Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la calcio » 28 avg 2012, 23:49

zizu1991 je napisao/la:@ calcio, ne treba nam Hadžić, najbolje smo skupili u ovoj reprezentaciji trenutnoj, zar to nisi već rekao ?
to od mene neces nikad cuti, ja sam uvijek za to da se ekipa pojacava. sa naglaskom na "pojacava". :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 23:52

Pa ko može dokazati da je Hadžić pojačanje ? Ko ga je gledao ? evo malo da imitiram ove objektivne forumaše, koji kažu da jedni nisu pojačanja, a drugi jesu, po stručnom mišljenju, naravno njihovom
Kako valja Hadžić, a ne valja Mahmutović ? Jel to Pape rekao da valja jedan a ne valja drugi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 28 avg 2012, 23:53

calcio je napisao/la:
sejo90 je napisao/la: Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezni

Anel Hadzic, Ried ;)
http://www.transfermarkt.de/de/anel-had ... 51311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[/quote]
pa, iskreno, kako nisam sportski radnik ne pratim austrijsku ligu, tako da ne znam. vidim da je najskuplji igrac ekipe, to znaci nesto..Ja sam i prema Zahirovicu bio sumnjicav, i trudi se momak, ali nije to to, jednostavno je problem sto sam navikao da vidim Rahimica kako se duplicira na terenu.. a Bajramovic je neprezaljen, jednostavno premalo smo dobili, zbog nesretnih okolnosti..

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 28 avg 2012, 23:56

zizu1991 je napisao/la:Pa ko može dokazati da je Hadžić pojačanje ? Ko ga je gledao ? evo malo da imitiram ove objektivne forumaše, koji kažu da jedni nisu pojačanja, a drugi jesu, po stručnom mišljenju, naravno njihovom
Kako valja Hadžić, a ne valja Mahmutović ? Jel to Pape rekao da valja jedan a ne valja drugi ?
nista bez probe, za ovakve igrace.. kad ti neko igra Bundesligi, i prvotimac je, tada je sve jasno.. ovako, stvarno treba probati sve moguce igrace

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 23:59

Nemoj to da pišeš, da se ne bi javili objektivni forumaši @ sejo, koji se naginju kako vjetar puše

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 avg 2012, 23:59

zizu1991 je napisao/la:Pa ko može dokazati da je Hadžić pojačanje ? Ko ga je gledao ? evo malo da imitiram ove objektivne forumaše, koji kažu da jedni nisu pojačanja, a drugi jesu, po stručnom mišljenju, naravno njihovom
da ja tebe pitam, zasto je Real kupio Modrica ne Svraku? Zato sto je Mourinho rekao da je Modric bolji? I ti vjerujes? :D
Ma ne, evo za pocetak, Hadzic koji je defanzivni vezni zabija vise golova nego Mahmutovic koji je napadac. eto da krenemo od toga.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 00:06

Mourinho je kupio Modrića zato što je Hrvat :mrgreen: šta ti tu nije jasno, on je u žiži svih svjetskih televizijskih sportskih kuća, i pod lupom je svaki njegov potez, koji od ovisnosti uspijeha bude nagrađen ili osuđen.
Kakve veze ima što daje golove, nije njegovo da daje golove, a većinu što daje, daje iz penala ili iz slobodnog udarca, a mi imamo penaldžije i free kickere na izvoz.
Pitanje koje se realno postavlja ovdje kakav je u igri ? ( Jesi li ga gledao kako igra, kako odrađuje svoju poziciju ? )
Pa on je nazad godinu skupio preko 100 nastupa u austrijskoj ligi, da je pokazao kvalitet u kvantitetu utakmica, bio bi u Red Bullu ili Sturmu ili Rapid -u iz Beča
Statistika može da ne znači ništa, kada si već pomenuo Modrića, on je očiti primjer toga

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 00:33

Posto je fudbal igra na rezultat, golovi i asistencije su itekako bitni i svakako su plus za svakog igraca. (Osim za Modrica, za njega ne vaze ovozemaljska pravila). Posto sam spomenuo Bajramovica, i njega je najvise proslavilo to kada je jedne sezone sa svoje pozicije centralnog veznog zabio 15-tak golova za Freiburg. Hadzic je lider i glavni igrac svoje ekipe, igra na poziciji koja nam je trenutno kriticna zbog oprostaja Rahimica i zbog Medunjaninove situacije. Uvijek kada sam ga gledao (priznajem, ne bas mnogo puta) izgledao je dobro. Trci, dobro se krece, prekida napade, sve ono sto nam je potrebno.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 29 avg 2012, 00:36

Muslimovic?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 00:39

Pošto je to tako kako ti kažeš... što će nama onda Zahirović i Bešić ( uslovno rečeno za Bešića ) na spisku " A " reprezentacije ?
Koliko je zapravo jaka austrijska liga ? Koliko se može donijeti generalan dojam o nekom igraču na osnovu gledanja istog recimo 6 puta ?
Kako porediti Medunjanina i Hadžića ? Medunjanin igra poziciju DMF zato što mora, a ne zato što je tu dobar
Ja za Bajramovića ništa rekao nisam ja mislim
Kako bi ti ocijenio ovu zadnju Zahirovićevu predstavu protiv Walesa ? Bio je loš, zar ne, pa nam treba Hadžić a Zahirovića ćemo poslati u Pofaliće ?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 00:45

