Prva liga FBiH 2013./2014.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2013./2014.

Post Postao/la staragarda » 28 nov 2013, 00:02

PlavoZuti je napisao/la:
NKJ je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..;)

Problem ti je samo "ako bude htio"

A i ako bude htio, ima problem... Neće mu sve ići tako jednostavno, ni Rudar ni Sloboda ni Jedinstvo neće pustiti ništa. Velika je ovo prilika, i ovakve mi nismo imali dugo godina i ovo se ne prepušta tek tako nekom.
Problem nije "ako bude htio" jer hoce...a u slucaju da se desi ovo sto imam info....a to je da ce se u Bratstvo finansijski ukljucit nekoliko najjacih kompanija u gradu, onda imamo vise para od Jedinstva i Slobode zajedno....
Posto znam da ce ovi iz Tuzle pocet hvalit Azmira, da odma kazem da je Azmir recimo za Sirbega mala maca....
A i bez toga, Bratstvo vec sad ima vise para od Jedinstva ili Slobode....samo oni toga nisu ni svjesni....
sta rec nego..ZA MEDALJU...hahahahahahah :lol: :lol: ...kakav car :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 nov 2013, 00:32

staragarda je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..;)
Nema Daso para već se qrči tuđim parama tj. budžetom. Da je ovo normalna država i normalan narod, svaki načelnik koji bi na ovakvoj krizi iz budžeta finansirao svoju zajebanciju bi bio totalni gubitnik na izborima.
bravo...ovdje ljudi pricaju kao da taj dasa il kako vec svoje pare ulaze u gracanicu,jbt :shock:
Pogledaj svoje sugradjane koliko uzdizu azmira kao da milione zgrce a nisu upoznati ni sa 1% ...
Nema niti jedan pojma da Azmirova kompanija spada u male biznise u Americi i da cjelokupna prodaja ili eto kako vec da nazovem...mozda cjelokupni prihodi azmirove kompanije su izmedju 1 milion i 4 miliona....ali to ne znaci da Azmir ima na racunu 4 miliona....
Primjera radi....u americi je standard da sracunas sav trosak projekta ...recimo 100,000 ...i onda za svoj profit dodas nekih 20-25% sto znaci nekih $20,000-$25,000
Tj u najboljem slucaju da bi imo $100,000 zaradu, trebas imat $400,000 u troskovima....tj kupac plati ukupno $500,000...... Znaci....1 milion ti donese $200,000 godisnje, ili u najboljem slucaju.... 4 miliona donesu $800,000 godisnje....ne uracunavajuci u to takse, insurance, i sve ostalo....znaci odbij od tog profita jos nekih 20%....
I kad podjeli na kucne troskove, auta, skolovanje djeve....nema Azmir za Slobode puno...posebno zato sto to nije njegovo vlasnistvo...da je kojim slucajem Sloboda privatizovana, i da je on vecinski vlasnik....zanimale bi me vase do sad suplje price, ali Azmir nije vlasnik....i pomaze Slobodi iz nekog svog interesa...mozda da bi bio na dobrom glasu u gradu...
Bratstvo ima pomoc svih "Azmira" u Gracanici.... A jacih od Azmira ima puno....i onda na to dodas pomoc opstine....koju svaki tim ima u Bosni....pa tako i Bratstvo...a s'obzirom kako komsija iz Srebrenika navede, imamo jednu od najjacih opstina u BiH....onda tu nema manjka....
;)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 nov 2013, 00:36

nerkolfc je napisao/la:Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da iko u ovoj ligi ima vise para od Jedinstva i Slobode :shock:

Jedinstvo i Sloboda se odvajaju u vrhu nakon 5 kola proljeca.

