Sada ne možete sa sigurnošću reći da ćete 100% u PL.
Javite mi samo na pp jestel se predomislili za izgradnju stadiona?

Izvinite, moro' sam, jer ste već sebe sljedeće sezone vidjeli u 4 pretkolu evropa lige.
slogauskoplje je napisao/la:koji ste vi bolesnici
Sve u skladu sa nadimkom.vidovitadjemila je napisao/la:A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta...
Hajde eto to samo Lukavčani rade.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto ovi neki iz Lukavca dodju podhebavati na tudju temu?
E onda u sledecoj utakmici mi cemo biti Dinamoplavobijeli je napisao/la:Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.
izvor ?plavobijeli je napisao/la:Najnovija vjest je da Plavčić dobiva otkaz a da ga mijenja JOVIĆ,šteta za ovog mladog stručnjaka jer čovjek radi a rezultat je očito primaran.
Navijaci su otisli iz drugog razloga, da ne pisem ovde o tome.... al nebitno kosto neko rece mi bar imamo navijace i navijacku skupinu koja odraduje utakmicevidovitadjemila je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:koji ste vi bolesniciI to ovi iz Lukavca se javljaju.Pa i kad nebi Vitez bio prvi morali bi pustiti Slobodu da se vrati.Oni se jadni ko nesto nadaju.
A ljudi ih razvalili u Vitezu 3-0 jesenas .Navijaci im pobjegli od sramote prije kraja utakmice nisu vise mogli gledat kako ih ljudi rasturaju.Svasta...
Pravu utakmicu Radnički tek ima u 25 kolu u Tuzli sa Slobodom, ove ostale su ništa za nas, vama svaka čast svima i sve najbolje, ali kvalitetniji smo i od Troglava, Branitelja, Rudara, Viteza i Jedinstva (naših narednih 5 utakmica).......plavobijeli je napisao/la:Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.
ma ni barcelona vam nije ravnasodagrad je napisao/la:Pravu utakmicu Radnički tek ima u 25 kolu u Tuzli sa Slobodom, ove ostale su ništa za nas, vama svaka čast svima i sve najbolje, ali kvalitetniji smo i od Troglava, Branitelja, Rudara, Viteza i Jedinstva (naših narednih 5 utakmica).......plavobijeli je napisao/la:Mi ćemo u subotu ovaj njihov niz rješiti sigurno i spustiti ih na zemlju,mislim da malo lete al rezultati ima za to daju pravo.U ekipu nam se vraća kapetan Crnjak i po meni najbolji vezni Semren tako da ćemo biti u punom sastavu i kad smo u takvom sastavu ni Hajduk nema šanse a ne Radnički.Žao mi je Viteza da ovako olako gubi bodove al doći će i Vaših 5 minuta jer to ste zaslužili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.