Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Kumar
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Kumar » 02 apr 2013, 12:54

Mislim da je ovo jedna velika laž koja ima za cilj da uzburka bh javnost ne bi li političari pristupili rješavanju problema Sejdić-Finci. Iran i Sjeverna Korea su pod određenim sankcijama EU-a i SAD pa opet njihovi sportisti neometano nastupaju na takmičenjima.
Ne zna gospoda iz EU (mada mi se čini da se samo prave naivni) da bi bar pola države jedva dočekalo da nas sankcionišu neigranjem na EP/SP, tako da bi samo još više produbljivali krizu u nadi da će se ovo ostvariti.

Ovih dana mi prođe koz glavu situacija da S. Korea napadne Ameriku nuklearnim oružjem, da se izazove 3. svjetski rat, što bi dovelo do otkazivanja SP. Koliki smo mi baksuzi, koliko smo pehova imali u zadnjih 20 godina, ne bi me iznenadilo da se to zaista i desi. Ova vijest mi samo još daje za pravo da smatram, da kad smo mi u pitanju, sve je moguće!
:mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 apr 2013, 15:40

OFF TOPIC:
Ovo vec godinama pokusavam naci. Ima li igdje na netu snimak utakmice BiH- Danska kad nam je trebala pobjeda za Euro? Na youtubeu imaju samo golovi, ja bi htio pogledati snimak ili barem highlightse???

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 02 apr 2013, 18:34

[youtube][/youtube]

:lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 maj 2013, 22:13

Fudbalski savez: Ostvaren prihod od 437.000 KM

Redovna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održana je danas u Sarajevu. a delegatima su prezentovani izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2012. godinu, kao i plan rada za 2013. godinu.
Nakon uvodne riječi predsjednika Saveza Dine Begića, prisutnima delegatima i gostima obratio se potpredsjednik Darko Ljubojević koji je prezentovao izvještaj o radu krovne kuće bh. fudbala u 2012. godini.
On je proteklu godinu ocijeno ''vrlo sadržajnom'', posebno se osvrnuvši na rezultatske uspjehe nacionalnih timova.
Ogroman interes sponzora
''Rezultati su bili odlični, posebno našeg seniorskog tima, mada je i mlada reprezentacija odigrala vrlo dobre kvalifikacije. Ti mladi momci uspjeli su se profilisati, i zaslužiti poziv selektora Safeta Sušića. Nakon duže pauze uspjeli smo organizovati i kampove za mlade fudbalere, što nam je izuzetno važno. Takmičenje u Premijer ligi prvi put je održano uz pokroviteljstvo generalnog sponzora. Sve više ličimo na jednu razvijenu fudbalsku zemlju, o čemu dovoljno svjedoče i brojevi. Ilustracije radi, da smo imali više prostora na stadionu prilikom utakmica našeg nacionalnog tima, i broj sponzora bio bi veći'', kazao je Darko Ljubojević.
''Uzgradnja trening centra je u završnoj fazi. Taj kompleks mnogo će nam olakšati rad u narednom periodu. Proteklu godinu pamtit ćemo i po posjeti predsjednika UEFA-e Michel Platini i zaista možemo reći da je 2012. godina za Fudbalski savez Bosne i Hercegovine bila uspješna.''
Nakon izlaganja potpredsjednika Saveza, riječ je uzeo Momir Tošić iz finansijskog sektora Fudbalskog saveza prezentiravši rezultata poslovanja za proteklih godinu dana.
''S mnogo zadovoljstva mogu kazati da protekla godina finansijski bila uspješna. Savez je 2012. godinu okončao sa 437.000 KM razlike između prihoda i rashoda, ali u korist prihoda. Čak su nas savezi susjednih zemalja pohvalili jer smo sve u protekloj godini što se finansija tiče, odradili po strogim propisima UEFA-e.
Ranko Batinić, predstavnik ovlaštene revizorske kuće, predstavio je revizorski izvještaj ocijenivši ga pozitivnim.
''U postupku revizije imali smo na raspolaganju kompletnu svu potrebnu dokumentaciju. Ostvarena su značajna poboljšanja u kvalitetu rada, i sve je rezultatiralo pozitivnim revizorskim izvještajem o radu Fudbalskog saveza za 2012. godinu. Ova činjenica ukazuje na kontinuirano prisustvo međunarodnih finansijskih standarda, ali to ne znači da ne može biti još bolje'', kazao je Batinić.
Svi izvještaji su usvojeni, a velika većina delegata ocijenila ih je vrlo dobrim iskazavši zadovoljstvo radom krovne kuće bh. fudbala u proteklih godinu dana.