Krvava bitka do kraja :mrgreen:
Jadna majko.... :roll:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 nov 2013, 01:45

plavo zuti
azmirov vozni park kosta vise nego svi ti azmircici zajedno tvoji gracanicki :)
ja neznam kako vi tavorite u ovoj ligi pored toliko milionera,firmi,ja neznam...
gracanica,obecana zemlja,zemlja mogucnosti,raj na zemlji,
hebo ba bec,picim ja za gracanicu :lol:
ps..
izvinjavam se svim normalnim gracanlijama,moro sam...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 28 nov 2013, 03:28

evo ovako jedno pitanje za ove iz gracanice ! koja budala misli da ce sdp pored tuzle dozvoliti da jedna gracanica udje u PL ???? u prvu ruku pitanje nevezano sa sportom medjutim......
vidjeli smo u zadnje vrijeme koliko imamovic pokusava pridobiti navijace, svake sedmice nesto novo za slobodu..... pa de idi na stadion malo se slikaj , pa de najavi povecanje transe itd itd...... Tuzla je vec dugo vremena centar sdp-a tako da gracanica nema sanse :mrgreen: a taj vas nacelnik ce samo podviti rep kad mu ovi iz vrha narede drugacije (ako dodje do toga sa se sloboda bori sa bratstvom za PL ) vi dobro znate da podrska sdp u opada u tuzli tako da za naredne izbore potrebni su im navijaci vjerujte ;) i necu nista odgovarati boli me k sta ce ko komentarisat sacekajte 5-6 mjeseci i vidjecemo :lol: :lol:

glupo se raspravljat ko ima vise para nismo bankari :mrgreen: :mrgreen:

za kraj " onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 nov 2013, 08:50

wienultras je napisao/la:plavo zuti
ja neznam kako vi tavorite u ovoj ligi pored toliko milionera,firmi,ja neznam...
ps..
Izvinjavam se i ja tuzlacima , ali znaj da ima ljudi u gracanici koji mogu
azmircica kupiti sa sicom u dzepu ... nemoj se dzaba provaljivati, malo se informisi
dovoljan je podatak da jedan privatnik iz Gracanice ima privatni avion i cesto prelijece Tuzlu
a to sto ti ne znas kako mi tavorimo u ovoj ligi , sta reci za Tuzlu :lol: :lol: tako
vellliiiiiiikii klub a u rangu male GRACANICE :o JADNA MAJKO :mrgreen:
al sada ce" menadzer " Husaric da navede slobodu na stari kolosijek slave :D

Gracanica kakva god da je ispred Slobode je ,a Sloboda sto je u rangu Bratstva
nekome mozda nije drago , po meni tacno je onde gdje treba dok ne dode jos sudskih presuda
ali eto po tebi beclija ima azmir sredstava , pa nece ni to biti problem ;)
Nadam se da i Joguncic cita ovo eto bice para ima azmir vozni park dobar :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2013, 09:27

ALBOX je napisao/la:
wienultras je napisao/la:plavo zuti
ps..
Izvinjavam se i ja tuzlacima , ali znaj da ima ljudi u gracanici koji mogu
azmircica kupiti sa sicom u dzepu ... nemoj se dzaba provaljivati, malo se informisi
dovoljan je podatak da jedan privatnik iz Gracanice ima privatni avion i cesto prelijece Tuzlu
a to sto ti ne znas kako mi tavorimo u ovoj ligi , sta reci za Tuzlu :lol: :lol: tako
vellliiiiiiikii klub a u rangu male GRACANICE :o JADNA MAJKO :mrgreen:
al sada ce" menadzer " Husaric da navede slobodu na stari kolosijek slave :D

Gracanica kakva god da je ispred Slobode je ,a Sloboda sto je u rangu Bratstva
nekome mozda nije drago , po meni tacno je onde gdje treba dok ne dode jos sudskih presuda
ali eto po tebi beclija ima azmir sredstava , pa nece ni to biti problem ;)
Nadam se da i Joguncic cita ovo eto bice para ima azmir vozni park dobar :lol: :lol:
Od informacija koje si smjestio sebi u glavu, pitam se kako funkcionises prijatelju. Nepotrebnih informacija koje si sam sebi proslijedio po svom ne/logicnom razmisljanju. Ostavi se toga. Opterecuje.
Sto se tice tog covjeka sto prelijece sa avionom, bio sam sa njim u Americi na poslovnom skolovanju neke daleke godine poslije rata. Trenutno je njegova firma duzna bar 10 puta kada saberes sve dugove premierligasa i drugoligasa zajedno. Tako je to u velikom biznisu. Sto se tice njega on moze uzeti na zajam jos milione i da Bratstvo odvede u ligu sampiona. Pitanje je, ima li on interesa da uzima kredite za to.
Primjer kako ti zboris:
U Tuzli postoji najveca investicija koja je ikada bila u BiH. Covjek ulaze milione. http://www.unibristol-tuzla.ba/en/news/ ... lion-euros
Sa ovim parama je mogao i do cetvrt finala lige sampiona. :mrgreen:
Ne pricaj neke stvari za koje nemas pojma.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 nov 2013, 09:38

