Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuventusTorino
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la JuventusTorino » 03 avg 2009, 00:41

JameS je napisao/la:
JuventusTorino je napisao/la:Sta je bolan JameS sta si se ti tako ufuro majketi :?:
Pa jeli to hoces da kazes, niste uigrani pa zato nemate pojma jeli? Jeli to JUVENTUS uigran sa novim igracima & formacijom kako ce Diego da se usteli u igru???
Znam druze da ti je krivo sto smo vas opet naguzili ali stvarno bi bilo vrijeme da malo popustis, bolji smo od vas pa kako god okrenes. Nemoze se sve ni parama kupiti :)

FORZA JUVENTUS
ne vidim ni u jednom svom postu da sam se ufuro,neuigranost kod nas normalno igra bitan faktor pogledaj malo koliko smo mi promjenili ekipu,a koliko vi,a ne vidim da ste nas nesto razbili pobjedili ste nas 2:1 nema se sta prigovoriti zasluzeno,ali nikako se ne slazem da ste nas razbili...opet kako ja znam vama je samo nedostajao Diego(bar kako ja znam),a na nama 6,7 igraca koji ce biti standardni prvotimci(Casillas,Arbeloa,Albiol,Ramos,Kaka,Robenn) a jos tu nije bilo ni Snejdera,Diyare,VDV-a i Nisterlooya...kao sto vidis citava zadnja linija je nedostajala,naravno ne zelim da se izvalcim na to da nam nije igralo pregrst igraca,ali je cinjenica kada ih nema da nedostaju kao sto je to bilo u ovom slucaju ;)
HAHAH jesi smjesan, cuj samo Diego :o
Hajde na spavanje umoran si izgleda. Moza budes Momu sanjao :D
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 03 avg 2009, 00:44

[/quote]
ne vidim ni u jednom svom postu da sam se ufuro,neuigranost kod nas normalno igra bitan faktor pogledaj malo koliko smo mi promjenili ekipu,a koliko vi,a ne vidim da ste nas nesto razbili pobjedili ste nas 2:1 nema se sta prigovoriti zasluzeno,ali nikako se ne slazem da ste nas razbili...opet kako ja znam vama je samo nedostajao Diego(bar kako ja znam),a na nama 6,7 igraca koji ce biti standardni prvotimci(Casillas,Arbeloa,Albiol,Ramos,Kaka,Robenn) a jos tu nije bilo ni Snejdera,Diyare,VDV-a i Nisterlooya...kao sto vidis citava zadnja linija je nedostajala,naravno ne zelim da se izvalcim na to da nam nije igralo pregrst igraca,ali je cinjenica kada ih nema da nedostaju kao sto je to bilo u ovom slucaju ;)[/quote]

kao prvo rekao si nije bilo 6-7 igraca koji ce biti standardni prvotimci , a onda nabrajas 2 desna beka (ramos , arbeloa)... to ti nema smisla , jer nikad nisam vidio formaciju sa dva desna beka. kao drugo nabrajas robbena , snajdera , VDV-a , nisterlooya koji su na transfer listi , tako da oni nisu prvotimci. sto se tice kake , casillasa i albiola, u pravu si . i jos nesto care : 1.GIANLUIGI BUFFON , 2. JORGE ANDRADE , 3.DARIO KNEZEVIC , 4. HASAN SALIHAMIDZIC , 5. ZDENEK GRYGERA , 6. JONATHN ZEBINA , 7. CRISTIAN ZANNETI , 8. CRISTIAN POULSEN ,
9. TIAGO MENDES , 10. MAURO GERMAN CAMORANESI , 11. DAVID TREZEGUET , su igraci bez kojih je juve dobio reala na sred madrida rezultatom 2:0. i jbga. zaboravio sam jos 3 igraca , sad se ne mogu sjetit al mislim da ih je bilo ukupno 14... pozz

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2009, 00:47

na penale Aston Villa uze Peace Cup,mada je Juve bolji bio u toku utakmice imao vise sansi,Del Piero fulio penal al ono amaterski osuto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 10:28

kemo zahirovic je napisao/la:
ne vidim ni u jednom svom postu da sam se ufuro,neuigranost kod nas normalno igra bitan faktor pogledaj malo koliko smo mi promjenili ekipu,a koliko vi,a ne vidim da ste nas nesto razbili pobjedili ste nas 2:1 nema se sta prigovoriti zasluzeno,ali nikako se ne slazem da ste nas razbili...opet kako ja znam vama je samo nedostajao Diego(bar kako ja znam),a na nama 6,7 igraca koji ce biti standardni prvotimci(Casillas,Arbeloa,Albiol,Ramos,Kaka,Robenn) a jos tu nije bilo ni Snejdera,Diyare,VDV-a i Nisterlooya...kao sto vidis citava zadnja linija je nedostajala,naravno ne zelim da se izvalcim na to da nam nije igralo pregrst igraca,ali je cinjenica kada ih nema da nedostaju kao sto je to bilo u ovom slucaju ;)[/quote]

