Nabijem ga, uze mi bodove za Llorisa na Fantasy-ujohnnyyK je napisao/la:evo gaAmar Dzeko je napisao/la:Džaba sprej, još nismo vidjeli gol iz slobodnog udarca..
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: SP 2014 - Generalno
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Nakon 25 tekmi:
74 gola;
2.96 u prosjeku
1,275,511 gledatelja;
51,020 u prosjeku
74 gola;
2.96 u prosjeku
1,275,511 gledatelja;
51,020 u prosjeku
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nevjerovatno je ovo prvenstvo. Kao da su svi dosli da napadnu taj naslov a ne da se brane do njega. Sjecam se SP 2010 i Spanjolskog 1:0 osvajanja kada je sve bilo podredjeno defanzivi no ovo ovdje je nesto prelijepo.
Njemacka igra divno, Francuska igra fantasticno, Urugvaj se dize, Cile
, Kostarika pa onda jedna Nizozemska daje 8 golova u dvije utakmnice, Australija koja je dosla da primi sto manje golova je kupila 3mld ljudi diljem svijeta, Meksiko koji je jedva dosao ovdje igra preporodjeno pa i Hrvatska igra lijepo, Kolumbija nakon dugo godina bez pobjede na SP ima drugi krug i samo nebo im je granica, rastrcani Japan pa jedan Honduras koji nakon 500min postize gol i igra fudbal a ne bunker, jedna BiH koja na sred Maracane dominira veliku Argentinu i SAD i Gana koji su pokazali da znaju igrati lopte, Alzir koji je bio u egalu sa Belgijom 75 minuta.
Naravno bilo je i razocaranja do sad Brazil, Spanjolska, Italija i Engleska, Argentina te Portugal pa i Rusi te Belgijanci a od ostalih nisam ocekivao nista previse (mada ove zadnje 4 repke su samo 90min igrale ).
A od ostalih sam ocekivao ovo sto pokazuju.
Odlicno prvenstvo, puno prilika, golova, dobrog nogometa i zena.
Dovoljan je dokaz da Ekvador i Honduras igraju interesantnu utakmnicu.
Njemacka igra divno, Francuska igra fantasticno, Urugvaj se dize, Cile
Naravno bilo je i razocaranja do sad Brazil, Spanjolska, Italija i Engleska, Argentina te Portugal pa i Rusi te Belgijanci a od ostalih nisam ocekivao nista previse (mada ove zadnje 4 repke su samo 90min igrale ).
A od ostalih sam ocekivao ovo sto pokazuju.
Odlicno prvenstvo, puno prilika, golova, dobrog nogometa i zena.
Dovoljan je dokaz da Ekvador i Honduras igraju interesantnu utakmnicu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Nerminovic
- Kontakt:
a brate i ovaj iranElegant je napisao/la:Samo Grci anti-fudbal provode !
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ono što je Španija pokazala na ovom prvenstvu je veći antifudbal od svega što je Grčka ikada pružila.Elegant je napisao/la:Samo Grci anti-fudbal provode !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa najgori fudbal je kod Engleza i Spanaca do ovog trenutka, s obzirom cim raspolazu.
Honduras i shvatam, kostaju zajedno svi kao cetvrtina Pogbe. Od Grka ne znam sta ste ocekivali?
Iran isto, bar su ljudi ovi Iranci poslozeni, uzeli su Nigeriji bod na organizovanost, bez ikakve smisljenje akcije 
Honduras i shvatam, kostaju zajedno svi kao cetvrtina Pogbe. Od Grka ne znam sta ste ocekivali?
Iranci nas nasmijavaju na onom perzijskom forumu tako da su oni svoj dio odradilituzlak1987 je napisao/la:Pa najgori fudbal je kod Engleza i Spanaca do ovog trenutka, s obzirom cim raspolazu.
Honduras i shvatam, kostaju zajedno svi kao cetvrtina Pogbe. Od Grka ne znam sta ste ocekivali?Iran isto, bar su ljudi ovi Iranci poslozeni, uzeli su Nigeriji bod na organizovanost, bez ikakve smisljenje akcije
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...? 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svi imaju slovo e u prezimenu? 
Izdajnici ili tako nesto ?Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- legenda reala
- Kontakt:
možda su bili prvaci u mlađim reprezentativnim uzrastima
a možda su braća muslimani
prva dva jesu sigurno 
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 jun 2014, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svi imaju po burazera koji igraju za svoju domovinu ?Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
- legenda reala
- Kontakt:
Haris Seferović što je igro za mlađe uzraste BIH, nema nikakve veze sa Harisom Seferovićom što igra za Švicarsku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ Legendo, da te tampi ja nesto
ti si stari forumaski analiticar
ko osvaja ovo po tvom strucnom misljenju koje nije uslovljeno pojavom vinjaka u tvojoj blizini ?
- legenda reala
- Kontakt:
Nemoguće je odgovoriti na to pitanje i stručnjaku poput mene
ne znam ja sam sve stavio na kombinaciju Brazil & Neymar pa ćemo vidjeti, iako su razočarali nakon prve dvije utakmice 
Tesko @ legendo, teskoooooo .legenda reala je napisao/la:Nemoguće je odgovoriti na to pitanje i stručnjaku poput mene![]()
ne znam ja sam sve stavio na kombinaciju Brazil & Neymar pa ćemo vidjeti, iako su razočarali nakon prve dvije utakmice
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa red bi bio da nam sad daš i odgovor.Puma je napisao/la:Nagradno pitanje : Sta je zajednicko Benzemi, Seferovicu, Boatengu...?
Države iz kojih su porijeklom su također na SP-u ?
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 21 jun 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
Jasta, i njhove druge domovine takodjer igraju na ovom SP-u. Sad, mogao sam navesti i Hajrovica, Medunjanina, al neka. 
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.