e kod nas je drugačijeBaDa12 je napisao/la:Ne, kod nas se to ovako zove.anonimni je napisao/la:valjda Aberečke abertude ?BaDa12 je napisao/la: Mi smo još igrali klasične igre: Džami, Lozinke, Zemalja, Abaratučke abaratačke, Limun i po narandže su samo neke od njih..
Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
Re: Prosjek godina forumasa ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- legenda reala
- Kontakt:
I kod nas se zvalo Žmire na loptu
A standardne igre, vise, lede, žmire

A standardne igre, vise, lede, žmire
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kod nas se to zvalo picen picen, i bila je lopta umjesto kante.
Je li to ona igra kad se probijaš kroz ruke?anonimni je napisao/la:valjda Aberečke abertude ?BaDa12 je napisao/la: Mi smo još igrali klasične igre: Džami, Lozinke, Zemalja, Abaratučke abaratačke, Limun i po narandže su samo neke od njih..
Jednom sam se tako odbio i glavom udario o pod.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
jestlimenka je napisao/la:Je li to ona igra kad se probijaš kroz ruke?anonimni je napisao/la:valjda Aberečke abertude ?BaDa12 je napisao/la: Mi smo još igrali klasične igre: Džami, Lozinke, Zemalja, Abaratučke abaratačke, Limun i po narandže su samo neke od njih..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
"Slijepe babe", nekome se zaveže povez na oči i onda traži ostale. Kada uhvati nekoga mora reći tko je to. Igralo se u zatvorenom prostoru jer vani ne bi nikoga uhvatio.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
hahahahahaha, jeste to je ta, samo kako si se uspio tako razbiti u toj igri, nisi iso na stalonealimenka je napisao/la:Je li to ona igra kad se probijaš kroz ruke?anonimni je napisao/la:valjda Aberečke abertude ?BaDa12 je napisao/la: Mi smo još igrali klasične igre: Džami, Lozinke, Zemalja, Abaratučke abaratačke, Limun i po narandže su samo neke od njih..
Jednom sam se tako odbio i glavom udario o pod.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
sjecal se ko od vas Kurenta e da mi je to sad opet gledati...
asunsao je napisao/la:
hahahahahaha, jeste to je ta, samo kako si se uspio tako razbiti u toj igri, nisi iso na stalonea
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja tu igru znam kao "Ćorabaka"limenka je napisao/la:"Slijepe babe", nekome se zaveže povez na oči i onda traži ostale. Kada uhvati nekoga mora reći tko je to. Igralo se u zatvorenom prostoru jer vani ne bi nikoga uhvatio.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
ja tražio na netu podavno i nije bilo, a baš mi je bio fora likscudetto je napisao/la:sjecal se ko od vas Kurenta e da mi je to sad opet gledati...
Baš tražio neki dan ovu seriju, čisto par epizoda da pogledam da vidim kakav sam trash gledaoDevil je napisao/la:
Kad se setim ove serije.I ona je imala milion epizoda u par sezona.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nego jeli se tko igrao rata
bilo takvo vrijeme
Drvena puska , na vrhu se zakuje ekser sa gumom i onda se kamenjem gadali joj mogla je pogoditi
http://static.****/galerija/2012-04/s ... efault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nesto slicno ovoj!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
jel se ko igrao napravis hrpu onih malih fiseka i onda ispaljujes kroz cijevvrebac86 je napisao/la:Nego jeli se tko igrao ratabilo takvo vrijeme
Drvena puska , na vrhu se zakuje ekser sa gumom i onda se kamenjem gadali joj mogla je pogoditi
![]()
http://static.****/galerija/2012-04/s ... efault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nesto slicno ovoj!
![]()
[youtube][/youtube]ž
Kad se sjetim ovoga
Kad se sjetim ovoga
[youtube][/youtube]
kad se sjetimo tek ovoga

kad se sjetimo tek ovoga
Hajde sada On Topic 
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A ovo Historija!! I antologijski komentar Igora Kristića, i nakon deset godina mi ozvanja ona "Otvara se Barbarez, vidio je to Baljić
Joj koliko je program bio kvalitetniji dok je ovaj "Kec" bio logo

A ovo Historija!! I antologijski komentar Igora Kristića, i nakon deset godina mi ozvanja ona "Otvara se Barbarez, vidio je to Baljić
Joj koliko je program bio kvalitetniji dok je ovaj "Kec" bio logo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I uz ovog čovjeka se odrastalo
I uz ovog čovjeka se odrastalo