savez napolje, nisu mogli dobitak na milion nagurati, Iljo, Munja vratite se, nikad gori nismo bili !!!
DRUG NEBI TI PUNCA

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 10 maj 2013, 12:20

Jutros nesh citam o mediteranskim igrama na ljeto pa ima nasa reprezentacija,pa nisam najbolje upucen koji tu igracu ucestuju jel nas A tim ili iz premier lige
Zadnja izmjena: KEC, dana/u 10 maj 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 maj 2013, 12:34

KEC je napisao/la:Jutros nesh citam o meridijanskim igrama na ljeto pa ima nasa reprezentacija,pa nisam najbolje upucen koji tu igracu ucestuju jel nas A tim ili iz premier lige
:lol: :lol: :lol:

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 10 maj 2013, 20:17

Nas BHF je cak dostigo na oficijelnu stranicu Chelsea, sa onom akcijom na mostu u Zenici :mrgreen:

slika

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 01 jun 2013, 09:12

U nedostatku napadaca,Sušić bi trebao da pozove Kajkuta ( zasto da ne,kada moze jedan Svraka ili onaj Sesar,zasto nebi mogao i Sale) i Aidina Mahmutovica ( dokazanog napadaca) iz Teplica .
❶❾❽❽

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 03 jun 2013, 01:15

Postavljen je sigurno ovaj video vec na forum ali moram ga ovdje postaviti da svi vide. Najbolji napravljeni video do sad. Jezivo...

[youtube][/youtube]

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 jun 2013, 03:16

Semper je napisao/la:
KEC je napisao/la:Jutros nesh citam o meridijanskim igrama na ljeto pa ima nasa reprezentacija,pa nisam najbolje upucen koji tu igracu ucestuju jel nas A tim ili iz premier lige
Kad su ono paralelne igre ? :mrgreen:

Malo šege @KEC, yebiga izvalio si glupost.
Na mediteranskim :mrgreen: igrama igra Olimpijska reprezentacija, to su igrači mahom iz PL BiH, do 23 godine plus nekoliko starijih igrača (ograničen broj). Selektor je sad Husref Musemić, ali zbog zdravstvenog stanja je upitno da li će ostati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 jun 2013, 03:23

ceze je napisao/la:
Semper je napisao/la:
Kad su ono paralelne igre ? :mrgreen:

Malo šege @KEC, yebiga izvalio si glupost.
Na mediteranskim :mrgreen: igrama igra Olimpijska reprezentacija, to su igrači mahom iz PL BiH, do 23 godine plus nekoliko starijih igrača (ograničen broj). Selektor je sad Husref Musemić, ali zbog zdravstvenog stanja je upitno da li će ostati.
Sakib Malkojević (ili kako mu vec ide prezime) ce voditi tu reprezentaciju na Mediteranskim igrama :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 jun 2013, 04:03

Da nije Sakib Malkočević.

