BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
nas hadzovic pobijedio bivseg ufc-ovca i majstora gipsy jiu jitsua
johna maguirea

You are someone else I am still right here
Imali gdje snimka?fera je napisao/la:nas hadzovic pobijedio bivseg ufc-ovca i majstora gipsy jiu jitsuajohna maguirea
http://letusbang.com/wp-content/uploads ... heone1.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Polo je napisao/la:Imali gdje snimka?fera je napisao/la:nas hadzovic pobijedio bivseg ufc-ovca i majstora gipsy jiu jitsuajohna maguirea
Bravo majstorefera je napisao/la:http://letusbang.com/wp-content/uploads ... heone1.gif" onclick="window.open(this.href);return false;Polo je napisao/la:Imali gdje snimka?fera je napisao/la:nas hadzovic pobijedio bivseg ufc-ovca i majstora gipsy jiu jitsuajohna maguirea
Dobro je da imamo ovakvi boraca nasih u USA pa tu je i Bektic onda Mutapcic znaci ipak polako jacamo na mma sceni jer kod nas u BiH je lose stanje izuzev Tome i Denisa nemamo neki boraca da kazemo da ce moci nesto napraviti van granica i regiona. U K1 opet imamo nekih boraca ali ipak i tu hvali neki jaci borci jer nemamo jos nijednog naprimjer da je redovan u glory-u ili superkombatu, k1. Posto su to 3 najjace organizacije kada je k1 u pitanju.
hadzovic ovaj je iz danske nije jos do USA-a stigaoPolo je napisao/la:Dobro je da imamo ovakvi boraca nasih u USA pa tu je i Bektic onda Mutapcic znaci ipak polako jacamo na mma sceni jer kod nas u BiH je lose stanje izuzev Tome i Denisa nemamo neki boraca da kazemo da ce moci nesto napraviti van granica i regiona. U K1 opet imamo nekih boraca ali ipak i tu hvali neki jaci borci jer nemamo jos nijednog naprimjer da je redovan u glory-u ili superkombatu, k1. Posto su to 3 najjace organizacije kada je k1 u pitanju.

