to od mene neces nikad cuti, ja sam uvijek za to da se ekipa pojacava. sa naglaskom na "pojacava".zizu1991 je napisao/la:@ calcio, ne treba nam Hadžić, najbolje smo skupili u ovoj reprezentaciji trenutnoj, zar to nisi već rekao ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
to od mene neces nikad cuti, ja sam uvijek za to da se ekipa pojacava. sa naglaskom na "pojacava".zizu1991 je napisao/la:@ calcio, ne treba nam Hadžić, najbolje smo skupili u ovoj reprezentaciji trenutnoj, zar to nisi već rekao ?
[/quote]calcio je napisao/la:sejo90 je napisao/la: Ja zaista ne mislim da je tako.. svida mi se si stavio Salihovica na DMF, ja isto ne razumiem zasto to jos nije pokusano, logicniji bi na desnom beku bio Lulic, ali ipak, po meni je potreban jos jedan zadnji vezni
Anel Hadzic, Ried
http://www.transfermarkt.de/de/anel-had ... 51311.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nista bez probe, za ovakve igrace.. kad ti neko igra Bundesligi, i prvotimac je, tada je sve jasno.. ovako, stvarno treba probati sve moguce igracezizu1991 je napisao/la:Pa ko može dokazati da je Hadžić pojačanje ? Ko ga je gledao ? evo malo da imitiram ove objektivne forumaše, koji kažu da jedni nisu pojačanja, a drugi jesu, po stručnom mišljenju, naravno njihovom
Kako valja Hadžić, a ne valja Mahmutović ? Jel to Pape rekao da valja jedan a ne valja drugi ?
da ja tebe pitam, zasto je Real kupio Modrica ne Svraku? Zato sto je Mourinho rekao da je Modric bolji? I ti vjerujes?zizu1991 je napisao/la:Pa ko može dokazati da je Hadžić pojačanje ? Ko ga je gledao ? evo malo da imitiram ove objektivne forumaše, koji kažu da jedni nisu pojačanja, a drugi jesu, po stručnom mišljenju, naravno njihovom
Kako valja Hadžić, a ne valja Mahmutović ? Jel to Pape rekao da valja jedan a ne valja drugi ?
zizu1991 je napisao/la:Mourinho je kupio Modrića zato što je Hrvatšta ti tu nije jasno, on je u žiži svih svjetskih televizijskih sportskih kuća, i pod lupom je svaki njegov potez, koji od ovisnosti uspijeha bude nagrađen ili osuđen.
Kakve veze ima što daje golove, nije njegovo da daje golove, a većinu što daje, daje iz penala ili iz slobodnog udarca, a mi imamo penaldžije i free kickere na izvoz.
Pitanje koje se realno postavlja ovdje kakav je u igri ? ( Jesi li ga gledao kako igra, kako odrađuje svoju poziciju ? )
Pa on je nazad godinu skupio preko 100 nastupa u austrijskoj ligi, da je pokazao kvalitet u kvantitetu utakmica, bio bi u Red Bullu ili Sturmu ili Rapid -u iz Beča
Statistika može da ne znači ništa, kada si već pomenuo Modrića, on je očiti primjer toga
mogul ja, mogul jazizu1991 je napisao/la:Evo samo na ovih par pitanja, odgovori, njih si previdio :
Koliko je zapravo jaka austrijska liga ? Koliko se može donijeti generalan dojam o nekom igraču na osnovu gledanja istog recimo 6 puta ?
Kako porediti Medunjanina i Hadžića ?
Kako bi ti ocijenio ovu zadnju Zahirovićevu predstavu protiv Walesa ?
Evo sam Pofaliće sklonio, da te ne zbunjuju
Lijepo od njegazizu1991 je napisao/la:@ harise, nemoj se ti za selektora sekirati, da ja ovdje 5000 postova o njemu napišem ili o timu, mi smo svi samo obični " smrtnici " ovo do njega ne dopire.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.