OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

wienultras
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 23 nov 2013, 23:44

Gorki je napisao/la:Naletih na ovaj video:

[youtube][/youtube]
pun mejdan,ovo je tuzla 8-)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 nov 2013, 23:53

Hmmm Gradjanski,sila klub nema sta :lol:

Za mene samo KK Sloboda Dita,ovaj opcinski projekat sa BeVbom me ne zanima.. odrzavaju pressice dok se iza njihovih ledja nalaze trofeji KK Sloboda Dite,nemaju ni trunke obraza...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 nov 2013, 00:05

Naredno kolo gostovanje Bosni a onda kući protiv Mladosti,dvije teške utakmice.

Ko uređuje zvanični sajt sloboda.ba posle većine utakmica nema izvještaja nikakvog po pola dana :? .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 00:05

harry_90 je napisao/la:Hmmm Gradjanski,sila klub nema sta :lol:

Za mene samo KK Sloboda Dita,ovaj opcinski projekat sa BeVbom me ne zanima.. odrzavaju pressice dok se iza njihovih ledja nalaze trofeji KK Sloboda Dite,nemaju ni trunke obraza...
izlizana prica,postaje smor...ponovo 4000 ljudi....sila..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 nov 2013, 00:10

wienultras je napisao/la:

kako kome.. jedna je SLOBODA DITA,sve ostalo je nebitno..lako su neki zaboravili Ditu,tako bi bilo i sa FK Sloboda da se ne daj Boze ugasi,Dzasko i kompanija bi nam poturili i novi fk ,a neki bi to objerucke prihvatili kao ovu okk na celu sa BeVbicem... :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 nov 2013, 00:21

harry_90 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:

kako kome.. jedna je SLOBODA DITA,sve ostalo je nebitno..lako su neki zaboravili Ditu,tako bi bilo i sa FK Sloboda da se ne daj Boze ugasi,Dzasko i kompanija bi nam poturili i novi fk ,a neki bi to objerucke prihvatili kao ovu okk na celu sa BeVbicem... :roll:
opet ti kazem,i ja sam bio dole,niko od nas nije kurcem mako da se to sprijeci,sada sve dita ljubitelji i simpatizeri...ako nevolis,nemoj ici i gotovo..da smo navijaci kosto nismo,skupili bi nesto para za ovo dvije godine,organizovali se,dali slobodi na ime nekih barem sitnih dugova..tako da ako se i fk ugasi,nemamo sta kome prigovoriti jer nemicemo prstom,samo znamo palamutiti,navijacki mentalitet NULA,a sve neki ultra fazoni,nemoj se naci uvrijedjen,nekontriram ti iz nata,ali razmisli malo..pozzz

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 nov 2013, 03:16

Ethel je napisao/la:Izgleda da je organizovano navijanje od strane Fukara, sta cete sad vi sto mrzite OKK? Vaša skupina, a kontra vašeg stava 8-)
SVI SMO MI SASA PAPAC
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 nov 2013, 05:07

Jugoplastika ljudi sa 3 imena igrali...jesi li ti svjestan da vise Dita nebi bila sponzor ovakva kakva je Slobodi?..znaci automatski bi morao izbrisat to Dita isto kao sto je JEDINSTVO AIDA izbrisalo to jer su izgubili ih kao sponzore, pa bili Trokal pa pizde materine..halo ba saberite se ba ljudi staje vama :)..kad organizujemo skupljanje novca da se vrati dug od 3 miliona onda mozemo vratiti taj klub nazad, a ovako nista .

hajde ja mogu razumjet starugardu,probisvjeta,zlajcia i druge kad se protive..ipak to su ljudi koji su citav svoj zivot us KK,FK,RK bili znali smo smrsat po 2-3 kile na onim utakmicama u Mejdanu..ali brate svi znaju da mi drugacije Slobodu Ditu nismo mogli spasiti..Dita otisla u **** nemas spoznora znaci, ostajes i bez tog imena...trebas trazit novog sponzora koji te ne zeli uzeti jer imas 3 miliona duga nije niko lud ..ja nisam podrzavao ovo svakako mislio sam da ce to ici u nekom drugom pravcu, ali svatio sam da mi nemamo drugog izlaza..sjetio sam sta je sve radila Jugoplastika, pa sam vidjeo kako Crvena Zvezda tuce Partizan koji je igrao finale four euro lige i sve onda kad su ucinili ovo sto smo mi sad ..wouuu mi smo toliko lojalni volimo klub, a nebi polatili ulaz da udjemo na stadion ili u mejdan..pustiti ove ljude da rade da vidimo dokle ce kako ce..ljudi ga nisu ugasili zamrznili su ga i kada dodje vrijeme kad nekad se budu mogli placati dugovi kad se donese taj zakon o sportu opet samo nastaviti i to je to.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 10:55

