NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

L' Imperator
Kontakt:

Re: N.K Jedinstvo Bihac- SN96

Post Postao/la L' Imperator » 05 jul 2011, 00:05

F.G.R. HARMANI je napisao/la: Nemoj se naljutiti, cijeli ovaj tekst si copy-paste sa mojUSK, a to je stranica koju uredjuju osnovci.
To nije bio sastanak, nego ljudi sjeli u restoranu NK Jedinstva i popili kafu i tek natucali da vide sta im je raditi.
Iz ljubavi se ne moze igrati! To ti u prvodu znaci zavrsiti kao Brotnjo i Posusje, a takav scenarij je nemoguc!
Ma nista :D i meni cudno ba, niste valjda toliko nisko spali..,cuj iz ljubavi da igraju :? u kantonalnim ligama igraci imaju neka primanja :D drago mi je da si demantovao ovaj "tekst" ;)
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jul 2011, 00:11

Bišćani,kakvo je stanje u klubu,jel ima išta od ulaska u PL ?
Stvarno ste dosta vremena proveli igrajući u Prvoj ligi i bio bi red da uđete u PL.Ako ne vi onda Rudar ili Iskra. ;)
Sve najbolje u slijedećoj sezoni imate podršku iz Banovića.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 05 jul 2011, 00:13

Sta da vam kazem, treba sacekati jos malo, pa cemo znati nesto vise. Ja mislim da cemo biti sredina tebale, a PL nam nije ni u malom mozgu.
MENI MOJE, A VAMA VASE

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jul 2011, 00:22

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Sta da vam kazem, treba sacekati jos malo, pa cemo znati nesto vise. Ja mislim da cemo biti sredina tebale, a PL nam nije ni u malom mozgu.
Šteta stvarno onda. :? Vi zaslužujete Premier ligu.Imate odličan stadion,isto tako i odlične navijače,a ako bi ušli u PL onda bi imali i čitav grad uz sebe.Ali eto očigledno neko koči vaš ulazak,a toga trebate što brže odstraniti iz kluba.
Ne znam ni ja sam više šta reći za to što Vam se dešava,vjerovatno i nas čeka slična sudbina. :roll:

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 05 jul 2011, 00:39

Ma ne koci niko ulazak, nego jednostavno to nije takva sredina, sport je u drugom planu.Kod nas se vise ulaze u festivale, kulturu i turizam, to je brand.
Da bi imao jak klub, grad mora imati jaku privredu. Onaj ko bi i mogao uloziti u klub, nema interesa, i onda klub pada u drugi plan. Biva svaciji i niciji.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 05 jul 2011, 22:20

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Ma ne koci niko ulazak, nego jednostavno to nije takva sredina, sport je u drugom planu.Kod nas se vise ulaze u festivale, kulturu i turizam, to je brand.
Da bi imao jak klub, grad mora imati jaku privredu. Onaj ko bi i mogao uloziti u klub, nema interesa, i onda klub pada u drugi plan. Biva svaciji i niciji.
isto kao sto mi npr. imamo rudnik koji ulaze sve u banovićki fudbal
1947!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 06 jul 2011, 22:12

Jedinstvo propada...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 06 jul 2011, 22:14

anti_zli je napisao/la:Jedinstvo propada...
Ma dok je pravih navijača Jedinstva i onih koji taj klub vole Jedinstvo propasti neće. :)

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 06 jul 2011, 22:18

neutralan__ je napisao/la:
Ma dok je pravih navijača Jedinstva i onih koji taj klub vole Jedinstvo propasti neće. :)

ma vec su propali, sve im se vratilo. :)[/quote]

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 06 jul 2011, 23:20

anti_zli je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:

ma vec su propali, sve im se vratilo. :)
[/quote]
Daj nemoj pricati gluposti! Kao vratilo nam se, a po cemu smo mi zasluzili da padamo na ovako niske grane?

Sva sreca ti nam ne mozes odmoci takvim komentarima, a isto tako sami sebi jedino mozemo pomoci.

Ovaj klub ce docekati 100 godina postojanja, pa makar to bilo u ligi USK-a, ali NK Jedinstvo iz Bihaca ce se vratiti u Premier ligu kad tad, bilo to za 50 godina, ali cemo se vratiti i to bas zbog takvih hasuma kao sto si ti.

