Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona
Bosna-Kosmos 6:0
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dakle
Kup ZDK
Jucer
TOSK - Usora 3-0
Danas
Borac Tetovo - Borac Jelah 0-3(par forfe)
Bosna - Kosmos 6-0
Slobodno: Zepce
Bit ce zanimljiva polufinala. Tri federalna drugoligasa koji su zavrsili u top 5 na kraju sezone i Zepce koje ima dobru ekipu, samo treba da ju okupi i pruzit ce vise nego dobar otpor svima. Nadam se da mi ovo uzimamo
Kup ZDK
Jucer
TOSK - Usora 3-0
Danas
Borac Tetovo - Borac Jelah 0-3(par forfe)
Bosna - Kosmos 6-0
Slobodno: Zepce
Bit ce zanimljiva polufinala. Tri federalna drugoligasa koji su zavrsili u top 5 na kraju sezone i Zepce koje ima dobru ekipu, samo treba da ju okupi i pruzit ce vise nego dobar otpor svima. Nadam se da mi ovo uzimamo

- samo_lijevo
- Kontakt:
Sada citam da je bilo 7:0 za Bosnu,pa eto neka neko provjeri.Mada nije ni bitno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Evo i ja bas vidim
http://visoko.co.ba/sport/nogomet/4865- ... carobnjaka
Bit ce valjda u toku dana il sutra na stranici saveza tocan rezultat.
http://visoko.co.ba/sport/nogomet/4865- ... carobnjaka
Bit ce valjda u toku dana il sutra na stranici saveza tocan rezultat.
Na kraju na stranici saveza pise da je Bosna dobila 6-0 

Polufinale u subotu, 17:30 sati
Zepce - TOSK
Borac - Bosna
Zepce - TOSK
Borac - Bosna
http://www.sportzdk.ba/io-ns-zdk-poplav ... ce-sezone/
Eto. Ne moramo brinut gdje ce igrat ovi sto su potopljeni. Pare ce dobiti Novi Seher, Maglaj, Makljenovac, Nemila, Olovo i Doboj-Kakanj.
Navodi se da su u Olovu i Doboj-Kaknju vec ocistili terene. Vidio sam da je Mladost DK cak igrala utakmicu nakon poplava.
Meni je ovdje najzanimljivija vijest da ce se sanirati teren u Novom Seheru. Znaci li to da ce Novi Seher mozda pristupiti ligi?
Iako, i bez seniora njima treba stadion, imaju omladinske kategorije, al eto, nadajmo se.
Eto. Ne moramo brinut gdje ce igrat ovi sto su potopljeni. Pare ce dobiti Novi Seher, Maglaj, Makljenovac, Nemila, Olovo i Doboj-Kakanj.
Navodi se da su u Olovu i Doboj-Kaknju vec ocistili terene. Vidio sam da je Mladost DK cak igrala utakmicu nakon poplava.
Meni je ovdje najzanimljivija vijest da ce se sanirati teren u Novom Seheru. Znaci li to da ce Novi Seher mozda pristupiti ligi?

Zepce - TOSK 3-2
Borac - Bosna 3-0(par forfe)
Od kad kod nas ove zvijezde ne dolaze nasi rasturaju. Bolji smo kad igra pola rezervi
Mogao je TOSK na kraju mozda izjednacit, al nasi su zasluzeno prosli u finale. Vidjelo se da TOSK zna igrat, puno su spremniji od nasih koji uopce ne treniraju, a jos igraju igraci koji nisu bili u prvom planu dok je liga bila i ako od takve ekipe ispadnu onda nemaju pravo da se zale
Sad mene zanima gdje se igra finale
Borac - Bosna 3-0(par forfe)
Od kad kod nas ove zvijezde ne dolaze nasi rasturaju. Bolji smo kad igra pola rezervi

Sad mene zanima gdje se igra finale

Dvije utakmice finala Kupa ZDK
ovo je jako interesantna odluka, jer se do sada igrala samo jedna utakmica, a domaćin se odlučivao žrijebom...
ovo je jako interesantna odluka, jer se do sada igrala samo jedna utakmica, a domaćin se odlučivao žrijebom...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Smijesno. Jos vidim finale u osmom mjesecu, a tamo na pravilniku stoji da moraju odigrat do 1.8. sve ukljucujuci i finale 

