NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Svaštara
@miki Ono sto sam ja postavio je tzv. 'napredna statistika' i ona otkriva mnogo vise o igracu,nego li ova obicna.To je statistika,koja, zajedno sa VU kamerama koje su se koristile minule sezone,pomaze mnogim trenerima da grade akcije svojih timova,prave kvalitetan spaceing,te odredjuju sa kojih pozicija trebaju odredjeni igraci najcesce da sutiraju,jer su tu najucinkovitiji.Cak se i u samom tekstu koji sam postavio,pominje da RW 'na oko' izgleda nezaustavljiv,ali da to nije bas tako.Takodje se navodi,da on ima potencijal da promjeni to,ali sadasnje stanje nije bas bajno.
U prevodu,nije RW nista mnogo bolji od ostalih PG lige,ako i dalje bude ovoliko gubio lopte,uzimao previse suteva i sutirao procente koje sutira.
svjestan sam ja da on ima dosta mana na kojima treba raditi, tekst je odlican i secira svaku do u detaljeNEZALAGANJE je napisao/la:@miki Ono sto sam ja postavio je tzv. 'napredna statistika' i ona otkriva mnogo vise o igracu,nego li ova obicna.To je statistika,koja, zajedno sa VU kamerama koje su se koristile minule sezone,pomaze mnogim trenerima da grade akcije svojih timova,prave kvalitetan spaceing,te odredjuju sa kojih pozicija trebaju odredjeni igraci najcesce da sutiraju,jer su tu najucinkovitiji.Cak se i u samom tekstu koji sam postavio,pominje da RW 'na oko' izgleda nezaustavljiv,ali da to nije bas tako.Takodje se navodi,da on ima potencijal da promjeni to,ali sadasnje stanje nije bas bajno.U prevodu,nije RW nista mnogo bolji od ostalih PG lige,ako i dalje bude ovoliko gubio lopte,uzimao previse suteva i sutirao procente koje sutira.
ali sa ili bez napredne statistike blasfemija je reci da je Kyrie bolji igrac od Russa trenutno sto je ucinio neki lik tamo na offseason pdf-u i slijepo vjeruje u to, to mi je jedino zasmetalo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ja nisam imao namjeru da ovim clankom govorim da je neko bolji od RW,vec cisto da se vidi sta on radi dobro,a sta ne.Inace, mislim da se nikako ne mogu porediti 2 igraca,a da pri tome jedan nije ni bio u PO-u,bez obzira na sav potencijal koji ima,jer dodatno iskustvo i individualno napredovanje ne moze se desiti ,dok ne osjetis car doigravanja,ma koliko trenirao.Ipak se prava kosarka igra u PO-u,a u RS svaki 'levat' moze imati 20ppg,ako je medju prve dvije opcije u svojoj ekipi.miki_92 je napisao/la:svjestan sam ja da on ima dosta mana na kojima treba raditi, tekst je odlican i secira svaku do u detaljeNEZALAGANJE je napisao/la:@miki Ono sto sam ja postavio je tzv. 'napredna statistika' i ona otkriva mnogo vise o igracu,nego li ova obicna.To je statistika,koja, zajedno sa VU kamerama koje su se koristile minule sezone,pomaze mnogim trenerima da grade akcije svojih timova,prave kvalitetan spaceing,te odredjuju sa kojih pozicija trebaju odredjeni igraci najcesce da sutiraju,jer su tu najucinkovitiji.Cak se i u samom tekstu koji sam postavio,pominje da RW 'na oko' izgleda nezaustavljiv,ali da to nije bas tako.Takodje se navodi,da on ima potencijal da promjeni to,ali sadasnje stanje nije bas bajno.U prevodu,nije RW nista mnogo bolji od ostalih PG lige,ako i dalje bude ovoliko gubio lopte,uzimao previse suteva i sutirao procente koje sutira.
![]()
ali sa ili bez napredne statistike blasfemija je reci da je Kyrie bolji igrac od Russa trenutno sto je ucinio neki lik tamo na offseason pdf-u i slijepo vjeruje u to, to mi je jedino zasmetalo

zadnji komentar
Da se pohvalim
sad sam upozno Beverlija, koji kralj od insana, nista ufuran, king.
Rece "we're gonna get somebody, we need somebody".
Rece "we're gonna get somebody, we need somebody".
[youtube][/youtube]
- IlCapitano
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nevjerovatno...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kazu da je spoj Garnetta i Duranta.
Trebao bi biti u draftu 2016 ili 2017...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Gledao sam ovo neki dan. Gledao sina od Bola i vidim sa strane ovog "malca" MakeraIlCapitano je napisao/la:Kazu da je spoj Garnetta i Duranta.![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Kako me iznenadio ovim...Mislio sam da je i on klasicni Z....
šta ćemo vidjet kad ne radi link
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Amareov instagram, bilo je nešto u fazonu free palestine. Vjerovatno je obrisano.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbt ne mogu vjerovati kako c... brzo djeluju.Vec je obrisao to i on i Howard...

- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Tu je i Bill Simmons koji jucer u kolumni spominje talentovane igrace Cavsa
. Smece od covjeka, ali strasan klip
. Timmy 
Tu je i Bill Simmons koji jucer u kolumni spominje talentovane igrace Cavsa
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
NEZALAGANJE je napisao/la:Jbt ne mogu vjerovati kako c... brzo djeluju.Vec je obrisao to i on i Howard...![]()
kako nece kada su se ljudi krenuli prepucavati..
Zna li neko sta je s ovim??

Od kako je draftovan, nadao sam se da cemo ga se mi kako docepati, a taman nam sad fali 3. plej, al vidim da ovu sezonu nije bio u NBA ekipama, da nije kakva povreda sto mu je prekinula karijeru ili??

Od kako je draftovan, nadao sam se da cemo ga se mi kako docepati, a taman nam sad fali 3. plej, al vidim da ovu sezonu nije bio u NBA ekipama, da nije kakva povreda sto mu je prekinula karijeru ili??
nakon povrede noge odlucio da odmori god.JHam je napisao/la:Zna li neko sta je s ovim??
osnovao je i tim u amaterskoj ligi (mislim da sam to procitao negdje)
i trazili su ga timovi pred pocetak ovogodisnjeg playoff-a ali on nije zelio da se vrati, jer nije bio 100% spreman
rekao je da nije zavrsio sa NBA i trebalo bi da se vrati ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.