De care, ako imas neko konkretno pitanje, postavi ga. Nemam zivaca da se ganjam okolo kole i odgovaram na smijesna pitanja tipa "hoce li Zahirovic u Pofalice"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2012, 00:46

zizu1991 je napisao/la:Mourinho je kupio Modrića zato što je Hrvat :mrgreen: šta ti tu nije jasno, on je u žiži svih svjetskih televizijskih sportskih kuća, i pod lupom je svaki njegov potez, koji od ovisnosti uspijeha bude nagrađen ili osuđen.
Kakve veze ima što daje golove, nije njegovo da daje golove, a većinu što daje, daje iz penala ili iz slobodnog udarca, a mi imamo penaldžije i free kickere na izvoz.
Pitanje koje se realno postavlja ovdje kakav je u igri ? ( Jesi li ga gledao kako igra, kako odrađuje svoju poziciju ? )
Pa on je nazad godinu skupio preko 100 nastupa u austrijskoj ligi, da je pokazao kvalitet u kvantitetu utakmica, bio bi u Red Bullu ili Sturmu ili Rapid -u iz Beča
Statistika može da ne znači ništa, kada si već pomenuo Modrića, on je očiti primjer toga
:roll: Jaje iili kokos a neki bi i horoza.
A sto ovaj a zasto nije ovaj.U ovoga je dajdza pametniji a u onog amidja jaci itd itd.
Prvi step bilo kojeg selektora koji stupa na nase prostore je ne citaj ovakve forume,jer i da si normaaln pobudalio bi.
Pozoves jednog igraca,odma ko kvocke ima onaj on je bolji.Pozoves kasnije tog ''boljeg'',eh koji klinac zvati sada ovog ,bolje da zvao onog prije.Kako vam se samo da.
Yeb'o ti rudarski posao kakav je ovaj na klupi selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 00:52

pa čitaš li ti postove @ calcio ? ja mislim da tu ima mnogo konkretnih pitanja, na koje ti ne želiš odgovora dati

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 00:57

@ harise, nemoj se ti za selektora sekirati, da ja ovdje 5000 postova o njemu napišem ili o timu, mi smo svi samo obični " smrtnici " ovo do njega ne dopire.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 00:58

Pa ja sam ti dao odgovore na vecinu pitanja. Treba nam igrac na toj poziciji, ovaj djeluje kao dobra opcija. I sto je najbolje, zna pogoditi, zna asistirati a ne kosta 35 miliona. Besplatan je! :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 01:02

Evo samo na ovih par pitanja, odgovori, njih si previdio :

Koliko je zapravo jaka austrijska liga ? Koliko se može donijeti generalan dojam o nekom igraču na osnovu gledanja istog recimo 6 puta ?
Kako porediti Medunjanina i Hadžića ?
Kako bi ti ocijenio ovu zadnju Zahirovićevu predstavu protiv Walesa ?
Evo sam Pofaliće sklonio, da te ne zbunjuju

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 01:13

Koliko je zapravo jaka austrijska liga ?
- Austrijska liga je prema Uefi na 15 mjestu u Evropi, izmedju ostalih ispred Izraela, Ceske, Skotske, Poljske, Slovacke i naravno ispred svih exyu liga.
Koliko se može donijeti generalan dojam o nekom igraču na osnovu gledanja istog recimo 6 puta ?
- Zavisi ko gleda, profesionalni skauti ili totalni amateri? Susic i clanovi njegovog strucnog staba spadaju u profesionalce i ne znam koliko su puta gledali Hadzica, iskusno oko moze nakon jedne utakmice procjeniti mnogo stvari.

- Medunjanin je ofanzivni vezni ali kao sto smo vidili solidno je u tandemu sa Rahimicem odradio posao zadnjeg veznog. On je vrlo dobar tehnicar. Hadzic je, koliko sam ja vidio, vise igrac na trku i snagu, sto je mozda potrebnije za tu poziciju.

- Ovo me pitas kao da dovodjenje Hadzica podrazumjeva odricanje Zahirovica, sto je smijesno. Rahimic se mozda uskoro oprasta od repke, ne moze ga pojedinacno zamjeniti ni Hadzic ni Zahirovic, neka ih obojice tu pa cemo vidjeti.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 avg 2012, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 29 avg 2012, 01:14

zizu1991 je napisao/la:Evo samo na ovih par pitanja, odgovori, njih si previdio :

Evo sam Pofaliće sklonio, da te ne zbunjuju
mogul ja, mogul ja :D :D
ne mnogo jaka, ne moze, neuporedivo, 6

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 avg 2012, 01:24

Pa to je sjajno, al mi nije jasno, zašto on ne igra negdje drugo, a ne u Riedu, skauti su morali obilaziti njihovo gnijezdo
Kako ti reče može se mnogo stvari vidjeti iz prvog gledanja prilikom skautinga, pa jel moguće samo zato što je Bosanac porijeklom da ne igra u Man Utd, ili u Realu, pa makar da je na klupi.
Opet bi se preselio Zahirović na klupu, a Salihovića su mnogi potencirali na toj poziciji koju si ti nanijetio Hadžiću.
Formacija - sa jednim def. veznim otvara mnoge probleme pri izboru, ukoliko tako bude na kraju.
Ako bi igrao Hadžić, na klupi bi sjedili Medunjanin, Zahirović, pa Bešić, šta ćemo s njima, pod uslovom da se Rahimić oprosti ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2012, 01:31

zizu1991 je napisao/la:@ harise, nemoj se ti za selektora sekirati, da ja ovdje 5000 postova o njemu napišem ili o timu, mi smo svi samo obični " smrtnici " ovo do njega ne dopire.
Lijepo od njega :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 avg 2012, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.