Posto sam u dobrim odnosima sa vecinom forumasa iz Tuzle ne zelim se svadati sa njima. Ovo je neko moje misljenje o ovome sto ste vi pisali... Azmir ima para (dok ima firmu u americi i onakvu kucu i auto mora vala imat kesa i kesa)... Ne kazem da Daso ima vise para od Azmira (barem ne privatno) Ali sad pitanje je ko zeli vise para uloziti u klub jer meni se cini da Azmir nema dovoljno velike podrske ostalih ljudi u TZ , eto kao nacelnik je obecao pomoc ali koji put on to obecaje ??? Ja se nadam da ce pomoc i da ulazimo ili mi ili vi.... Ali vjerujte da ako bise Daso i Mujo(ciji su Malesici cijeli, a raspitajte se sta covjek sve ima jer ce se pola vas puknut smijat cuj maleseci i raspitajte se i kakva mu je i kuca i porse i kolko paraaa i paraaa ima...) Da kad bi se samo njih 2 udruzili tesko bi Azmir SAM mogao dati pare (jer nije valjda tolike pare sam ugalat a ovamo imaju dvojica koja to polove i opet to su njegove pare a ovo su buzetne pola njihove pola budzetne...)

Veliki pozdrav za Tuzlake ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2013, 10:12

cesc4 je napisao/la:Posto sam u dobrim odnosima sa vecinom forumasa iz Tuzle ne zelim se svadati sa njima. Ovo je neko moje misljenje o ovome sto ste vi pisali... Azmir ima para (dok ima firmu u americi i onakvu kucu i auto mora vala imat kesa i kesa)... Ne kazem da Daso ima vise para od Azmira (barem ne privatno) Ali sad pitanje je ko zeli vise para uloziti u klub jer meni se cini da Azmir nema dovoljno velike podrske ostalih ljudi u TZ , eto kao nacelnik je obecao pomoc ali koji put on to obecaje ??? Ja se nadam da ce pomoc i da ulazimo ili mi ili vi.... Ali vjerujte da ako bise Daso i Mujo(ciji su Malesici cijeli, a raspitajte se sta covjek sve ima jer ce se pola vas puknut smijat cuj maleseci i raspitajte se i kakva mu je i kuca i porse i kolko paraaa i paraaa ima...) Da kad bi se samo njih 2 udruzili tesko bi Azmir SAM mogao dati pare (jer nije valjda tolike pare sam ugalat a ovamo imaju dvojica koja to polove i opet to su njegove pare a ovo su buzetne pola njihove pola budzetne...)

Veliki pozdrav za Tuzlake ;) :D
Ma ima ljudi sa parama svugdje, ali oni imaju za sebe bitnije stvari od ulaganja novca u lokalne klubove i sredstva koja im se nece vratiti.
Zato je glupo pricati o bogastvima nekih ljudi kojih se ne dotice sfera nogometa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 28 nov 2013, 12:43

Ma može neko imati milijarde ali ako ih ne da, džaba mu. A neki ima neku siću pa čovjek ulaže u klub.
Pa šta bi Čavkunović mogao uraditi od Jedinstva da je htio. Mislim da o njemu ne trebam puno pričati, jer znate ga svi. Šta je onda ovih poslovnih ljudi po Bihaću, koji milione imaju, ali neće niko. Boli ih ku*ac. Al eto, došao je Emir koji će dati. Ne svoje sve, daće i svojih para, ali hvala Bogu imamo i načelnika, tako da pola-pola i dobro svima.
Tako i Azmir u SLobodi, samo jednog čovjeka da ima pored sebe, koji zna malo bolje, ja mislim da Slobodi niko ništa ne bi mogao.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 nov 2013, 13:12