Svaka cast ljudima koji napisu i jednu lijepu rijec od srca za nase Jedinstvo, a NK JEDINSTVO iz Bihaća ce da zivi vjecno za sve iskrene simpatizere i navijace.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 07 jul 2011, 17:34

amateri ?

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 10 jul 2011, 01:31

um94 je napisao/la:amateri ?
A realno, nije ni Zrinjski daleko.
MENI MOJE, A VAMA VASE

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 jul 2011, 17:36

Danas se u Bihaću trebala odrzati prozivka, ali ne znam da li je doslo do toga. Po sve sudeci novi predsjednik NK Jedinstva ce biti Nermin Cehajić. Iako se pricalo da ce klub postati amaterski mislim da do toga nece doci, jer mislim da bi to bio koban potez nacelnika.

Sto se tice igrackog kadra nista se ne spominje, osim da bi novi trener Jedinstva mogao biti Alen Mešanović. Kako Alen kaze ako preuzme Jedinstvo samo ce se bazirati na mlade igrace, ali ne zeli da mu se niko petlja u posao, iako je to tesko ocekivati.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 jul 2011, 02:40

Za srijedu 13.7.2011.g. je zakazan pocetak priprema koje ce po svemu sudeci u cjelosti biti u Bihaću. Trening ce biti dva puta dnevno u 9h i 18h.

Klub ce iz ovogodisnjeg budzeta Bihaća dobiti 150.000KM.

Novi trener bi se trebao kako kazu sutra pojaviti na pocetku priprema, a rijec je o Senadu Smajiću iz Bugojna.

O igrackom kadru necu trositi rijeci, jer on za sada moze se reci i ne postoji.

Uprava je nazalost ostala ista, ali kako kazu imat ce komisiju iz Općine za transparentno trosenje budzetskog novca.

Vise informacija ce biti do kraja sedmice, ali po svemu sudeci nema se sta ocekivati od NK Jedinstva, kluba na koji je nekad Bihać bio ponosan.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 14 jul 2011, 01:30

ima sve to da rijese dok ne pocne sezona sunce im njihovo, nece valjda dopustiti da nase Jedinstvo tone sve dublje i dublje !
FORZA JEDINSTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 15 jul 2011, 18:57

Pojavila se opet informacija da bi klub mogao preuzeti Čavkunović, kako se pise po forumima vec je obavljen prvi sastanak nacelnika i Čavkunovića.

Ako napokon docekamo da Čavkunović veliki privatnik za nase pojmove i veliki zaljubljenik u NK Jedinstvo i sport mozemo se nadati boljim danima. Sada zasigurno svaki navijac ceka da to bude i objavljeno kao mogucnost, sada samo preostaje cekati i nadati se.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 jul 2011, 19:02

Drug moj pusti ovog sa sahovnicom a iz Hercegovine je to dovoljno govori o njemu kakav Zrinjski taj klub bi bio gori od Jedinstva da nije politika igrala ulogu i da je ne igra pa mora neki Hrvatski klub biti pa nek bude taj Mostarski samo da bi se grad jos vise dijelio i takve stvari .

Nego stvarno mi je zao i nemogu vjerovati da grad kao Bihac nema premijerligasa .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 19 jul 2011, 23:54

Cuo sam da kod nas u Bihacu stvari trebaju da idu na bolje a sad vidjecemo uskoro kako stvari stoje !Nacelnik grada Albin Muslic je preuzeo stvari u svoje ruke,. navodno cak smo doveli i nekog Brazilca :D
sve u svemu nekako sam optimistican pa kako god da bilo hehe ,.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 20 jul 2011, 12:34

Danas je dan u Bihaću kada svaki iskreni navijac i simpatizera moli da ode ova uprava i da na celo kluba dodju ljudi koji ovaj klug mogu podignuti iz pepela. Sve ce se znati do vecernjih sati, iako smo godinama bili prevareni od strane uprave nadamo se da ce na izanadjenje svih klub preuzeti neko ko ima moć u svakom pogledu.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 20 jul 2011, 19:23

veceras je taj sastanak pa cemo da saznamo nesto vise :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE, Risonja99 i 18 gostiju.