Obicno drvo u najavi. Nema hljeba od njega.BH Patriot je napisao/la:Može li mi neko nešto reći o talentu Nedimu Tunoviću (1995) i 2.05 ?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- BH Patriot
- Kontakt:
Ozbiljno ? Neki su mi rekli da bi moglo biti nešto od njega. 
A šta ima za Berina Gudića (1994) ?
A šta ima za Berina Gudića (1994) ?
Livin' La Vida Loca ;)
Komentar Mirze Begića na fb- zašto igra za Sloveniju a ne za BiH:KosarkaskaskaBiH je napisao/la:Cudi me, na FB stranice Hasana Rizvica, Emira Preldzica i Mirze Begica, svi imaju stranicu kojij lajkaju ''Kosarkaska Reprezentacija BiH''. Da li ovo mozda nama kaze nesto?
"e moj skolski dali je tebi drago ili nije to nije bitno, bitno je da je meni drago da igram za slovensku reprezentaciju, upravo ta bih rep me nije htjela u svoje kadetske selekcije dok sam bio u bih, a kada sam dosao kao niko i nista u slo, sa unistenim koljenom i bez prebite pare sta mislis ko se pobrinuo za mene."
Joj tog Begica isto ko da ne poznaje ovu nasu drzavu. Ovdje je cista bijeda i kriminal pa naravno onda da nece biti para niti ce se neko brinuti o tebi i tvom zdravlju kao i sportskom talentu. On nasao poredit jednu Sloveniju i BIH, idi prodana duso, heble te pare. Ti nam ne trebas kao ni onaj Preldzioglu, niti Veliki Hrvat Omerhadzic. Ima Bosna sinova koji ce se borit za ovu drzavu. Jedan je Mirza Teletovic i kakav god bio on je nas heroj.
Mene dusa zaboli kad vidim jednog Domercanta kojem je vise stalo do drzave koja mu nista nije dala neg jednom rodjenom Bosancu. Jadno!
Mene dusa zaboli kad vidim jednog Domercanta kojem je vise stalo do drzave koja mu nista nije dala neg jednom rodjenom Bosancu. Jadno!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bravo, svaka ti je na mjestuBIHfan je napisao/la:Joj tog Begica isto ko da ne poznaje ovu nasu drzavu. Ovdje je cista bijeda i kriminal pa naravno onda da nece biti para niti ce se neko brinuti o tebi i tvom zdravlju kao i sportskom talentu. On nasao poredit jednu Sloveniju i BIH, idi prodana duso, heble te pare. Ti nam ne trebas kao ni onaj Preldzioglu, niti Veliki Hrvat Omerhadzic. Ima Bosna sinova koji ce se borit za ovu drzavu. Jedan je Mirza Teletovic i kakav god bio on je nas heroj.
Kao da je drzava nesto ulozila u Dzeku, Teletovica, Djedovica i jos na stotine takvih.. jednostavno ko nece, ne mora. Nije mi jasno zasto na FB pisu o nasoj fudbalskoj reprezentaciji, (konkretno "Preldzioglu"
Nego, sta je sa Sandrom i Nedimom, imal kakva statistika kakvu su sezonu imali il nesto slicno..
Upravu si , to on govori jer zna da ce se jednog dana vratit u BIH.BIHfan je napisao/la:Joj tog Begica isto ko da ne poznaje ovu nasu drzavu. Ovdje je cista bijeda i kriminal pa naravno onda da nece biti para niti ce se neko brinuti o tebi i tvom zdravlju kao i sportskom talentu. On nasao poredit jednu Sloveniju i BIH, idi prodana duso, heble te pare. Ti nam ne trebas kao ni onaj Preldzioglu, niti Veliki Hrvat Omerhadzic. Ima Bosna sinova koji ce se borit za ovu drzavu. Jedan je Mirza Teletovic i kakav god bio on je nas heroj.
Da su su.pc.i, sta vise reci, treba bagru protjerati i prestati ih spominjati kao BH kosarkase jer to nisu. Janezi su i ko ih j...Ivo Daneu je napisao/la:Komentar Mirze Begića na fb- zašto igra za Sloveniju a ne za BiH:KosarkaskaskaBiH je napisao/la:Cudi me, na FB stranice Hasana Rizvica, Emira Preldzica i Mirze Begica, svi imaju stranicu kojij lajkaju ''Kosarkaska Reprezentacija BiH''. Da li ovo mozda nama kaze nesto?
"e moj skolski dali je tebi drago ili nije to nije bitno, bitno je da je meni drago da igram za slovensku reprezentaciju, upravo ta bih rep me nije htjela u svoje kadetske selekcije dok sam bio u bih, a kada sam dosao kao niko i nista u slo, sa unistenim koljenom i bez prebite pare sta mislis ko se pobrinuo za mene."
Eto konkretno za tog Begica, skolski, prenesi mu da se oduzio Sloveniji za to 'koljeno' i da je imao priliku da se vrati gdje je i poceo (zar se na zapita gdje bi bio da nije poceo trenirati kosarku, sigurno bi dilo il bi kopo kanale), ali se gospar odlucio za Janeze. Nek ne lajka nista nase.
Cuva Bog Zelju svog!
Kvislinzi. Najbolje neka promjene imena i ne brukaju Bosnjake i BIH.
i messi je dosao bolestan sa 13-14 godina u spaniju. oni mu platili lijecenje, kod njih postao igrac, ali opet nije zaboravio odakle je i naravno igrao za argentinu a mogu misliti koliko su ga spanci prvo molili a kasnije i stavljali pod pritisak da zaigra za njih. ALI ETO BOSNJO JE BOSNJO!! zalosno!