nusmir je napisao/la:evo ovako jedno pitanje za ove iz gracanice ! koja budala misli da ce sdp pored tuzle dozvoliti da jedna gracanica udje u PL ???? u prvu ruku pitanje nevezano sa sportom medjutim......
vidjeli smo u zadnje vrijeme koliko imamovic pokusava pridobiti navijace, svake sedmice nesto novo za slobodu..... pa de idi na stadion malo se slikaj , pa de najavi povecanje transe itd itd...... Tuzla je vec dugo vremena centar sdp-a tako da gracanica nema sanse :mrgreen: a taj vas nacelnik ce samo podviti rep kad mu ovi iz vrha narede drugacije (ako dodje do toga sa se sloboda bori sa bratstvom za PL ) vi dobro znate da podrska sdp u opada u tuzli tako da za naredne izbore potrebni su im navijaci vjerujte ;) i necu nista odgovarati boli me k sta ce ko komentarisat sacekajte 5-6 mjeseci i vidjecemo :lol: :lol:

glupo se raspravljat ko ima vise para nismo bankari :mrgreen: :mrgreen:

za kraj " onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :mrgreen:
a sad kad smo kod politike..:)sve to stoji što si napisao samo se meni neke stvari tu ne uklapaju..od kud sad Husara u Slobodi??Taj je okorjeli član Sda..to je razlog zašto je otišao iz Gradine..promjena vlasti u Općini..meni se čini da u FK Slobodi više pušu zeleni vjetrovi nego crveni..:)
Ne treba zaboravit da je premijer kantona iz Gračanice..
OFK Gradina Srebrenik

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 nov 2013, 13:21

Eh super bas mi je drago sto mi gracanlije nemamo pojma za razliku od tuzlaka tipa
@Probisvjet koji je bas bistar momak nema sta :shock: :D
cudi me da te amer nije uzeo u strucni stab ,jer izgleda treba mu takvih pametnica :lol:
al koliko god mi nemali pojma i kesa , kako kazu nasi dragi prijatelji tuzlaci, mi smo jos uvijek ispred vas
ne samo na tablici nego u svemu , na vasu veliku zalost , a naravno na moju :mrgreen:
http://www.sportin.ba/3760-tinjic-dokaz ... u-nerealna" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo su vase brige a mi toga opet na moju radost nemamo 8-)
Jos je zanimljiviji ovaj podatak o posjetama na stadionima prve federalne
NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600
pa j.ote toliki grad a ima posjetu ko i jedna mala Gracanica :)
http://www.nsfbih.ba/novost/10064/prva_ ... ke_podatke" onclick="window.open(this.href);return false;

Uzivajte komsije tuzlaci sve najbolje 8-)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 nov 2013, 13:28

ALBOX je napisao/la:Eh super bas mi je drago sto mi gracanlije nemamo pojma za razliku od tuzlaka tipa
cudi me da te amer nije uzeo u strucni stab ,jer izgleda treba mu takvih pametnica :lol:
al koliko god mi nemali pojma i kesa , kako kazu nasi dragi prijatelji tuzlaci, mi smo jos uvijek ispred vas
ne samo na tablici nego u svemu , na vasu veliku zalost , a naravno na moju :mrgreen:
http://www.****/3760-tinjic-dokazat-cemo-da-su-potrazivanja-onih-koji-su-tuzili-slobodu-nerealna" onclick="window.open(this.href);return false;

NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600
http://www.nsfbih.ba/novost/10064/prva_ ... ke_podatke" onclick="window.open(this.href);return false;

nema veze,sarajevo ima 5 miliona duga,zelji zavrcu vodu,celik unaprijed zna da igra djaba jer nema licencu tamam da sampion bude :lol: nemate vi tih problema,pa opet nikada u miki maus ligi,narodna uzrecica u gracanici vezana za bratstvo..zamalo udjosmo :lol: hajde vala meni ta statistika nevalja da ga hebes :) tusanj jeste vise prazan nego pun,cinjenica,ali gledali ko u savezu preglede kola,gracanica preko 4 milje po tekmi,pa i ta jedna tribinica poluprazna,nevjerovatno,imamo savez nema ga niko

