PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DRHAUSE
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la DRHAUSE » 01 sep 2011, 09:56

Šofa je napisao/la:Ovo za Travnik se prica godinama i sada je izaslo u javnost jer sudije nisu htjele nastaviti utakmicu, a znam nekih gostovanja Sarajeva i Zelje gdje se pominjao isti scenarij samo sto su sudije morale da nastave utakmicu i na kraju se sve to zataskavalo. Sreca pa je sada bio Borac u pitanju pa se ovo sve razmotalo do kraja, cuj gluposti sudiju salju u svoje bolnice i domove zdravlja, kao sudija bi morao na nosilima da bude iznesen da bi se smatralo da je napadnut. Pa logicno je ako ga prebiju da se nece nastaviti susret, ali ako ga malo naguraju uz zid pa mu se zaprijeti da nece izaci ziv sa stadiona ako travnik ne pobijedi je nesto sasvim drugo( mada i to nije strasno, kako to moze uticati na rezultat :) )

Ekipe iz nase lige su isle u travnik i molile Boga da se tamo niko ne povrijedi, jer su sudije dozvoljavale toliko grubu igru domacina da je uspijeh ako se vratis sa zdravim igracima, a rezultat , kartoni i sl i nije toliko bilo bitno za to gostovanje ;)
Konačno neko ko zaista prati Premier Ligu BiH. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2011, 10:02

Pazi ja nesto ne simpatisem travnicane, ali sto se tice ovoga protiv Borca opet ja ne vidim zasto bi oni ispastali, ako neko ko nije clan njihove uprave napravio ovako nesto..ebiga sad trebamo uzeti ovo za primjer i uvjek cemo naci neku budalu goju cemo poslati na svako gostovvanje pa neka prebije sudiju, tako ce nam ekipa dobiti 3 boda za zelenim stolom :)....pa ebiga ovdje su travnicani trebali biti kaznjeni zbog propusta u organizaciji i zato sto je taj covjek dosoa u priliku da se obracuna sa sudijama , a ne da se tek tako dodjele 3 boda Borcu...jedino ako je ovaj sto je napravio incident covjek koji je u upravi travnicana, onda je to druga stvar, onda mozda ta odluka i treba da bude ovakva kakva je donjeta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 01 sep 2011, 10:04

A sta je sa onim slucajem iz treceg kola Kozara - GOSK i famoznim igracem sa brojem 17, jel to ide u zaborav, tj vrijeme ljeci rane ili ce barem biti kaznjeni delegati i sudije ako nista drugo :(

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 01 sep 2011, 10:07

SaltCityAttack je napisao/la:Pazi ja nesto ne simpatisem travnicane, ali sto se tice ovoga protiv Borca opet ja ne vidim zasto bi oni ispastali, ako neko ko nije clan njihove uprave napravio ovako nesto..ebiga sad trebamo uzeti ovo za primjer i uvjek cemo naci neku budalu goju cemo poslati na svako gostovvanje pa neka prebije sudiju, tako ce nam ekipa dobiti 3 boda za zelenim stolom :)....pa ebiga ovdje su travnicani trebali biti kaznjeni zbog propusta u organizaciji i zato sto je taj covjek dosoa u priliku da se obracuna sa sudijama , a ne da se tek tako dodjele 3 boda Borcu...jedino ako je ovaj sto je napravio incident covjek koji je u upravi travnicana, onda je to druga stvar, onda mozda ta odluka i treba da bude ovakva kakva je donjeta
U Travniku ni jedna utakmica ne prođe bez problema , oni su jednostavno sredina koja ne bira srdstva da zadrži bodove na Piroti .Njih gostovanja i ne zanimaju .Davno su oni ovako trebali proći .Ekipa puna sileđija i mesara.Samo poslušaj izjavu ovog Trbojevića ima na temi Travnik i bit će ti jasno kakav je to primitivac i mrzitelj Sarajeva i Tuzle koje je popljuvao u izjavi. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2011, 10:27

pa dajte mi link da vidim sta se to sve desavalo ebiga ....daj mi to da cujem njegovu izjavu gdje pljuje po Sarajevu i Tuzli....odakle je on uopste?...pa dobro ja znam da je u travniku takko kako je i znam da niko dole ne voli otici da igra, ali samo zelim da kazme ako ovaj covjek nema nista sa Travnikom, onda mislim da bi se trebalo drugacije postupiti...ponoviti se utkamica(neutralan teren) i kazniti Tranvik novcano, kao i ne igranjem utkamica na domacem terenu u nekoliko kola i sv to zbog propusta u organizaciji... jer ebiga ja to gledam isto kao da sad Travnik igra protiv Slobode i da ja uletim i napadnem sudiju i tako dodjele 3 boda Slobodi hmmmm....opet kazem, jedino ako taj covjek ima veze sa Travnikom onda je ovakva presuda koja je donjeta i najrealnija..
Nego daj mi care taj link da mu vidim izjavu od Trbojevica ako moze gdje to on pljuje :)

EDIT:

je li to ova izjava?