Mislim da je FIFA dala novac za obnovu svih terena u zemljama pogodjenim poplavama, valjda ukupno 2 miliona EUR za BiH, Hrvatsku i Srbiju. Kad bi se napravili plasticni tereni za ove manje klubove to bi bilo fantasticno, neka malo i lokalna zajednica pogura.
Jel zna itko kad ce bit poznat raspored prvenstva? I jel se uopce zna tko ce 100% nastupati u ovoj ligi?
prvenstvo uglavnom počinje zadnji vikend osmog mjeseca, tako da ima još dosta vremena da se sve izdefiniše.
a sad Ramazan, pa godišnji, strpljenja malo.
a sad Ramazan, pa godišnji, strpljenja malo.

Pa nije Ramazan neradni mjesec
Malo mi je dosadno ovo ljeto, cak mi i SP omrzlo, pa reko da vidim kad ce se sutat lopta po seoskim livadama 

žrijebanje takmičarskih brojeva Kantonalne lige je 24.7. u 11h. pa da vidimo ko će učestvovati.
iz Borca tetovskog kukaju kako nemaju para i kako će možda opet ugasiti ekipu...
iz Borca tetovskog kukaju kako nemaju para i kako će možda opet ugasiti ekipu...

- Marsal
- Kontakt:
Pa budala je ko tim ljudima u Borcu povjeri neke pare...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bolje da drze samo djeciji pogon, ubace ih u takmicenja i nek djeca igraju. Prvi tim im je ionako neozbiljan. Marsal je vec prije pricao kako igraci odigraju 2 kola i odlaze, a uprava i predsjednik su vrhunski neprofesionalci 

- Marsal
- Kontakt:
One godine kad su se "borili" za ulazak u viši rang i zadnja utakmica protiv Pobjede ugostima, ko pobijedi ide dalje, Borac ode iz Tetova tamo sa 8 igrača i golmanom, jednog igrača pokupe iz kafane direkt a drugog s nekog kampovanja, čova rođendan slavio. I odu bez zamjene igrat utakmicu koja im odlučuje za viši rang.Signore je napisao/la:Bolje da drze samo djeciji pogon, ubace ih u takmicenja i nek djeca igraju. Prvi tim im je ionako neozbiljan. Marsal je vec prije pricao kako igraci odigraju 2 kola i odlaze, a uprava i predsjednik su vrhunski neprofesionalci

Ove godine zadnju utakmicu uprava ne odluči ići u goste, umjesto toga rekli igračima bolje da namravimo neko druženje i roštilj da sjednemo i da vas ko fol nagradimo, naravno to se nikad nije dogodilo a pare su završile u nečijim džepovima...
Predsjednik kluba je čovjek koji nikad lopte šutn'o nije, sekretar je nekadašnji profesionalni vojnik, oružar je lokalno spadalo itd itd.... Teško čovjek može na jednom mjestu sresti više markantnih ličnosti nego u rukovodstvu Borca. Bit ću veoma iznenađen ako uopšte otpočnu sezonu, a ako se to čudo dogodi maximalno da će izdržat prvi dio polusezone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Borac nema omladinski pogon, samo seniorsku ekipu.
Zato sam i rekao da je bolje da pare daju za djeciji pogon i ubace ih u takmicenje. Imaju 30tak one male djece, al se nitko nigdje ne takmici. Kada bi se takmicili vjerojatno bi skupili jos djece i da imaju pionire i predpionire bilo bi bolje nego da muku muce sa seniorima od kojih nema nikakve koristi. Djeca ce se bar zabavit, ubit popodne treningom i vikendom malo obilazit okolna mjesta, odigrat utakmicu i kuci. Sigurno bi im to vise znacilo nego seniorima.Eborg je napisao/la:Borac nema omladinski pogon, samo seniorsku ekipu.
Inace, sutra ocekuje 10 do 12 ekipa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.