Ova Tabdi pivotira bolje od Nurkica.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Ovo je nevjerovatno koliko glupo igraju na samom pocetku, isti slucaj kao i jucer. Pitam se samo sta su radili s trenerima na tim pripremama... S ovakvom igrom, atleticnijim i fizicki snaznijim Francuskinjama, bojim se da nece nista moci.
Dobro je ovo kakve su bile prvih 5 min. Tesko je zaustaviti one masine pod kosem.
Što bi se reklo, napunili smo reket u odbrani, a Francuskinje ne mogu ništa pogoditi sa distance i dalje 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slabe su Francuskinje, nemaju ni sut ni nista, samo se bojim da ce nas uzeti na snagu i na jaku odbranu. Melisa igra dobro, sut je krenuo, samo mi nije jasno kako je ovako losa u igri 1v1, ni moju nenu ne bi mogla izigrati. Mora poraditi na tome, mada se ta eksplozivnost najteze uci i popravlja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Melisa me podjeća na nekadašnju divu ex-yu košarke Daniru Nakić
Meni se samo svidja Melisin stav i hladnokrvnost, nekako je milina gledati kako se ponasa na terenu.
Inace, zna previse petljati i glupo ulaziti u duele, uzimati nemoguce suteve, a ovamo imala bolju poziciju. Kamo srece da je malo brza...
Inace, zna previse petljati i glupo ulaziti u duele, uzimati nemoguce suteve, a ovamo imala bolju poziciju. Kamo srece da je malo brza...
Imamo egal, proradila je i trica zadnjih par minuta. Francuskinje i dalje slabo šta mogu pogoditi izvan reketa al' nas zato ova Tabdi ubi pod košem, niko joj od naših fizički ne može parirati, a i standardno smo loši u kontroli defanzivnog skoka, skaču nam Francuskinje pod košem kako žele 
Opet će ovo biti na par razlike utakmica, valjda uspijemo nekako prelomiti, jer pobjeda protiv Francuske bi bila veliki podvig i velika doza samopouzdanja našim djevojkama, jer yebiga zna se ko je Francuska u košarci.
Opet će ovo biti na par razlike utakmica, valjda uspijemo nekako prelomiti, jer pobjeda protiv Francuske bi bila veliki podvig i velika doza samopouzdanja našim djevojkama, jer yebiga zna se ko je Francuska u košarci.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ponovo Mara radi gluposti. Ove dvije tamnopute Francuskinje sto igraju pod kosem se moraju udvajati. Svaka situacija 1v1 s njima na niskom postu je zicer. Ostale svakako nisu neka prijetnja (osim one jedne sa brojem 9), pa je udvajanje najbolje i jedino ispravno rjesenje.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kako bi divan par bili Polutak i ova Marković 
Ove crnkinje ne bi ni Juka mogao čuvati
Ova domuzin nije normalna da me yebes...kako se u svakoj ekipi mora naci jedan leva t koji ce sve unistiti, nevjerovatno..
A ovu markovic ne treba ni komentarisati.
A ovu markovic ne treba ni komentarisati.
Melisa sama...uz malu pomoc kovacevic...i igras egal utakmicu sa francuskom..svaka cast.
E gdje ti to pade na pamet...TheChief je napisao/la:Kako bi divan par bili Polutak i ova Marković
Poklapaju se u svakom smislu.
Hajde to malo agilnije na skoku, pa nece lopta sama doc u ruke...
Ne mogu hodat vise gotovo je.... 
95% ovih nasih da se zatvore same u dvorani, ne bi znale dat kos. Koje glupe odluke i kakve debilne greske, strasno. Markovic definitivo prednjaci.
Sve po starom bosanskom obicaju 
Umor i kratka rotacija su glavni razlog i danasnjeg poraza. Fali jos jedna djevojka sa sigurnih 10-ak poena, jer je nedovoljna ova podrska koju Melisa ima. Njoj svaka cast, ako popravi ulaze i igru 1v1, napravit ce veliku karijeru (koja i bez toga ne bi trebali doci u pitanje).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.