NK Vitez

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la VolimRadnicki » 30 mar 2013, 18:14

Sad je "prpa", konkurenti se probližili na 4 i 5 bodova, još je tu i Bratstvo.
Sada ne možete sa sigurnošću reći da ćete 100% u PL.

Javite mi samo na pp jestel se predomislili za izgradnju stadiona? :lol:

Izvinite, moro' sam, jer ste već sebe sljedeće sezone vidjeli u 4 pretkolu evropa lige.
1921
1989

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 mar 2013, 18:24

koji ste vi bolesnici :roll:
Sloga Uskoplje

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 mar 2013, 18:28

slogauskoplje je napisao/la:koji ste vi bolesnici :roll:
:lol: I to ovi iz Lukavca se javljaju.Pa i kad nebi Vitez bio prvi morali bi pustiti Slobodu da se vrati.oni se jadni ko nesto nadaju.
A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 mar 2013, 18:29

Tko? :) A neznam sta bih rekao,nepotreban kiks al desava se i vecim ekipama sto nebi i nama.troglavu cestitam momci su se borili dosli po bod,branili se od pocetka,ako sta na kontru uspiju dobro je i to je to od njih dns.nemoguce smo masili,milion prilika,golman troglava u jednom trenutku je branio nemoguce,par puta sigurnu loptu iz gola vadi,svaka mu cast.troglav jednom imao pravu priliku i jos dva bezvezna suta. zakazali su malo kljucni igraci,igra je dobra bila nazalost realizacija dns za 0.

bravo susjed,dobro si to rekao.od sramote otisli raniej kuci jesenas :)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 30 mar 2013, 18:31

:lol: I to ovi iz Lukavca se javljaju.Pa i kad nebi Vitez bio prvi morali bi pustiti Slobodu da se vrati.Oni se jadni ko nesto nadaju.
A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .Navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta... :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 mar 2013, 18:32

vidovitadjemila je napisao/la:A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta... :lol:
Sve u skladu sa nadimkom.

On topic: Vitezu ovo nije trebalo danas, ali obzirom da smo i mi s Troglavom podjelili bodove kod kuće (bez obzira što smo tada bili 15. na tabeli), dok ne odigramo sl. kolo u Livnu nemamo šta pričati.

Hvala treneru Viteza na izrečenom danas u intervjuu prije utakmice, sretno u nastavku i neka najbolji uđe, pa makar to bio i Branitelj. ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 30 mar 2013, 18:33

Šta je nema više banovićkog uglja potrošio se pa nema ni pobjeda, i kući se bodovi prosipaju, u Lukavcu vam 4 komada ne ginu...... :)

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 30 mar 2013, 18:36

Za razliku od giganta Viteza bar imamo navijace.Ne znam sto se javlja neki lik koji veze nema sa nasom ligom? Ovdje su zezancije i svako se svakom "nasladjuje"..Koji je problem??

Vitez je po svemu sudeci odustao od PL, jer oni kad su bili "zagrijani" nisu mogli utakmice izgubit.A sad i kod kuce kiksaju.Gracanici koja ima jednu od najboljih odbrana uvale 3-4 komada, a sad ne mogu dobit Troglava kuci.Kad se sve to pogleda najvjerovatnije je Vitez odustao.

Ali nema veze i ako nije idemo u borbu :) Sve najbolje momcima iz Viteza i pozdrav
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 mar 2013, 18:41

Nije Vitez odustao sigurno. Njihov trener danas je bio jasan u izjavama prije utakmice. Kiks koji su imali u ovoj utakmici ne znači ništa jer još uvijek imaju +4 nad prvim pratiocem.

Jest' da se situacija malo zakuhala na vrhu, kao i na dnu tabele.

Sve u svemu, zanimljiva je ovo sezona i biće veoma neizvjesno do kraja. Lijepo je to, prelijepo.

Svim ekipama želim puno sreće u nastavku. Mom Radničkom najviše :).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2013, 19:00

Nije mi jasno zasto ovi neki iz Lukavca dodju podhebavati na tudju temu? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 30 mar 2013, 19:07

Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 30 mar 2013, 19:08

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto ovi neki iz Lukavca dodju podhebavati na tudju temu? :roll:
Hajde eto to samo Lukavčani rade.

Pozdrav tebi!

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 30 mar 2013, 19:09

Zasto bi ti trebalo to bit jasno? :roll:

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 30 mar 2013, 19:14

plavobijeli je napisao/la:Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.
E onda u sledecoj utakmici mi cemo biti Dinamo :mrgreen:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 30 mar 2013, 19:18

Pa dobro bi nam došao Dinamo-njih još nismo pobjedili,al Radnički oćemo sigurno odnosno ako damo više golova.Nas je Radnički zadužio i nemojte dizati tenzije jer Vam neidu u prilog.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 30 mar 2013, 21:28

Najnovija vjest je da Plavčić dobiva otkaz a da ga mijenja JOVIĆ,šteta za ovog mladog stručnjaka jer čovjek radi a rezultat je očito primaran.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 30 mar 2013, 21:43

plavobijeli je napisao/la:Najnovija vjest je da Plavčić dobiva otkaz a da ga mijenja JOVIĆ,šteta za ovog mladog stručnjaka jer čovjek radi a rezultat je očito primaran.
izvor ? :shock: :? .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 30 mar 2013, 21:49

vidovitadjemila je napisao/la:
:lol: I to ovi iz Lukavca se javljaju.Pa i kad nebi Vitez bio prvi morali bi pustiti Slobodu da se vrati.Oni se jadni ko nesto nadaju.
A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .Navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta... :lol:
Navijaci su otisli iz drugog razloga, da ne pisem ovde o tome.... al nebitno kosto neko rece mi bar imamo navijace i navijacku skupinu koja odraduje utakmice
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 31 mar 2013, 00:54

plavobijeli je napisao/la:Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.
Pravu utakmicu Radnički tek ima u 25 kolu u Tuzli sa Slobodom, ove ostale su ništa za nas, vama svaka čast svima i sve najbolje, ali kvalitetniji smo i od Troglava, Branitelja, Rudara, Viteza i Jedinstva (naših narednih 5 utakmica)....... ;)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 31 mar 2013, 09:33

sodagrad je napisao/la:
Pravu utakmicu Radnički tek ima u 25 kolu u Tuzli sa Slobodom, ove ostale su ništa za nas, vama svaka čast svima i sve najbolje, ali kvalitetniji smo i od Troglava, Branitelja, Rudara, Viteza i Jedinstva (naših narednih 5 utakmica)....... ;)
ma ni barcelona vam nije ravna 8-)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.