U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la harishp » 27 apr 2010, 18:59

Kloc nigdje na svijetu nemoze biti popularan.
Nije u pitanju njegova nacionalnost ili vjerska pripadnost.
Jer za kloca to vrijedi ma koje vjere bio.
On je jedan od zescih koje je ikad repka imala.
Pocev od toga sto 60-70% igraca ostaje uskraceno pozivu a o samom radu suvisno je pricati.
Ne znas koji su gori oni koji ga podrzavaju ili oni koji su ga i izabrali.
Hvala bogu vrlo je mali broj oni prvi,za one druge nije se ni iznenaditi.
On samo moze zahvaliti kvalitetu pozvanih igraca,sto mu guzicu spasavaju.
Taktika samo protiv luxemburga je bila vise nego glupost.Umjesto da stavi dva napadaca i razvale lux on Bilbiju stavlja na klupu. I cuva rezultat:shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2010, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 apr 2010, 19:00

alan_kardec je napisao/la:Ohooo 3:1!! Tulić i igrači nakon očaja sa lux, slažu dobre rezultate (remi u italiji, pobjeda protiv jakog velsa, evo sad i skinut skalp turcima), ali raja, kao što vidim,opet nije zadovoljna. :shock: Ne znam zbog čega. :?

Momci stvarno sjajno igraju.
Ja Tulu ne volim zbog utakmice protiv Luxemburga, a dotad me samo nervirao u prenosima lige prvaka
Za ovo danas mu skidam kapu. :D

Što se tiče same utakmice ja sam presretan, i spokojan kad vidim kakvi mladi zmajevi stasavaju u svojim klubovima. Plus što je bilo dosta igrača iz naše premijer lige, koji su se odlično nosili sa igračima sve redom iz Turske prve lige (Galatasaraj, Fenerbahce, Istanbulspor i još...) Iz Zrinjskog tri igrača (od kojih je Šunjić stvarno majstorčina, jak ko zemlja, Aničić što je igrao isto dobar, Hadžić nije imao vremena da bilo šta pokaže. Iznenadio sam se kad sam vidio malog Stevanovića iz Borca, nisam uopšte znao da on može igrati za nas, mislio sam da je srbijanac, bez dodirnih tačaka sa BIH. Šehić sve bolji i bolji, mali Višća nije nešto pokazao, ali iz Željinih utakmica znam da je to potencijal strašnih razmjera, Mujić iz Olimpika sjajan, ovaj Zahirović iz Čelika, njega nisam znao do ove utakmice, al' ga zabi hladno rutinerski, ko da je Edin Džeko.
Bilbija je već prejak, šteta što je otišao u Vojvodinu, bolje da je neki naš klub uzeo grdnu lovu za njega, nego klub iz Srbije al' eto, vjerovatno su tu glavešine dogovorili neke talove, kako god Nemanja je strašan. Vjerovatno sam nekog zaboravio, pod utiscima sam zaista sjajne pobjede protiv Turaka, drago mi je što smo ih maznuli više nego išta.

I nek mi neko kaže da BH Premijer liga ne valja, mi nismo ni svjesni kakve potencijale imamo, i gledamo svaki vikend po livadama širom BIH.

i da, SAVEZ NAPOLJE :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 27 apr 2010, 19:00

Svaka cast,gledo sam sad uzivo utakmicu,mislim da ima nade za BiH FUDBAL,ne samo zbog rezultata nego i inace,momci stvarno imaju zelju i motivaciju,vidi se na terenu.
A divota cuti kako Stevanovici,Galisici,Vranjesi,Hadzici,Zahirovici itddd,zajedno i uz mnogo zalaganja daju sve od sebe.
To je BiH,SAMO TAKVA JE BILA I TAKVA MOZE I OPSTATI! :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 apr 2010, 19:01

Mali Galesic definitivno kapacitet i gotovo izbrusen dijamant,treba ga nagraditi makar pozivom i klupom u A repku na prijateljskoj....
Bunoza gotovo savrsen i sigurno da necemo imati ubuducnosti vise problema u zadnjoj liniji,jos kad bi mu se Sudic pridruzio........
Bekic me pravo pozitivno iznenadio ova dva zadnja gola su njegova zasluga...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 apr 2010, 19:02

svaka cast nasoj mladoj repki odlicna igra i pobjeda mislim da je SUSIC imao sta vidjeti u ovoj utakmici mislim da je danas BILBIJA pokazao o kakvom se extra talentu radi jer je bio povrijeden i odigra ovako borbeno i rastrcano svaka cast i mislim da je zasluzio pozivu u A selekciju isto kao i VRANJES ostali jesu bili dobri al se jos moraju dokazati u mladoj selekciji a BILBIJA I VRANJES to vec jesu :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2010, 19:10

Pozitivno me je iznenadio Bilbija sto se tice trke i borbe, ne znam kad sam zadnji put vidio naseg centarfora da vrsi onakav pritisak n aprotivnicku odbranu. Onaj gol sto je dao, Dzeko na primjer nikad ne bi dao jer bi vec bio stao.