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 28 nov 2013, 13:30

A najbolja je izreka "ma prekucacemo ovu ligu pa cemo da im svima naplatimo sto smo ispali " :lol: :lol: :lol:
i tako iz godine u godinu :mrgreen:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 nov 2013, 13:37

ALBOX je napisao/la:Eh super bas mi je drago sto mi gracanlije nemamo pojma za razliku od tuzlaka tipa
http://www.****/3760-tinjic-dokazat-cemo-da-su-potrazivanja-onih-koji-su-tuzili-slobodu-nerealna" onclick="window.open(this.href);return false;

NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600

Jesi vidio koliku Jedinstvo ima posjećenost više nego vas 2 skupa

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 28 nov 2013, 13:44

Iceplayer je napisao/la:

NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600

:o druze gledao sam svaki izvjestaj ove jeseni,nije bilo vise od 3000 po utakmici..nema sanse...sloboda prosjecno mozda 2000...bratstvo hiljadu....neka se niko neljuti,ali meni taj izvjestaj nije relevantan...nebi da gusim,ali uzecemo primjer zapadne tribine stadiona tusanj,koja prima 4444 sjedeca mjesta,znaci pun,stadion bratstva,odnosno ona jedina tribina,u najmanju ruku prima kada je dupke puna 3000...a svaku je poluprazna.....al svaku...protiv slobode proslu utakmicu bilo 2000....jednostavno ti podaci nisu vjerodostojni,jer 4000 to ima da grmi sine moj,to je pun stadion,a ne ova poluprazna pozorista u ovoj smjesnoj ligi...zato,te podatke okacite macku o rep,jer cinjenice,slike stadiona na utakmicama,govore drugacije

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 nov 2013, 13:49

Znaš zašto ona tribina u Jedinstvu neizgleda ispunjena ? Zato što prima 8 000 gledaoca znači 2x veća nego od Bratstva ili koga si vis nabrojao... :D

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 28 nov 2013, 13:51

Iceplayer je napisao/la:Znaš zašto ona tribina u Jedinstvu neizgleda ispunjena ? Zato što prima 8 000 gledaoca znači 2x veća nego od Bratstva ili koga si vis nabrojao... :D

Ko tebe slaga da velika trebina prima 8 milja :lol: :lol: :lol:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2013, 13:52

NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600

Tebi izgleda prije metar u gu zicu nego cen u glavu.

2343

Post Postao/la 2343 » 28 nov 2013, 13:55

wienultras je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

NK BRATSTVO...... 4250
FK SLOBODA .......4600

:o druze gledao sam svaki izvjestaj ove jeseni,nije bilo vise od 3000 po utakmici..nema sanse...sloboda prosjecno mozda 2000...bratstvo hiljadu....neka se niko neljuti,ali meni taj izvjestaj nije relevantan...nebi da gusim,ali uzecemo primjer zapadne tribine stadiona tusanj,koja prima 4444 sjedeca mjesta,znaci pun,stadion bratstva,odnosno ona jedina tribina,u najmanju ruku prima kada je dupke puna 3000...a svaku je poluprazna.....al svaku...protiv slobode proslu utakmicu bilo 2000....jednostavno ti podaci nisu vjerodostojni,jer 4000 to ima da grmi sine moj,to je pun stadion,a ne ova poluprazna pozorista u ovoj smjesnoj ligi...zato,te podatke okacite macku o rep,jer cinjenice,slike stadiona na utakmicama,govore drugacije
Te ti pogledaj taj izvještaj još jednom. Kao i inače, napišeš hrpu glupih komentara bez da si PROČITAO nešto što komentarišeš. Ti podaci 2000, 4000, 10 000 predstavljaju ukupnu posjetu u sezoni (jesenji dio), podjeli to sa brojem domaćih utakmica i eto ti prosjeka. Nisu ti podaci u potpunosti relevantni, jer mislim da se rade na osnovu izvještaja kluba o broju prodanih ulaznica, ali to je tu negdje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.