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 nov 2013, 11:13

staragarda je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Izgleda da je organizovano navijanje od strane Fukara, sta cete sad vi sto mrzite OKK? Vaša skupina, a kontra vašeg stava 8-)
SVI SMO MI SASA PAPAC
Bravo brate, bravo! Objašnjeno 8-)
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2013, 11:55

da nisu dobili 50 karti ( i/li sta jos :!: ) qrac bi dosli :D ..hos i "podgrupe" koje su dobile :P

ali eto neka, jbg 3000 ljudi ako podrzava ja se necu(nit mogu) previse protivit...otic nekad pogledat i to je to..samo dobro je neko rekao, poraz od Zrinjskog sam gledao i hladno me boli q sto su izgubili kad sam izasao iz Mejdana :D zao mi zbog momaka koje znam a igraju, i zao mi zbog 4000 ljudi koji su dosli zeljni kosarke ali zbog kluba hajd et manje-vise...opstina od mene moze imat 1 za 1, podrzite FK i ja cu nekad platit OKK :D

dok da Dita dozivi onakav poraz, 2 dana sebi ne bi mogao doc :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 nov 2013, 12:31

Bilo kako bilo,lijepo je vidjeti Mejdan pun (i staro i mlado) ;)

Još da repka ponovo zaigra eh......

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 nov 2013, 12:36

nego ko je blizak s njima, nek se oni malo pojacaju..bar nek keca nadju,ima para od ulaznica :P( a uvijek ima slobodnih igraca).. otici ce narod iz Mejdana ako se nastavi igrat antipropaganda kosakrke..mada im je za utjehu sto je tu kamara mladje raje koja bas i ne poznaje kosarku..inace se zna koliko je tuzlanska publika zahtjevna..ovaj tim balansira na granici vazda, a 2-3 poraza ode ono sve..2-3 pobjede isplatit ce im se taj pley i/li centar samo od ulaznica.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 nov 2013, 14:50

Lider pao u Bijeljini, Sloboda i Bosna sigurni

slika

Šesto kolo Lige 12 ponudilo je veliko iznenađenje. Radnik iz Bijeljine je pod vodstvom novog treneraStanojevića došao do prve pobjede, na domaćem terenu su savladali do ovog kola neporaženu Mladost rezultatom 81-71, piše portal bhbasket.ba.

Bijeljince su do važne pobjede vodili Riznić sa 19 poena, Lontoš sa 17 poena i sjajniRadovanović sa 12 poena i čak 15 asistencija. Kod gostiju iz Mrkonjić Grada Svilar i Stojkanović su postigli po 20 poena.

OKK Sloboda je nakon dva vezana poraza došla do pobjede. Pred 3.000 gledatelja u tuzlanskom Mejdanu savladali su KK Građanski rezultatom 88-73. Saša Džambić je bio najefikasniji igrač kod domaće ekipe sa 20 poena, a Amerikanac Cook je imao 15 ubačaja. Kod “građana” Vasilić je postigao 21 poen.

Čapljina Lasta je doživila novi poraz na svom parketu, ovaj put je slavila sarajevska Bosna rezulatatom 75-64. U ekipi “studenata”, koji sjajno igraju ove sezone, Ali Demić je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je Čapljinu predvodio Marko Bokšić sa 21 poenom.

U Sarajevu su OKK Sparsi bili ubjedljivi protiv trebinjskog Swisslion Leotara. Mlađi sarajevski prvoligaš je pobijedio rezultatom 91-75. Do pobjede su ih vodile mlade zvijezde bh košarke Buza i Vrabac sa po 16 poena. U ekipi Leotara Crnogorac Šutulović je postigao 21 poen.