Uvijek postoji izgovor kod takvih ljudi koji nemaju karaktera..uvijek je neko drugi kriv za njihove odluke,a ne oni,a zapravo svi smo mi gospodari svoje sudbine..nego imal kakvog centra na vidiku ,a bogami i na pleju nam skripi
-
albiongate
- Kontakt:
Edit
Zadnja izmjena: albiongate, dana/u 05 mar 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Brao na prijedlogu!Edo_77 je napisao/la:Kvislinzi. Najbolje neka promjene imena i ne brukaju Bosnjake i BIH.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bas ce supacki biti, da pored brata koji igrac za reprezentaciju, on ode igrati za Spance.albiongate je napisao/la:Brat Nihada Djedovic, Nedim (1997) podneo zahtev za spansko drzavljanstvo.
Sve mu najgore u zivotu, ako tako bude.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nemojte odmah pljuvat po malom, tek mu je 14 godina, trenutno zivi svoj san da postane prvak, da jednog dana osvoji medalju a s kim ce to uraditi nego sa Spanijom. Ipak, njemu je trenutno mnogo zanimljivije gledati svoju buducnost sa Rubiom nego li sa Milosevicem
. Ukoliko nastupi za u18 onda nema pravo nastupa za drugu zemlju!? Neka me neko ispravi ako grijesim. Dakle ima tu jos par sezona, mada je tesko vjerovati da ce ga Spanija ispustiti ako je takav talenat o kakvom se prica.
Kritika i za domacu stampu. Dok se fudbalskim antitalentima posvecuje paznje na pretek mladih kosarkasa gotovo da i nema. Drazi je i meni fudbal, ali ajde malo da ne zapostavljamo ostale. A i redakcija sportsport.ba bi se mogla ovim malo pozabaviti pa doci do nekih informacija, da djeca imaju osjecaj da ih se zeli, a ovako kad odu igrati za druge onda se pisu raznorazni tekstovi zasto su otisli bla bla bla..
O savezu je svaka rijec suvisna, nazalost. Ne bih me cudilo niti da su cekali informacije od Nihada poslije EP da vide kakvo je stanje. Prevrne mi se nesto u stomaku kad skontam kakve smo kosarkase ispustili, a sami Bog zna kakve cemo tek ispustiti...
Kritika i za domacu stampu. Dok se fudbalskim antitalentima posvecuje paznje na pretek mladih kosarkasa gotovo da i nema. Drazi je i meni fudbal, ali ajde malo da ne zapostavljamo ostale. A i redakcija sportsport.ba bi se mogla ovim malo pozabaviti pa doci do nekih informacija, da djeca imaju osjecaj da ih se zeli, a ovako kad odu igrati za druge onda se pisu raznorazni tekstovi zasto su otisli bla bla bla..
O savezu je svaka rijec suvisna, nazalost. Ne bih me cudilo niti da su cekali informacije od Nihada poslije EP da vide kakvo je stanje. Prevrne mi se nesto u stomaku kad skontam kakve smo kosarkase ispustili, a sami Bog zna kakve cemo tek ispustiti...
Dok je Ibake i Mirotica zivog on samo moze sanjati da nastupi za Spaniju.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
albiongate
- Kontakt:
Edit
Zadnja izmjena: albiongate, dana/u 05 mar 2012, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
upravo moje misljenjeneno#4 je napisao/la:Dok je Ibake i Mirotica zivog on samo moze sanjati da nastupi za Spaniju.
mada opet on ima 14 godina tako da za 10 godina (kada gore navedeni ostare) on ce imati 24 sto opet nije puno
moja nada ostaje na cinjenici da trazi samo spansko drzavljanstvo kako bi mogoa igrati kao domaci u spaniji, a da ce kasnije nastupati za nas kao sto je to radio nenad markovic koji isto ima i nase i spansko drzavljanstvo!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
auuuuuuuuuuuuuuuualbiongate je napisao/la:Gresis. Nedim u slucaju da zaigra za kadetsku repku Spanije ne bi bio naturalizovani igrac.To je nova varijanta po kojoj radi Kosarkaski Savez Spanije, tako da igraci ne spadaju u red naturalizovani igraci nego po propisima FIBE oni vaze za domace igrace. Jednostavno preuzeli su model rada KS Slovenije ali su ga prilicno prosirili jer pored igraca iz bivse YU dovode i igrace iz Afrike. Vec su to primenili su slucaju braca Diop iz Senegala.neno#4 je napisao/la:Dok je Ibake i Mirotica zivog on samo moze sanjati da nastupi za Spaniju.
zaboravio sam na ovo
onda mrka kapa
ali bi stvarno bilo kretenski
stariji brat za BiH
mladji za spaniju
onda sta da ocekujemo od djurasinovica i omeragica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa nista. Navijat cemo za svaku selekciju pomalo

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Haj dobro ti navijaj za Sloveniju tamo ima Begić i mnogo mladića koji dolazeneno#4 je napisao/la:Pa nista. Navijat cemo za svaku selekciju pomalo![]()
![]()
Ja ću za Španiju oni su najači ,a tamo će biti Đedović ,Gačić ,pa i ona dvojica što si ih spominjao kako neće nikad igrati za nas Đurašinović i Omeragić kako već
Pa pola evrope će biti sastavljeno od BH igrača ,a mi ćemo i dalje da naturalizujemo Amerikance
Nego ko će za Turke navijati nek Dylan za njih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.