Edit

Evo i zvanično :

Sakib Malkočević, Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije i Toni Karačić selektor juniorske reprezentacije, predvodit će reprezentaciju BiH na Mediteranskim igrama koje se održavaju od 20. do 30. juna u turskom Mersinu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jun 2013, 16:26

Ko igra za ovu meridijansku :mrgreen: reprezentaciju ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 jun 2013, 23:17

bagrcavi je napisao/la:Ko igra za ovu meridijansku :mrgreen: reprezentaciju ?
U23 igraci iz PL.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jun 2013, 00:52

Da se ja ne mucim, jer ovdje ima dosta upucenijih i vjerujem ljudi koji imaju osobni arhiv, pa da mi netko prilozi tocne datume i rezultate prijateljskih ili kvalifikacijskih utakmica protiv sljedecih reprezentacija: Spanjolska, Njemacka, Argentina, Hrvatska, Nizozemska, Portugal, Italija, Engleska, Rusija, Francuska i Brazil. Naravno, s kim se igralo od navedenih :mrgreen: . Odgovor moze i na pp.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 jun 2013, 11:09

Signore je napisao/la:Da se ja ne mucim, jer ovdje ima dosta upucenijih i vjerujem ljudi koji imaju osobni arhiv, pa da mi netko prilozi tocne datume i rezultate prijateljskih ili kvalifikacijskih utakmica protiv sljedecih reprezentacija: Spanjolska, Njemacka, Argentina, Hrvatska, Nizozemska, Portugal, Italija, Engleska, Rusija, Francuska i Brazil. Naravno, s kim se igralo od navedenih :mrgreen: . Odgovor moze i na pp.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/repka.php?sub_menu=a_rep" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ovde imas sve utakmice pa provjeri sve drug :D

od tih smo samo pobjedili italiju ja mislim, a remizirali sa spanijom, francuskom i portugalom

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jun 2013, 17:34

Sakuragi je napisao/la: http://www.nfsbih.ba/nsbih/repka.php?sub_menu=a_rep" onclick="window.open(this.href);return false;

od tih smo samo pobjedili italiju ja mislim, a remizirali sa spanijom, francuskom i portugalom
E hvala. Sad vidim koliko sam glup, to sve ima na stranici Saveza koju posjetim 1-2 mjesecno, a nije mi palo napamet da tu pogledam :lol: .

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 12 jun 2013, 21:05

Sakuragi je napisao/la:
Signore je napisao/la:Da se ja ne mucim, jer ovdje ima dosta upucenijih i vjerujem ljudi koji imaju osobni arhiv, pa da mi netko prilozi tocne datume i rezultate prijateljskih ili kvalifikacijskih utakmica protiv sljedecih reprezentacija: Spanjolska, Njemacka, Argentina, Hrvatska, Nizozemska, Portugal, Italija, Engleska, Rusija, Francuska i Brazil. Naravno, s kim se igralo od navedenih :mrgreen: . Odgovor moze i na pp.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/repka.php?sub_menu=a_rep" onclick="window.open(this.href);return false;

Igrali smo neriješeno i sa Njemačkom na Koševu kada je bilo 1:1.Za nas dao gol čini mi se Salihamidzic iz penala,a 2 dana prije tog je mlada repka poderala na Bilinom polju U21 Njemačke 5:1
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 22:40

Mediteranska rep.: Vedran Kjosevski, Omar Marković, Armin Hodžić, Amar Rahmanović, Fedor Predragović, Mirko Marić, Branimir Odak, Anto Petrović, Jozo Špikić, Haris Hajradinović, Emir Plakalo, Damir Sadiković, Almir Čerimagić, Renato Gojković, Adin Čiva, Almir Kasumović, Haris Muharemović, Halil Hajtić (Treneri: Murat Jaha, Eldin Jarodić, Admih Zaimović, Vlado Jagodić, Sakib Malkočević, Toni Karačić).

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 jun 2013, 22:49

TMovac je napisao/la: Igrali smo neriješeno i sa Njemačkom na Koševu kada je bilo 1:1.Za nas dao gol čini mi se Salihamidzic iz penala,a 2 dana prije tog je mlada repka poderala na Bilinom polju U21 Njemačke 5:1
Protiv Njemacke je zabio Baljic, na odlicnu asistenciju Salihamdizica sa desne strane.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mow, Proximic, Sheyi i 28 gostiju.