao si nije bilo 6-7 igraca koji ce biti standardni prvotimci , a onda nabrajas 2 desna beka (ramos , arbeloa)... to ti nema smisla , jer nikad nisam vidio formaciju sa dva desna beka. kao drugo nabrajas robbena , snajdera , VDV-a , nisterlooya koji su na transfer listi , tako da oni nisu prvotimci. sto se tice kake , casillasa i albiola, u pravu si . i jos nesto care : 1.GIANLUIGI BUFFON , 2. JORGE ANDRADE , 3.DARIO KNEZEVIC , 4. HASAN SALIHAMIDZIC , 5. ZDENEK GRYGERA , 6. JONATHN ZEBINA , 7. CRISTIAN ZANNETI , 8. CRISTIAN POULSEN ,
9. TIAGO MENDES , 10. MAURO GERMAN CAMORANESI , 11. DAVID TREZEGUET , su igraci bez kojih je juve dobio reala na sred madrida rezultatom 2:0. i jbga. zaboravio sam jos 3 igraca , sad se ne mogu sjetit al mislim da ih je bilo ukupno 14... pozz[/quote]
eto joj sto ne mogu ove koje misle da sve znaju,a nemaju pojma...
ovako Ramos je desni bek,Arbeloa po potrebi igra ljevog beka i u repki ga je jedno vrjeme igrao stalno a nerjetko je igrao ljevog beka i u Liverpoolu to pitaj navijace Liverpoola koji mnogo vise znaju o njemu znaju nego ti...kao drugo nabrojao sam igrace koji su nedostajali bez obzira na to sto su na transfer listi oni su i dalje u Madridu...od ove cetvorice Robenn ostaje sigurno,a ova 3 ce po svemu sudecu otici ovo ljeto iako je trener Reala rekao da mu je Snejder izuzetno vazan igrac sad je kao "blizu" prelaska u Inter mada mi je to iskreno cudno....ove trece ja mislim da je Alex igrao na toj utakmici...a posto je napravljena citava rekonstrukcija u MADRIDU evo igraca koji su tad igrali protiv vas a koji ce sad igrati u prvom sastavu Casillas,Rasmos,Pepe i mozda Raul .
JuventusTorino@ljepo sam rekao da je samo Diego bar kako ja znam,a posto nisam navijac Juvea zaboravio sam da stavim Momu Sisoka koji bi sigurno igrao u prvih 11...eto bas vam je puno nedostajalo igraca