kao prvo rekao si nije bilo 6-7 igraca koji ce biti standardni prvotimci , a onda nabrajas 2 desna beka (ramos , arbeloa)... to ti nema smisla , jer nikad nisam vidio formaciju sa dva desna beka. kao drugo nabrajas robbena , snajdera , VDV-a , nisterlooya koji su na transfer listi , tako da oni nisu prvotimci. sto se tice kake , casillasa i albiola, u pravu si . i jos nesto care : 1.GIANLUIGI BUFFON , 2. JORGE ANDRADE , 3.DARIO KNEZEVIC , 4. HASAN SALIHAMIDZIC , 5. ZDENEK GRYGERA , 6. JONATHN ZEBINA , 7. CRISTIAN ZANNETI , 8. CRISTIAN POULSEN ,
9. TIAGO MENDES , 10. MAURO GERMAN CAMORANESI , 11. DAVID TREZEGUET , su igraci bez kojih je juve dobio reala na sred madrida rezultatom 2:0. i jbga. zaboravio sam jos 3 igraca , sad se ne mogu sjetit al mislim da ih je bilo ukupno 14... pozz[/quote]
eto joj sto ne mogu ove koje misle da sve znaju,a nemaju pojma...
ovako Ramos je desni bek,Arbeloa po potrebi igra ljevog beka i u repki ga je jedno vrjeme igrao stalno a nerjetko je igrao ljevog beka i u Liverpoolu to pitaj navijace Liverpoola koji mnogo vise znaju o njemu znaju nego ti...kao drugo nabrojao sam igrace koji su nedostajali bez obzira na to sto su na transfer listi oni su i dalje u Madridu...od ove cetvorice Robenn ostaje sigurno,a ova 3 ce po svemu sudecu otici ovo ljeto iako je trener Reala rekao da mu je Snejder izuzetno vazan igrac sad je kao "blizu" prelaska u Inter mada mi je to iskreno cudno....ove trece ja mislim da je Alex igrao na toj utakmici...a posto je napravljena citava rekonstrukcija u MADRIDU evo igraca koji su tad igrali protiv vas a koji ce sad igrati u prvom sastavu Casillas,Rasmos,Pepe i mozda Raul .

JuventusTorino@ljepo sam rekao da je samo Diego bar kako ja znam,a posto nisam navijac Juvea zaboravio sam da stavim Momu Sisoka koji bi sigurno igrao u prvih 11...eto bas vam je puno nedostajalo igraca :?
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 03 avg 2009, 11:52

eto joj sto ne mogu ove koje misle da sve znaju,a nemaju pojma...
ovako Ramos je desni bek,Arbeloa po potrebi igra ljevog beka i u repki ga je jedno vrjeme igrao stalno a nerjetko je igrao ljevog beka i u Liverpoolu to pitaj navijace Liverpoola koji mnogo vise znaju o njemu znaju nego ti...kao drugo nabrojao sam igrace koji su nedostajali bez obzira na to sto su na transfer listi oni su i dalje u Madridu...od ove cetvorice Robenn ostaje sigurno,a ova 3 ce po svemu sudecu otici ovo ljeto iako je trener Reala rekao da mu je Snejder izuzetno vazan igrac sad je kao "blizu" prelaska u Inter mada mi je to iskreno cudno....ove trece ja mislim da je Alex igrao na toj utakmici...a posto je napravljena citava rekonstrukcija u MADRIDU evo igraca koji su tad igrali protiv vas a koji ce sad igrati u prvom sastavu Casillas,Rasmos,Pepe i mozda Raul .

__________________________________________________________________________________________________

eto nek znas sve,nemora niko drugi znat nista. Kao prvo Arbeloina prirodna pozicija je desni bek , a to sto on moze igrat na lijevoj strani to je druga stvar, i odkud ti znas da ce on u realu igrat lijevog beka.Kao drugo ja Alexa u svom textu gore nisam ni spomenuo, a pogotovo reko da nije igro na toj utakmici jer je opste poznata stvar da je zabio 2 komada... I kao trece zaboli me sto ce ovi igraci igrat u prvoj postavi reala jer cemo vas opet razvalit ko fisek.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 03 avg 2009, 18:52

kemo zahirovic je napisao/la:eto joj sto ne mogu ove koje misle da sve znaju,a nemaju pojma...