Mislim da bi Bunoza trebo u A-reprezentaciju i mozda Vranjes. Bunoza je sam drzo citavu odbranu kod rezultata 2:1 kad su svi bili crkli. Pandza nije standardan u Hajduku, i iako mi je vrlo drag igrac, ne moze onda igrat za repku. I Pape je izjavio da samo standardni igraci mogu igrat za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 27 apr 2010, 19:11

Bome nije los ni ovaj Mujic

A Tulic kloc bio kloc ostao.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 19:16

harishp je napisao/la:Kloc nigdje na svijetu nemoze biti popularan.
Pocev od toga sto 60-70% igraca ostaje uskraceno pozivu a o samom radu suvisno je pricati.
Taktika samo protiv luxemburga je bila vise nego glupost.Umjesto da stavi dva napadaca i razvale lux on Bilbiju stavlja na klupu. I cuva rezultat:shock:
nek si ti reko da je on kloc, a za ostalo ćemo lako. uopšte nije ni čudo što ovdje na forumu imaš reputaciju kakvu imaš. :lol: a 0:0 u italiji, a pobjeda protiv velsa, a ova danas sjajna igra... to se, normalno, ne računa.

4:1. čestitke. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2010, 19:20

Jesul Turci putovali autobusom tri dana :mrgreen: ili su nasi igraci napokon shvatili da znaju igrati fudbal itekako.
Nije samo do rezultata vec igre.Koja je bila cijelu tekmu na visokom nivou.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 19:22

harishp je napisao/la: On samo moze zahvaliti kvalitetu pozvanih igraca,sto mu guzicu spasavaju.
kako glupa konstatacija. onda i mourinho može da se zahvali svojim kvalitetnim igračima što mu guzicu spašavaju.

evo me počeo sam ko i ti, upoređujem neuporedivo. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2010, 19:24

alan_kardec je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kloc nigdje na svijetu nemoze biti popularan.
nek si ti reko da je on kloc, a za ostalo ćemo lako. uopšte nije ni čudo što ovdje na forumu imaš reputaciju kakvu imaš. :lol: a 0:0 u italiji, a pobjeda protiv velsa, a ova danas sjajna igra... to se, normalno, ne računa.

4:1. čestitke. :D
Nije kloc,zamijenit ce Beniteza u Liverpoolu.Jel ti sad lakse. :roll:
Ti se jedini nasao krivu Drinu ispravljati kao i obicno. :shock:Reputacija je i tebi,da se i ne pojavljujes na ovim temama.Jer vazda donji ispadnes.Idi navijaj za susjednu ti drzavu.Ali gledaj da ne zaboravis na pasos. :mrgreen:
P.S sto se Tule tice, vodi ga kuci i obraduj nas sviju. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 apr 2010, 19:32, ukupno mijenjano 4 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 apr 2010, 19:24

moze li mi neko u detalju opisati kako je veceras odigrao sunjic??

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 27 apr 2010, 20:01

Mislim da vecina raje kao i ja ne mirisu Tulica iz jednog prostog razloga. Postavljen je na mnogo vazniju i odgovorniju funkciju, a u mladjim kategorijama je imao KATASTROFALNE rezultate.

To je za one koji nisu za njega od prvog dana, a naravno ima i onih koji mu zamjeraju sto ne zove 3-4 igraca koji sugurno moraju imati mjesta u mladoj repki.

Ako vec mora Bosanski Srbin da bude selektor mlade repke, nek to bude neko ko zasluzuje tu funkciju! To je zalosno da moramo tako gledati,ali evo ja kao Hercegovac/Bosnjak nebih imao nista protiv da 10 Misimovica igra u repki. Neka su BS,ili BH nije bitno. Ali me nervira kao do sad sto su igrali neke Muline,Bajici,Maletici itd...koji uopste nisu trebali biti tu.