Nisam gledao ali maloprije sam procitao da su Redzovic i Beljo ostvarili pobjede u Sarajevu. Fera jesil gledo kako su boksali?
nisam isao zbog zdravstvenih problemaPolo je napisao/la:Nisam gledao ali maloprije sam procitao da su Redzovic i Beljo ostvarili pobjede u Sarajevu. Fera jesil gledo kako su boksali?
drago mi je da je redzovic dosao do pobjede mada ovaj protivnik nije mogao ni odraditi kvalitetno neki mec koji duze traje. beljo je opasan bio i pobjedio bi i da nije bilo povrede protivnika. ne znam ima li gdje na netu snimak borbi.
[youtube][/youtube]
Raduje me da i u dijaspori imamo dobrih boraca koji nadolaze.
nije los ovaj dzenan al ocekivan poraz ipak s obzirom da je on jos uvijek nespreman... dobro radi rukama i krece se dok ima snage... mene ni drugi nas predstavnik na ovom eventu nije odusevio. artukovic je dosao do pobjede jednoglasnom odlukom sudija ali je slovenac bio taj koji se vise trudio da zavrsi ovu borbu i dođe do pobjede dok je josip vise pokusavao da ga sto duze zadrzi na podu i da trosi vrijeme sto je po sudijama bilo dovoljno za pobjedu. imao je par solidnih bijegova iz davljenja ako nista...
sto se tice ostatka ovog ffc-a u osijeku po meni mozda i najbolji do sad i svaka cast orsatu za ovo i prava je steta sto ne moze covjek da naiđe na podrsku u BiH da organizuje event jer to najvise steti nasim borcima. ne treba biti previse pametan da shvatis da bi ffc event koji se udrzava u bosni bio pun BiH boraca, vjerovatno u svakoj borbi bi bio po jedan nas borac... hajd sto nemamo svoju organizaciju da valja al kad bi se ffc odrzao kod nas to bi bila jednako dobra promocija za nase borce al izgleda da kod nas ljudi ni to ne shvataju...
i ako sam vise fan mma ipak u osijeku je puno interesantniji bio k1 dio.
jurkovic prosao kroz kaluđerovica... pokazao je zasto je u gloryu. veseli najvece iznenađenje mozda... borba koja se stvarno treba pogledati. prva borba drugug dijela eventa me isto odusevila, mladi hrvatski borac ivan zidar je pokazao nevjerovatno srce i nadam se da cemo imati prilike i ubuduce da ga gledamo na ffc-u.
mma dio nije bio toliko interesantnan ali je zato u glavnoj borbi bekavac ostvario KO koji ce sigurno dosta kruziti po youtube kompilacijama. sigurno sanchez sada zali sto je denis jos jednom otkazao mec... sad je 1-1 u otkazivanju mozda se dogovore iz treceg puta. svaka cast stipi razbio je amerikanca bez vecih problema i sto najvaznije nije srljao nakon sto ga je uzdrmao nego je smireno cekao pravu priliku i zavrsio protivnika.
treba spomenuti i batinica koji je hrvatska nada i naredni protivnik naseg balijagica ako se opet nesto ne promijeni. po meni odlicna sansa za berina jer i ako je prije svega grappler protiv nespremnog mađara je napravio dosta gresaka na podu i mislim da bi berin bar jednu od njih znao iskoristiti. batinic je dosao do pobjede al protiv boljeg i sto je vaznije spremnijeg protivnika to se ne bi desilo.
sto se tice ostatka ovog ffc-a u osijeku po meni mozda i najbolji do sad i svaka cast orsatu za ovo i prava je steta sto ne moze covjek da naiđe na podrsku u BiH da organizuje event jer to najvise steti nasim borcima. ne treba biti previse pametan da shvatis da bi ffc event koji se udrzava u bosni bio pun BiH boraca, vjerovatno u svakoj borbi bi bio po jedan nas borac... hajd sto nemamo svoju organizaciju da valja al kad bi se ffc odrzao kod nas to bi bila jednako dobra promocija za nase borce al izgleda da kod nas ljudi ni to ne shvataju...
i ako sam vise fan mma ipak u osijeku je puno interesantniji bio k1 dio.
jurkovic prosao kroz kaluđerovica... pokazao je zasto je u gloryu. veseli najvece iznenađenje mozda... borba koja se stvarno treba pogledati. prva borba drugug dijela eventa me isto odusevila, mladi hrvatski borac ivan zidar je pokazao nevjerovatno srce i nadam se da cemo imati prilike i ubuduce da ga gledamo na ffc-u.
mma dio nije bio toliko interesantnan ali je zato u glavnoj borbi bekavac ostvario KO koji ce sigurno dosta kruziti po youtube kompilacijama. sigurno sanchez sada zali sto je denis jos jednom otkazao mec... sad je 1-1 u otkazivanju mozda se dogovore iz treceg puta. svaka cast stipi razbio je amerikanca bez vecih problema i sto najvaznije nije srljao nakon sto ga je uzdrmao nego je smireno cekao pravu priliku i zavrsio protivnika.
treba spomenuti i batinica koji je hrvatska nada i naredni protivnik naseg balijagica ako se opet nesto ne promijeni. po meni odlicna sansa za berina jer i ako je prije svega grappler protiv nespremnog mađara je napravio dosta gresaka na podu i mislim da bi berin bar jednu od njih znao iskoristiti. batinic je dosao do pobjede al protiv boljeg i sto je vaznije spremnijeg protivnika to se ne bi desilo.
Vidjeo sam FFC naknadno pregledao snimak i sta da kazem za Dzenana jos nije spreman mislim da je Holandjanin sigurno kvalitetniji borac kada pogledamo tehniku koju raspolaze i sto mi se nije svidjelo kod Dzenana je sto kao i svi nasi borci vrlo malo ili skoro nikako nekoriste koljena a to je oruzje u K-1. Od ostali borbi k1 svidjeo mi se onaj Albanac mali je dobar borac i sigurno ce doci na jos bolje evente, Jurkovic ocekivano lako dosao do pobjede. Artukovica ja nisam vidjeo i samo sam procitao da je pobjedio. Ali FFC radi ozbiljno i kako gore kazes steta sto jos nisu imali event u BiH ali mi smo neozbiljna drzava i zato oni jos nisu tu kod nas dosli i ako su najavljivali event prosle godine u SA ali nije doslo do toga iz raznih razloga koliko sam mogao da popratrim najverovatnije iz finansijski jer je ZETRA ocigledno preskupa da se zakupi a danas valja napunit jednu dvoranu kao Zetru morali bi imati bas dobar fightcard.

31 Maj u Gorazdu
[youtube][/youtube]
Samo mi nije jasno šta ova dva mamlaza od komentatora stalno govore Slovenac kad tamo fino piše BiHPolo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pod nasom se zastavom bori ali boravi i trenira u Sloveniji cini mi se al Rumuni ko Rumuni
Po meni je dobro odradio mec ali malo ponekad naivan ali vidi se da ima tvrdu Bosansku glavu jer je primio nekoliko dobrih udaraca a koji nisu nesto ostavili neki trag a inace mi je ovaj lik Ciobanu dracula pravo mrzak a jos i ranije je nezasluzeno uzeo pobjedu Dzevadu prosle godine.

Pobjeda Elmira Mehica na FFCu u Ljubljani i fantastican KO serija prava, dok je Dzenan opet porazen i to prebrzo.
Jasmin Popara pobijedio sinoc nokautom u drugoj rundi, momak je veliki potencijal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.