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110831134" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 10:37

Šta reći, da nije žalosno bilo bi smiješno. Dok na drugim terenima se susrećemo sa nacionalističkim orgijanjem, paljenjem bh. zastava, veličanjem optuženih za genocid i mizernim kaznama za to, nas drastično kažnjavaju za navodno udaranje sudije. Liječničke pretrage su pokazale da gospodin Mrković nije fizički povrijeđen, svjedoka nema, a mi se kažnjavamo. Predsjednik Disciplinske komisije gospodin Kosorić dan prije sjednice je znao kako ćemo biti kažnjeni jer svjestan je kako će ko glasati. Možda je najbolje da mi koji ovu zemlju smatramo svojom istupimo iz lige, pa da ovi drugi mogu nesmetano nastaviti sa nacionalističkim orgijanjem-reče Smail Hodžić.

Strašno, sada su im svi krivi, ovi iz saveza nisu pravi Bosanci jer su kaznili Travnika, e moj Smaile, Smaile, koliko je ta priča već ispričana, zbog takvih kao ti i nema naprijed, izudaraju sudiju i onda te nacionalisti jebu, kakva priča, Smaile uđi u novi milenij.Mi ga prebili, bez svjedoka.Svjedoci su i pomoćne sudije, ima bar 3 svjedoka, iz saveza, kako god ti razmišljao, sumnjivi ste, a istupanje iz lige ta priča i pije vodu, treba vas izbaciti iz lige, a ne da ti određujes, pitanje je tko bi vam vise i mogao sudit, jednostavno suci ne žele ići u Travnik, pa imaju djecu, zar treba izgubiti glavu radi lokalnih provincijski nasilnika iz Travnika, suludo .?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 sep 2011, 12:39

England je napisao/la:Šta reći, da nije žalosno bilo bi smiješno. Dok na drugim terenima se susrećemo sa nacionalističkim orgijanjem, paljenjem bh. zastava, veličanjem optuženih za genocid i mizernim kaznama za to, nas drastično kažnjavaju za navodno udaranje sudije. Liječničke pretrage su pokazale da gospodin Mrković nije fizički povrijeđen, svjedoka nema, a mi se kažnjavamo. Predsjednik Disciplinske komisije gospodin Kosorić dan prije sjednice je znao kako ćemo biti kažnjeni jer svjestan je kako će ko glasati. Možda je najbolje da mi koji ovu zemlju smatramo svojom istupimo iz lige, pa da ovi drugi mogu nesmetano nastaviti sa nacionalističkim orgijanjem-reče Smail Hodžić.

Strašno, sada su im svi krivi, ovi iz saveza nisu pravi Bosanci jer su kaznili Travnika, e moj Smaile, Smaile, koliko je ta priča već ispričana, zbog takvih kao ti i nema naprijed, izudaraju sudiju i onda te nacionalisti jebu, kakva priča, Smaile uđi u novi milenij.Mi ga prebili, bez svjedoka.Svjedoci su i pomoćne sudije, ima bar 3 svjedoka, iz saveza, kako god ti razmišljao, sumnjivi ste, a istupanje iz lige ta priča i pije vodu, treba vas izbaciti iz lige, a ne da ti određujes, pitanje je tko bi vam vise i mogao sudit, jednostavno suci ne žele ići u Travnik, pa imaju djecu, zar treba izgubiti glavu radi lokalnih provincijski nasilnika iz Travnika, suludo .?
Kako ce dobiti fizicku povredu kad je dobio samar , i gade mi se nasi mediji , odmah teorije zavjere , prebio ga Nane , onda je bilo da je sve laz , ma bjezi .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 01 sep 2011, 13:01

Sa se ne protumaci pogresno, ja nemam nista protiv Travnika, Al ovo stvarno nije prvi put ovo se stvarno godina desava i sada kada su im uzeli tri boda kazu nije u redu i zale se

@SaltCityAttack ne mozes ti drug doci do sudija nigdje osim mozda ako imas nekoga u svom klubu koji ce te progurati pa da udjes tamo gdje idu sluzbena lica, a i to se moze protumaciti da te je neko namjerno doveo kao civila da ne bi njega optuzivali.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 sep 2011, 13:38