P.S.Sto prije Bilbiji dati sansu za A tim !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 20:21

harishp je napisao/la:Nije kloc,zamijenit ce Beniteza u Liverpoolu.Jel ti sad lakse. :roll:
Ti se jedini nasao krivu Drinu ispravljati kao i obicno. :shock:Reputacija je i tebi,da se i ne pojavljujes na ovim temama.Jer vazda donji ispadnes.Idi navijaj za susjednu ti drzavu.Ali gledaj da ne zaboravis na pasos. :mrgreen:
P.S sto se Tule tice, vodi ga kuci i obraduj nas sviju. :mrgreen:
Stvarno ne znam šta da ti odgovorim na ovo, osim vela havle ili otprilike da Bog sačuva. Ako sam ja u krivu zato što podržavam selektora koji sa svojom repkom pravi vrlo dobre rezultate u posljednje vrijeme, onda u redu, pogriješio sam. Koliko god puta da sam ispao "donji", ipak nikad nisam zaradio zvanje koje ti ovdje imaš još od kraja prošle godine, jer ne zaboravi, pozlaćena kanta landara za tobom. :lol: Neprocjenjivo. :lol: :mrgreen: Pošto vidim da te to najviše boli, opet ti kažem, navijaću za koga ja hoću, a ti me, ako možeš, natjeraj da promjenim mišljenje. Zašto pasoš? :? Koliko znam pasoš za Srbiju i Hrvatsku nije potreban, barem je tako bilo do prije desetak dana.
Sa Tulićem mogu otići na piće i popričati o fudbalu o kojem zna mnogo više nego neki forumaši ovdje. Njega ću radije ostaviti na klupi mlade repke da i dalje nervira pojedince svojim dobrim rezultatima, a kući bi radije poveo Anu Nikolić ili Monicu Bellucci, ako nemaš ništa protiv, a ako ne mogu njih onda neću ni Tulića sigurno.
RIP Adis Selmanović

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 27 apr 2010, 20:24

alene svako ima pravo na svoje misljenje ja mislim da je tulic klocina ali eto
dok pobjedjuje dobar je ali ono lux ne mogu da zaboravim
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2010, 20:28

Dobra utakmica, nije lose, malo nas zeznuse zbog provociranja, ali ko ga zasto? :D
Bitno je da se doslo do pobjede i stecenog samopouzdanja. Ovakve utakmice mlada repka treba da igra, do ovakvih pobjeda se treba dolaziti a Turska nije ni malo lagan protivnik za to. Naravno i sto vise ovakvih utakmica na Tusnju, mozda je sretan. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2010, 20:28

Uvijek jedna te ista rasprava i svaku temu gledas da razhebes.
Niti hocu niti zelim da o tome vise raspravljam
Pogledaj sta ljudi misle o njemu sto se tice glasanja.
Niko ama bas niko nije napisao pohvalnu rijec za njega.
Za mene jedan od najlosijih trenera ikad koje smo u istoriji imali.
I tu je citava konverzacija zavrsena.
Ne pokusavaj citirati,jer ces opet u off topic.A to nebi bilo pozeljno za moderatore ili admine.
Tako da ....
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 20:43

harishp je napisao/la:Uvijek jedna te ista rasprava i svaku temu gledas da razhebes.
Niti hocu niti zelim da o tome vise raspravljam
Pogledaj sta ljudi misle o njemu sto se tice glasanja.
Niko ama bas niko nije napisao pohvalnu rijec za njega.
Za mene jedan od najlosijih trenera ikad koje smo u istoriji imali.
I tu je citava konverzacija zavrsena.
Ne pokusavaj citirati,jer ces opet u off topic.A to nebi bilo pozeljno za moderatore ili admine.
Tako da ....

Nije problem nikakav, narod nek misli šta hoće, ima pravo na to, ali i ja imam svoje mišljenje. Što se tiče glasova protiv Tulića, tvoja su bar dva ili tri jer imaš više nickova, što moderacija vjerovatno zna. Ti brineš da tema ne ode u offtopic. :lol: :lol: :lol: :lol:
Konverzacija završena.
RIP Adis Selmanović

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 apr 2010, 21:38

I ovaj alan_kardec rijetko zailazi u ovaj dio foruma, uglavnom kad Turska dobije po guzici on dodje da kaze koju pametnu...
100% sportski i krajnje opušten potpis

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 apr 2010, 22:09

.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 apr 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.