hoćeš reći da nismo?L-Train je napisao/la:a i vi ste pokradeniCarlo je napisao/la: razmisli zbog čega - zbog kazne ukoliko nešto tako kaže, što je logično. Ni Woody, nit' ijedan igrač nije ništa izjavljivao kada su Knicksi pokradeni u seriji protiv heata.steta sto nema dovoljno navijaca Pacerasa na forumu,vjerujem da bi se i oni zalili
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Paraglajder
- Kontakt:
Ti adriano fakat smaraš sa Irvingom, Rondo je za njega televizija sa 1000 boja.adriano_leite je napisao/la:rio_Ferdy88, nisam rekao da je najlosiji, nego sam rekao da je nekompletan igrac, da nije bolji od CP3-a, od Rose-a, Nasha, pa ni Irvinga koji je kompletniji igrac od njega, jer ima bolji sut, slobodna bacanja, te je clutch igrac za razliku od Ronda. Sinoc mi je Rondo pokazao ono sto dugo nisam vidio od njega, dobru sutersku noc (iako ih ima s vremena na vrijeme, ali nema konstantu), one lude trice, pa sam i rekao KAPA DOLE MAJSTORE.
Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 31 maj 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA
- adriano_leite
- Kontakt:
Sta je to?Paraglajder je napisao/la:Ti adriano fakat smaraš sa Irvingom, Rondo je za njega televizija za 1000 boja.adriano_leite je napisao/la:rio_Ferdy88, nisam rekao da je najlosiji, nego sam rekao da je nekompletan igrac, da nije bolji od CP3-a, od Rose-a, Nasha, pa ni Irvinga koji je kompletniji igrac od njega, jer ima bolji sut, slobodna bacanja, te je clutch igrac za razliku od Ronda. Sinoc mi je Rondo pokazao ono sto dugo nisam vidio od njega, dobru sutersku noc (iako ih ima s vremena na vrijeme, ali nema konstantu), one lude trice, pa sam i rekao KAPA DOLE MAJSTORE.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
pa naravnoCarlo je napisao/la:hoćeš reći da nismo?L-Train je napisao/la:a i vi ste pokradeniCarlo je napisao/la: razmisli zbog čega - zbog kazne ukoliko nešto tako kaže, što je logično. Ni Woody, nit' ijedan igrač nije ništa izjavljivao kada su Knicksi pokradeni u seriji protiv heata.steta sto nema dovoljno navijaca Pacerasa na forumu,vjerujem da bi se i oni zalili
i da se i ja nadovezem na Ronda,taj covjek je treci najbolji play u ligi odmah iza nenadjebivog D.Rosea i D.W-a,zaista je uzivanje gledati kako covjek radi sve na parketu,trenutno je najbolji igrac Bostona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Parker doesn't approve this.L-Train je napisao/la: pa naravno![]()
i da se i ja nadovezem na Ronda,taj covjek je treci najbolji play u ligi odmah iza nenadjebivog D.Rosea i D.W-a,zaista je uzivanje gledati kako covjek radi sve na parketu,trenutno je najbolji igrac Bostona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma kakav Parker,jedino mu ne osporavam kvalitete bivse zene 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najvise volim vas i vas Heat..Nadam se samo da ces imati prilike da ga vidis bolje u finaluL-Train je napisao/la:ma kakav Parker,jedino mu ne osporavam kvalitete bivse zene
Vidimo se u finalu.I to zavisi od toga hoće li Kelti moći išta da urade.L-Train je napisao/la:ma kakav Parker,jedino mu ne osporavam kvalitete bivse zene
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Boston ako uzme dvije sada kuci, imaju velike sanse da prodju Heat. Samo veliki problem bi mogla biti naredna tekma, da li ce momci uspjeti povratiti energiju i snagu, nakon one tekme koja je otisla u OT. Sretno vam Kelti od srca i nadam se da cete biti u finalu sa SAS.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma 'ta ce Parker pored strasnog Marija Chalmersa,moze jedino da se sagne 
James and Wade are the only two players in the league this postseason to have shot at least 100 free throws, although Celtics forward Paul Pierce is third with 98 attempts.
Through two games, the Heat have attempted 20 more free throws than the Celtics and have won the two games by a combined 18 points. Rivers on Wednesday said his team has been "distracted" by some calls and non-calls.
LeBron James took 24 free throws tonight and our team took 29.
James, who shot 24 free throws against Boston in Game 2, has a league-high 141 attempts in the playoffs.
New York Knicks coach Mike Woodson pointed to the discrepancy in the first-round series, when the Heat averaged 31.3 free throw attempts to 17 by the Knicks in the three games played in Miami. The averaged attempts were virtually even at 29 apiece in the two games the teams played in New York.
The Heat won that series in five games before advancing to face the Indiana Pacers in the second round. But even before that series started, coach Frank Vogel was fined $15,000 for what the league deemed attempts to influence the officiating when Vogel told reporters before Game 1 that the Heat were the biggest flopping team in the NBA.
Overall, Miami has attempted 383 free throws compared to 308 by its opponents through 13 playoff games this season.
-smijesno dajte mu titulu,samo mu je dajte,a da su ovako svirali Jordanu imao bi 10 titula
Through two games, the Heat have attempted 20 more free throws than the Celtics and have won the two games by a combined 18 points. Rivers on Wednesday said his team has been "distracted" by some calls and non-calls.
LeBron James took 24 free throws tonight and our team took 29.
James, who shot 24 free throws against Boston in Game 2, has a league-high 141 attempts in the playoffs.
New York Knicks coach Mike Woodson pointed to the discrepancy in the first-round series, when the Heat averaged 31.3 free throw attempts to 17 by the Knicks in the three games played in Miami. The averaged attempts were virtually even at 29 apiece in the two games the teams played in New York.
The Heat won that series in five games before advancing to face the Indiana Pacers in the second round. But even before that series started, coach Frank Vogel was fined $15,000 for what the league deemed attempts to influence the officiating when Vogel told reporters before Game 1 that the Heat were the biggest flopping team in the NBA.
Overall, Miami has attempted 383 free throws compared to 308 by its opponents through 13 playoff games this season.
-smijesno dajte mu titulu,samo mu je dajte,a da su ovako svirali Jordanu imao bi 10 titula
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dema, opasan si! 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Paraglajder
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Paraglajder
- Kontakt:
- delpiero20
- Kontakt:
Dugo nisam gledao bolje igre u nekoj utakmici od ove igre Bostona sinoc..
Kakvi potezi...ono je bolesno, kako ih je lijepo bilo gledati. Sad ako dobiju cetvrtu momentum je tu
Kakvi potezi...ono je bolesno, kako ih je lijepo bilo gledati. Sad ako dobiju cetvrtu momentum je tu
- LarryDavid
- Kontakt:

atrakcija je gledati ronda

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Rasturamo ih !!
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Pa nevjerovatno zaista, šta se dešava sa ritmom? 13 poena za 15 minuta dati u drugom poluvremenu... Tuga. 
YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.