Igrači i navijači Travnika vjerovatno nemaju ništa s tim, ali ova odluka je ok i upozorenje svim klubovima da malo profesionalnije organiziraju utakmice.. Nek sljedeći put domačini stave 2 zaštitara pred svlačionicu sudija, pa ako treba i kamere i onda mogu reći "nije ništa bilo".. ovako se vjeruje sudiji, kao i svugdje u Europi i to je to..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 15:08

Ja stvarno ne znam,kako neko moze biti na strani kluba kao sto je Travnik.Ne sto je moj Borac,ali brate,pravda je pravda.Svi se zalimo kako nam je liga neregularna,cirkus ovo ono,a onda se nadju neki koji ne bi kaznjavali ovakve ispade.Samo je jako bitno,po mom misljenju,da se ovako nesto nastavi,odnosno da ne budu povlasteni neki klubovi.Kad god se desi neka nepravilnost,treba biti debelo sankcionisana i kaznjena!Bilo ko da je u pitanju!

I jos jedna stvar,kod nas se ustalila prica kako su sve utakmice namjestene,kako fudbalom vladaju lobiji,te ovaj kupuje sudiju,te ovaj potkupljuje delegata,te se daju ovima bodovi,onima,ako im treba.Ja ne tvrdim da toga nema,ali ljudi moji,sto je previse,previse je!Postali smo paranoicni,svi kolektivno,toliko smo opsjednuti time da ne vidimo ocigledan napredak!Sad je nama svaki penal,nedosudjen ili pogresno dosudjen,svaki faul,svaki aut,svaki korner,svaka greska,kupljeno!Zaboravili smo da sudije grijese!U LS sudije toliko grijese,u ostalim prvenstvima.

Ja ne znam,mi kao da ocekujemo perfektno sudjenje,kao da svi misle,da kada nasa liga dodje na nivo Engleske,e onda nece biti gresaka.Mislim apsurdno je to.I mi smo prokleti,nama nista nije dovoljno,i kad dodjemo na nivo neke jace lige,opet ce neko provlaciti nacionalne kljuceve,a za svaku gresku sudije,razglabace se danima,i kovati teorije zavjere.

Ma uzas...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 01 sep 2011, 16:18

sto nisu igraci travnika ovako "udarili" sudiju protiv zelje? sve je montirano od strane rukovodstva travnika, sada ko oni ljuti i ogorceni sto su kaznjeni... da ne bude smjesno bili bi tragicno...

cestitam borcu na tituli prvaka! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

RedBlueArmy
Kontakt:

Post Postao/la RedBlueArmy » 01 sep 2011, 16:29

tm84 je napisao/la:sto nisu igraci travnika ovako "udarili" sudiju protiv zelje? sve je montirano od strane rukovodstva travnika, sada ko oni ljuti i ogorceni sto su kaznjeni... da ne bude smjesno bili bi tragicno...

ma sta lupetas ti? Da smo mi gubili kao vi protiv Zrinjskog pa hajd moglo bi se i reci nesto, al ovako pricas u prazno iz ciste hinje. Eto utakmica protiv jednog nebitnog Travnika odlucuje prvenstvo, a ne to sto tucemo i vas i vase komsije i kod kuce i u gostima...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 01 sep 2011, 16:37

PostPostao/la spielführer_21 dana 01 sep 2011, 13:38
Igrači i navijači Travnika vjerovatno nemaju ništa s tim, ali ova odluka je ok i upozorenje svim klubovima da malo profesionalnije organiziraju utakmice.. Nek sljedeći put domačini stave 2 zaštitara pred svlačionicu sudija, pa ako treba i kamere i onda mogu reći "nije ništa bilo".. ovako se vjeruje sudiji, kao i svugdje u Euro
pi i to je to..

E pa i to je bilo odradjeno.Dva zastitara agencije Kondor koji su izisli u pratnji sudije sa terena dali pod kriv, odgovornoscu izjavu da niko nije pipnuo mrkovica,ali to nije dovoljno...Kao ni jedan dokaz koji Travnik ima...
Ma da je bila i kamera i da se na snimku vidjelo da nije bilo nista opet bi nas kaznili garantujem...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 01 sep 2011, 16:41

RedBlueArmy je napisao/la:. Eto utakmica protiv jednog nebitnog Travnika odlucuje prvenstvo, a ne to sto tucemo i vas i vase komsije i kod kuce i u gostima...
Jel to ozbiljno :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2011, 16:43