__________________________________________________________________________________________________

eto nek znas sve,nemora niko drugi znat nista. Kao prvo Arbeloina prirodna pozicija je desni bek , a to sto on moze igrat na lijevoj strani to je druga stvar, i odkud ti znas da ce on u realu igrat lijevog beka.Kao drugo ja Alexa u svom textu gore nisam ni spomenuo, a pogotovo reko da nije igro na toj utakmici jer je opste poznata stvar da je zabio 2 komada... I kao trece zaboli me sto ce ovi igraci igrat u prvoj postavi reala jer cemo vas opet razvalit ko fisek.
upravu si za prirodnu poziciju,ali ako Real proda ljevog beka Heinzea i pritom im ostane samo Marcelo koji je pola sezone igrao kao krilo i nema pojma u odbrani realno je da ce Arbelo zauzeti ljevog beka isto kao i u Interu sto je Santon igrao ljevog beka iako je po vokaciji desni...a za ovog Alexa ja sam se zafrkao mislio sam da si napisao 11 igraca koji su igrali(moja greska)...a za ovo zadnje necu nista komentarisati kad se sastanemo nek pobjedi bolji tako je najbolje 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2009, 01:51

Kako samo lijep penal od Del Piera. :mrgreen:

JuventusTorino
Kontakt:

Post Postao/la JuventusTorino » 06 avg 2009, 13:49

Rz88 je napisao/la:Kako samo lijep penal od Del Piera. :mrgreen:
Nekada i najbolji grijese :D
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi

----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 avg 2009, 14:13

Alex se izvinuo navijačima za promašen jedanesterac.....

http://www.juve27.--- SPAM ---/post/il-cap ... 29662.aspx
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2009, 22:39

Kakvo je ovo izivljavanje :) Juve-Villareal 1-4 :o
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 07 avg 2009, 22:44

miky_hz je napisao/la:Kakvo je ovo izivljavanje :) Juve-Villareal 1-4 :o
strejlci za Villareal Cazorla,Nilmar i dva Pires dok je za Juve jedini pogodak postigao Amauri 8-) ,cudan mi ovaj razultat pravo jel ko zna sastav Juvea u ovoj utakmici :?:

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 08 avg 2009, 02:10

JameS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kakvo je ovo izivljavanje :) Juve-Villareal 1-4 :o
strejlci za Villareal Cazorla,Nilmar i dva Pires dok je za Juve jedini pogodak postigao Amauri 8-) ,cudan mi ovaj razultat pravo jel ko zna sastav Juvea u ovoj utakmici :?:
Ma bilo je dosta izmjena u odnosu na sastav iz Peace Cupa, ali nosta nemoze biti opravdanje za ovakav poraz. Odbrana gotovo kompletna, u napadu Amauri, Iaquinta. Rezultat nije realan. Juventus je pokazo dobru igru, ali umor je uradio svoje :x
Bolje sto se ovo desilo, previse su se opustili bili.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 avg 2009, 12:26

ma rezultat je bruka , poniženje najblaže rečeno ... neki igrači su se opustili maksimalno :evil:

nadam se da će ovo sve Ciro dovesti brzo u red inače ću svaku utakmicu da *ebem sve po spisku panjevima u ekipi ...
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 09 avg 2009, 13:59

Pripremne utakmice nista ne znace.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 avg 2009, 23:29

Nerko ne bih rekao da ništa ne znače ... rezultat ne mora da znači ništa ali igra na tim utakmicama da , a upravo protiv podmornice nije bilo igre koju smo pokazivali u prethodnim utakmicama ... previše ležerno i neozbiljno su igrači odigrali a to ne valja , evo vidiš da ih se par izvinulo kao i Ciro također zbog igre ... drago mi je da su shvatili da su usrali motku jer se ovo više ne smije ponoviti.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 16:46

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2009, 22:19

Kristiano Zaneti (32) je potpisao za Fiorentinu. Sada već bivši vezista Juventusa obavezao se na trogodišnju vernost klubu u kom se afirmisao kao igrač, a transfer iznosi dva miliona evra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 avg 2009, 23:10

L'Avvocato je napisao/la:Nerko ne bih rekao da ništa ne znače ... rezultat ne mora da znači ništa ali igra na tim utakmicama da , a upravo protiv podmornice nije bilo igre koju smo pokazivali u prethodnim utakmicama ... previše ležerno i neozbiljno su igrači odigrali a to ne valja , evo vidiš da ih se par izvinulo kao i Ciro također zbog igre ... drago mi je da su shvatili da su usrali motku jer se ovo više ne smije ponoviti.
Pa zato i govorim. Bas ce se oni smjet' onako zajebavat i nonšalantno ponašat kad počne Serie A i Liga prvaka.
Al u pravu si ti,prijateljske znaju bit vazne,al treba shvatit da ekipe tek dizu formu,ma bit ce to dobro do pocetka lige.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 10 avg 2009, 23:15

Devil je napisao/la:Kristiano Zaneti (32) je potpisao za Fiorentinu. Sada već bivši vezista Juventusa obavezao se na trogodišnju vernost klubu u kom se afirmisao kao igrač, a transfer iznosi dva miliona evra.
Ruku na srce, i nije igrac za Juventus,al bilo je kandidata i prije njega da napuste Juve, prije svega Poulsen i Grygera.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 10 avg 2009, 23:19

Odkad znam za fudbal zeljo, pa juventus, ali nisam bas u toku u posljednje vrijeme, pa ako nekom nije mrsko da mi napise idealan sastav po njemu sa diegom i ostalim pojacanjima....HVALA...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.