Zahvaljujući preokretu u drugom poluvremenu Zrinjski je u Mostaru savladao Posušje rezulatom 83-69.Albijanić sa 27 i Hasandić sa 23 poena predvodili su Mostarce, a kod Posušja Lovrić je imao 15 ubačaja.

U Višegradu je Varda očekivano slavila protiv Kakanja rezultatom 76-60. Marko Ljujić sa 17 poena je predvodio Vardu u ovoj utakmici, a za goste iz Kaknja, koji su ostali na samo jednoj pobjedi, Aldin Muflizovićje postigao 16 poena.

MVP 6. kola Lige 12 po izboru našeg portala je centar Zrinjskog Draško Albijanić koji je u pobjedu svog tima protiv Posušja ugradio 27 poena, 6 skokova i 4 asistencije.

sloboda.ba

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 26 nov 2013, 21:52

Evo o ovome sam pricao i ovo me nervira...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9356_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Nakon dvije godine pauze Najveći košarkaški derbi je na rasporedu u subotu!
KK "Bosna BH Telecom" Sarajevo - OKK "Sloboda" Tuzla

preneseno sa "okk" fan page-a pa stani malo jel ovo dita se vratila? kakav najveci derbi, ovo moze biti
samo prva zvanicna utakmica sa bosnom velikanom koja ima vise duga od ugasene dite... istorija susreta ova dva kluba sto igraju u subotu ne postoji!
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 nov 2013, 21:55

nesvrstani je napisao/la:Evo o ovome sam pricao i ovo me nervira...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9356_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

preneseno sa "okk" fan page-a pa stani malo jel ovo dita se vratila? kakav najveci derbi, ovo moze biti
samo prva zvanicna utakmica sa bosnom velikanom koja ima vise duga od ugasene dite... istorija susreta ova dva kluba sto igraju u subotu ne postoji!
Znaci po toj logici u Srbiji u kosarci ne postoji više Vječiti derbi izmedju Partizana i Zvezde?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2013, 22:01

Hajmo realno pricat :)...vidim navijaci podrzavaju odbojkaski klub Sloboda zene...a znaten vi dobro da je taj klub se zvao nakon rata Zmaj pa o da Tuzla, pa sad Sloboda...znaci mi navijamo za bivsiii Zmajj halooo..sad nam nesto ova Sloboda smeta?..da Bosna je u dugovima ali ne mogu sampionsku ekipu napravit nema pRa I ona bi Dita lupkala u mjestu bez sponzora...mislim ne znam pricam realno ebiga kao navijac koji se protivio gasenju ali koji je svatio da drugacije ne moze krenut ka boljem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 26 nov 2013, 22:06

SaltCityAttack je napisao/la:Hajmo realno pricat :)...vidim navijaci podrzavaju odbojkaski klub Sloboda zene...a znaten vi dobro da je taj klub se zvao nakon rata Zmaj pa o da Tuzla, pa sad Sloboda...znaci mi navijamo za bivsiii Zmajj halooo..sad nam nesto ova Sloboda smeta?..da Bosna je u dugovima ali ne mogu sampionsku ekipu napravit nema pRa I ona bi Dita lupkala u mjestu bez sponzora...mislim ne znam pricam realno ebiga kao navijac koji se protivio gasenju ali koji je svatio da drugacije ne moze krenut ka boljem
Ko hoce da podrzava ovaj klub podrzavat' ce ga, ko nece nace zamjerku i primjedbu u svemu ;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 22:28

sloboda-bosna jeste najveci derbi kosarkaski u bih,bio i ostao,znaci prije nismo navijali za slobodu,vec za ditu..
super,kada bingo potpise sponzorski ugovor sa okk,i bude okk sloboda bingo,idemo cijeli mejdan,bingo..bingo,naprijed bingo ljubavi moja... :?
ponekada me nas tuzlanski navijacki mentalitet ostavi bez rijeci..

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 26 nov 2013, 23:32

Ethel je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:Evo o ovome sam pricao i ovo me nervira...

Znaci po toj logici u Srbiji u kosarci ne postoji više Vječiti derbi izmedju Partizana i Zvezde?
+1
kome smeta ne mora gledat, punimo mejdan i bez takvih :D
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.