RedBlueArmy je napisao/la:
tm84 je napisao/la:sto nisu igraci travnika ovako "udarili" sudiju protiv zelje? sve je montirano od strane rukovodstva travnika, sada ko oni ljuti i ogorceni sto su kaznjeni... da ne bude smjesno bili bi tragicno...

ma sta lupetas ti? Da smo mi gubili kao vi protiv Zrinjskog pa hajd moglo bi se i reci nesto, al ovako pricas u prazno iz ciste hinje. Eto utakmica protiv jednog nebitnog Travnika odlucuje prvenstvo, a ne to sto tucemo i vas i vase komsije i kod kuce i u gostima...
Naravno da je smjesno, pa i prošle godine je Travnik najvjerovatnije prodao utakmicu, pa su svi znali, ove su to odradili na perfidan način, treba se to detaljno istražiti, odstraniti te ljude iz Travnika i Borca, normalizirati nogomet, što i je cilj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 19:39

Hahahahahahahhaha,Travnik zrtva malverzacija! :lol: Ljudi namjestili sve sto se namjestiti moglo,pripremne utakmice,prvenstvene utakmice konstantno,ne znam koja je ono utakmica bila,satro "golijada",da li je Travnik-Modrica,ne sjecam se,preokreti iz keca u dvojku,iz dvojke u keca,pa onda opet. :mrgreen:

I sad su kao oni posteni,a Borac koji je bio drugoligas,osim sto smo losi bili,razlog je i sto nismo ucestvovali u namjestanjima.Jer da jesmo,ma koliko grdni bili,ne bi ispali dva puta.

Ali nee,NK Travnik je posten,ne daj boze da su umjesani u necasne radnje. ;) (a svaki drugi dan kroz novine se provlaci ime kluba,i naslov koji se sastoji od rijeci,"istraga","namjestanja","pranje novca"...Mafijaska organizacija NK Travnik.

I sad su se kao,oni "opostenili",pa im smeta. 8-)

Smijesni ste i jadni...A evo da vam se pridruzim,Dodo je kupio,preprosle sezone kup,prosle titulu,ove opet titulu,sljedece i kup i titulu,tako da cemo za par godina postati najtrofejniji klub vas. :lol:
Ako ne mozes protiv budala,pridruzi im se.

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 01 sep 2011, 19:43

Cestitam Borcu na osvojenoj tituli i da nas nastavi brukati u evropi,jer kako je osvajaju,nije to ni cudo ;)

Moderator edit:Svi se bh klubovi više manje brukaju u europi.

Spam i trolanje obrisano.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 19:50

Tyson je napisao/la:Cestitam Borcu na osvojenoj tituli i da nas nastavi brukati u evropi,jer kako je osvajaju,nije to ni cudo ;)
To Spartanac,samo dubokoumno. ;)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 01 sep 2011, 19:51

Tyson je napisao/la:Cestitam Borcu na osvojenoj tituli i da nas nastavi brukati u evropi,jer kako je osvajaju,nije to ni cudo ;)
Evo ga još jedan iskompleksirani Borcem, šta vas je pacijenata..
O kakvom brukanju pričaš nemoj se provaljivati, pobjedili smo jedan Makabi Haifu u revanšu i ispali ukupnim rezultatom 7:4, isti taj Makabi je bio ispred onog što je igrao protiv Željezničara i demolirao ga u ove dve utakmice ne znam ni ja koliko oko 8:0, pa prošle godine kao šampion ponižen ukupno 6:0, Sarajevo protiv Sparte primi petardu, pa još izgube i u revanšu na Koševu, zato psssssssst
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 01 sep 2011, 19:54

England je napisao/la:Dodo je izumrla ptica,ne...?E moj Dodiže, Dodiže..pusti se sada njega, nemoj uvjek biti iščašen, govori se o utakmici koja je vrlo zanimljiva, višesmjerno, a i kroz istoriju, sumnjive.
Mi samo želimo da se to dokaže, ti ne shvaćaš da je sada prilika, da se razotkriju radnje koje rade Travnik i Borac, i već kad murija bude dolazila nek se vidi i prošla godina, kad su već tamo...to je bit.Da ne dolaze dva puta.Samo da se uzme zapisnik, to je najvažnije, a onda će padati izjave jedna za drugom, nema u ta dva kluba pameti, to je poanta, nemaju pojma namjestiti utakmicu, svima djele premije, a sada prekidaju, povuci crtu.
A od kada rade,te "radnje" Travnik i Borac?Je l od kada nas vise ne pobjedjuju na Piroti?Nije normalno da se jedan Travnik pobjedi na domacem terenu?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.